POSTED IN Covid-19, Israel

Er dette fremtiden?

Vaksinene må fornyes to ganger i året. Israel går foran.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Fornye vaksinen hver 6. måned?

1,5 millioner med dobbel dose og ellers friskmeldte israelere kan miste privilegiet med det grønne passet når strengere Covid-19-regler blir innført.

Israel har kalt tilbake alle Grønne pass som er utstedt fram til i dag. De innfører nye retningslinjer som begrenser immuniteten mot Covid-19 kun for de som har blitt friskmeldt etter å ha vært syke, eller har fått den siste vaksinedosen i de siste seks månedene.

Minst 1,5 millioner israelere mistet sitt Grønne pass da de nye reglene kom på søndag ifølge Jerusalem Post, mens Channel 12 mener tallet er nærmere to millioner. De som er kvalifiserte til å få pass, har fått utstedt et midlertidig sertifikat.

blue and white flag on pole
Kan du ikke bevise at du er vaksinert blir du en annen rangs medborger. Du mister rettigheter. De uvaksinerte blir de nye «palestinerne».

De nye retningslinjene regner med at en person beholder sin immunitet i bare seks måneder etter at de har fått den andre eller tredje dosen av vaksinen. De som har naturlig immunitet får altså et pass, men de må også ta en vaksine seks måneder etter at de er blitt friske. Ellers mister de dette privilegiet.

De som er naturlig immune men som ikke er vaksinert, inkludert barn under 12 år som ennå ikke kan få vaksinen, kan få et begrenset syv-dagers pass etter å ha tatt en negativ PCR-test.

Resultatet av hurtigtestene vil bare være gyldig i 24 timer.

Det Grønne passet er et digitalt sertifikat som gir israelerne adgang til å besøke barer, restauranter, svømmebassenger og andre arenaer som er innendørs, og utendørs tilstelninger med mer enn 100 personer.

Barn under tre år er unntatt.

Israelske myndigheter har likevel blitt tatt når de må innrømme at i mange situasjoner er ikke passet «medisinsk rettferdig», men at det bare er til for å presse flere innbyggere til å bli vaksinert.

Israel har stort sett vært ledende i verden når det gjelder vaksineringer. Av befolkningen på rundt 9,2 millioner er 5,6 millioner vaksinert med to doser, og neste 3,5 millioner har allerede fått sin tredje dose fram til fredag.

Slik blir fremtiden

Debatten om vaksinene har fått diskusjonen opp rundt omkring i verden. Et stigende antall viser at immuniteten fra vaksinen avtar etter en stund. Noen forskere mener at det er Delta-varianten som kan forklare denne nedgangen i beskyttelsen. I USA har Food and Drug Administration (FDA) avslått det Hvite Hus sitt forslag om å gi tillatelse til å vaksinere hele den voksne befolkningen. De får bare medhold i å anbefale det for eldre personer.

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) gikk et skritt lenger, de utvidet vaksinerådet til å inkludere «de som har høyrisiko stillinger og de som arbeider i institusjoner».

Men israelske myndigheter har altså slått til. Ikke bare ruller de ut vaksiner for alle fra 12 år og oppover. Men de antyder også at vaksinasjon hver sjette måned kan bli «en del av livet fra nå av».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Nathan Dumlao

https://www.rt.com/news/536447-israel-covid-green-pass-new-rules/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Slik blir det når man lager avtaler med EU, WHO, FN og følger disse loyalt uten å stille kritiske spørsmål om dette er riktig. Vi hører stadig fra utenriksminister “Titten Tei“ at vi er bundet til en eller annet avtale med disse selv om mange beslutninger fra dem er irrasjonelle for nasjonalstaten. Alt for globalisme og troen på at vi gjøre verden til ett bedre sted. Istedet er disse organisasjonene som ønsker overnasjonal styring kuppet av Davos gjengen WEF som ser store muligheter til å tjene enda mer penger og drømmer om totalitær makt hvor alle nasjonalstater er underlagt dem.

  Svar
 • FN EU WHO er korrupsjon i perfekt system.

  Svar
 • Kan noen dra kortet ut av ermet; sette norsk tekst til, og det bedre enn meg bidra til folkets oppvåkning. For nå blir det alt verre.

  https://www.bitchute.com/video/yEyvs0JCU9lL/

  Ny PCR test er allerede produsert for viruset «Marburg» , klar til bruk. Den finnes allerede i den kommende allerede annonserte 3dje (corona-vaksinesprøyten). Den sies være en gave/gunst til «de privilegerte» med et lumsk smil fra Bill Gates via Gabi. Personen som forteller dette ber oss spre denne informasjonen. Så gjør jeg da det. NÅ, kan vi se fram imot milliarder av døde – ja selv barn kan det se ut som. Nå har de nok allerede i Davoshotellets bakhage senket flagget på halv stang – av pur glede. Nå blir det fart i vellinga.

  https://www.bitchute.com/video/yEyvs0JCU9lL/

  Tause stortingspolitikere, Ingen av dem tjener vårt land og vår befolkning. Hva jeg mener om disse og deres kumpphaner over det hele landet ….. :Tausehetens forræderiske kappe har svøpt dem inn. Er de alle innlemmet i hemmelige selskaper! Groomet og hjernevasket for å kunne leve med sitt bidrag til at (denne gang) milliarder blir drept.
  Vi opplever at våre myndigheter våger seg på stadig yngre. Kravet henger over deres hode; de sjelløse, de viss menneskelige gangsyn aldri vokste fram. Begrepet MOT og eller integritet,: Ukjent, – sitt eget liv hegner de om, de er jo lovet å beholde liv, øke gods og gull, og de har jo med troverdige, takknemlige … å gjøre. Ikke?

  Og som et teatralsk skuespill spill går FHI ut med advarselen idag (Steigan)- «Ta ikke Moderna, stikk deg med Phizer, for der – med den vaksinen blir det færre som får hjertebetennelse. Trøsten er altså at eks. menn under 30 år trygt kan ta Phizer vaksinen, da Moderne er et hakk verre. Joda, jeg innrømmer, vi er noe fe, tar oss leke med. Her plukker FHI oss et halmstrå og påpeker at nå kan vi fortsette å vaksinere oss ferdig. Og halleluja, en ny vaksine er vel også fantastisk? Det siste stikket (milliard-dreperen) «MARBURG» har et eget navn (døpt av Bill Gates), se lenken.

  «Whisselblåseren» er 61 år gml. (Ire). Han regner med at hans stilling ved sykehusett er i faresonen. Han har alltid vaksinert seg og sine, men etter at datter via Gardasil-vaksine og hennes påviste autoimmune sykdom kom tll (tilfrisknet helt idag flg. far )- omtale i teksten av forløpet – er han blitt vaksineskeptiker. Influensa har han ikke opplevd i etterkant og har gjort sine undersøkelser – .

  Særs gode artikler her der f.t. derimot, Steigan, mittifleisen. Takk. Kan dette være å bringe på banen, legge ut. Vi skulle ikke avvente, det har kostet mange liv allerede.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nettstedet hemali.no intervjuer redaktøren av derimot.no:

«Kontrollerer en de store mediene kontrollerer en befolkningen.»

Forrige innlegg

Det store koret er bare for de som synger den samme tonen.

Ytringsfriheten i de store mediene er ikke for alle.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.