POSTED IN Norge

Document.no sin ferd:

Inn i den politiske tåkeheimen.

30 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Rustad med grøt og retorikk  

Av Jan Hårstad

Document.no markedsførte jo Steiro på aller fineste plass i en lang tid slik at denne Steiro faktisk framsto som den sentrale geopolitiske analytiker i Document. Her på derimot.no har vi lenge redegjort for at Steiro egentlig bare kan si noen enkle setninger selv om artiklene er millange. 

USA er Norges «hovedallierte». Nato er den store FORSVARER av Norge og derfor må Norge umiddelbart ut med 2%, ja gjerne mer, av BNP for å forsvare Norge. Mer enn dette har ikke Steiro på hjertet og ingen av documents mange journalister har noen innvendinger. 2% er 86,4 milliarder norske kroner.

Så dukker far sjøl, Hans Rustad, opp med en artikkel han kaller «Krigens tåke» 8. mai som egentlig burde ha hett Rustads tåke utsmykket med masse slitt retorikk om frihet og demokrati.

Ikke uventet er Rustads tenkning ganske identisk med Steiros, med den forskjellen at Steiro lider av russofobi og Rustad av kinafobi: «den virkelige fienden: Kina».

Om herrene hadde interessert seg for amerikansk militær tenkning, noe de så absolutt ikke gjør, så burde de ha visst at USA/Nato mobiliserer globalt for å føre krig både mot Russland og Kina samtidig. Det kan høres vanvittig ut etter de store Nato-nederlagene i Irak, Syria og Afghanistan, men sånn er det bare.

 Årsaken til denne illusjonismen kan være det at nato-militæret er en slags teknogutter som nesten ser krig utelukkende i teknologisk forstand. Antall ubåter, antall hangarskip, etc. Det som knakk Nato i de siste krigene var 4.Generation Warfare som vi kan enkelt beskrive som asymmetrisk -terroristisk geriljakrig. Mot denne hjalp det ikke verken med F-16 eller tanks.

Nå snakkes det om 5.Generation Warfare som er totalkrig: økonomisk, psykologisk, media og kulturelt. Den står på den historiske dagsorden.

Rustad jamrer seg i flere år over utviklingen i «vår viktigste allierte» USA, men ikke for bare sitt liv vil han erkjenne at USA bryter sammen. Selv folk som Document har dyrket skriver artikler om dette på FrontPage, men det går ikke inn. 3 storbanker har brutt sammen, rase og religionsvolden blir verre for hver måned, klassekløftene også. USA er på en nedtur ikke ulik det gamle Sovjetunionen i 1989-90.

Er uorganisert og underbetalt arbeidskraft en fordel for USAs fagbevegelse.

Rustad river seg i håret: million-innvandringen over USA-grensene. Det faller han ikke inn et øyeblikk å forstå at dette er planlagt utvikling hvor makten på et tidspunkt kan si:

For å løse problemet må vi slå sammen statene Canada-USA og Mexico til The North American Union.

«En mektig kabal har beskyttet Biden». I Rustads verdensbilde er det slik at Biden-administrasjonen er kuppet av venstreorienterte akkurat som Israel er truet av «venstremobben». Men de ledende skikkelsene rundt Biden er zionistiske neocons: Sullivan, Nuland, Blinken  etc.

Hva har så neocons på agendaen gjennom snart femti år? Det er å mobilisere USAs militærmakt til kriger som utvider Israels makt og ambisjoner. Det gjelder også Ukrainakrigen for denne regionen er historisk et jødisk kjerneområde.

Epstein-affæren berøres som en parantes. Er det noe Document overhodet ikke vil ta i så er det denne saken. I deres verdensbildet var dette noe privat som dekadente folk som Epstein og Maxwell syslet med og penger til Terje Rød-Larsen er også tabu.

Til slutt: Ukrainakrigen har vært en «stor integrator for EU og Nato». Har du hørt et slikt vås? Selv Frankrike-Tyskland er iferd med å skilles.

