POSTED IN Covid-19, Demokrati, Media

Er de uvaksinerte potensielle drapspersoner?

Sterke påstander i fullstendig ensidig NRK-debatt, men nå vakler eventyrfortellingen.

19 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Selsom debatt om vaksinerte og uvaksinerte.


Det var en pinlig forestilling i går 09.11 på NRKs «Debatten» om vaksinert og uvaksinert helsepersonell. Forut for dette hadde det gått ut flere meldinger, både på NRK og i andre medier, om at uvaksinert helsepersonell hadde smittet beboere på sykehjem og at i noen tilfeller hadde dette ført til dødsfall. I ett tilfelle en beboer som var nærmere 100 år. Tror noen at vi skal leve evig?


I mediene henges nå uvaksinert helsepersonell ut som medansvarlige for dødsfall, egentlige som ufrivillige drapspersoner. Dette er svært grove påstander og uten grunnlag i realiteter: Det viser seg nå at de som kalles for «fullvaksinerte» både blir smittet og smitter andre, noe sjefen for FHI (Stoltenberg) under denne debatten bekreftet.

 
Helsedirektøren sa ikke dette innledningsvis i debatten, og bidro dermed til den grove misforståelsen at uvaksinert er de som har skylden for ny smitteøkning i Norge. Men ut i debatten ble han tvunget til å innrømme dette. De vaksinerte smitter også!

man in blue hoodie wearing eyeglasses
Hvis vaksinerte smitter er alle potensielle smittebærere.


Et av de umiddelbare spørsmålene som melder seg er hvordan en kan vite at det er de uvaksinerte som smitter på helseinstitusjoner når alle er smittebærere – også de vaksinerte. For det er realiteten. Alle er mulige smittebærere. Dermed vet en ingenting om hvem som smitter hvem.


I praksis betyr dette at vaksinene heller ikke holder det som ble lovet. Likevel anbefales det nå en tredje dose for utvalgte grupper. I noen land er de i ferd med å sette den fjerde.


_______________________________________________________________________________
Tror noen at vi lever evig?
_______________________________________________________________________________


En uvaksinert sykepleier ble kort intervjuet i begynnelse av programmet, men hun måtte forlate det da debatten startet. Fredrik Solvang bemerket at det var «rått parti» fire mot en, og etter kort tid hadde vaksinetilhengerne hele banen for seg selv. Her slapp ingen kritiske stemmer til. 


Det er ganske uforståelig at en ikke ser den utrolige ensidigheten som det legges opp til. Når det gjelder, klima, korona, vaksiner osv. slipper overhodet ikke noen kritiske stemmer til. Noen falske toner skal ikke få forstyrre den unisone sangen. Og da hører en heller ikke advarslene når det bærer ut mot stupet.

Ledelsen - Helsedirektoratet
Helsedirektør Bjørn Guldvåg gikk hardt ut i debatten men måtte moderere seg og innrømmet til sist at fullvaksinerte også smittet.


Debatten dreide seg om hvor hard en skal være overfor uvaksinerte, særlig innad i helsevesenet, men det var full enighet om at vaksinen virker og må til, til tross for at helsedirektøren nå måtte innrømme at de ikke virket så godt som de hadde annonsert med for et år siden. De vaksinerte blir smittet, innlagt og syke som alle andre. Og de smitter også alle andre. Men ikke så mye som de uvaksinerte, påstod han. 


Men nå kommer det også meldinger som forteller det motsatte: De vaksinerte er mer utsatte enn de uvaksinerte og de smitter mer enn disse. Hvis dette bekreftes i tiden som kommer står vi overfor en helseskandale.


Det siste argumentet, at de vaksinerte klarer seg bedre enn de uvaksinerte, er den svekkede begrunnelsen for at de som ikke ikke vaksinerer seg må gjøre det nå. Stoltenberg fra FHI var mer moderat og hun forstår, tror jeg, at fortellingen om vaksiner og beskyttelse ikke lenger holder vann.


Imidlertid er det som fremkom under debatten et langt mer dramatisk tilbaketog for vaksinetilhengerne enn det kan se ut til ved første øyekast. For vaksinen beskytter altså ikke slik de lovet. Den er påtvunget befolkningen (reklame og stort sosialt press), og uten motforestillinger eller kritisk diskusjon. Og den holder ikke på langt nær det de lovet. Skeptikerne har fått rett.


