POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, Norge, Overvåkning

Det fullstendig totalitære samfunn:

Kroppene våre må overvåkes og kontrolleres.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

           TRANSHUMANISME – DET DIGITALISERTE MENNESKE

 «Implantert, svelget, kroppsbåret»: Verdens økonomiske forum – totalovervåkning gjennom «kroppens internett»

Wochenblick rapporterteom skrekkpatentene på overvåkning av vaksinerte mennesker. Planene, som svart på hvitt viser hvor langt elitene er villige til å gå for å kontrollere og overvåke mennesker, er sjokkerende. Nettsidene til Verdens økonomiske forum (VØF) inneholder en rekke skrekkvisjoner, som blir framstilt som om de er i framskrittets tjeneste. Og altfor ofte går de i oppfyllelse, tenk bare på Event 201, planspillet som ble arrangert av Verdens økonomiske forum og Gates-stiftelsen, hvor «pandemien» ble simulert ikke lenge før den brøt ut. En slik visjon er det transhumane menneske – «kroppens internett» vil forandre våre liv, forklarer Verdens økonomiske forum. Kroppslige data skal samles inn av «implanterte, svelgede eller kroppsbårne» enheter. Derfor må databeskyttelsen «overvinnes».

Av Bernadette Conrads, Wochenblick

 • Kinesisk VØF-medlem krever en fullstendig overvåkning av mennesker 
 • Xiao Liu fra «VØF-Senter for den fjerde industrielle revolusjon»
 • Påskudd: «Av hensyn til vår helse»
 • For å skape det gjennomsiktige menneske: Verdens økonomiske forum vil bekjempe databeskyttelsen
 • Transhumanisme: Mennesker skal digitaliseres gjennom «kroppens internett»
 • Enheter skal svelges eller implanteres

Verdens økonomiske forum: «Slik vil ‘kroppens internett’ kunne forandre våre liv»:

Implantert, svelget, kroppsbåret

Enda mer galskap fra Davos: I juni 2020 forklarte en viss Xiao Liu på engelsk og kinesisk på Verdens økonomiske forums nettsted hvordan «kroppens internett» vil forandre framtiden vår. Han er medlem i Verdens økonomiske forums senter for den «fjerde industrielle revolusjon». Merk: Kroppsovervåkningen blir begrunnet med «Covid-19 pandemien».

              «Vi trer inn i æraen for «kroppens internett». Vi registrerer våre kroppsdata ved hjelp av en rekke enheter som kan implanteres, svelges eller bæres på kroppen.»

                                              Xiao Liu (VØF, juni 2020)

I denne «nye æraen» for den «fjerde industrielle revolusjon» vil en enorm mengde helserelaterte data bli samlet inn. Det er naturligvis bare til vårt eget beste! Verdens økonomiske forum hevder jo: Det «kan føre til at mennesker i hele verden får det bedre og vise seg avgjørende i bekjempelsen av Covid-19 pandemien».

Verdens økonomiske forum krever at databeskyttelsen «overvinnes»

Men før dette kan skje, er det fortsatt «hindre» som må overvinnes. At dette for eksempel gjelder databeskyttelsen, legger det kinesiske VØF-medlemmet ikke skjul på.

Verdens økonomiske forum ønsker derfor mindre strenge bestemmelser om databeskyttelse. For under de gjeldende betingelser kan målet – det fullstendig overvåkede menneske – ikke nås. Derfor trekker Xiao Liu fram to forskere fra Oxford. Sandra Wachter og Bernt Mittelstadt har allerede foreslått at databeskyttelsen må fokusere mer på hvordan og hvorfor data behandles og ikke bare på data i rå tilstand. «De argumenterer for en såkalt ‘rett til å trekke rimelige konklusjoner’, det vil si at dataene dine bare kan brukes til å trekke rimelige konklusjoner som er samfunnsmessig akseptable.» Det betyr ikke noe annet enn: Hvis det finnes en angivelig interesse som er viktig for samfunnet som helhet, skal databeskyttelsen tilsidesettes eller til og med oppheves. Hvor fort den enkeltes rettigheter undergraves, demonstrerer allerede nå daglig koronapolitikken på rystende vis.

