POSTED IN Helse, Vaksiner

Kan vi stole på Big Pharma?

Er virus fremstilt for å gi den farmasøytiske industrien enorm fortjeneste?

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Helena Glass

I 1920 oppdaget Karl Landsteimer, en jødisk lege, polioens smittsomme karakter og isolerte viruset. I 1923 ankom Landsteiner New York etter en invitasjon fra Simon Flexner, for å arbeide ved Rockefeller Institute. Det er en kjensgjerning at Rockefeller Institute fremstilte en vaksine, som fikk Spanskesyken til å forvandle seg til en bakteriell lungebetennelse som drepte hundretusener av mennesker.

I 1950 nådde antall tilfeller av polio en topp. I 1940 flyttet Hilary Koprowski, en jødisk vitenskapsmann fra Frankrike til Rio, hvor han arbeidet for Rockefeller Foundation. I 1950 utviklet han en oral poliovaksine. Vaksinen hans ble testet på rotter til tross for at polio aldri smittet dyr. Vaksinen hans var ikke godkjent i USA, men ble brukt i Afrika fra 1957 til 1960. AIDS oppsto i Afrika i 1960.

I 1984 hevdet Robert Gallo å ha påvist HIV som årsak til AIDS, og vant en Lasker Award i 1986 da Fauci ble direktør ved National Institute of Health (NIH). Etter at det kom frem at Gallo hadde brukt uautorisert forskning fra Frankrikes Pasteur-institutt for sin teori om en forbindelse til HIV, ble det en rettssak mellom NIH og Pasteur-instituttet i 1987.

I 1992 hevdet Rolling Stone Magazine at Hilary Koprowskis poliovaksine forårsaket aids-viruset i Afrika. Gerald Myers arbeidet direkte med Fauci og erklærte ettertrykkelig at HIV forårsaker AIDS. Han uttalte kategorisk at poliovaksinen ikke forårsaket AIDS – det var HIV som gjorde det. Center for Disease Control (CDC) ble også involvert og benektet det. På grunn av disse uttalte motsetningene, aksepterte det medisinske miljøet det, og dette ble den offisielle uttalelsen via NIH – også kjent som Fauci.

I 2009 hevdet Kary Mullis, en nobelprisvinnende biokjemiker og virolog, at det ikke var bevis for at HIV forårsaket AIDS. Han hevdet at det ikke var noe vitenskapelig bevis for å underbygge påstanden. Mullis var oppfinneren av PCR-testen som ble brukt som en forsterkning/forstørring av DNA. Han uttalte ettertrykkelig gjennom hele karrieren at PCR-testen ikke kunne brukes til å teste for virus.

Mullis var en høylytt motstander av Fauci. Mullis døde bare måneder før covid ble erklært påvist, og Fauci erklærte at PCR-testen ville bli brukt til å teste for viruset. Mullis har siden blitt erklært som gal av Fauci.

I 1955 utviklet og lanserte Jonas Salk, en jødisk forsker innen medisin, sin injiser-bare vaksine mot polio. Han satt i styret for MacArthur Foundation. MacArthur Foundation er sterkt involvert i promoteringen av World Economic Forum og Bill Gates agenda for reduksjon av jordens befolkning.

I 1961 utviklet Albert Sabin, en jødisk forsker innen medisin som arbeidet for Rockefeller Institute, sin versjon av en oral vaksine. De hevdet polio var fullstendig utryddet i USA innen 1986. Sabin begynte å arbeide for NIH under Fauci i 1986.

Sabins vaksine ble «testet» på 100 millioner mennesker i Sovjetunionen, Europa, Mexico og Nederland. Men det var ikke registrert noen tilfeller av polio i noen av disse nasjonene på den tiden. Den første utprøvingen i USA var i 1960 på 180.000 skolebarn. Den ble lisensiert i 1961. Ifølge WHO ble polio utryddet globalt i 1960.

FN startet et globalt program for å utrydde Polio i 1988 for å vaksinere alle på kloden. De hevder at på grunn av dette initiativet ble poliotilfellene redusert med 99 % – til tross for at WHO erklærte at det ble utryddet 27 år tidligere.

Mellom 1998 og 2017 oppsto polio forårsaket av vaksinen.

I 2000 begynte Bill Gates Foundation en ikke-godkjent testing av hans orale poliovaksine i India. Polio forårsaket av vaksinen ble normen. I 2004 kunngjorde Bill Gates Foundation i samarbeid med WHO en ny poliovaksine som ville utrydde all polio innen 2005, også polio forårsaket av vaksinen.

I 2022 hevdet Gates at en ny polio begynte å spre seg – en vill variant. En ny vaksinekampanje i Afrika, India og Pakistan ble startet av WHO. Nok en ny vaksine.

