POSTED IN Endring av politikken, USA

Det mobiliseres nå i USA.

Får vi en lastebilkonvoi mot Washington DC?

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne meldingen er oppløftende, men egentlig ventet. For den åpenbare suksessen til det lastebilsjåførene oppnådde i Canada gir naturligvis mersmak i andre land. Vi har ventet på denne spredningen, men det gjenstår å se hvor vellykket den blir.

Myndighetene i mange land har nå tid til å forberede seg på å forhindre en lignende hendelse. En del av suksessen i Canada skyldtes at myndighetene ble tatt på sengen gjennom lastebilsjåførene sin uventede oppslutning.

Det dette også forteller er at motstanden mot Koronatiltakene ikke lenger bare handler om vaksinemandater (krav om vaksinering) men mot hele Koronapolitikken med nedstengninger, maskebruk, karantene-krav osv.

Det forsterkes av at det ikke lenger kan skjules at omikron-viruset (forkjølelsesvirus) ikke er verre enn en ordinær vinterforkølelse, stort sett ufarlig for alle. Å stenge ned hele land for noe slikt med alt som følger med, det er fullstendig meningsløst. Det er en forbrytelse. Stadig flere skjønner dette.

Da gjenstår det å se hva som skjer rundt i verden. Norge skulle aldri vært stengt ned i det hele tatt. Men at det skjedde forteller hvor langt nede i lommene våre politikere og helseledere er på sterke udemokratiske krefter.

Vi må begynne å sette navnet på disse:

WEF (Verdens Økonomiske Forum), altså de aller rikeste sin organisasjon,

WHO (Den korrupte helseorganisasjonen som påberoper seg å være ledende når det gjelder helse, men som egentlig er Legemiddelindustriens instrument, eid av verdens rikeste) og

De store mediene som er i praksis også eid av verdens rikeste eller kontrollert av dem.

Uten at disse kreftene bekjempes og avsløres vil dette gjenta seg i tiden som kommer, men i nye former. Dette dreier seg om penger og kontroll. Det blir stadig tydeligere. For befolkningen dreier dette seg om frihet.

Redaksjonen

«USA er neste»: Lastebiler mobiliseres for konvoi til Washington DC. Det hvite Hus «i full panikk.»

Av Jamie White

En raskt voksende Facebook-gruppe kalt » Convoy to DC 2022 » ber amerikanske lastebilførere samle en konvoi for å dra til Washington, DC for å protestere mot Joe Bidens restriktive COVID-tiltak.

Inspirert av den massive 50 000-sterke konvoien av kanadiske lastebilsjåfører som omgir Parliament Hill i Ottawa, vil den amerikanske Freedom Convoy-gruppen, som har over 131 000 medlemmer i skrivende stund, starte i California og krysse hele veien til nasjonens hovedstad.

«Vi er en del av mange store grupper som tror på våre grunnleggende fedre. Vi tror alle har en stemme. Vi støtter vår frihet. Hjelp oss å spre ordet om denne gruppen, og sammen kan vi gjøre den til et bedre sted. God Bless America», fastslår gruppen.

Brian Von D. , arrangøren av gruppen Convoy to DC 2022, erklærte på Facebook sist torsdag at «Amerika er neste» for å skape en lastebilfører-ledet revolusjon mot COVID-tyranni.

https://youtu.be/518Ekf5zeQU

«Vi er ferdige med mandatene, vi er ferdige med at regjeringen forteller oss hva vi skal gjøre, vi vil fortsette, og vi vil følge akkurat som resten av verden på disse lastebil-protestene, og de vil være 100 prosent lovlige, de vil følge loven,” sa Von D..

«Amerika, det er din tur. Det er din tur til å gå foran og vise hva du er laget av,” fortsatte Von D. og la til at “Amerika har langt flere lastebiler” enn Canada.

«Regjeringens overgrep nærmer seg slutten, og dette er hvordan vi gjør det,» la han til.

En annen arrangør av den amerikanske konvoien hevdet at lastebilbevegelsen ikke handler om et enkelt land, men om «en bevegelse over hele kloden for å stå opp mot» COVID-tyranniet som er pålagt av verdens regjeringer.

Det sirkulerer rykter i gruppen om at Det hvite hus er i «full panikk» over nye rapporter om at amerikanske lastebilsjåfører forbereder seg på å kjøre ned til DC.

Image

Datoen for når den amerikanske konvoien skal reise til DC er ennå ikke offentliggjort.

Gitt Facebooks tidligere forsøk på å sensurere virkelig grasrotbevegelser som trosser den offisielle fortellingen, er det sannsynlig at den sosiale medier-giganten vil prøve å undertrykke spredningen av gruppen på plattformen.

Dette kommer midt i rapporter om at Freedom Convoys mobiliserer i Australia og europeiske land etter eksemplet til de kanadiske lastebilistene.

Forsidebilde: İsmail Enes Ayhan

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Ja man kan jo undre på hvilke slagord som passer for Norske forhold?Og er det nok trailere og lastebiler i Norge eller bør Norske vikinger vise seg fra en annen side?Og hvordan kan man ta knekken på en slik ondskap?

  Svar
 • Aksjonen støttes 100 % Om Norge har nok store kjøretøy til en slik aksjon bør ikke være tem. ALLE må delta, store og små, fordi det gjelder faktisk – ALLE! Jeg er klar!

  Svar
 • Wasan Totland
  4 februar 2022 12:04

  Ser for meg så mange at de omringer Washington. Veien går i en stor sirkel rundt. Det skal enormt mange trucker til for å blokkere den.

  Svar
 • Blokkering av alle innfarts årer – utsulting av det hvite hus.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

11. september-fortellingen i mediene:

Hadde ingenting med journalistikk å gjøre.

Forrige innlegg

Canada:

Det er ikke over.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.