VØF-forbilde: dystopisk høyteknologisk sykehus i Shanghai

Ifølge Liu bruker sykepleierne i spesialavdelingene i det kliniske senteret for offentlig helse i Shanghai «intelligente termometre (fra selskapet VivaLNK, Silicon Valley) for å sjekke temperaturen til Covid-19 pasientene». Da blir temperaturen til hver pasient registrert med en sensor for å redusere risikoen for at en infeksjon oppstår gjennom kontakt. Deretter blir dataene sendt til et «observasjonsdashbord». Hvis det nå måles en kroppstemperatur som avviker fra normalen, utløser det en advarsel til det medisinske personalet. Liu skriver ganske entusiastisk om den store datamengden som kan registreres på denne måten. Og om den kunnskapen som dette vil kunne gi legene i det dystopiske høyteknologiske sykehuset: «Ved hjelp av innsamlede data kan leger også analysere trender over tid.»

«Dashbord»: Korona gjorde oss vant til dette begrepet. Covid-dashbordene viser oss de daglige tallene over angivelige dødsfall og nye tilfeller samt antall innleggelser på intensivavdelinger. Om man setter spørsmålstegn ved måten disse tallene samles inn på, risikerer man å bli utsatt for sensur og sosial utstøtning («koronafornekter», «konspirasjonsteoretiker», etc.). Men samtidig er det for lengst allment kjent at sykehusene har økonomiske insentiver for å klassifisere så mange pasienter som mulig som «koronapasienter».

«Menneske og maskin: Verdens økonomiske forum ønsker å etablere denne koblingen, som muliggjør en total kontroll. For at dette skal kunne skje, må databeskyttelsen avskaffes.»

«Kroppens internett»

Tingenes internett finnes allerede. Nå er det på tide å innføre kroppens internett, mener Liu. Det finnes allerede forløpere til «kroppens internett», som har vist seg å fungere. VØF-medlemmet nevner smartklokker, intelligente tannbørster «og til og med hårbørster». De vil kunne registrere mønstre i din personlige hygiene og atferd. Liu viser til resultater fra spørreundersøkelser som har blitt gjennomført av det velkjente konsulentselskapet McKinsey, som skal vise at folk ønsker seg en digitalisering av helsevesenet. Eksempler som trekkes fram, er apper som kan brukes til å kontrollere ens helsetilstand, og bestilling av reseptbelagte legemidler på nett. Opptil 80% av de spurte er positivt innstilt til den slags tjenester. Men om de av den grunn straks selv ønsker å la implanterte eller svelgede enheter forvandle dem til transhumane vesener, gir undersøkelsen fra 2018 riktignok ikke noe svar på.

«Etter tingenes internett, […] er tiden nå kommet for kroppens internett»

                                                       Xiao Liu (VØF, juni 2020)

En overgang til en ny æra for effektiv overvåkning

«For helsepersonell åpner kroppens internett porten til en ny æra for effektiv overvåkning og behandling», forklarer den kinesiske VØF-eksperten på den «fjerde industrielle revolusjon». Hvilken port «denne effektive overvåkningens æra» for det såkalte «kroppens internett» vil åpne for regjeringer og store selskaper, sier Liu selvfølgelig ingenting om. Denne «effektive overvåkningen» skal jo framstilles som en god ting, og noe som kan være til hjelp.

Liu forklarer at vi i dag ikke lenger er langt unna det som her beskrives, og at det på ingen måte er tale om konspirasjonsteorier eller virkelighetsfjerne fantasier om framtiden. For allerede i 2017 tillot legemiddelmyndighetene i USA for første gang bruk av digitale piller. Til det sier VØF-medlemmet: «Digitale piller inneholder bittesmå sensorer som kan svelges i tillegg til et medikament. Etter svelging aktiveres sensoren i pasientens mage og overfører data til smarttelefonen eller andre enheter.»

Reklamevideo for «kroppens internett»:

Trussel: Sosialkredittsystem i helsevesenet

Liu hevder at den store datamengden som kan samles inn ved hjelp av sliketeknologier, vil styrke vår forståelse av hvordan «menneskelig atferd, livsstil og miljøforhold påvirker vår helse». Det er åpenbart at denne flommen av innsamlede data åpner muligheten for å innføre et sosialt kredittsystem basert på den kinesiske modellen. Tenk over: Hvordan ville forsikringsselskaper forholde seg til et slikt system? Vil det være i deres interesse å gi mennesker med en usunn livsstil like gode forsikringsbetingelser som dem som tar sunne valg? De stadig sterkere kravene om å ekskludere mennesker som ikke har fått en geninjeksjon mot korona fra helsesystemet, viser allerede at vi beveger oss i en umenneskelig retning. Samholdet i samfunnet, solidariteten, må dermed i stadig større grad vike for en iskald konkurranse og polarisering mellom mennesker.