Det ville jo ikke vært Rustad om ikke artikkelen var stappfull av honnørord som «frihet»,»demokrati», «USA som frihetens forsvarer» etc etc

Men artikkelen «krigens tåke» handler langt mer om Rustads personlige tåke som dessverre har blitt veiledende for hele redaksjonen på Document.no nå

Forsidebilde: Katie Moum

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

30 kommentarer. Leave new

 • Jan Davidsen
  11 mai 2023 7:28

  Jeg tror ikke Hr Jan Hårstad kan ha lest Document så veldig nøye.
  Han skriver; «Rustad river seg i håret: million-innvandringen over USA-grensene. Det faller han ikke inn et øyeblikk å forstå at dette er planlagt utvikling»
  Han Hårstad lese Document så hadde han sett at de har rettet mye oppmerksomhet mot innvandringen i sør og Bidens politikk som årsak.
  Document har også skrevet mye om at Amerika er på tur ned, også p.g.a av Bidens politikk.
  Alt dette henge nøye sammen også p.g.a den økte kriminaliteten innvandringen medfører.
  Hans Rustad er vel den redaktøren her i landet som følger amerikanske politikk nærmest.

  Svar
  • Jan Hårstad
   11 mai 2023 11:52

   Jan Davidsen: jeg har jo skrevet mye i document de siste årene så min kunnskap om hva som står der,er slett ikke så dårlig som du tror. Når document avviste å ta inn en kommentar til Steiros amerikanske Nato-hysteri oppfattet jeg det slik at jeg var sendt på gangen for time-out – i det minste.
   At Rustad følger amerikansk politikk kan ingen bestride,men vinklingen er hele tida massiv ønsketenkning.
   i ramme alvor har jo Rustad sett på Trump som en redningsmann og gjør det vel fremdeles. Og overalt
   er det slik at Rustad i USA og Israel ser «venstremobb» som den historiske trussel. Det gjelder universelt i hans tenkning.
   Masseinnvandringen er ikke et arbeidsuhell. Det er en plan bak den.

   Svar
   • .Jan Zörlie
    11 mai 2023 16:18

    Det eneste vesenet som har tjent på masseinnvandringen er Bankene,jeg trodde du visste det Jan Hårstad.
    Det er jo en plan bak og planen er som vanlig å öke ökonomisk makt,akkurat som legemiddelindustrien som nå har avtalefestet med de «Suverene stater «å massmedisinere sine respektive befolkninger,i Norges tilfelle ved Cammilla Stoltenberg og Nakstad.

 • wasan Totland
  11 mai 2023 9:31

  Erling Martinsen skriver at de har stor takhøyde når noen kommenterer all krigspropagandaen blekka ukritisk tar inn. Jeg mener det er uetisk for en redaksjon å ikke skaffe seg mer kunnskap. Og så har vi disse artiklene som ennå fabulerer om en borgerkrig i Syria som premiss! Hele Syria gikk ut i gatene og støttet Assad. Det ble fremstilt i media som protestaksjoner. De er, også i enkelte andre saker helt på jordet geopolitisk. Men, det er stor forskjell på hvem som skriver hva der inne og noen ganger treffer de blink. Krigshisseren Steiro velger jeg å ikke kommentere mer enn det.

  Svar
  • Günther Braun
   11 mai 2023 12:01

   > Erling Martinsen skriver at de har stor takhøyde når noen kommenterer all krigspropagandaen blekka ukritisk tar inn.

   Problemet er at endel av dem er fullstendig indoktrinerte. Erling skrev blant annet at Russland er den eneste aggressoren i krigen mot Ukraina. Et typisk svar for folk som er marinert i NATO propaganda, men virkeligheten er jo at krigen startet med kuppet i 2014. Hvis man ikke klarer å se dagens krigshandlinger i den sammenheng, så har man tapt. Da kan man gjerne følge propagandaen og si at russerne er slemminger osv hvis det føles godt, men noen konstruktiv dialog vil det aldri bli.

   Svar
  • .Jan Zörlie
   11 mai 2023 16:22

   1,5 millioner tilhengere av Erdogan tok til gatene,ingenting om det i alt media,ei heller i hovedströmsmedia.
   Det skapes ett inntrykk i mediene at Erdogan har problemer,hvorfor det ?.

