POSTED IN Helse, USA

Elon Musk om smittevern-generalen i USA

Fauci løy og folk døde. Saksøk han!

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det får faktisk politiske konsekvenser at Musk overtar Twitter slik en kan lese av innlegget under. Forøvrig forteller dette at de som gikk i spissen for og og stod bak covid-vaksineringen nå møter økende motstand også fra uventet hold.

Det hjelper godt at den økende dødeligheten og de mange helseplagene i etterkant av vaksinasjons-kampanjen ikke lenger lar seg bortforklare. De som promoterte og argumenterte for massevaksinering tvinges til retrett og leiter nå etter tilfluktsteder for å dekke over det det har vært med på. At Elon Musk tar tar i saken er svært gledelig. Vi regner ikke med at Bill Gates som medeier i store legemiddelforetak vil gjøre det.

Knut Lindtner
Redaktør

Fauci løy og folk døde – sier Musk.

«Min mening er – saksøk Fauci», sier den nye Twitter-sjefen.

Anthony Fauci – Wikipedia
Anthony Stephen Fauci er en amerikansk immunolog som tjenestegjør som direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases og medlem av White House Coronavirus Task Force, som arbeider med koronaviruspandemien i 2019–2020. Wikipedia

Direktøren for Tesla og Twitter Elon Musk terget på seg en seerstorm på søndag etter at han antydet at USAs Covid-19-keiser Anthony Fauci bør bli etterforsket og tiltalt for med vilje å ha løyet under ed rundt finansieringen av forskningen ved at laboratorium i Wuhan i Kina.

I det som til å begynne med så ut som et morsomt innlegg la Musk også inn et klipp som viser den medisinske rådgiveren i Det Hvite Hus, Anthony Fauci hvisker: «Bare én lockdown til, min konge», i øret til president Joe Biden. Faucis navn dukket opp helt i toppen av Twitter-trenden med over 600 000 treff.

Musk følte at han tilsynelatende måtte forklare hvorfor han mente at denne kontroversielle fyren bør være Amerikas svar på hvorfor pandemien bør etterforskes. 

«Fauci har løyet for kongressen og satt i gang forskning som har drept millioner av mennesker», sa Musk som svar på kritikken. Og han la til: «Ikke særlig bra etter min mening».

Jeg er slett ikke enig. Å tvinge sin mening på andre når de ikke kan forsvare seg, og så henge ut vedkommende, er verken snilt eller bra overfor noen.
Når det gjelder Fauci så løy han til kongressen og satte i gang forskning som drepte millioner av mennesker. Ikke særlig troverdige nyheter.

Fauci, 81, planlegger å gå av i slutten av denne måneden. Han ledet Amerikas kontroversielle svar på Covid-19. Han kom med diverse tiltak mot pandemien, som bruken av ansiktsmasker og ideen om flokk-immunitet.

Kort tid etter at han annonserte at han skal slutte som Bidens medisinske rådgiver og direktør for NIHs National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) forlangte senator Rand Paul at Biden-administrasjonen  må frigjøre dokumenter og meldinger som kan brukes som bevis i en mulig etterforskning

«Faucis avgang bør ikke hindre en total etterforskning rundt årsaken til pandemien. Han må svare, under ed, på alle spørsmål rundt laboratoriet i Wuhan og en lekkasje derfra. Hans politikk har ødelagt liv», twitret Paul.

Senator Paul har tidligere beskyldt Fauci for å ha brukt offentlige midler til «gain-of function»-forskning ved laboratoriet i Wuhan , og for å ha løyet under ed overfor kongressen i to gjentatte høringer i senatet.

«Gain-of-function» er en modifisering av patogener for å forbedre dem på forskjellige måter, inkludert overførbarhet. Slik kan forskerne studere nye metoder og finne ut hvordan man kan stanse dem før liknende varianter dukker opp naturlig.

Teorien om «Lekkasjer fra et laboratorium» – altså at koronaviruset lekket ut fra et kinesisk laboratorium – var det tidligere president Donald Trump – som lanserte. 

Han påsto at dette skjedde i forbindelse med handelskrigen mot Kina.

De store medie-organisasjonene I USA og tekniske plattformer kalte dette «desinformasjon», og prøvde å hindre at denne teorien skulle bli allmenn. 

Men etter at Musk har oversatt Twitter har selskapet stanset påstandene om «vill-ledende informasjon» om Covid-19.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.rt.com/news/568075-musk-prosecute-fauci-gain-function/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Øystein Jørgensen
  13 desember 2022 8:55

  Påstanden om lekkasje av et farlig virus fra et laboratorium i Wuhan er et falskt spor.
  Flere mennesker begynner å forstå at myndighetene lyver som ravner om hva som helst når det gjelder denne såkalte pandemien.
  Da er det formålstjenlig å styre folks oppmerksomhet mot falske spor, som forøvrig var lagt ut helt fra begynnelsen.
  Lekkasje av et virus fra et laboratorium i Wuhan er et sånt falskt spor.
  Myndighetene vil gjøre alt for å hindre at den rette forklaringen ikke blir forstått: nemlig at dette påståtte farlige viruset ikke ble hverken funnet eller oppfunnet;
  det ble oppdiktet.
  Løgnen er så stor at den sprenger all fatteevne og det er nettopp meningen.
  Hold streng fokus på det faktum at dette viruset ikke er blitt isolert og derfor mangler bevis for at det i det hele tatt eksisterer.

