POSTED IN Norge, Norsk politikk

Du skal ikke tåle så inderlig vel…

Det står ikke bare bra til i Norge.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Brutale brudd på menneskerettighetene og folkeretten.

Av Øyvind Aarsnes

I disse dager snakkes det stadig om brudd på menneskerettighetene og brudd på folkeretten i presse og media i hele verden og ikke minst i Norge. Norge har flere dommer på seg for brudd på menneskerettighetene i Menneskerettsdomstolen i Strasbourg  uten at det bekymrer norske myndigheter en døyt, med andre ord så sitter de i det største «glasshuset som noen gang er bygd i denne verden».

Fredsnasjonen Norge med 1000 vis av milliarder i inntekter på avanserte våpensystemer og våpenproduksjon hindrer dem ikke å dele ut den ene fredsprisen etter den andre. Hva er brutale brudd på menneskerettighetene om ikke tvangsmedisinering og tvangs-vaksinering er det ! Regjeringen Erna Solberg er fortsatt ansvarlig for sine handlinger som statsminister i både 2020 og frem til regjeringsskifte 14 oktober 2021.

Flere 100.000 mennesker ble tvungen til å ta en vaksine som ikke var utprøvd og godkjent som vaksine mot sin egen vilje da de ikke fikk komme på jobb uten denne livsfarlige sprøyta som i ettertid viste seg å ikke virke mot Corona i det hele tatt og for ikke å snakke om alle 100.000 vis av mennesker som ikke kunne få reise uten å ta denne så kalte «vaksinen».

Lege Torkel Snellingen gikk tidlig ut på You Tube med ett intervju der han fortalte at bare på hans avdeling døde det 7 kollegaer bare på en uke etter at de tok  astrazeneca sprøyta (Flere leger står frem og advarer på det sterkeste mot vaksinen.) og ikke et ord kom ut i NRK om denne tragedien som rammet 1000 vis av mennesker i dette landet før de fikk stoppet «vaksinen».

Vaksineringen fortsetter med fullt trykk og mange har fått ødelagt livet sitt for alltid og hvor mange som egentlig har mistet livet av denne eksperimenteringen  med menneskeliv vet vi ikke sikkert men mange er det i alle fall. Det som kommer frem i media om skadevirkninger / bivirkninger er knapt en promille av de faktiske forhold da bivirkningene av disse injeksjonene melder seg daglig over hele verden. Dette har altså Myndighetene med Erna Solberg i spissen lagt lokk på i 65 år og alle som klarer å tenke selv forstår det.

Bare for å nevne det ble en mann som heter Harald Haaland tvangsinnlagt på psykratisk sykehus  i Stavanger for å ha delt en statistikk på Facebook angående bivirkninger av Coronavaksinen.( https://inyheter.no/31/07/2023/ble-tvangsinnlagt-pa-grunn-av-facebook-innlegg-na-er-han-sluppet-ut/ ) På debatten den 19 oktober kom det frem at WHO har lagt frem forslag om tvangsvaksinering i tilfelle «en ny pandemi» og dette bryter selvfølgelig menneskerettighetene og folkeretten så det griner. INGEN tok til ordet for det under debatten.

Jeg vil avslutte dette leserinnlegget som mest sannsynlig bare kommer på trykk i «alternative medier» i dette landet av den gode grunn at sannheten er deres «verste fiende «. Min venn gjennom mange år tidligere jurist i justisdepartementet under GHB under EØS forhandlingene Synnøve Fjellbakk Taftø ble tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus av den gode grunn at hun nektet å skrive under på EØS-avtalen da den var grunnlovsstridig.( (2) Politisk fange Synnøve Fjellbakk Taftø – Del 1 – YouTube )

Tidligere stortingsrepresentant i rødt Erling Folkvord sa til meg allerede i 2004 at EØS-avtalen ble vedtatt i stortinget med en stemme for lite for det lovlige flertallet. Når vi nå ser høyesterettsdommen angående ACER der det på forhand ble konstatert fra 2 jusprofessorer at innlemmingen i ACER var grunnlovsstridig blir det bare mer og mer tydelig hvem norske myndigheter arbeider for, i alle fall IKKE DET NORSKE FOLK. 

Hvor tid får vi høre om Norges desidert verste justismord og de aller groveste brudd på menneskerettighetene noen sinne i dette landet på DEBATTEN? Synnøve Fjellbakk Taftø lever fortsatt men finnes det en eneste journalist i dette landet som vil ta tak i disse alvorlige menneskerettighetsbrudd?

Jeg tviler sterkt når det ikke etter over 30 år er en eneste journalist som har turt å nevne navnet hennes en gang. Statsminister JGS (Støre) var den som fikk Synnøve tvangsinnlagt sammen med GHB (Gro H. Brundtland). Noe å tenke på når vi nå snart skal feire jul med ett stort juletre med lys i på toppen av Kongsberg Våpenfabrikk. «Tilgi meg at jeg nesten glemte» å nevne Norges desidert mest aktuelle bok noen sinne av Margrethe Salvesen KORONA REBELLEN der 221 sider handler om menneskerettighetsbrudd fra Norske myndigheter fra 2020 frem til dags dato. 

Forsidebilde: Lachlan Gowen

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Takk Øyvind Aarsnes, for vettuge, viktige betraktninger. Og at du setter lys på overgrepet mot Synnøve.

  Svar
 • Nå prøvde jeg nettopp å åpne geoengineering-norway.org , som var mulig for et par dager siden, men nå er siden sperra;
  sensuren klaker på seg. Snart er vel fhi.no også forbudt. Gro Landsmoder er sikkert fornøyd, hun som sa:
  «Vi er i ferd med å miste kontroll over hva folk blir fortalt»; nå har makthaverne tatt den kontrollen.
  «Eldre og risikogruppene bør vaksinere seg nå!» , skriver fhi.no 03.11, med utropstegn.
  «Ber folk vaksinere seg» skriver NRK; artikkelen viser foto av Nakstad med hendene i velkjent frimurer-posisjon. En smilende Sveinung Pedersen fra Tromsø med oppbrettet erme sier «… jeg har klokkertro på at dette hjelper»; interessant ordvalg. Stakkars folk.

  Svar
 • Det er desverre på tide at dette landet høster hva det har sådd. I mange år har vi plantet likegyldighet krig, bombing av fremmede makter/befolkning. Nå også masse drap av barn og voksne

  Svar
  • Det å si «vi», stemmer ikke – det har vært de korrumperte og skruppelløse politikerne som gang på gang blir valgt av den delen samfunnet som rett og slett er svakere intellektuelt og dermed ikke forstår det som skjer, bare tror på løgnene politkerne serverer oss stadig mer, dessverre…

   Svar
 • Det er umulig å tenke at den intenst forbryterske politiske eliten i Norge ikke er klar over hva de bedriver tiden med. Samarbeidet med verdens største mafiaorganisasjon (globalistene/WEF/WHO/FN) er overtydelig. Sensur og merkelapper mot de som ytrer sannhet er massiv. Teknikkene de bruker for å svinebinde det sanne ord er dypt menneskefiendtlige og avskyelige. Våre såkalte politikere er landsforrædere av verste sort, og er de som burde stemples som antistatlige og motta påfølgende straff.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tyske og franske ledere minnes ofre for tyske massakre, men glemmer dagens situasjon.

Gaza langt verre enn Oradour-sur-Glane eller Telavåg.

Forrige innlegg

For å unngå Trump-seier.

Vil det bli utløst en terrorhandling innad i USA?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.