POSTED IN Diverse

Derimot.no sine artikler får konsekvenser:

Oberstløytnant sparket ut av facebookgruppen «Norsk Forsvarspolitikk».

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ny opplysninger om tyske våpen til Ukraina.

Av pensjonert oberstløytnant Einar Magnus Ødegård.

Tyskerne sender IKKE gamle M109 skyts til Ukraina som først meldt på nettet, men monsterskytset, artilleristers drøm, den spitter nye Panzerhaubitze 2000.

Panzerhaubitze 2000 – Wikipedia
Panzerhaubitze 2000

61 tonn, gyrostabilisert skyts, automatisk navigasjon og orientering, innebygd regnemaskin som automatisk stiller inn skytset mot et mål, rask skuddtakt.

Må transporteres til fronten på spesialtrailere trukket av motorsterke trailertraktorer. 

Kommentar: Ukrainere vil lett lære å bruke monstervåpnet.

Navigasjonen 1000 km fra Polen/Slovakia til Dnjepr med ødelagte bruer på hovedveiene og svake bruer på sideveiene blir krevende. Å føre skytsene over store Dnjepr blir neste utfordring.

Russiske fly og spesialavdelinger som driver geriljakrig vil jakte på monsterne.

Derimot sin logo

Så var det vesle jeg: Sparket ut av gruppen Norsk Forsvarspolitikk på Facebook. På grunn av to tørre og sanne artikler i Derimot, og en av dem i Steigan.

Mon tro, er ‘noen’ begynt å bli mørkredde?

Riksadvokaten har iflg. TV2 tatt ut tiltale mot den ene ‘piken på broen’, vaktsjefen som navigerte Ingstad inn i M/T SOLA. Alle vet at hun er en amerikansk jentunge kalt offiser i US Navy. 

Hun vil aldri møte i en norsk domsstol, USA er et bølleland som tramper på andre lands jurisdiksjon.

Forsidebilde: 青 晨

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • «Alle vet at hun er en amerikansk jentunge kalt offiser i US Navy. »

  Interessant. Vet du noe mer? Navn? Bilde?

  Svar
 • Tor Bugge
  9 mai 2022 13:18

  Jeg meldte meg inn i FB gruppa «Styrk forsvaret i Norge» og FB gruppa «Venner av Luftforsvaret» fordi jeg hadde vært befal i både Hæren og Luftforsvaret, men medlemskapene varte bare to timer før jeg ble kastet ut, fordi jeg ville diskutere FRED med dette innlegget:
  «DEMONISERING av president Putin kan ende opp i verdenskrig! Er det virkelig verdt det? Det eneste Putin ønsker er en nøytral sone rundt Russland slik USA ønsker rundt USA og Kina ønsker rundt Kina.

  Putin oppfordret USA og Joe Biden til å garantere Russland at Ukraina ikke ble medlem av NATO, rett før jul 2021. Dette ble blankt avslått av Joe Biden. Putin ønsket diplomati og Biden ønsker verdenskrig. HVEM ER DEN GALE MANNEN AV DISSE TO?

  President Kennedy ønsket VERDENSKRIG fremfor å tillate den suverene staten Cuba å bestemme over sitt eget område i 1962.
  President Putin ønsker FRED fremfor å tillate den suverene staten Ukraina å bestemme over sitt eget område i 2022.
  HVEM ER DEN GALE MANNEN AV DISSE TO?

  Av en eller annen merkelig grunn mener befolkningen i de 30 landene i NATO at president Putin er GAL fordi han ønsker FRED, samtidig som de støtter president Biden fordi han ønsker VERDENSKRIG.
  Det er ikke lenge før verden får det slik NATO ønsker. Da går verden under!»

  Det kan virke som om slike FB grupper er blinde for begrepet FRED, og ikke tåler å snakke om det engang.

  Svar
  • Ja, vanvittig. Det ser ut for at svært mange i de vestlige land har et dødsønske. Eller forstår de ikke at de ikke vil overleve en atomkrig? Russlands konvensjonelle styrker er en papirtiger, men atomvåpenet deres er klodens mektigste.

   «Av en eller annen merkelig grunn mener befolkningen i de 30 landene i NATO at president Putin er GAL fordi han ønsker FRED, samtidig som de støtter president Biden fordi han ønsker VERDENSKRIG.»

   Ikke hele befolkningene, langt fra, men 80-90% tenker ikke selv, de lærer seg bare det de CIAMI6M0SSAD-styrte mediene forteller dem.

   Udo Ulfkotte (In Memoriam), What Nobody Told You about Ukraine – Mindblowing!
   https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=250826

   Foredrag av Udo Ulfkotte om kjøpte journalister med norsk tekst
   https://www.youtube.com/watch?v=CRYF5OWgkcM

   Svar
 • Tor Larsen
  9 mai 2022 14:04

  Tja. Innlegget ditt gav helt umiddelbare reaksjoner i form av minnet om de fem (eller var det sju?) tyske fredsforslagene mellom 1933 og 1941. Se: What the World Rejected. Deler av dem var så fredssøkende at de må ha vært gal manns verk. De gale vil nemlig ha fred, mens normale, rasjonelt tenkende mennesker vil ha krig

  Svar
 • Det meldes om mange armerte amerikansk kjøretøy. og annet militært utstyr fra Nato land sammens med Fisnke armerte personell kjøretøy og tanks som nå er oppstillt i Finnland foran grensa til Russland.
  Dette er jo en åpenbar provokasjon, hvilket neppe kan gi noen god diplomatisk forbindelse. Dette har de holdt på med en stund. Det er sikkert ei uke el to siden jeg leste om det for første gang.

  Når man også leser dette sammen med at amerikansk materiell blir i større antall plassert i Ukraina ved den Russiske grense kan man lure på om dem har tenkt å angripe Russland.

  Panzerhaubitze 2000? Russland har vist seg å være noe informerte om våpen forsendinger og det har vært endel notiser om våpenlagre og sendinger som har blitt bombet. At disse Panzerhaubitze er noe vanskelig å kamuflere er ikke noen fordel for Nato.

  Svar
 • Jeg tror det blir vanskelig å unngå WW3 (planlagt i detalj av frimurer 33 grad og sørstat-general A. Pike, som også planla WW1 og 2).
  «Noen» spiser krig, drikker krig og drømmer om krig 24/7. Mitt håp er at disse banale «tenkere» blir de første som blir til støv når det braker løs. Kanskje det hadde greid seg med å ta ut disse «tenkere», og gitt seg med det? Men dessverre må nok mesteparten, kanskje hele jordens befolkning lide for de megalomaniske tanker disse «tenkerne» har om seg selv og sin «betydning».

  Svar
 • «Riksadvokaten har iflg. TV2 tatt ut tiltale mot den ene ‘piken på broen’, vaktsjefen som navigerte Ingstad inn i M/T SOLA. Alle vet at hun er en amerikansk jentunge kalt offiser i US Navy. »

  Jøss, da hadde jeg rett i min antakelse. Men i løgnmedia (også kalt hovedstrømmedia) har har jeg da nylig lest at vaktsjefen var en «han»? Løgn det også?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Det tyske mediet Anti-Spiegel avslører Der Spiegel:

Knepet i bevisst manipulering av informasjon.

Previous Post

Nå også i Norge:

Historien omskrives for å tilpasses dagens politiske situasjon.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.