POSTED IN Norsk politikk, Virkelighetsforståelse

Disse 4 hører du aldri om.

Det er beviset på NRKs ensidighet?

16 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Persona non grata på NRK ?

Dette innlegget er hentet fra Hva mener partiene

Her er listet opp personer som du aldri vil se eller høre på NRK til tross for at de har erfaring, kompetanse, klarsyn, kontaktnett og evne til å formidle. Hvorfor? De gir oss den andre siden av saken, den siden som NRK ikke vil at du skal vite om. Dette er en del av NRKs sensur og meningskontroll.

Her er plukket ut fire navn av mange mulige, kjent for en enorm følgerskare på Youtube. Når man hører på disse fire og sammenholder med NRK sine ensidige synsinger, blir det tydelig hvor trangsynt og ensrettet NRK er. Finn ut selv, gå inn på Youtube og Wikipedia og sjekk dem ut.

 • John Maersheimer
  samfunnsviter, politisk forsker, professor ved universitet i Chicago
 • Jeffrey Sachs
  Direktør for senter for bærekraftig utvikling og professor i økonomi ved Colombia universitet i USA, rådgiver for flere stater under oppløsningen av Sovjetunionen, har vært rådgiver for tre generalsekretærer i FN
 • Douglas Macgregor
  Oberst i amerikanske hæren der han deltok bl.a. i Gulfkrigen, militær rådgiver for Pentagon (forsvarsdepartementet)
 • Daniele Ganser
  Sveitsisk professor i historie og fredsforsker, foredragsholder og forfatter på tysk og litt på engelsk.

Maersheimer oppe til venstre, Jeffrey Sachs oppe til høyre, Douglas Macgregor nede til venstre, Daniele Ganser nede til høyre.

NRK finner alle disse fire litt for ærlige, frittalende eller konspirasjonsteoretiske til å intervjues eller omtales. Et annet argument som brukes mot dem er at «de fremstår i alternative medier», noe de helt riktig gjør fordi de ikke slipper til i de «seriøse» mediene. I disse dager er det særlig Ukraina det dreier seg om – hvordan skape fred, hva som er bakgrunn, status og mulig fremtid for krigen. Dersom du tar 1 del NRK og 1 del av en av disse fire, bør du få et godt syn på virkeligheten.

Forsidebilde: Salvador Dali

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

16 kommentarer. Leave new

 • Den første som fikk meg til å tvile på den offentlige Ukraina holdningen, var Mearsheimer. Siden ble det fler og fler, jeg sluttet å lete etter 30, alle prominente amerikanere.
  Utenriksministere,forsvarsministere,ambassadører og legendarisk diplomater.
  Ingenting av dette kommer frem i media. Verden er rammet av kollektiv psykose og veien mot avgrunnen er nå kort.

  Svar
 • Norge er eit fascistisk land.
  Staten er gud. Alle skal slave for staten og betale skatt. Staten har alltid rett og derfor har staten all makt. Staten bestemmer kva som er sant. Staten starter alle krigar, ofrar dine statspenger og ditt liv i staten sin krig mot staten sine statsfiendar. Du har ingen ting å bety, du skal betale skatt og døy. I mellomtida kan du strebe etter å forbruke med stadig høgare kvalitet og kostnad og status til tida di er slutt. Men hald deg unna amatørane sine ideologiske debatter og disposisjonsrett til statskassa di. Idiotiet og makta vil staten ha for seg sjølv.

  Svar
  • Nå er det slik at dette ord «fascistisk» brukes som et skjellsord mot alt man ikke liker, eller må foregi ikke å like; det har ingen forbindelse til den historiske fascisme i Italia under Mussolini, som var en politisk kraft i nordisk ånd.

   Fascismen bekjempet frimureriet og dets politiske planer, derfor satte losjen inn alle sine krefter verden over i en propaganda-offensiv mot den. Det er dette vi føler etterdønningene av hver gang et uvitende nåtidsmenneske misbruker ordet i nedsettende betydning!

   Svar
   • På mange måter har du rett. Utfordringa for nåtidsmenneske er å skille mellom fascisme og demokrati. Og å evne å verbalt beskrive skillet og vår notid.

   • I den vår del av verden tror mange at demokratiet på en eller annen måte er satt ut av spill og erstattet med «fascistisk» diktatur og politistat. Jeg deler ikke dette syn. Det går ikke an å legge skylden for dagens onder på en politisk bevegelse i Italia (eller Tyskland) som led nederlag for snart 80 år siden. Disse er åpenbart uten skyld i det som skjer i dag, siden de lenge har vært uten makt og innflytelse, og siden det er dens fiender som har bestemt den politiske kurs, og det en helt annen kurs enn de ville fulgt. I England og Amerika brukes ordet «fascisme» ofte bare som et skjellsord eller i betydning av voldsherredømme og undertrykkelse, et ekko av forne dagers krigspropaganda som selvgode angloamerikanere visst aldri kommer til å ransake. Nei, de kommer nok aldri til å rette søkelyset mot sine egne land, samfunn og politiske ideer, eller? Ettersom ondskapen i det angloamerikanske system trer stadig tydeligere frem og marerittet tårner seg opp for oss alle, så kanskje selv disse selvutnevnte verdensmoralister vil komme til å ryste i sine grunnvoller og tvinges til å rydde ny jord i ånden?