   Svar
 • Robin Hood
  11 mai 2023 11:27

  Du snakker om personlig tåke Hårstad, men ingen sliter vel mer med det enn deg og din kommunistiske tåke? Har sett tåpelig artikkel etter tåpelig artikkel om interne problemer i partiet Rødt. Alle oppegående folk vet at kommunisme bare fører til elendighet, så hvorfor drar du ikke deg selv ut av tåka? Anbefaler deg å lese Gulag Archipelago og deretter brenne alle kommunistfantasier du har drodlet ned.

  Når vi først kritiserer nettsider, så vil jeg rette kritikk tilbake til Derimot. Redaktør forstår ikke forskjellen på kapitalisme og motsatsene kompis-, kjeltring-, statskapitalisme- og monopolkapitalisme. Uten en slik forståelse, så vil man aldri kunne bidra med løsningen. For en kommunistisk løsning med planøkonomi vil jo bli en total katastrofe, slik det alltid har blitt tidligere i historien.

  Tilbake til Hårstad. Leste mange av artiklene dine med glede da du skrev godt om for eksempel midt-østen og Trump. Så håper du kan dra huet ditt ut av kommunisttåka snart. Den våkne versjonen av Hårstad er savnet og dagens kommunistversjon har jeg bare ignorert de siste årene. Derimot er riktignok ganske god på analyse av krig, så derfor er jeg fortsatt innom. Det som er synd er at ingen aviser i Norge klarer å forstå mer av helheten og tilby et opplyst verdensbilde til vanlige folk.

  Er forøvrig enig i at Rustad sliter – som alle andre tidligere kommunister – med virkelighetsforståelsen. Rustad tar sin fra Tucker Carlson og han gjør det generelt mye bedre når det er en demokratisk president i USA som det er lett å hakke på. SÅ ble det gedigent mageplask når han og de andre Document journalistene lovpriste Trump.

  Svar
  • Jan Hårstad
   11 mai 2023 12:08

   Robin Hood: kommunisme og kommunisme. kommunismens historie er jo en krigsscene med borgerkrig.
   De som satt i Gulag var hovedsakelig dissenterkommunister. Jeg har aldri skrevet en positiv linje verken
   om Stalin eller mao, men jeg kan liste opp mange dissenterkommunister og dissenterpartier jeg har respekt for.
   Det har jeg også for de norske moskvakommunistene og deres innsats under andre verdenskrig.
   Med den kunnskap som var tilgjengelig på 1930-tallet var det lett å gå seg vill og vi må sette verdensoppfatningene i historisk kontekst.
   Vanligvis er det slik at folk som kommer trekkende med «kommunist» har omtrent null peilig på
   kommunismens historie fra Bakunin – Marx. Helt åpenbart hadde Bakunin helt rett i kritikken
   av marx statsfiksering.

   Svar
   • Robin Hood
    11 mai 2023 12:36

    Men hvorfor bruker du så mye tid på partiet Rødt? Det er jo totalt bortkastet energi. Selv eliten vet at folket ikke vil bli lurt av kommunisme en gang til. De vil aldri få noe stort oppsving. Vil heller tippe de taper en stemme for hver gang en gammelkommunist i 80-90 årene dør. Derfor lanserte eliten postmodernisme i Vesten for å skape kaos og gjøre klar for fremtidens teknokrati.

    Du har rett at jeg har lite peiling på kommunisme i forhold til deg. Men jeg forstår nok av det til at jeg holder meg langt unna. Jeg forstår også nok av teknokrati til at jeg ikke ønsker å flytte til Kina. Kineserne som hadde flere år med COVID nedstenginger vet selvfølgelig mer om teknokrati i praksis enn meg. Mitt poeng er at hvis man blir fintet langt ut på jordet, så er ikke lurt å bruke mange tiår på å analysere jordet, men å komme seg tilbake på en vei til fornuft.