Implanterte kontrollenheter «av avgjørende betydning» mot korona

«Verdens økonomiske forum ønsker å ha total kontroll og framstiller det som noe positivt.»

I «bekjempelsen av koronaviruspandemien» vil det gjennomsiktige mennesket med implanterte kontrollenheter kunne vise seg å være avgjørende, forventer Liu: «Å overvåke symptomene vil kunne hjelpe oss å stoppe spredningen av en infeksjon og raskt å oppdage nye tilfeller. Forskerne undersøker om dataene som samles inn av smartklokker og lignende enheter, kan brukes til å advare mot virusinfeksjoner, idet de kontinuerlig registrerer hjertefrekvensen og pusten til brukeren.»

Oversatt av Rune G.

Forsidebilde: Agni B

https://www.wochenblick.at/implantiert-geschluckt-getragen-wef-totalueberwachung-durch-internet-der-koerper/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Grafen oksyd basserte metalliske nanopartikler føres inn i menneskehetens kropper og er der i testpinnene som stikkes in i kropper, i en-gangs-maskene og kanskje sprayet over oss ved chem-trails, som jeg for noen år siden tenkte måtte være noe paranoid og innbilt.
  Men ikke nå. Vi ser hvor skruppelløst 5-åringer skal inn i databasen, tidlig krøkes, og har aldri kjent til noe annet. Slaveringen på og de metalliske nanopartiklene responderer på 5G-master et steinkast fra der du bor. En av typen Elon Musk kan fjernstyre «individet», nei, unnskyld, individer er avskaffet, et slags vesen hvor den egne vilje kan terroriseres med piping i hodet eller noe.

  Svar
  • Det er pubmed artikler som dokumenterer hvordan forskningen på graphene oksyd har foregått. Det har også vært tiltenkt vaksiner.

   Svar
 • Muligens på tide at de «normale» her i verden tar tak i problemene som alle disse gale «reptilene» forsøker å tre ned over oss? Må vi vente til det bare er en håndfull «normale» igjen før vi gjør noe, eller er det på høy tid å gå til gerilja-stadiet? Dette stadiet tvinger seg selv frem, jeg vet at mange mener vi skal sitte «stille i båten» for å ikke gi «soldatene» (Jesuittene) i WEF, (Satanic)NATO og BlackRock anledning til å kunne «gripe inn». Problemet er at de tross alt kan ta fullstendig kontroll gjennom drikkevann, luft og matvarer tilført slike nano-partikler, når du først har fått dem i deg er det for sent, da er du kontrollert og kan ikke gjemme deg bort. La oss starte med å ta ut «infrastruktur», slik som «overføringskabler» og HAARP-stasjoner. Dette kan faktisk ses på som en «oppfordring» til vold, men i møtet med de gale, må tiltakene bli «ekstreme», for at «resultatet» skal bli bra.

  Svar
 • Internet of bodies – hvilket svada. Det hører hjemme i transhumanisme drømmeriene. Lucifers parodi på evolusjon. En total oppgivelse av menneskelige evner fremfor big techs «gaver» i form av teknologiske implantater.
  Om du tror at dette ikke er en påkostet bevegelse burde du ta en titt på BBCs TV serie Years and Years. Der kan vi se hvordan globalisme, sosial liberalisme smelter sammens med transhumanisme. Det kan ikke engang regnes som sci-fi for det er så åpenbart propaganda.
  Kanskje ligger den på HBO eller Netflix, jeg vet ikke, men her er wiki sida.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Years_and_Years_(TV_series)https://en.wikipedia.org/wiki/Years_and_Years_(TV_series)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vaksine-strikken tøyes for alt den er verdt:

Selv om de er vaksinerte må de beskyttes fra de laverestående uvaksinerte.

Forrige innlegg

Tvangen eksisterte i to uker

Hviterussland droppet obligatorisk ansiktsmasker dagen etter at Lukashenko offentlig overhøvlet helseministeren

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.