POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, Økonomi

Er Moderna-sjefen i ferd med å stikke av?

Han har solgt aksjer, men ikke dramatisk mange.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Er det krise i Moderna?

Av redaksjonen

Flere motstrømsmedier har de siste dagene varslet om at toppsjefen i Moderna, Stephane Bancel, har solgt seg ut av selskapet, sletta kontoene sine på sosiale medier og fordufta fra jordas overflate. Dette blir koblet opp mot at livsforsikringsselskaper har begynte å melde om store økninger i utbetalinger på grunn av økt dødelighet blant ressurssterke folk i arbeidsfør alder:

Vaksinesvindelen er i ferd med å avsløres; de ansvarlige casher ut gevinsten og fordufter.
Moderna eyes Covid-19, flu booster by 2023
Stephane Bancel

Saken ser ut til å ha starta med at modernasjefen nylig sletta Twitter-kontoen sin. Samtidig er det bekreftet at han har solgt aksjer i selskapet for 400 millioner dollar de siste to årene. Exit fra sosiale medier og salg av aksjer er kobla sammen og flere nettsider konkluderer med at rottene har begynt å  forlate det sykende skip fordi sannheten er i ferd med å komme fram: Koronavaksinene er svindel!

Fullt så enkelt ser det ikke ut til å være.

Ifølge offisielle tall, eier Moderna-sjefen Stephane Bancel fortsatt aksjer for 3,5 milliarder dollar i Moderna. Hvis han fortsetter å selge seg ut av selskapet i samme hastighet som han har gjort de siste to åra, vil det ta ham 16 år å bli kvitt alle aksjene. Det er heller ikke noe tegn til at han har slutta i selskapet, eller at han har planer om å gjøre det. Vaksineprodusenten Moderna vil ikke kommentere saken overfor medier som spør.

Grafen over ble publisert søndag 13. februar.

Den tidligere BlackRock-forvalteren Ed Dowd kobler i et intervju med Steve Bannon på TV-showet «War room – pandemic» Bancels aksjesalg/Twitter-sletting sammen med livsforsikringsselskap som varsler en stor økning i utbetalinger på grunn av bratt økning i dødelighet blant unge. Dowd mener at de raskt økende utbetalingene fra livsforsikringsselskapene skyldes bivirkninger fra vaksinene.

Dette er Dowds argumentrekke:

– Når både vaksineselskapene og amerikanske myndigheter nekter å utlevere resultatene fra vaksineutprøvingen, er det fordi dataene er negative: Dødstallene i kontrollgruppene er lavere enn i testgruppene som fikk vaksine.

– Hvis vaksineselskapene har skjult negative testresultater og solgt vaksinene som trygge og effektive, er det svindel.

– Hvis vaksinenesalget viser seg å være svindel, gjelder ikke lenger vaksineselskapenes immunitet mot ansvar for bivirkninger.

– Raskt økende dødstall blant unge indikerer at vaksinene ikke er ufarlige, slik vaksineselskapene har påstått. Hvis det blir bevist at vaksinesalget er svindel og vaksinene fører til store skader på befolkningen, vil selskapene bli overrent av erstatningskrav.

– Toppsjefene i vaksineselskapene ser at det går den veien høna sparker, har begynt å selge seg ut og fordufter fra jordas overflate.

Bannons intervju med Ed Dowd starter 19 minutter inn i denne episoden av «War Room Pandemic».
https://rumble.com/embed/vqyiqm/?pub=4

Dowd har den siste uka markedsført synspunktene sine vidt og bredt i sosiale medier og har god spredning på Twitter.

Forsidebilde: Andrea Leopardi1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 669 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Dramatikus...
    14 februar 2022 10:15

    Virker som de megalomane maksyke psykopatene som egentlig står bak i kulissene og har frembrakt corona og klima hysteri for å redusere befolkningen og ødelegge øknomien til folk flest nå innser korthuset er i ferd med å rase… For få av verdens befolkning er villig til å ta steriliserings og selvmords corona vaksine og dermed vil det bli avslørt at det er vaksinene og ikke en ny corona variant som fører til massive mengder med dødsfall i alle landene med mange vaksinert hvor mange av de uvaksinerte lever videre…

    De innser nå at de kommer til å bli lynsjet og henrettet for sitt massemord og de mange andre forbrytelsene mot menneskeheten. I tilleg så prøver de nå rett å slett å starte tredje verdenskrig som en avledings manøver får å berge seg selv. Disse folkene er rene spykoater som ikke bryr seg overhode om skaden de fororsaker og de bryr seg kun om seg selv og er villig til å drepe milliarder av mennesker for å fremme sin egen agenda…

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Farlig utvikling nå!

Vil USA ha Ukraina med i NATO for å utplassere atomraketter nær den russiske grensen?

Previous Post

Anklages for feighet.

Er Canadas statsminister ferdig?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.