Polio ble naturlig utryddet på slutten av 1950-tallet. Så igjen av vaksiner på 1960-tallet. Så igjen på 1980-tallet. Så igjen på begynnelsen av 2000-tallet. Så spredte det seg igjen da Gates, WHO og FN samarbeidet for å vaksinere hele Afrika, Pakistan, India, Indonesia og Afghanistan.

Hvor mange virus er menneskeskapte? Hvor mange menneskeskapte virus har utviklet seg, for å lage medisiner og vaksiner? Designet for å holde folk syke? For profitt?

Den største massehypnosen er påført menneskeheten, fra Big Pharma sin side. Vi har ukritisk akseptert vitenskapelige og medisinske data fordi det er dette vi blir bedt om å gjøre. Hvor mange ganger har du hørt «vi vet ikke hva som forårsaker sykdom x – men vi kan gi deg en pille for det»?
Den amerikanske regjeringen er klar til å sette i gang nye pålegg og tiltak på grunn av et nytt covid-virus i september. Allerede nå i august har noen i USA innført ett nytt maskemandat, som noen høgskoler og universiteter.


Fra Global Research, publisert 24. august 2023.
Glass har en Bachelor of Science i økonomi og finans.
Oversatt av Northern Light fra engelsk og forkortet.
Originalartikkel: Viruses: Man-Made for Big Pharma Vaccine Profits?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • .Jan Zörlie
  26 august 2023 10:12

  Bröd og sirkus.Noe som burde bringe den heltedyrkende befolkningen til vanvidd er opplysningene om hvorfor det så sjelden nå til dags avslöres dopingmisbruk.
  Tenk dere en skryteannonse.
  Vi bringer dere dagens og morgendagens atleter med Crispr.Utviklet av Umeå Universitet,sponset av Alice og Knut Wallenbergs foundation.

  Svar
 • Louis Pasteur fikk idéen om inokulering fra Talmud. Dette nevnes i en artikkel på JewishPress.com:

  It all began when R. Rabinowitz, then living in Paris, showed his translation of the Talmudic Order Mo’ed, which deals with Jewish festivals, to his good friend, Louis Pasteur. The biologist became fascinated by the Talmudic discussion on page 83b of Tractate Yoma where the rabbis accurately describe the five signs of a rabid dog: open mouth, dripping saliva, tail between paws, abnormal gait, and droopy ears.

  He became intrigued by the rabbis’ ancient Hebrew wisdom, particularly their prescribed cure for a person infected by the bite of a rabid dog: “If someone was bitten by a mad dog [affected with rabies], one should feed him the lobe of that dog’s liver.” (Even though a dog is a non-kosher animal, the rabbis considered eating the dog’s liver to be a legitimate cure to a serious illness and therefore permitted it to be eaten.)

  Pasteur understood the Talmud to be teaching that the way to cure infectious ailments was to introduce small amounts of the infection into the organism, and he hypothesized that an infected body produces antibodies, which could then attack an invading infection.

  https://www.jewishpress.com/sections/features/features-on-jewish-world/louis-pasteur-the-jewish-connection/2020/07/29/

  Svar
 • «Vi har ukritisk akseptert vitenskapelige og medisinske data fordi det er dette vi blir bedt om å gjøre. Hvor mange ganger har du hørt «vi vet ikke hva som forårsaker sykdom x – men vi kan gi deg en pille for det»?»

  F.eks. Kolesterol- hysteriet. Et fettstoff som har viktige funksjoner i kroppen.
  Og som kroppen produserer sjøl, mer eller mindre av avhengig av hva som tilføres gjennom maten.
  Nå skulle dette kontrolleres av legemiddelindustrien, etter store kampanjer der folk ble lurt til engstelse og til å kontrollere nivået flere ganger i måneden.

  Svar
 • .Jan Zörlie
  26 august 2023 15:58

  Genmodifisert soya skal redde verden,,,,,sies det.Nå viser det seg at bare 15 prosent av proteinet i mirakelbönna opptaes av menneskekroppen.Vomfyll bare da, kanskje ?.Dårlig nytt må jo dette väre for veganerfolket.Hemalis glimrende redaksjon kan kanskje bekrefte mitt jammer.

  Svar
 • Northern Light.
  27 august 2023 17:18

  Naomi Wolf, tidligere rådgiver for Clinton: Formålet med covid-vaksinene er befolkningskontroll.

  Av Torbjörn Sassersson.
  Naomi Wolf og hennes team gjennomgikk dokumenter fra farmasøytisk industri og amerikanske helsemyndigheter. De sjokkerende funnene viser at intensjonen var å kontrollere befolkningsveksten med covid-vaksiner. Wolf mener at spesielt å svekke kvinners reproduksjonsevne var et av målene med massevaksineringen.

  Leverandørene av vaksinene visste før krisen begynte at vaksinene ville gjøre morsmelken fylt med piggproteiner, noe som gjør melken til en veritabel gift for nyfødte. Vaksinene skader også kvinners reproduktive organer og menstruasjonssyklus.