______________________________________________________________________________
De vaksinerte smitter og blir smittet. Vaksinen virker ikke slik de lovet.
______________________________________________________________________________


Det kommer stadig nye og mer urovekkende meldinger om manglende effektivitet og svært mange alvorlige bivirkninger og dødsfall. I praksis er vaksineeventyret som er solgt til befolkningen i ferd med å sprekke opp. Og mitt inntrykk er at Stoltenberg forstår at isen hun beveger seg på er tynn og utrygg.


Politikerne fra Arbeiderpartiet og FrP kranglet under debatten om hvor sterke virkemidler som skulle taes i bruk mot uvaksinerte. I begge leire var mangelen på alternativ kunnskap og kritisk tenkning total, dessverre. De har svelget vaksinefortellingen med både agn og søkke uten tanke på at det er noe som ikke stemmer – helt.


Debatten ble enda en ny, ensidig forestilling hvor den enste med motforestillinger måtte forlate den før den begynte. Slik fungerer demokratiet i Norge i dag.

man in black crew neck t-shirt holding white textile
De fleste smittete er friske mennesker. Nesten ingen dør bare av Korona. De aller fleste er svært syke fra før av


Et lite hjertesukk til sist. Nå må en slutte å snakke om smitte. De fleste smittede er friske og vet det ikke selv en gang. Det viktige er alvorlig syke og primært døde. Og det er det nesten ingen av lenger i Norge. Vi har ingen alvorlig sykdom i Norge og har aldri hatt det. Det har dødd langt flere av influensa årlig hvert år enn det som har dødd av Covid til nå (1,5 år).


Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Forsidebilde: Anthony Tran

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

19 kommentarer. Leave new

 • Ja, nå er det ble vanskelig å skjule de lave dødstallene. ( Tall må alltid være i forhold til noe, så mest naturlig er da tidligere år med influensa.)
  Da kjører man kampanje på økende smittede, «syke» , testet med en tvilsom testmetode.- Og/men altså friske og i god form.
  Så skulle man tro at smittede har blitt naturlig «vaksinert» gjennom smitten, vanlig for de fleste andre sykdommer?
  Og når man ikke er syk er man jo/vel heller ikke smittefarlig. Dette gjelder ihvertfall med sykdom generelt.
  Dette kan få morsomme konsekvenser for arbeidstagere senere, hvis man ønsker seg noen dager fri.
  » Jeg har dobbeltsidig lungebetennelse og kan ikke komme på jobb da jeg er redd for å smitte de andre. Jeg tar meg en løpetur istedet.». 🙂

  Men det store spørsmålet er uansett :
  Hvorfor er det så FÅ som ser på tallene og protesterer mot dette hysteriet og disse overgrepene?
  DET er det skumle, i et demokrati, med allmenn stemmerett.

  Svar
  • Hvorfor er det så få? Fordi 90 % av den norske befolkningen ser at vi har en alvorlig sykdom rundt oss og vaksinene virker. De som blir syke og er vaksinert er mildt syke, de uvaksinerte havner på sykehus og dør. sjekk f.eks denne:

   https://www.statista.com/chart/26159/covid-cases-us-age-group-vaccination-status/

   Du kaller det hysteri og overgrep. men hei, du har forstått noe resten av befolkningen ikke har forstått. Jeg kaller det paranoid og vrangforestillinger, og der har jeg 90 % av befolkningen med meg.

   Svar
   • Jeg er 100 prosent enig med deg. De fleste konspiratører evner ikke å tenke selv og å se helhetsbildet. Jeg kjenner flere selv. Av og til lurer jeg på om de misforstår bevisst eller om de er mindre smarte. En eller annet finner noe på nettet uten å undersøke kildene eller om det er troverdig. Det blir så spredd som ild i tørt gress av konspiratørene. Og plutselig er dette sannheten for de. Helt utrolig. Og så lurer jeg virkelig på hvem som er deres såkalte sikre kilder? Jeg mener at norske helsemyndigheter er forholdsvis troverdige (men jeg tar ikke alt for god fisk). Hvis noen kan motbevise det med tillitsfulle kilder skal jeg skifte mening.

 • Ellers var jo » Debatten» en selsom affære, og det er tydelig at Fredrik Solvang har fått beskjed om å bare lalle med når de frelste kommer med urimeligheter og tullball.
  Men de som ofrer frihet for brød fortjener ingen av delene, Fredrik.

