POSTED IN Israel, USA

Er Biden kompetent?

Snubler USA og Nato inn i kriger uten kompetent leder?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

10 tegn på at en verdenskrig nærmer seg raskt.

Av Michael Snyder.

Er vi på randen av en apokalyptisk global krig hvor milliarder av mennesker kan dø? Svært få mennesker ante at første verdenskrig ville bryte ut, men det skjedde likevel. Og svært få mennesker ante at andre verdenskrig ville bryte ut, men det skjedde likevel. Gjennom hele menneskehetens historie har det vært kriger. Helt siden starten har det bare vært et spørsmål om tid før stormakter kolliderer.

Dessverre, selv om svært alarmerende varselsignaler blinker rundt oss, virker det meste av befolkningen i den vestlige verden er helt uten peiling på hva som egentlig foregår. Ledere over hele planeten ser ut til å ha «krigsfeber», og forberedelser til apokalyptiske oppgjør blir gjort. Følgende 10 tegn er faresignaler på at en verdenskrig nærmer seg raskt:

#1 Politico rapporterer at Israel og Hizbollah begge har «utarbeidet kampplaner», og Biden-administrasjonen er overbevist om at «intense kamper sannsynligvis vil bryte ut». I mellomtiden har de israelske forsvarsstyrkene og Hizbollah utarbeidet kampplaner, og er i ferd med å prøve å skaffe flere våpen, ifølge to høytstående amerikanske tjenestemenn i etterretningen.

#2 Iran advarer om at det vil bli en «utslettende krig» hvis IDF går inn i Sør-Libanon.
Israel vil møte en «utslettende krig» hvis det går i gang med «fullskala militær aggresjon» mot Hizbollah i Libanon, advarte Irans faste utsending til FN fredag. Kunngjøringen ble gjort på Twitter.

Hezbollah er en militært sterk organisasjon.

«Selv om Iran anser det sionistiske regimets propaganda om å angripe Libanon som psykologisk krigføring, vil det oppstå en utslettende krig dersom det skulle starte på fullskala militær aggresjon. Alle alternativer, inkl. full involvering av alle motstandsfronter, er på bordet», heter det i innlegget.

#3 Israels statsminister Benjamin Netanyahu er overbevist om at en storkrig med Iran er uunngåelig fordi han tror at iranerne har planer om å erobre hele Midtøsten. Erobre Saudi-Arabia, erobre den arabiske halvøy. Det er bare et spørsmål om tid, advarte han.

#4 I følge NBC News flytter USA militære enheter i posisjon, slik at de kan være «klare til å evakuere amerikanere» når en full krig bryter ut mellom Israel og Hizbollah. USS Wasp, et amfibisk angrepsskip, og marinesoldater som er i stand til spesialoperasjoner, rykket onsdag inn i Middelhavet for å slutte seg til USS Oak Hill, og et annet skip i deres amfibiske klar-gruppe, ifølge Marinen.

#5 Torsdag sendte Hizbollah omtrent 40 raketter inn i det nordlige Israel.
Hizbollah skjøt opp rundt 40 raketter mot Nord-Israel torsdag ettermiddag, de sa var et svar på nylige israelske luftangrep i Libanon, og drapet på en av dens operative ledere tidligere på dagen.

#6 Lørdag bombet israelske fly flere Hizbollah-mål i Sør-Libanon.
Israelske jagerfly traff en bygning i Sør-Libanons Houla der en gruppe Hizbollah-operative var samlet, sa militæret. IDF sa at operatørene ble oppdaget av rekognoseringstropper, og en kort stund senere ble luftangrepet utført.

#7 Biden vil tydeligvis godkjenne en plan som vil «tillate amerikanske militærentreprenører å sende personell til Ukraina» for vedlikehold og reparasjon av USA-leverte systemer i Ukraina.

#8 Russlands president Vladimir Putin er angivelig interessert i å forme en koalisjon av nasjoner som vil «bli rivaler for Vesten og NATO». En eurasisk sikkerhetskoalisjon er en del av en Kreml-plan, for å opprette en gruppe Moskva-vennlige land for å konkurrere med Vesten og NATO, har Institute for the Study of War (ISW) sagt. Putins besøk i Nord-Korea, har «utdypet allerede gode forbindelser» mellom Moskva og Pyongyang.

Putin advarer også om at Russland må begynne produksjonen av mellomdistanse-atomvåpen.
Russland må svare på handlingene til USA, og det ser ut til at det er nødvendig for landet å starte produksjonen av mellomdistanse-atomvåpen (INF), sa Russlands president Vladimir Putin fredag. Russland har allerede flere taktiske atomvåpen enn noen andre i verden, og de har utviklet nye Sarmat interkontinentale ballistiske missiler, som er så avanserte at de ikke engang er verdt å sammenligne med Minuteman-missilene som USA er avhengig av, og som først ble tatt i bruk på 1970-tallet.

