POSTED IN Demokrati, Endring av politikken, Økonomi

Erna Solberg sier det rett ut.

Klima, covid og økonomi kan skape den krisestemningen som trengs for å innføre Agenda 2030.

16 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Rene ord for penga fra Erna i FN – Agenda 2030 er målet og krisemaksimering knyttet til pandemi, økonomi og klima er verktøyene som brukes for å oppnå målet»

Av redaksjonen

Da globalisten Solberg fikk mulighet til å snakke høyt i New York til Agenda 2030-kompisene under FN’s generalforsamling 20. september i år, understreket hun først at vi har tre kriser vi kan bruke for å få fortgang i arbeidet med å innføre Agenda 2030: Helsekrise, finanskrise og klimakrisa. Verken kriger, sult eller fattigdom er kriser som kan brukes for å skape frykt og drive gjennom Agenda 2030.

Solberg ramsa også opp ei lang liste som beskriver punkt for punkt hva «vi» må gjøre på kort sikt for å lykkes med å innføre Agenda 2030. På lista står blant annet:

– Vi må snarest innføre stakeholder-kapitalismen til World Economic forum (smelte sammen regjeringer, privat sektor og akademia til en global, styrende enhet. Og så hang hun på begrepet «og det sivile samfunnet» sånn helt til slutt).
– Vi må få «Lik og rettferdig fordeling» av vaksiner (hele verdens befolkning må «vaksineres» hvis vi skal komme i mål med Agenda 2030).
– Vi må få koordinert innsats for «gjeldslettelser».
– Vi må skape «bærekraftige» investeringer og jobber.
– Vi må utnytte FN’s 26. klimakonferanse COP26 i Skottland i november i år til å pumpe opp «klimakrisa».

For å få dette til må befolkningen skremmes til å godta overføringen av makt til internasjonale fora som storkapitalen kontrollerer.

Solberg henviste til tre «agendaer» for globalisering i talen til FN. Norge har også forpliktet seg til å gjennomføre tiltakene som er beskrevet i alle «agendaene» Solberg nevnte i talen sin Dette er:


Agenda 2030, som ble lansert av Gro Harlem Bruntland på klimatoppmøtet i Rio i 1992, vedtatt enstemmig i Stortinget i 2013 og til slutt vedtatt av alle FN’s medlemsland i 2015.


«Vår felles agenda«, Generalsekretær Guterres «visjonære» rapport som han presenterte i FN 10. september i år.


Addis Ababa Action Agenda, som er fundamentet for den finansielle delen av Agenda 2030, snekra sammen med 134 konkrete tiltak på den såkalte 3. internasjonale konferansen om finansiering av utvikling i Addis Abeba i 2015. Denne rapporten, på 68 tettskrevne sider, beskriver i detalj hva som er «stakeholder kapitalism» og hvordan det skal innføres innen 2030.

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

16 kommentarer. Leave new

 • Det finnes imidlertid en feil i det som er skrevet. Agenda 30 ble IKKE undertegnet i Rio de Janeiro i 1992. Den gangen var det Agenda 21 som ble underskrevet, agendaen for å planlegg det 21. århundret. Det er ekstremt lite Wikipedia har å fortelle oss om Agenda 21, men ca. 1/5 av informasjonen sier dette:
  «Agenda 21 ble videreført i Norge gjennom Fredrikstaderklæringen.»

  Dersom du søker på norsk Wikipedia etter Agenda 30, finner du egentlig ingenting, du må søke etter «FNs mål for bærekraftig utvikling». Der klarer du å finne at det som er Agenda 30, nå iført keiserens nye klær, offisielt ble vedtatt under FNs hovedforsamling i 2015.

  Svar
  • Min oppfattelse er at Agenda 21 står for det 21-århundret og at Agenda 2030 derfor bare er det delmål for år 2030 i det 21-århundret. Derfor er det naturlig at målene fra Agenda 21 sklir litt over i senere og mer spesifikke Agenda 2030 mål.

   Svar
 • Rune Martinsen
  26 september 2021 10:21

  Har noen et klipp som beviser at hun har sagt dette?

  Svar
 • Å spre frykt for å tilegne seg makt er terrorisme og det er nettopp hva regjeringer som jobber for globalisme gjør. De sprer frykt for å oppnå sitt mål som er et terror regime

  Svar
 • En annen uttalelse fra fru Solberg, som leg mener legger utilbørlig press på de som ikke vil vaksinere seg:

  “Av respekt for dem som ikke kan vaksinere seg av ulike grunner, så mener jeg det er din borgerplikt å vaksinere deg.”

  Mener hun at er man vaksinert, så smitter man ikke?
  Jeg trodde det var lagt fast at også de vaksinerte smitter (korriger meg gjerne). Utsagn som hennes er derfor med på å spre smitte, ikke å stoppe den.