    To konstruktive spørsmål Hårstad:
    1: Hva tenker du om individualisme ala John Locke?
    Jeg tenker dette er det optimale med frihet for alle. Men lar seg antakeligvis ikke gjennomføre og man må over mot den amerikanske republikken ala i Thomas Jefferson sin tid. Så et samfunn ala den amerikanske republikken i sine glansdager er den pragmatiske løsningen i første runde. Tror dette er det beste samfunnet verden har sett i kjent tid og at alle former for kollektivisme fører i enden til ragnarokk ala Sovjetunionens undergang med blant annet vanvittig korrupsjon. Uansett er individualisme motsatsen til kommunisme og jeg ville likt å vite din holdning til det. Slik som for eksempel friheten til å velge om man ønsker å la seg vaksinere, eller om det er kollektivister som skal bestemme hva som skal injiseres i din kropp.

    2: Hva tenker du om kapitalisme?
    Kommunister flest hater dette ordet og det ser ut for meg som dem engang ikke skjønner hva det er. Men at de bare hater det etter å ha lest nok kommunistisk vrakgods. For meg er det når frivillige parter gjør en handel som er til beste for alle parter. Forstår ikke at det kan være så ille. De fleste kommunister blander og sier at det oligarkene driver med er ren og rå kapitalisme. Men det er ikke frivillighet der. Det er korrupsjon og brukt av makt og derfor det motsatte av kapitalisme. Dessuten bruker disse oligarkene gjerne valuta trykket fra sentralbanker som de eier selv og da blir resultatet selvfølgelig en katastrofe for folk flest. Derfor står det i den amerikanske konstitusjonen at penger er gull og sølv. Med andre ord det motsatte av hva Marx ønsket med sentralbankvaluta og som hele verden har nå.

   • Jan Hårstad
    11 mai 2023 13:45

    Robin: det som er en svakhet med tenkningen din er at du er så opphengt i retorikk og image.
    Rødt har i de siste femten årene jobbet på spreng for å bli kvitt tankegodset fra maoisme-marxisme og bygge seg om til Nato-soslaldemokrater. Det norske sosialdemokratiet har i hele min levetid vært glødende tilhengere av imperialistisk krig. Store krigsforbytere som kissinger og obama er deres fredsskapere. Nobelprisvinnere.
    problemet vi står overfor er at bare noen ytterst få miljøer i norge studerer hva de mektige planlegger. En tror verden er slik retorikken tilsier.
    Jake Sullivan holdt nettopp en tale på Brookings for de innviede. USA skal lede en samlet blokk av stater som aksepterer USA lederskap: (submit to Us dominance) Og i dette bildet er Kina hovedfienden,men også russland.
    Absolutt hele «venstresida» i Norge: AP,SV og Rødt har kapitulert til dette imperialistiske krigsprosjekt hvor norge har en ledende rolle for krigene i NordOmrådene. Det betyr
    naturligvis at de drar krig inni Norge med fullt overlegg,ledet av USA/Nato.
    Det eneste som kan redde det norske folk fra en katastrofe er å bygge en ny venstreside som står imot USA-Nato krigsmaskinen. Det er årsaken til fokuset på Rødt-SV.

   • Robin Hood
    11 mai 2023 14:16

    At jeg er opptatt av retorikk og image gir ingen mening for meg i denne sammenheng. Tipper du ikke klarer å begrunne det noe bedre enn en gjennomsnittlig kommunist klarer å definere kapitalisme.

    Jeg er helt enig med deg angående hva du skriver om eliten som Kissinger og Jake Sullivan. Men forstår ikke med min beste vlije hvordan venstresiden kan ha noe som helst med en løsning å gjøre. Med venstre siden, så kan man i beste fall gå fra en tyrann til en annen. Anbefaler å se litt på noen videoer av Mattias Desmet for bedre innsikt på tyranni og massepsykose.

    Du svarer ikke på din mening om individualsime og kaptilisme. Du er nok smart nok til at du ikke vil argumentere for kollektivisme da jeg i samme slengen spør om du ønsker at fellesskapet skal bestemme om du skal bli tvangsvaksinert eller ikke. Så du unngikk den finten, men samtidig, så argumenterer du for venstresiden som eneste løsning. Det er orwelliansk dobbelttenking, siden jeg vet du er meget negativ til Bill Gates og heksebrygget mye av verden har blitt injisert med de siste årene av verdens sosialistiske regjeringer.