Dmitry Suslov

#10 En svært innflytelsesrik skikkelse i russiske utenrikspolitiske kretser foreslår at russerne faktisk burde detonere et atomvåpen for å vise verden hvor alvorlige det er.
Dmitry Suslov, en toppfigur ved det Moskva-baserte rådet for utenriks- og forsvarspolitikk, har fremmet ideen om at Russland bør gjennomføre en «demonstrativ» atomdetonasjon, et grep som kan føre til starten på 3 verdenskrig. Dette alarmerende forslaget kommer, ettersom spenningene med Vesten øker på grunn av Ukrainas bruk av vestlig leverte våpen mot russiske styrker.

Dessverre skjer alt dette på et tidspunkt da 72 prosent av amerikanske velgere mener at Biden med fingeren på atomknappen ikke har «den mentale eller kognitive helsen til å fungere som president».

En stor del av registrerte velgere tror ikke president Joe Biden har den mentale og kognitive helsen til å avtjene en ny periode som president etter hans debatt med Trump forrige uke, ifølge en ny meningsmåling. Vi er i langt mer trøbbel enn de fleste er klar over.

Jeg skulle bare ønske at vi kunne få flere til å våkne. Vi snubler bokstavelig talt inn i en apokalyptisk verdenskrig, og når vi først er midt i den, vil det ikke være noen vei tilbake.

Fra End of the American Dream, publisert 30 juni 2024.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Snyder er forfatter, og har utgitt mange bøker om amerikansk økonomi og geopolitikk, og er en bidragsyter til Global Research og Natural News.
Orginalartikkel: 10 Signs That Global War Is Rapidly Approaching.

Forsidebilde: KI-generert

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  6 juli 2024 9:42

  6 milliardar menneske i 130 land ser større håp for verda i samarbeid med Russland enn i utpressing og truslar frå USA:

  https://www.rt.com/news/600500-russia-global-south-moscow-pact/

  Svar
 • » Svært få mennesker ante at første verdenskrig ville bryte ut, men det skjedde likevel. Og svært få mennesker ante at andre verdenskrig ville bryte ut, men det skjedde likevel. »

  Nei. Det ‘skjedde’ ikke.
  Krigene ble SATT I GANG.

  Fordi noen følte seg truet av konkurranse og sin makt forhold til verdenshandelen og ‘verdensvalutaen’/reservevalutaen og rentetyveriene w.w. .
  Dengang industrinasjonen Tyskland som ble for konkurranse-sterkt

  Irak og Libya som ville selge olje i annen valuta, eller etablere en ny valuta for det afrikanske kontinentet, var lett å ødelegge i nyere tid.

  Verre er det med Russland og Kina.
  Men vi får nok se demoniseringen av disse landene så lenge de nekter å innordne seg overfor herrefolket . Og økonomisk krig/boikott.
  Som Tyskland (også) nektet.
  Før militær krig.

  Noen vil (fortsatt) ha En verden, En leder, og En valuta. – Og totalkontroll.
  – Og beskylder (igjen )motparten for det samme. ;-)

  Sentrale deler av verdens storfinans gikk likevel mot Hitler fordi han gikk vekk fra gullstandarden og fordi han tok i bruk fripenger. De erklærte økonomisk krig mot ham så tidlig som i mars 1933. Den engelske avisa Daily Express skrev den 24. mars 1933: «Judea declares war on Germany», «Jødene erklærer Tyskland krig».
  Den jødiske historiker R. G. Dommerque Tobacci de Menasse forteller oss at «Krigen mot Hitler ble erklært fordi han ville innføre en ny økonomisk samfunnsordning». Man viker altså ikke tilbake for en krig for å forsvare sitt internasjonale pengemarked og sine økonomiske maktposisjoner. Dette forteller oss at vi gjør klokt i å være forberedt på det meste og det verste. Da krigen var vunnet for de allierte, var det første man gjorde å løse den tyske sentralbanken fra demokratisk kontroll og gjeninnføre gjeldspengesystemet. Dernest innførte man uinnskrenket asylrett i Grunnloven.
  Tyskerne skulle ikke lenger få lov til å være en homogen nasjon.

  ‘ Den jødiske utenriksminister i Frankrike Itzig Aron Cremieux sendte i 1860 et opprop til verdens jøder, og det heter her bl.a.:
  «Unionen som vi vil grunnlegge, skal ikke være noen fransk, engelsk, irsk eller tysk, men en jødisk verdensunion. I ingen henseende vil en jøde bli en venn av en kristen eller en muslim, før øyeblikket kommer da den eneste rettens religion stråler over hele verden i jødetroens lys…. Vår nasjonalitet er våre fedres religion og ingen annen nasjonalitet kjenner vi…. Tiden er nær da Jerusalem vil bli et bedehus for alle nasjoner og folk Vår makt er ufattelig, hvis vi lærer å sette inn makten for vår sak … Dagen er ikke fjern da alle rikdommer og alle jordens skatter skal bli Israels barns eiendom.’

  Svar
 • wasan Totland
  7 juli 2024 8:58

  Noen vil (fortsatt) ha En verden, En leder, og En valuta. – Og totalkontroll.
  – Og beskylder (igjen )motparten for det samme.
  Ein Deutscland ein Hitler ein Himmler. Hilsen Adolf og Jan Tore Sanner.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

«Big brother» kommer snikende.

Windows 11 kopierer nå dine private filer uten å spørre.

Forrige innlegg

Hvem eier verden?

Ode til herskere.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.