POSTED IN Ukraina

En engelsk reporter fra Mariupol:

En litt annen historie enn den vi får servert i de store vestlige mediene.

17 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Patrick Lancaster, ein engelsk freelance journalist, filmar frå bykjerna i Mariupol, som er hovudbasen for Azov-bataljonen, som har forskansa seg i eit fabrikkområde.Lancaster intervjuar sivile som held ut og ikkje vil flykte. Dei fortel ei anna historie enn dei vestlege media; dei legg ansvaret for kampane og øydeleggjinga av bygningane på den ukrainske hæren.

Redaksjonen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

17 kommentarer. Leave new

 • Hvis dette er sant… , og dette virker ikke som et skuespill, – og vi ikke får slike opplysninger i norske media… Så vet vi at vi IKKE kan stole på media i Norge. De er kun er en propaganda-kanal for Nato og USA.

  Svar
  • Du skjønte ikke dette før nå? Sånn har det jo vært i flere tiår, med Hollywood og Silicon Valley til å gå opp løypa, egentlig helt siden vi «landet» på månen. Det er snart 1 mnd. siden det kom fram at 90% av luftkampscenene var hentet fra dataspill. Den angivelige Butsja-massakren har så mange logiske brister at den minner om 9/11 – hvor er f.eks. blodet fra de som er skutt? Det er bra business for mange C-skuespillere og statister å spille ofre. Og å ha en skuespiller til statsminister er vel det ultimate bedrag..

   Svar
  • Det kommer meldinger fra flere hold om at franske,svenske og nato militære er stengt inne på stålverket som Azovbrigaden gjemmer seg.Det kan jo bli pinlig for både Jens,Macron og Magdalena.

   Svar
  • Det stemmer. Jeg har andre skilder (uavhengig spansk journalister). En av de kan personalig bekrefte dette. Han er netopp tilbake fra Dombas/Mariupol. De har truet ham med livet pga av hans meninger og publikasjoner i hans youtube kanal. Han bekrefter at regjering i Ukraina torturerer og dreper sivile om det er noen mistanke om at de er prorussiske. Han bekrefter at den Ukrainske regjering er en kriminell organisjasjon og han ber Spania om å åpne øyne og slutte med støtte til den ukrainske regjering. Likene ble manipulert til bildene. Putin er interessert i å gå til retten om massker i Butsja, men pussig nok, Zelensky er ikke interessert….

   Svar
 • Olav Sæther
  7 april 2022 11:29

  Zelinskyjs oppførsel og uttalelser tyder på at inne i hans hode så er Ukrania Israel, helt siden khazar-jødene gjorde statskupp i 2014 så har alt tydet på at det er slik kuppmakerne tenker. Ingen utenom deres gruppe skal ha noen rettigheter, alle andre er «palestinere».

  Svar
  • Er det noen mulighet for at de beryktede Khazarene egentlig var vikinger ?.Det gjelder å virke uten å synes.
   Vi vet jo at vikingene var på hyppige besøk i de områdene som idag herjes av det internasjonale samfunn.
   Ukraina er jo et gammelt svensk område.

   Svar
   • Vikingene «dro i østerled», altså på handelstokt, til Konstantinopel (Istanbul) og brukte vannveiene i det som senere ble kjent som Russland (Rus var en betegnelse på vikinger som satte opp overnattingssteder og bygde små landsbyer langs disse farledene før de spredte seg videre utover)
    Khazaria var et mektig rike på de tyrkiske stepper, som overfalt, voldtok og drepte alle farende på disse steppene. Khazaria lå ved den gamle silkeveien, så det var mange reisende i området. Rus-prinsen Svyatoslav så seg lei på dette og gikk til krig mot Khazaria, og i år 967 inntok han festningsbyen Zharkel, derfra gikk det raskt nedover med Khazarene. De overlevende ble spredt for alle vinder, mange flyktet til Kiev og Kherson (! – dagens situasjon i Ukraina?) Polen, Tyskland, Søndre-Russland og de baltiske stater. Alt dette blir nærmere forklart ved å slå opp Stalins «jødiske» Cheka under Sovjet-Revolusjonen (og etterpå).
    Så enkelt sagt; Russere er av viking-ætt, Ukrainere er av tyrkisk-ugirisk blod.

   • Riktig – De var så absolutt ikke vikinger !
    Historien til khazarene går tilbake tusenvis av år .. til tidlig bibelsk tid !
    Khazarene ble identifisert i Åpenbaringen 2 og 3 som den onde «Satans synagoge» og blir videre identifisert i Esekiel 38 og 39 profetisk som folket i Gog, – fra landet Magog !