    Det som er så håpløst med din tankegang Hårstad er at du ønsker et sosialistisk svar på det sosialistiske marerittet vi er inne i. Det du ikke skjønner er at sosialister flest er gruppemennesker. Gruppemennesker flest er som hunder og lar lederen ta seg av tenkingen og avslutningene. Kan nevne mange eksempler på lite begavede nordmenn som i starten av pandemien tryglet oss med evne til å tenke selv til å bare følge Erna lojalt og brette opp armene og bli injisert og låse oss inne. Men du finner ikke gode løsninger mot verdens tyranni blant slike folk. Du får bare lojalt stemmekveg som følger MSM til punkt og prikke. Og hvem eier MSM Hårstad? Jo, det er eliten du forsøker å bekjempe! Så du er 100% sjanseløs med å finne løsning på venstresiden sålenge media er kontrollert av venstresiden og folkene på venstresiden er lojale til gruppen sin.

   • Vidar Hansen
    11 mai 2023 14:33

    «Det eneste som kan redde det norske folk fra en katastrofe er å bygge en ny venstreside som står imot USA-Nato krigsmaskinen. »

    Kan du utdype denne påstanden? Hva er det som gjør venstresiden så bra?

   • .Jan Zörlie
    11 mai 2023 16:33

    Individet betyr udelelig.Individualisme betyr en som ikke deler.Individualisme på sitt verste avstedkommer globalister,diktatorer,konger og keisere,til felles har de at de lovpriser fellesskapet,bare fellesskapet er deres tjenere.
    Politikk og polarisering er to ord i samme familie.
    Partisering betyr å splitte.
    Ja sånn i tilfelle noen har glemt ordenes betydning.

   • Robin Hood
    11 mai 2023 18:13

    > .Individualisme på sitt verste avstedkommer globalister,diktatorer,konger og keisere …

    Du blander individualisme med egoisme. Det sentrale i individualisme er at det som er best for individet også er best for samfunnet. Et eksempel: Med kollektivisme blir alle tvunget til å bli injisert med giftig sprøyte og bivirkningene er skyhøye. Mange er også ekstremt negative og da spiller placeboen også inn negativt. Med individualisme, så gjør hvert individ hva som er best for seg samtidig som han er moralsk nok til å ta hensyn til andre. Da tar de som elsker vaksine og ikke har slitt med bivirkninger tidligere alle vaksinene de kommer over, mens de som vet de at de har tre eldre søsken som har blitt autister av vaksine høflig står over vaksinen og finner andre måter å styrke immunforsvaret sitt på.

   • .Jan Zörlie
    11 mai 2023 18:30

    Jeg blander da ingenting,jeg legger til.Egoisme og grådighet henger sammen med individualisme,det å gå sine egne veier uten tanke på fellesskapet,er det bra ?.
    Ett individ som er udelelig kan aldri väre bra for samfunnet,ett samfunn fullt av individualister er ikke ett samfunn,det er hver mann for seg.
    Og,det er akkurat slik ett samfunn vi har fått,ett samfunn der ingen lenger tenker på fellessskapet,kun på sine egne interesser.
    Vär ikke redd Robin,egennytte vil ikke forsvinne,vi er udelelige,vi må bare forstå at uten samfunnet er individet ingenting.

   • .Jan Zörlie
    11 mai 2023 18:53

    Synonymer til individualist.
    Sjölhevder,säregen person,utilpasselig,ensom ulv,bohem,en som går sin egen vei,.
    Hehe.Ett samfunn som dyrker individualismen er ikke noe samfunn.
    Og det er det vi har fått,men i vår iver etter penger og selvrealisering har vi ödelagt vårt samfunn,vi har latt oss lede inn i fristelse,nå kommer regninga.
    Putin f.eksempel har 80 prosent oppslutning,det tyder på at folket står samlet om Putin som leder,han virker å bry seg om folket,forresten en oppslutning som ingen vestlige ledere har oppnådd,han har fjernet de oligarkene som ikke er til for sitt folk.
    Bare indidualister önsker en verden,sin egen.