  Svar
 • En enkel forklaring på problemet med «Covid-vaksiner» som overhodet ikke er noen vaksine – Er at det syntetiske RNA-et du får injisert har blitt manipulert på en slik måte at det danner et veldig unaturlig piggprotein ! – Det kollapser ikke nødvendigvis ikke av seg selv (når den festes til ACE2-reseptorene) l ! Det har man egentlig visst hele tiden ! Den betydelige delen av problemet med denne Covid-vaksinen er at selv om det «naturlige» spikeproteinet er dårlig nytt – er spikeproteinet kroppen din produserer som et resultat av «vaksinen» enda verre ! – Gårsdagens debatt var bare latterlig og lite nøyansert !
  I Norge må man ta ansvar for egen helse og ikke la den avgjøres av politikere og etter min mening sentrale helsemyndigheter med tvilsom forstand !

  Etter min mening er Vaksinen mye verre enn Viruset og jeg har mange holdepunkter for min påstand !
  BIOKJEMIKER

  Svar
  • Tullprat. Hvilke holdepunkter? Vis til publikasjoner. Hilsen lege.

   Svar
  • Supert forklart,og det er helt riktig det du sier.! Du er jo også biokjemiker og vet hva du snakker om.Helt enig i at vi må ta ansvar for egen helse og ikke overlate den til politikere og helsemyndigheter med tvilsom forstand. Og hvilken forstand har de på dette mer enn befolkningen? De er jo hverken leger,forskere,biokjemikere el. Vaksinene er giftige (gravenoksid) og genmanipulerende med et spikeprotein som river i stykker cellene våre,ødelegger det naturlige immunforsvaret som igjen gjør at vi ikke har motstand mot senere sykdommer. Hilsen FRISK og sunn medborger

   Svar
 • Enig ! – Det er for mange faktorer med denne «Covid-vaksinen» som bryter med GENERELL KUNNSKAP om hvordan immunsystemet vårt reagerer ! – Det er bare naturlig å frykte at denne vaksinen kan føre til ADE ( Antibody-dependent Enhancement) – noget som i verste tilfelle vil trigge immunsystemet for en potensielt dødelig overreaksjon !
  Jeg publiserer ikke bekymringene mine om Covid og vaksiner for å bevise at jeg har rett – Men ganske enkelt fordi jeg er bekymret for mennesker – og jeg VET at bivirkninger forbundet med vaksiner alltid vil forstyrre enhver persons individuelle immunsystem – Ja, jeg er bekymret !
  Det er etter min mening forunderlig at både regjering og helsemyndigheter selger denne vaksinen som tran ! Uansvarlig er det ! – Dette er Russisk Rulett med folks liv & Helse og jeg kan innestå for hva jeg mener !

  Kroppen vår er en avansert Biologisk «maskin» og når du tukler med naturen bør du vite hva du gjør – noe den farmasøytiske industrien i de fleste tilfeller absolutt ikke tar hensyn til !
  Ønsker å bruke kraftigere skyts men jeg bør nok avstå 😉 – Men jeg gjentar; DETTE ER INGEN VAKSINE !

  Svar
 • Vaksinen er verre enn viruset og jo flere boostere desto svakere blir immunforsvaret. Med det rullebladet norske helse-eksperter har med tanke på svineimfluensavaksinen, for ikke å snakke om Pfizer, da er det naivt å ha blind tillit. Å utsette småbarn og ungdom for dette er utilgivelig. Veldig mange vil aldri oppleve å få egne barn, veldig mange vil aldri oppleve å få bli biologiske besteforeldre.
  Jeg tror folk vil komme til å dø som fluer på ettervinteren, når injeksjonene etter en del måneder har redusert immunforsvaret til en brøkdel. Og mye tyder på at de injiserte er langt MER smittsomme og skiller ut noe annet og mer enn bare virus som vil være en trussel mot de som har valgt å holde sitt blod naturlig og rent. «De vaksinerte sprer sykdom», sier info jeg nettopp leste på
  viktigviten.no

  Svar
  • Dette kunne ikke vært mere riktig-det er jo HELE SANNHETEN..!!!Hvorfor i all verden er ikke all denne fakta ute på nett og i all slags media???Vi er mange som holder på å slite oss ihjel på å få folk til å forstå (og særlig familien) at dette ikke er noe annet en en influensa og at vaksinene er dødbringende! Konspirasjonsteorier er det de henger hatten på,mens folk med såkalt vaksine i kroppen har fått alvorlige bivirkninger og mange er døde.Uforklarlige dødsfall overalt. Friske sterke mennesker faller bare død om.! Hva er dette om ikke forgiftning av blodet???Jeg tror som deg og er helt overbevist om det,at mennesker med denne giftsprøyta i kroppen kommer til å dø som fluer på ettervinteren.!