   • Man kan si og mene hva man vil om profetier men historien bevitner at mye av det som ble skrevet i tidligere tider har gått i oppfyllelse. Profetiene forteller oss tydelig at Khazarene, dette krigerske slangefolket først skal invadere og erobre Israel, og deretter fortsette å kaste hele planeten inn i kaos og krigføring !
    Khazar-jødene som så absolutt ikke er jøder er faktisk «Gog og Magog». Deres profetiske skjebne er å plyndre Israel og Midtøsten og bruke USA som deres stedfortreder for en ny verdensorden.

    De fleste jøder er så absolutt ikke fra det «Gamle Israel» (Genetisk oppdagelse i 2012 av Dr. Eran Elhaik Johns Hopkins Medical University) – De har faktisk sin opprinnelse i «Gamle» Khazaria !

    Det er mange grunner til de hatet Russland og Russere men jeg skal stoppe her !

   • Men når man nå faktisk er inne på dette temaet, kanskje man bør gå litt tilbake i tid … til 2014
    I 2014 ble den den konstitusjonelt valgte ukrainske presidenten Janukovitsj styrtet av USA og Israel, og både CIA og Mossad var dypt involvert. Jødiske penger og militærmakt ble stadig fløyet inn i Ukraina. Videre ble en jødisk milliardær, Petro Poroshenko raskt innsatt som president.
    Mange mente den gang at det var Israel og USA som gjennomfører dette blodige kuppet i Ukraina og beviser var det !

    USA`s Assisterende utenriksminister for europeiske anliggender den gang Victoria Nuland kan man anse som «hovedhjernen» bak «regimeskiftet» 22. februar 2014 i Ukraina. Hun var med på å planlegge å styrte den demokratisk valgte regjeringen til president Viktor Janukovitsj. Hun overbeviste samtidig et godtroende amerikansk mediakorps og resten av verden om at kuppet egentlig ikke var et kupp, men en seier for «demokratiet».

    Mye av støtten fra Israel til Ukraina kom først etter at Netanyahu og hans kabinett gjennomgikk de økende DNA-genetiske bevis (fra Dr. Eran Elhaik) på at majoriteten av jødene ikke er etterkommere av Abraham, men at opphavet til dagens Jøder er Khazaria og at hjertet av Khazaria ligger i Ukraina!
    En plan lekket av statlige israelske insidere avslørte den gang at Israel har til hensikt å gjøre Ukraina til sitt «andre hjemland» med Kiev som hjertet, da de har felles arv.

    Dette er jo et jævla rot men siden jødene i både Israel og USA er av ukrainsk arv opprinnelse kan vi forvente mye i tiden som kommer !

    Jeg føler medlidenhet og sorg for det ukrainske folket. Det vil nok bli bedre i første omgang når Russland omsider trekker seg ut, men man har all grunn til å frykte fortsettelsen !

 • Svar
  • Prøv å skrive hva linken inneholder.

   Svar
  • For Vice har sikkert ingen agenda ? Alle har en agenda. Hvis man undersøker ting og svarene du finner viser at en side er verre enn den andre , betyr det da at fakta er propaganda? Jeg kan nok russisk til å skjønne at det som blir sagt stemmer overens med oversettingen.kroppsråk stemmer overens Og folkene virker autentisk. Men noen med bedre datakunnskaper enn meg burde kunne verifisere med maxxar satelitt bilder av området om det stemmer. Burde være forholdsvis greit med gateadress og navn på busstopp..

   Svar
 • Han er amerikaner.

  Svar
 • Det er merkelig at ikke Derimots lesere er opptatt av dette med økonomi og hvem som tjener på konflikten i Ukraina,men kanskje tror de at dette er en sak mellom Putin og Zelensky.
  Når krigsrøyken har lagt seg blir det muligens noen artikler om de vestlige globalister som i årevis har angrepet Ukraina økonomisk.
  Gazprom hadde i sin tid Carl Bildt som styreformann.Burisma og sammenkopplingen med Bidenfamilien er hysh hysh.
  Jeg er imponert av deltagerne her,ingen synes interessert.

  Svar
  • Man må jo først avklare om hva som er sant, eller blir analysen feil. Det er riktig at det finnes store interesser her. Enorme, altså. Ingen av de nevnt av pressen. Problematikken har blitt såpass forenklet, med «den snille og den slemme» at til og med toåringer kan posisijonere seg. Alt er diabolsk styrt. Men det første er å avsløre det som VIRKELIG foregår. Man må ta en steg av gangen.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hunden som biter hånden som forer den:

Tyskland stjeler det gasselskapet som skal redde landet.

Forrige innlegg

Will Smith’s ørefik, krigen i Ukraina og Partygate

Distraksjoner skal få deg å glemme det som skjer med de vaksinerte!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.