   • Arno Mong Daastøl
    15 mai 2023 4:25

    Jan, anarkististen Bakunin skrev også at s sammenbruddet av Marx’ byråkratiske diktatur, ville bli kaos. Sannspådd som han ofte var. Anarkistene var sosiologenes forløpere, og en stor inspirasjon for tyske økonomer før ww I.

  • hans m Nord
   12 mai 2023 14:02

   Har du hørt siste intervju med Trump hos CNN…..Finn en politiker i vesten med makt, som er mer reflektert enn han på Ukraina.
   Hele politikereliten i vesten er krigshissere, Trump er faktisk ikke det. Selvsagt mye galt med Trump, men han er en realpolitiker som ikke er godt likt hos krigshissereliten, og han er trolig bedre for verdensfreden enn noen annen….RJ Kennedy regner jeg ikke med, da ha aldri kommer til makten i sitt korrupte parti.

   Svar
 • Hos document.no er det for mange maniske pratemakere. Men det er det jammen her også. Jan Hårstad er faktisk en av de få jeg gidder å lese i sin helhet. Han er bra selv om jeg synes han overdriver av og til.

  Svar
 • Jan Hårstad
  11 mai 2023 15:12

  Robin: du åpner jo til debatter som krever lange kronikker,og stiller utallige spørsmål. Vi befinner oss på et kommentarfelt nå.
  Vidar: vel,nå har jeg i et helt år skrevet artikler hvor jeg sier av «venstresidas» knefall for USA/Nato er en total
  katastrofe. Altså: den nåværende venstresida er noe farlig dritt.
  nesten alle strategiske institutt i hele verden skriver nå: USAs økonomiske sammenbrudd kan dra hele EU og nato-blokken ned i sluket. Dette skjønner de fleste tenketanker i hele verden bortsett fra Norge.

  Svar
  • Robin Hood
   11 mai 2023 15:33

   Jeg ser du bruker mer energi på avsporinger enn å komme med noen enkle svar. Regner med det er fordi du innerst inne vet at du forfekter en ideologi og ikke sunn fornuft når du skriver positivt om venstresiden. Det artige er at du er litt som globalisten Steiro med mange ord, lite innhold og ingen løsninger. :-)

   Grunnen til at jeg har behandlet deg hardt idag er at du er så hard mot andre journalister, men ikke forstår at du stort sett stiller i den samme klassen de siste årene med at du stadig har rotet deg lenger inn i den politiske tåkeheimen du klandrer andre for å være i. For din del er det den kommunistiske tåka. En tåke de fleste folk med potensial klarte å komme ut av for mange tiår siden. Du er klarttenkende på andre områder, så denne orwellianske dobbelttenkningen til mange av dere gammelkommunister fascinerer meg. Veldig gode til å peke ut for eksempel korrupsjon, men samtidig forfekte ideologi som fører til den verste korrupsjonen i menneskets historie – nemlig kommunisme.

   Svar
   • .Jan Zörlie
    11 mai 2023 16:39

    Finnes det noen eksempler på statsdannelser som er fullstendig skapt av folket ,eller er det alltid ideologier som er finansiert av finanseliten som skaper våre såkalte demokratier ?.

 • .Jan Zörlie
  11 mai 2023 17:07

  Det må jo väre smertefullt for Derimot og dets lesere å se at deres tidligere helter som Gonzalo Lira(arrestert)Douglas Mcgregor,Alex Mercouri,Scott Ritter mm og også tidligere artikkelforfattere på Derimot er så Trumpvennlige.
  Tucker Carlson som har tatt navnet etter en svensk kommunist er heller ikke så populär tydeligvis,Jeg lurer på hva Derimot önsker ?.Er det swebberne som styrer Derimot eller er det Norgespartimiljöet ?.
  Stå fram nå da,dere har operert i kulissene lenge nok,vis at dere står for noe og vär tydelige på hva dere står for.

  Svar
 • Robin Hood
  11 mai 2023 18:47

  > Egoisme og grådighet henger sammen med individualisme,det å gå sine egne veier uten tanke på fellesskapet,er det bra ?.

