POSTED IN Endring av politikken, Migrasjon og flyktninger

Dolker Sverige og Finnland sine politiske flyktninger i ryggen?

For en neve dollars eller 30 sølvpenger!

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

For at Sverige og Finnland skal bli Nato-medlemmer må avtalen ratifiseres i alle medlemslandenes nasjonalforsamlinger, også i den tyrkiske. Og da melder spørsmålet seg om Sverige og Finnland biter hodet av all politisk skam og gjør som Tyrkia forlanger for å bli medlemmer av en allianse som er synkeferdig.

Personlig har jeg mistet troen på stort sett alle av våre vestlige politikere. De er karrierister, uten prinsipper, og de har fraskrevet seg evnen til kritisk tenkning. Sanksjonspolitikken skulle aldri vært iverksatt. En sanksjonerer ikke den som har de ressursene en sjøl er avhengige av.

Men de er så dressert at når USA sier hopp, hopper selv om det er lukt inn i helvete. Får vi strømrasjonering til Norge i vinter er det kronen på verket, det virkelige beviset på våre politikere sin udugelighet.

Vil Sverige og Finnland forråde politiske flyktninger i eget land for 30 sølvpenger?

Knut Lindtner
Redaktør

Tyrkia med nye trusler om å blokkere Sverige og Finalnds NATO-søknad dersom deres krav ikke blir fulgt.

NATO fortsetter prosessen med medlemskapet til de nordiske landene på tirsdag.

Av Dave DeCanmp

Tyrkia har gjentatt at de vil blokkere Sveriges og Finlands medlemskap i NATO dersom disse to landene ikke gjennomfører forpliktelsene de ble enige om i det ti punkts lange memorandum som ble undertegnet mellom de tre nasjonene.

«De må overholde avtalen i dette dokumentet . Om de ikke gjør det vil vi ikke tillate dem å slutte seg til NATO», sa den tyrkiske utenriksministeren Mevlut Cavusoglu på mandag.

Ankara hadde egentlig lettet på innvendingene de hadde mot Sveriges og Finlands søknad etter at dette memorandumet var underskrevet under NATOs toppmøte i Madrid forrige uke.

Judas: The Traitor & the Treasurer | The Power to Get Wealth
Judas fikk 30 sølvpenger for å forråde Jesus

Ifølge avtalen var de enige i å gå med på Tyrkias krav om å utvise kurdere, lette på våpeneksporten til Tyrkia og ikke støtte kurdiske militante grupper, inkludert PKK.

Ankara planla å be Sverige utvise 73 personer, de fleste mistenkte PKK-medlemmer. Men det er ikke klart om Sverige vil samarbeide om dette kravet.

På tirsdag underskrev NATOs ambassadører fra 30 land, inkludert Tyrkia, dokumentene kjent som tiltredelses-protokollene for Sverige og Finland. Disse skal så sendes til de folkevalgte forsamlingene i alle disse landene til godkjennelse.

Den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan sa i forrige uke at de nordiske nasjonenes ønske kan bli blokkert av det tyrkiske parlamentet dersom de de ikke oppfyller betingelsene i memorandumet.

«Dette vil ikke fungere om vi ikke får det godkjent i parlamentet», sa han.

Selv om Tyrkias parlament godkjenner at Finland og Sverige slutter seg til NATO så vil prosessen med å få alle de 30 medlemslandenes underskrifter ta flere måneder.

Dersom de to nordiske landene blir medlemmer av NATO vil det mer enn doble NATOs område mot den russiske grensen. Finland har jo en grense mot Russland på 1340 kilometer.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Linker i original-artikkel1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 328 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Tyrkia krever å få utlevert 73 personer fra Sverige (og vel også noen fra Finland) før Tyrkia godkjenner at Sverige og Finland kan bli medlemmer av NATO.
  Dette kommer til å ta tid (kanskje lang tid), og kommer alle de 73 personene til å bli utlevert fra Sverige? Slikt som dette kan også utløse regjeringskrise i Sverige. Og det vil ta tid med nyvalg i Sverige underveis.
  Ingen kan på det nåværende tidspunkt garantere at Sverige og Finland virkelig kommer til å bli medlemmer av NATO.

  Svar
 • Egentlig kostelig, Sverige og Finland kan bli reddet vekk fra fra helvetes port av tyrkerne!

  Svar
 • «Får vi strømrasjonering til Norge i vinter er det kronen på verket, det virkelige beviset på våre politikere sin udugelighet.»

  Vi får nok ikke strømrasjonering. Men dette tullet blir antagelig brukt til å ‘bevise at vi greier ikke greier oss uten globalt samarbeid’. Frie, stolte, nasjonalstater skal bort. Vi eksporterer strømmen vår og ‘tjener ‘ ( dvs. administrasjonen vår tjener på prosentpålagte avgifter) på å kjøpe tilbake. Selvfølgelig til en høyere pris til forbrukere enn vi produserer strømmen vår sjøl.
  Med, fordyrende, politikermakt og ‘statlig støtte til innbyggerne’ 😉 som toppen av kransekaka.

  Svar
 • ‘Store deler av prisveksten skyldes økte priser på strøm og drivstoff, …’
  nrk.no/ytring/et-problem-vi-ikke-kan-kjope-oss-ut-av-1.16022437

  ‘ ..kan vi ikke kjøpe oss ut av’ 😉
  Når energiprisen blir SATT opp med avgifter blir selvfølgelig alt annet som trenger strøm/energi dyrere. Og innbyggerne må kjøpe dyrere vindkraft eller importert kraft !
  Produksjonsprisen på strøm har IKKE blitt mer kostnadskrevende.
  Så lurer man på hvorfor alt blir dyrere?

  ‘I Norge får absolutt alle husholdninger strømstøtte, uansett inntekt eller behov. ‘ 😉

  Og må altså betale et ikke-produserende byråkrati som skal fordele noe av ‘støtten’ som er stjålet fra innbyggerne. Istedet for å la innbyggerne betale produksjonspris. Uten politikk, uten byråkrati.
  ‘At vi stadig ser flere eksempler på finanspolitiske tiltak for å skjerme husholdningene for høye priser, gjør at vi også må vente oss at etterspørselen holder seg bedre oppe enn om husholdningene tok hele regningen selv. Det er også en faktor sentralbankene må ta innover seg». ‘
  Frekk politiker-Faanskap. Det er jo innbyggerne som betaler for gærne politikeres politikk, – i tillegg til produksjonsprisen. Vedum, har du solgt sjela di for å spise kirsebær med de andre politiske utsugerne i Ap som vil være store?

  Svar
 • Det vil jo være bra for Sverige hvis de hiver ut alle tyrkere og kurdere.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Globalister bruker alle verktøy de har!

Krig mot småbøndene

Previous Post

Nå hardner det til i Nederland:

Kampen om matproduksjonen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.