  Svar
 • For å være mer direkte: En av mange rapporter, som sier at det å være vaksinert ikke stopper evnen å smitte, er:

  https://principia-scientific.com/three-new-studies-find-the-covid-19-vaccines-do-not-work/

  Svar
  • Dette er i alle fall ikke overraskende for vaksineprodusentene. De utviklet ikke disse «vaksiner» mhp. å hindre at man blir smittet, eller at man smitter andre. Deres forsøk hadde ikke til formål å vise en sånn effekt, og de ba heller ikke om å få en sånn effekt godkjent i deres søknader om (nød-)godkjenning. Lett å finne på f.eks. FDA’s nettsider.

   Svar
 • Solberg – hun er Høyres satsministekandidat – og folk hiver seg på høyrebølgen igjen. Hav vi i Norge glemt hva som skjedde i med høyre i fjor og som fortsatte vidre ut i år?
  Om vi har fortjener vi ikke bedre. Spørsmålet blir vel egentlig hvilket flagg vi skal heis!

  Svar
  • Dette er nok en situasjon høyt hevet over partipolitikk.
   Å gå til urnene og stemme seg ut av dette problemet har jeg liten tro på.
   Spørsmålet er, er man herre i eget hus?

   Svar
 • Uansett hva vi kaller det var det Gro Harlem Brundtland som tok første spadetak for det som nå kalles agenda 2030, eller FN agenda 2030. WEF sin tolkning er selvfølgelig akkurat det samme, og viser vel bare at norske politikere i alle år har lidd av mindreverdighetskompleks og vært villig til å gjøre hva som helst for å spise ved de rikes bord. Nyttige idioter for «eliten»!!
  Så visst ligger det mye i at Norge (politikerene) har vært nazister i alle år.
  I mitt hode spiller det ingen større rolle hva man kaller det. Nazisme, sosialisme, totalitærisme!
  Uansett har de vært villig til å ofre det norske folks uavhengighet, eller selvstyre. Og være ett «foregangsland»!!!! De har nå med Erna i spissen latt seg bruke for å drepe med kaldt blod. Totalt uforstående til at deres vennskap med den rikeste eliten kun er utnyttelse av deres egentlige sug etter å bli likt av noen!! De er selvfølgelig de første som blir ofret i kampens hete, akkurat som Anthony Fauci nå ofres!
  Man kan kalle det «bærekraftig utvikling»! Men bærekraftig for hvem?? Ikke folket, jorden, dyrene osv. Kun for de rikeste rike.
  Og veldig snart vil det vise seg at det absolutt ikke har vært bærekraftig for vesten.
  Selvfølgelig er man villig til å ofre mye for rettferdighet i verden, og oppreisning for f.eks. Afrikas befolkning det de har blitt utnyttet for å berike vesten. Men isteden for å løfte opp og fram dem som har måttet lide, ønsker de å trykke ned oss også. Man må være blind for ikke å se det. Og Norge som nyttige idioter, med oljepenger, har vært smart å dytte foran seg for å gjøre seg selv enda rikere og skaffe seg enda mer makt. Skyve sånne som Erna foran seg for å selv framstå som uskyldige når de skaffer seg all makt i verden. Selv makten til å bestemme over liv og død!
  Og de som kjøper alt tullet som serveres, og uten å skjønne bedre kjemper «elitens» kamp mot oss selv, er fortapte. De vil aldri komme til å forstå at de også kun er nyttige idioter, enda lengre ned på «elitens» rangstige.

  Svar
 • Alle som gi stemme til hun inhabile dr… kjøring, må har fått alt for mye tåke i hjernekassa fra tåke fyrsten. Enda et tegn at pampene jobber i sammen.

  Svar
 • ‘ Han snakker om prisveksten i eurosonen som kom inn på 2,6 prosent i mai. Det var litt høyere enn 2,4 prosent i april og litt høyere enn 2,5 prosent som analytikere hadde ventet.
  ….
  Inflasjonstallene er blant det aller viktigste for ESB når de skal bestemme rentenivået fremover. ‘
  e24.no/internasjonal-oekonomi/i/jQBe3b/prisveksten-i-eurosonen-steg-til-26-prosent-i-mai

  Her setter man altså opp strømprisen, og renta, så ALLE priser stiger.
  Som stopper boligbygging så etterspørsel/og prisene går i taket.
  – Så kaller ‘økonomene’ det for INFLASJON? – Som begrunnelse for å heve rentene enda mer. 😉

  Ja, noen har en agenda.
  Alternativt er det idioti.
  Jeg vet ikke hva som er mest skremmende.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Også i Bergen vokser motstanden mot Gaza-krigen.

Appell for Palestina.

Forrige innlegg

17. mai:

Forsøket på å omgjøre nasjonaldagen til en FN-dag ble slått tilbake. For hvor lenge?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.