  Nå argumenterer du som en ekte kommunist Zörlie. Folk er onde og må bli styrt av et supermenneske ala Jern-Erna eller tidligere Stålmannen fra Sovjet. Individualisme er selvfølgelig avhengig av et moralsk folk. Men med individualisme, så kan folk optimalisere egne liv og velge hvem man ønsker å hjelpe. Dette følger Jesus lære bedre enn noe annen måte å organisere samfunnet. Man gir etter ønske og blir ansvarliggjort for egne feil, så man kan lære av dem.

  La oss si at et individ som slipper å betale inntektskatt kan hjelpe flere ressurssvake mennesker i nabolaget hvis han ønsker det, mens kollektivisten Støre ønsker å sende mest mulig granater til Ukraina, så vi får drept flest mulig der borte. Da stemmer jeg på individet hvor man faktisk kan bruke sine ressurser på noe bra istedenfor å få dem konfiskert og la ressursene man skaper bli brukt til ren ondskap.

  Svar
  • .Jan Zörlie
   11 mai 2023 19:25

   Du må gjerne henge merkelapper på meg Robin,deg om det.
   Nå er ikke jeg tilhenger av personskatt,det er for meg krenkende å måtte betale skatt overhodet.Kun de som utnytter landets ressurser,altså de som «eier eller leier landets ressurser skal betale kostnadene i samfunnet.Og Robin,jeg er /var en av landets ressurser,og eierne av de foretakene som har fritt fått bruke min arbeidsinnsats til å gjöre seg rike,de burde betale den skatt som trengs for å holde hjula igang.
   Og Robin,jeg trodde ett godt samfunn var ett samfunn hvor folk bryr seg om andre enn seg selv uavhengig av om hjelpen de gir andre har en prislapp.Desverre er det som du sier,om jeg skal gi hjelp til min neste,da skal jeg ha betalt eller ha skattelette.Altså hjertet kommer i annen rekke.
   Mange stater har en ordning hvor borgerne slipper betale skatt,m.a.o pengene kommer inn til statskassa på annen måte.Disse statene går jo glipp av muligheten til nagle borgeren fast til en skatteplikt for å få lov til å leve og borgerne er fri fra ett iskaldt byråkrati som nå har (i Norge)vokst seg så stort at det snart er fler byråkrater enn arbeidere.Det igjen vitner om at globaliststaten Norge ikke bryr seg om sitt folk,med byråkratiet bruker de frykt,trusler,de splitter og hersker.
   Og det verste av alt,ett splittet folk kommer ikke til å endre noen ting.

   Svar
 • Synes Hårstad skriver mye bra, en stund, men så sporer det av ….sitat…:

  …»zionistiske neocons: Sullivan, Nuland, Blinken etc. Hva har så neocons på agendaen gjennom snart femti år? Det er å mobilisere USAs militærmakt til kriger som utvider Israels makt og ambisjoner.»

  Sullivan, Nuland og Blinken…3 ubetydelig skikkelser, som ikke gjør annet enn å løpe noen småærender for andre. Kunne vært hvem som helst.
  USAs krigshissing har lite med Israel å gjøre, men alt med globalist-eliten å gjøre, …, den igjen har også har svært lite med den israelske nasjon å gjøre. Som forøvrig forsøker å holde hode over vannet mot en stadig mer hatefull og destruktiv mobb, slik vi har sett den i snart 100 år. Den har alltid vært der, men skifter til tider ham, så den kan være vanskelig å se.

  Noen biter på, og lar Israel bli hoggestabben for «alt som er galt» her i verden. De som feiler her har ikke forstått forskjellen mellom «Rockefeller» og den israelske stat.