   • Nå har jeg selv kalt det Norske regimet for fascister fordi de overkjører folket på diverse måter. Kanskje blir det feil i forhold til hva fascisme var opprinnelig. Finnes det en bedre og mer riktig benevnelse på det norske regimet som kan brukes ? Diktatur ? Despoti ? Demokratur ?

 • Er det slik fordi våre politikere er ansatt av fremmede makter, kjøpt og betalt og styrt av krefter utenfor Norge – eller er det slik fordi våre politikere ikke vet bedre, ikke ser hva som skjer, ikke følger med i timen men bare rir på bølgen i sin villfarelse???

  Svar
  • Tviler på at disse politikerne er så inntørket mellom ørene som de gir inntrykk av, selv om de ikke akkurat er de skarpeste knivene i skuffen. Ta for eks. Judas Gahl Røre, selverklært jesuitt, pavens soldat. Sjekk hva nettet forteller deg om eden som slike må sverge til sin general (også kalt den Sorte Pave). Se på galskapen som står svart på hvitt på WEF sine hjemmesider, noe Arne-Erna som hun kaller seg i pride-sammenheng, finner svært tilfredstillende, og jubler for samt støtter helhjertet.
   Ordet på slike «politikere» må betegnes som noe mye styggere enn Quslinger, den stakkaren forsøkte jo tross alt å «gripe tømmene» da AP regjeringen stakk av med halen mellom beina, med gullet vårt til London. Noen måtte jo faktisk være mellom-mann mellom tyskerne og den vanlige nordmann. Muligens var ikke Quisling en så stor landsviker allikevel? Men uansett er dagens «politikere» mange ganger værre enn ham.

   Svar
 • Kjell aasen
  31 mai 2023 5:30

  La NRK stå som vestens bortskjemte struts – de regner seg selv som megafonen med ‘en kanals – sannhetsvitne.
  Tilgi dem ikke – de ver hva de gjør.

  Svar
 • Fire konservative menn, for radikale for Nrk!
  (Siste setning er feil og dum, slik kan ein ikkje forstå ‘virkeligheten’.)
  Nrk er einsidig løgnpropaganda frå usa, slik nordmenn er vant med.

  Svar
 • torulf olsen
  31 mai 2023 21:46

  Nødvendig bredde til innsikt i Ukraina-krigen anbefales hentet fra analyser og kommentarer gitt av Douglas Macgregor og Scott Ritter.

  Svar
  • Min favoritt er Jeffrey Sachs – han burde vært kandidat for fredsprisen !
   Han har noen fantastiske intervjuer / foredrag på youtube.

   Svar
   • Han burde lanseres som presidentkandidat.
    Dette er en økonom som forstår verdien av rettferdig internasjonal handel basert på komparative fortrinn. På samme måte som som BRICS-landene har forstått det. Det vil si at vi ville fått et USA som deltar i en mulitipolar verden i stedet for dagens imperialistiske USA.
    Jeg ser muligheten for at USA ville se de positive globale effektene av økt økonomisk vekst i det globale sør, også for USA.
    Ukrainakrigen ville stoppe umiddelbart, og konfrontasjonspolitikken og den nyeste opprustningsgalskapen (hvor Norge tar førsteplassen. For en skam!) ville opphøre og byttes med forhandlinger og samarbeid. I stedet for å bruke milliardene på drap og ødeleggelse ville man for eksempel kunne fått et internasjonalt samarbeid om dyrke Sahara for å binde Co2 (obs, det var visst min kongstanke).
    Generelt ville vi fått en amerikansk president som ville vektlegge internasjonalt samarbeid og utvikling i det globale sør. Dette kan utbroderes, men kjernen er nevnt.
    Jeffery Sachs for president!

  • lars johan mortensen
   1 juni 2023 23:12

   Scott ritter og redacted er bra info

   Svar
 • Har nylig fått sansen for Rolo Slavskiy, ung konservativ nasjonalistisk russer som er kritisk til alle namna ovanfor. Han viser til den store korrupsjonen i Kreml og til dei russiske ufrie jødisk eigde media, og dermed slåande likskap til Washington. Han lider med Russland under angrepet frå NATO.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ny studie:

Ansiktsmaske er skadelig for helsa.

Forrige innlegg

Norges statsminister lurt i intervju med russiske spøkefugler:

Gahr Støre vil ha mer diplomati i Ukrainakonflikten, men er ikke optimistisk.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.