   Svar
   • Forstår det slik at enkelte «leger» etterlyser beviser for mine påstander men det har jeg sluttet å bry meg om ! – Fakta er at problemene tårner seg opp vedrørende «Covid – vaksinen» – Denne forårsaker faktisk DNA skader ! – mRNA-vaksiner resulterer i kromosomale endringer i kroppens celler – da dette såkalte piggproteinet lokaliserer seg i celle – kjernen og hemmer reparasjon av DNA-skader ved å hindre rekruttering av nøkkel-DNA reparasjonsprotein (NHEJ) – Dette vil igjen resultere i kromosomale endringer i kroppens celler! – Man VET NÅ at spike-proteinet fra Coivid «vaksinen» kan undertrykke NHEJ-effektiviteten med så mye som 90 ! – Dette betyr at NHEJ ikke er i stand til å gjøre jobben sin på grunn av den undertrykte evnen til å rekruttere proteiner for reparasjon ! – Angående NHEJ-mekanismen er det faktisk slik at uten denne «mekanismen» vil alt avansert multicellulært liv slutte å eksistere – Hverken planter dyr eller mennesker – Ganske enkelt forklart: «Covid Vaksinene» griper inn i de genetiske kodene som konstant beskytter oss. – Dette er avanserte prosesser ingen farmasøytisk Industri har kontroll over .. Ta gjerne Vaksinen men du må også ta konsekvensene !
    Angående bevis for mine påstander ; – Jeg er ikke noe medisinsk leksikon – Enhver ansvarlig lege er i stand til å finne ut av dette på egenhånd og dette er vel noe av hovedproblemet ! Lykke til med dine valg ! Angående FAKTA vedrørende denne » Vaksinen» og hvorfor den holdes tilbake fra befolkningen ? – Vel .. Det kan man bare undres over .. men jeg tror nok jeg vet svaret ! Ha en god uke

   • Vel, vel. Klassisk taktikk. Du har virkelig ingen peiling du? Du bare kaster ut noe du har hørt og sett. Virker flott når man kaster rundt seg med forkortelser.

    I motsetning til deg kan jeg altså komme med kilder på det jeg sier. Jeg vet at du tror ikke på noen annen kilde enn Facebook og YouTube, men bare så du ser det likevel: https://www.nebraskamed.com/COVID/where-mrna-vaccines-and-spike-proteins-go

    Tro hva du vil, men hva du vil, men IKKE spre rykter og falsk informasjon og deretter nekt å vise hvor du får den fra. Da viser du bare hvor lite du vet.

   • Å kalle seg lege uten å oppgi navn er en sleip måte å gi seg selv og argumentene ekstra tyngde. Denne formen for å briske seg hører ikke hjemme i en opplyst diskusjon. Det er argumentene som skal avgjøre en diskusjon – ikke titler og posisjoner.

 • Statspropagandaen og den ensrettede informasjonen fra myndigheter/helsemyndigheter spys ut og blir gjentatt i det uendelige. Jeg leste en kommentar (fra et kommentarfelt) for ei stund siden og syntes det var så godt sagt at jeg velger å gjenta den her: I Norge betaler folk (dyrt) for denne propagandaen. I Nord Korea er den (i det minste) gratis.

  Svar
 • Til Lindtner: Hvor mange her kommer med fullt navn? Jeg legger ikke inn fullt navn som alle andre – med unntak av moderator. Hvorfor kritiserer du ikke at «biokjemiker» Sunneva ikke bruker fullt navn? Hun kan i tillegg ikke vise til en eneste kilde, sier bare at «det gidder jeg ikke». Neppe en opplyst diskusjon. Jeg kommer iallefall med en kilde.

  Men moderator tar tydeligvis en klar side her. Det er ikke helt bra. Er man moderator får man kritisere begge sider.

  Jeg synes også at jeg bør få litt kreditt for at jeg iallefal prøver å legge frem «motpartens» syn underbygd av (hva jeg oppfatter som) fakta. Hvis dere avviser alle som er av motsatt syn så blir dere bare stemplet som «religiøse» (ikke i teologisk betydning) og uvillige til å høre på argumenter.

  mvh lege og spes. i lungemedisin Henning.