  Svar
  • Wasan Totland
   13 desember 2022 23:50

   Jeg har hele tiden sett det du ser. Bare det at disse variantene dukket opp samtidig over hele verden burde sel en femteklassing forstå var noe muffens med. For hvilken kapasitet hadde de til slike analyser når de ikke en gang hadde analyseinstrumenter i første omgang men stolte blindt på pcr testen. Legg merke til at de nå snakker om corona virus istedet for covid19. Det dekker selv influensa a og b.

   Svar
  • Det var nok neppe noe virus på avveier fra laboratoriet i Wuhan.
   Derimot at de har sluppet løs smitte som har blitt forsket frem er jeg helt overbevist om. Men denne smitten forsvant nok raskt, og det var de også forberedt på.
   De hadde allerede 2018 bestilt og sendt ut millioner av PCR tester som tydeligvis plukker opp fragmenter av influensavirus. Så på denne måten har de adoptert vanlig influensa for å «opptre» som livsfarlig covid-19. Med minst 97% falske positive tester, og tester som også uansett er rettet mot DNA fra mer normalt influensavirus som lever godt blant folk, og ikke mot noe man kaller covid-19.
   Hvert år dør det +/- 500.000 av influensa. Men de har aldri før blitt fulgt opp av media med dagsferske tall osv. Hvilket gjør at også alle oss som ikke jobber i helsevesenet blir informert om hvert eneste dødsfall. Og alle som døde ble altså nærmest uansett årsak covid-19 døde. Også de millioner som har dødd av «vaksinene» som viser seg å være den virkelige sykdommen. Ved å ikke annerkjenne personer som «vaksinerte» før det har gått 14 dager etter at «vaksinen settes», så adopterer de også enorme mengder som dør av «vaksinen» til covid-19 dødsfall. Og i samme slengen blir det en mindre av de «vaksine»-døde. Hvilket er med på å gjøre denne innbilte pandemien mer alvorlig, og samtidig «vaksinen» mindre farlig.
   Og ettersom «vaksinen» angriper kroppen på en måte som gjør at immunforsvaret ikke klarer å jobbe mot annet enn akkurat «vaksinen», gjør at folk utvikler andre alvorlige sykdommer som kreft osv osv og dør av disse. På den måten får ikke automatisk «vaksinen» skylden for millioner av dødsfall som ikke ville inntruffet om ikke det var for «vaksinen»
   I tillegg ble millioner behandlet for covid-19 som kun var falske positive pcr svar. Og av disse døde enormt mange som egentlig var friske. Ihvertfall var de ikke Covid-19 syke!!! Det finnes nemlig ikke noe tester som virkelig leter etter noe Covid-19. De leter etter vanlig influensa. Og om det gjelder PCR tester, så rekker det med ett lite fragment av ett ellers dødt influensavirus for å få en positiv test.
   Dette dreier seg selvfølgelig ikke om noe pandemi eller virus. Dette handler om å ta kontroll over verdensbefolkningen, og opptre som Gud!! Nå i moderne tid å «gjenskape jorden i sitt bilde» (Som de religiøse har hevdet Gud gjorde når han skapte jorden) !! Nå er det globalistene, og WEF som er Gud. Og Gud kan ikke bli rike nok!! At millioner eller milliarder må dø for at jorden skal kunne gjenskapes i deres bilde synes de er en lav pris. De behøver jo ikke 8 milliarder mennesker.
   Dette er mennesker som absolutt lider av noen alvorlige vrangforestillinger.

   Svar
  • Smitte er en illusjon. Du catcher ikke sykdom, du bygger den. The contagion myth.

   Svar
 • At Elon tar tak er gledelig; han står i en posisjon til å gjøre mange mektige urolige, og Fauci er et bra sted å begynne. En hyggelig overraskelse med litt menneskelige trekk i toppsjiktet, for all del. At han skal fremstå som en frelser er jeg skeptisk til. Hvem Elon egentlig er, hva han vil, og hvem hans allierte er, det virker på meg litt mystisk, «hvem sin side er du på, Elon?» Humanistisk transhumanist? Det skurrer.

  Svar
  • Elon. Tviler jeg på. Han er finansiert av staten og i deres lomme. Ref Shiva har Musk tilgang til midler fra dem som må betale for utslipp. For hver tesla som selges casher han inn fra disse mildlene.

   Svar
 • Og : «Ikke særlig bra etter ‘vår’ mening», sier et unisont media i Norge, om en som er så frekk at han tilogmed vil ha frie meninger på Twitter og vil ha forhandlinger istedet for krig i Ukraina.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det var ingen massegrav i Mariupol slik vestlige medier påstod.

Undersøkte påstanden om massegrav på gravlunden.

Forrige innlegg

Hvem kontrollerer de som skal kontrollere legemiddelindustrien?

Hvem finansierer helse-forskningen?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.