POSTED IN Covid-19, Psykologi

En ny type virus?

Må bruke munnbind på digitale møter.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Toppen av covid-galskap: No må tilsette ha på seg munnbind under digitale møte på heimekontor!

Nyleg påstod ein mann på Twitter at han blir tvinga til å ha på seg munnbind under virtuelle Zoom-møte med selskapet han jobbar i, fordi ein av kollegaene hans er livredd for munnbindlause menneskeansikt. Med andre ord må ein mann som jobbar heimanfrå, og som dermed har null sjanse for å «smitte» kollegaene sine (med eller utan munnbind), no ikle seg denne «munnbleia» når han deltek på virtuelle møte med kollegaer og leiinga.

_________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Saksyndig
_________________________________________________________________________

Her er ei omsetjing av mailen som vart sendt ut til mannen av hans overordna, ei Ashleigh LeighAnn Davidson-Greene:

«Team, eg skriv til dykk alle i dag for å informere om ein ny protokoll for våre personalmøte på Zoom. Frå no av må alle bruke munnbind under møta våre. Ein av våre team-medlemmer er redd for munnbindlause ansikt, og eg vil sikre at alle føler seg trygge og komfortable. Dette kravet blir iverksett med éin gong.

Mvh,

Ashleigh LeighAnn Davidson-Green.»

Det er her tydeleg at det som spreier seg ikkje er koronaviruset, men sokalla massedanningspsykose. Natural News, der denne saken er henta frå, ser derimot ut til å trekkje i tvil autentisiteten til denne historia. Det kan vere at mannen har funne på dette. Artikkelforfattaren fann ikkje noko informasjon om denne fru Davidson-Greene nokon stad. Men sprøare ting har skjedd under heile denne plandemien, so eit slikt «tiltak» kjem ikkje akkurat som ei overrasking.

Kan hende er kollegaen til denne mannen redd for at datamaskina hans skal få koronavirus? Kven veit…

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Dette er jo ikke noe annet enn det glade vanvidd :-D :-D – Var en snartur hos legen i går (liten blodprøve) Ble møtt av plakat på inngangsdøre: HER BRUKER VI MUNNBIND! Alle pasientene som satt på venterommet (med tommlene på mobiltelefonen) hadde munnbind, (unntatt meg, for her kommer det ikke på tale å underkaste seg dette regimet). Legene kom ut og hentet sine pasienter – og de var UTEN munnbind. Nå må folk begynne å våkne!

  Svar
 • Seriøst, Derimot ?

  Svar
 • Det er slik at det som beskrives i artikkelen er sant.
  Mennesker har vitterlig blitt utsatt for krav om å ha på seg munnbind på Zoom-møter.

  Ei viss Ann Lesby, PhD (she/her) la ut på Twitter den 29.desember 2021 en forskrekkelse over at noen av hennes kolleger på et Zoom-møte deltok uten munnbind.

  Hun har fjernet den twitter-meldingen, men den sirkulerer på Facebook. Og Lesby har fortsatt andre twitter-meldinger som promoterer munnbindbruk på Zoom-møter.

  Ett eksempel er dette: https://mobile.twitter.com/AnnLesbyPhD/status/1476343146883653635

  Svar
 • Det er en bevisst metode til satanist-globalistene:
  Avskaffelse av fornuften og forvirre med hele tiden endre posisjon, komme med motstridende utsagn etc. Vi har fine studieobjekter når vi følger våre helsetopper. Munnbind på zoom-møter har sin logikk i dette perspektivet – det vesentlige er at vi skal avtvinges lydiget.
  Corona-fortellingen til myndighetene er til de grader sprengt i filler og vaksinenes effektivitet og sikkerhet likeså. Men våre ledere fortsetter å styre videre ned i avvgrunnen – også eksempel på
  AVSKAFFELSE AV FORNUFTEN.
  Maskekravet som etterleves av de fleste er også eksempel på en slik avskaffelse av fornuften.

  https://swprs.org/face-masks-and-covid-the-evidence/
  https://brownstone.org/articles/is-masking-kids-at-school-working/

  Svar
 • Et virus er 90 til 900 nanometer stort. De eneste munnbindene som stopper så små parrikker er FFP3 munnbind. De er tykke og vanskelig å puste gjennom. Faktisk så anbefaler man max 1 time om gangen. De papirmunnbindene man ser på butikken er FFP1. De er som å stoppe mygg med fiskegarn. Hjelper ikke en dritt mot virus. Det samme kan sies om stoffmunnbind. Og hvorfor sitter folk alene i bilen med munnbind? Hva med å skifte kupéfilteret istedenfor, hvis man er redd for tilfeldige virus som flyr gjennom lufta i minusgrader? Jeg har sett folk i skogen og alene ute med munnbind. Folk er tydeligvis blitt fryktelig redd :(

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sterk kritikk av korona-håndteringen i Israel:

Alt har slått feil.

Forrige innlegg

Bukken og havresekken.

Karita Bekkemellem fra legemiddelindustrien vil straffe alle som ikke tar vaksinene deres.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.