  Svar
  • Til fornærmet lege – Jeg vil opplyse om at jeg tidligere var 7 år på Twitter – men da jeg publiserte forskningsrapporter vedr. Covid og disse falske vaksinene – også med fullt navn begynte Marerittet – Preben Aavitsland ba meg rett og slett å dra til helvete og avslutte kontoen ! – Forstår at du ønsker å fakta-sjekke meg .. men av skade blir man klok ! – Det hele ble faktisk et Helvete ! – også på jobben ! – Noterer meg at du benytter samme argumentasjon som mange kverrulanter – «Du har ikke peiling osv…» er familiær med slike uttalelser og jeg bryr meg faktisk ikke om dette lenger ! – Nettsiden til Knut er etter min mening meget informativ og opplysende og han inntar ikke bastante holdninger men oppfordrer oss alle til å tenke sjæl ! – Men jeg må inrømme Hovdkjernen i denne Corona – Debatten er vel egentlig at enkelte bedrevitere mener at vi bør neglisjere verdens fremste virusologer og forskningsinstitusjoner og høre på nakken og tvilsomme leger. Jeg har faktisk 2 kollegaer som fremdeles er syke etter koronavaksenen og kjenner 1 peron som døde kort tid etter vaksinen. Vil du ha navnet til disse også ?
   En side som dette er baser på tillit og hvis du har problemer med hva jeg skriver kan du vel ganske enkelt «Lukke øyet» !

   Svar
  • Det er rett at svært få kommer med fullt navn. Det forteller vel også deg om det diskusjonsklimaet vi er i ferd med å utvikle i Norge. Skal du gjøre karriere kan du ikke stå frem med fult navn. Enhver fremtidig arbeidsgiver googler deg for tidligere meninger og sorterer deg også ut fra det. Alle som er i arbeidslivet vet at det er slik.

   Jeg synes det er en skremmende utvikling og hindrer folk i å komme med det de faktisk mener av redsel for jobben. Alle vet at NSA i USA lagrer at du skriver. Det var Edvard Snowdens (asyl i Russland) sin fortjeneste at vi fikk vite det.

   I alle fall er det en uting i en opplyst diskusjon å brife med en tittel for å forsterke argumentene sine. Det er argumentene som skal vise om du har rett eller ikke. Utdanningen har ingen betydning i og med at mange med samme utdanning som deg mener det stikk motsatte.

   Jeg har gitt den samme tilbakemelding s til hun som har oppgitt at hun er biokjemiker og hun har akseptert det.

   Svar
   • Til Knut !
    Det er nok dessverre slik i disse dager at Arbeidsgivere, offentlige etater, pressen og kriminelle – ( Nesten det samme dessverre 😉 ) med interesse for omdømmet ditt faktisk observerer all nettaktivitet knyttet til ditt virkelige navn ! – Vi blir daglig minnet på at vi ikke lenger lever i en fri verden ! – Vi blir faktisk konstant overvåket – Derfor holder jeg meg unna Fakebook, – Twitter (Google) og de fleste andre sosiale media – Arbeider med en liten blogg men den vil heller ikke avsløre min Identitet ! – Har lenge forstått at disse «sosiale» nettsidene fungerer som en overvåkningssentral (Hackersentral) for menneskelig aktivitet og meninger ! – Skal du dele informasjon av en mer personlig karakter er det derfor faktisk meget viktig at du holder pseudonymet ditt beskyttet fra din virkelige identitet. Jeg vet at for din del er dette vanskelig med denne Nettavisen, men du skal ha all ære for en informativ og god Nettavis ! – Så hvorfor gjør du dette? – Jeg tror at du føler deg «forpliktet» til å opplyse en opplyst befolkning om hvor uopplyste vi egentlig er … haha ! Føler det slik mange ganger selv
    Og kanskje er det slik at vi føler at kun et lite streif av sannhet vil trenge inn i et uopplyst sinn !
    Avslutter med en «Strofe fra fra sangen til Leonard Cohen «Anthem» (1992-albumet The Future) Budskap om håp i mørket ! – Ha en God Dag — Vennlig Hilsen S

    Ring the bells that still can ring
    Forget your perfect offering
    There is a crack, a crack in everything
    That’s how the light gets in.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Bioenergi:

Raserer naturen.

Forrige innlegg

Hva har Australia gjort i det siste som fører til overfylte sykehus?

Kan det ha noe med vaksiner og nedstengninger å gjøre?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.