POSTED IN Media, Virkelighetsforståelse

Det vi ikke vil vite eksisterer ikke.

Det vi ikke skal vite informeres det ikke om.

3 kommentarer

Det er en sammenheng mellom hva som skjer og hvordan dette rapporteres i våre medier. Når noe ser ut til å gå slik en ønsker blåses dette opp og fremheves, ofte overdrevent. Når det går den uønskete veien snakkes hendelsen lite om og bortforklares.

Psykologisk er dette en forståelig mekanisme. Ingen liker å bli minnet på noe ubehagelig. Alle vil ha gode nyheter. Men hvis en ønsker å orientere seg i verden om det som faktisk skjer er alle nyheter viktige. Ikke minst de som en ikke ønsker å høre.

Her er et par eksempler:

Det snakkes ikke lenger om den truete isbjørnbestanden fordi den i kjent tid ikke har vært større enn nå. Temperaturøkningen i Arktis har vært en fordel for den. Klimaskremmere snakker ikke lenger om isbjørner.

Koronavaksinene snakkes det også langt mindre høylytt om. Årsaken er naturligvis bivirkningene og økningen i dødelighet som vi ser i etterkant av vaksineringene. Og at de ikke virker som lovet? Hva betyr f.eks. i praksis skrytet om 95% effektive?

I Ukrainakrigen ser vi det samme. Russland er fullstendig overlegen. Ukrainske motoffensiver blåses opp over all rimelighet. Og når de går i stå blir det helt stille.

Men våre medier informerer ikke lenger, de er formidlere av propaganda, ikke minst i Ukrainakrigen. Derfor må en ofte lete for å finne ut hva som skjer, f.eks. om hva det ikke rapporteres om.

Knut Lindtner
Redaktør

Ukrainsk motoffensiv stoppet

For å stoppe Kievs motoffensiv bombet den russiske hæren den 11. september kl. 20.00 kraftverkene Kharkov CHPP-5 og Zmievskaya CHPP i Kharkov-regionen, samt Pavlograd CHPP-3 kraftverk i Dniepropetrovsk-regionen og Kremenchug i Poltava-regionen.

Den delen av Ukraina under Kiev-kontroll er uten strøm. Alle tog står stille. Motoffensiven ble stoppet.

https://www.voltairenet.org/article217973.html

Forsidebilde: engin akyurt1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 599 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Det vi helst ikke skal vite informeres det selvfølgelig ikke om og kunnskap som formidles utenfor fastsatte grenser blir selvfølgelig stemplet som konspirasjonsteorier.
  Men hvorfor ?
  Det tror jeg alle med et klart sinn forstår 😉

  Svar
 • Trafikklysene ble også slått ut. Dermed var det heller ingen røde lys som kunne stoppe Ukrainsk fremrykking.

  Svar
 • Vel, Ukraina hadde visst ett øyeblikk av fremgang her om dagen, det skulle bare mangle etter alt de har fått av utstyr og know how fra NAto. Det varte visst ikke så lenge, så de har også prøvd å beskyte Russisk territorie, Belgorod. Tror det er noe olje raffineri de prøver seg på, sultne og misunnelige som de er. Russerne har parert meste av missilene men det er ødeleggelser.
  Eller driver Grekerne og skyter etter Tyrkerne og det er nok til at Erdogan tar i bruk furte stemmen sin.
  Trefninger mellom Tajikistan og Kirgizistan, våpenhvile inngått og brutt mens Azerbadjan har bombet vekk en Armensk militærbase.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Nå kommer tallene fra USA.

Økning av hjertebetennelse særlig hos unge menn som følge av vaksinering.

Previous Post

Før Pfizer-vaksinen ble godkjent ble den testet på barn.

Denne historien forteller at vaksineskadene skulle skjules før godkjenning.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.