  Svar
 • Kollektivisme og individualisme som beskrivende begreper om ideologi er en dyp bløff.
  Islam og Kommunisme har ingenting med kollektivisme å gjøre, de er begge forfattet på diktatorisk vis og tredd nedover hodet på undersottene. De kan tro dem er sammens i ett fantastisk kollektiv, men det er bare så lenge de aksepterer premissene for samfunnet. Akkurat som woke folket.
  Liberalismen er ikke så fantastisk individuellt. Liberalismen har vært instrumentell i å innføre det sekulære samfunn, og hvor spiritualitet blir fornektet og ikke respektert eller lært bort kan ikke mennesket bli seg selv fullt ut, for menneskets kjerne er åndelig og ikke materiellt. Individuasjon er kjernen i individualitet og ett alvorlig forsømt område. Påstartet idemessig av C.G. Jung, ignorert av Liberalismens arvtagere og forfektere. Dette skulle ha vært utbrodert, men oppmerksomheten og ressursene har gått til organisasjoner som Human-etisk forbund som vil ha spirituallt avstumpethet.
  Og individer opptatt av dannelse, individuasjon, vil straks dem er flere danne samfunn og dermed bli kollektivistiske på sin måte. Med det vil jeg si at bruken av disse begrepene er villedende. Dem som kalles kollektivistiske er snarere slaver , noksakter og ingensomhelst. Ett kollektiv er som ett samfunn, hvor meningsfull kommunikasjon og interaksjon foregår. I Dag holder Norge på å forgå via kvelertaket på nyheter og nasjonal kommunikasjon.

  I dag har makta forlatt Liberalismen, for den trenger ikke lengre å legitimere seg, for de har makt.
  Men sentralt i liberalismens ideologi står mennesket, dets verdighet, rettigheter og autonomi. På grunn av dets gode stilling kan man operere med Demokrati, istedet for den Kongemakt som den avløste. Mennesket er velgeren og hjørnesteinen i demokratiet.
  Derfor skulle kroppslig autonomi være selvfølgelig, og substanser skulle ikke være reseptbelagt. Om folk ikke takler dette, hvordan kan de bli oppfattet som ansvarlige borgere, med ansvar for å stemme? Se det – det er problemer her fortsatt.

  Svar
 • Olav Beverbakke
  12 mai 2023 23:12

  Slipper du 5 sosialister inn i en innhegning med et 5m høyt gjerde. Inne i innhegninger er det en stige! Hva gjør de? Jo, de deler stigen i fem like store stiger. Resultatet er? Nettop – ingen kommer seg ut! Partpolitikk har vært avlegs leeenge! Vi trenger individualister med evne til fri tenkning! Som tør stå alene i stormen! Jeg velger å følge den med størst realkunskap. En som har erfaring med sine egne demoner og har gjort en helvetes masse selverkjennelse! Bekjempet sine egne demoner. Sitt jævla ego og våknet til at han er selv skyld i all faenskapen! Med sitt eget selvforherligende intellekt som kan argumentere for og imot alt! Den som har mot i brøstet og en behjertet tenkning og en vilje til å gjennomføre og holde ut til kroppen dør! Vi går mot et nytt kastesystem. Hvor vi står fritt til å velge hvem vi vil samarbeide med!
  Oligarkenes tid er i sannhet over oss!
  Men klarer du å stå av den stormen vi nå er inne i!? Ja, da sier jeg grattis! For vi er virkelig midt inne i alles krig mot alle!!!
  Skal vi fortsette å dele opp stigen? Eller skal vi finne på en løsning som kan få oss ut av innhegningen! Jeg vet løsningen! Men jeg vil ha æren og anerkjennelsen for at det var jeg som kom med den! Så vil jeg ha en statue av meg selv på Karl Johan! Så det så!

  Svar
 • Med andre ord. Menneskets og individualistenes samfunn står på evnen og viljen til å organisere seg. Når organisering bare er for globalistene har vi tapt.

  Norexit – foreningen for norsk utmeldelse av EØS har landsmøte snart.
  Det er også noen nye Norske politiske parti som er intressante, men som ikke får oppmerksomhet. mer siden

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USAs politiske blåveis er også for Norge.

Vi har støttet USAs krig mot den syriske regjeringen med milliardstøtte til Al-Qaida.

Forrige innlegg

Kinesisk utstyr blokkerte USAs spionering. Derfor måtte det bort.

Det er ikke kineserne som spionerer på oss?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.