  Pfizer-dokumentet viser at i de kliniske forsøkene oppsto «bivirkninger» i over 54 prosent av tilfellene, på grunn av mRNA-vaksinene. Bivirkninger oppstår også ved samleie, innånding og hudkontakt med vaksinerte personer. 21 prosent av tilfellene i studien var spontanaborter etter Pfizer mRNA-vaksinasjoner. Flere tilfeller av for tidlig fødsel resulterte i dødsfall blant nyfødte.

  Hun bemerker også at kineserne har bygget 14 fabrikker i Europa og to til i USA for å produsere vaksinen.

  Befolkningskontroll.
  Oppsummert sier Wolf at dokumentene teamet hennes har gjennomgått og publisert, er slik at man «ikke kan unnslippe konklusjonen». Hun går så langt som å hevde at den tvungne globale massevaksinasjonen er det største planlagte folkemordet i verdenshistorien.

  Det var ment å eliminere så mange individer rundt om i verden som mulig, og sette globalistene i posisjon til å styre en redusert befolkning med et fascistisk regime, sier Wolf.

  Hør et podcast intervju med Naomi Wolf. Spol 3 minutter og 30 sekunder fremover for å hoppe over reklamen.

  Fra NewsVoice, publisert 23 august 2023.
  Oversatt fra svensk. Link til podcast i orginalartikkelen.
  Wolf er en amerikansk forfatter og politisk konsulent, tidligere rådgiver for Clinton.
  Sasserson er en prisvinnende journalist, It-konsulent og redaktør i NewsVoice.
  Orginalartikkel: Naomi Wolf: Covidvaccinernas syfte var befolkningskontroll.

  Svar
 • .Jan Zörlie
  27 august 2023 19:25

  Hun bemerker også at kineserne har bygget 14 fabrikker i Europa og 2 i USA ????
  Har du fulgt opp disse opplysningene NL ?.Hvilke Kinesere er det snakk om ?.Er det kinesiske globalistselskaper ?.I tilfelle,hvem sitter på aksjer,patenter mm.Hvem sitter i styrerommene ?.
  Jeg må nesten spörre for det har vist seg at de såkalte forskningslaboratoriene som befant seg i Ukraina ved konfliktens begynnelse ,altså utstyr og forskningsresultater + forskere ble flyttet til Sverige.Flere av de viste det seg hadde ökonomisk stötte fra USA og om jeg husker rett så var vel også en av Biden gutta eller kanskje hele klanen involvert.
  Jeg imöteser svar.

  Svar
 • .Jan Zörlie
  27 august 2023 20:50

  Mens jeg venter på svar NL,jeg har grubla litt.For å etablere et forkningslaboratorium i et fremmed land .Her er Europa nevnt med 14 og Usa med 2 så må jo etableringen ha gjennomgått flere faser med en mengde tillatelser og slikt.Hvilke land og hvilke instanser har värt involvert ?.
  Har du noen linker til påstanden din ?,du vet Clintonadministrasjonen er jo ikke akkurat kjent for sin sunne väremåte,vi har jo alle hört om pay for play,ikke sant ?.
  Jeg tenker at pastander uten troverdige linker eller ingen linker i det hele tatt,det er hva det er,uten substans.
  Jeg har hört at globalistene ved å gå tungt inn i Kina,tenkte de at de kunne kontrollere Kina.
  Jeg har også hört at Kineserne er lei av kolonialisme og globalistpåvirkning,men så klart,det tar tid å rydde opp etter flere hundre års kolonivelde.

  Svar
 • .Jan Zörlie
  27 august 2023 22:51

  Mens jeg,forhåpentligvis vi,venter på svar fra han som velger å gå under nicknamet Northern Light(hemmelig skal det väre,men lite troverdig)kan jo andre bidra med det de vet om Clintongjengens kriminelle fortid ?.Med all den kunnskap som finnes her blant debattantene burde det bli fyldig og god informasjon om alle lovbruddene clintongjengen har begått.
  Jeg har hört at Obama gjengen og Clintongjengen kan forvente store rettsoppgjör etterhvert om da ikke den korrupte delen av det politiske etablissementet klarer å holde Chief of Command borte fra gjenvelgelse,om det da i det hele tatt blir noe valg.
  Ryktene sier at utenlandske interesser har blandet seg inn i USA,s indre anliggender med bestikkelser og korrupsjon,skulle det bevises,ja da går visstnok USA over i krigsberedskap og War OF Law blir gjeldende.
  Er det noen som forstår hva det innebärer ?.
  Og er det noen som vet og kan si noe nyttig om hva denne rakkergjengen som kalte seg Stay Behind bedrev ?.Stay behind,Esse non Videri,build back better,ja det er mye hemmeligheter som finnes i det tranparente demokrati/monarki.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

NRK journalistikk:

Spekulativ og useriøs.

Forrige innlegg

Hva bør vi satse på?

Utviklingshjelp kontra Våpenstøtte kontra Selvhjelp.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.