POSTED IN Krig-fred, Virkelighetsforståelse

Den vestlig elitens moralske bankerott.

Oppfordrer til fredsforhandlinger ellers i verden unntatt i Europa. Her ønsker de mere krig.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ukraina-tretthet bekymrer NATO-elitene – og bekymret burde de også være

Av Finian Cunningham

På begge sider av Atlanterhavet er det nå merkbar tretthet og sinne blant innbyggerne over NATOs proxy-krig i Ukraina mot Russland.

På begge sider av Atlanterhavet er det nå merkbar tretthet og sinne blant innbyggerne over den bunnløse pengegraven som er NATOs proxy-krig i Ukraina mot Russland.

Det eneste rart er at det har tatt så lang tid for den vestlige offentligheten å forstå på svindelen.

Den skammelige forherligelsen av en nazistisk krigsforbryter av hele det kanadiske parlamentet i en pervers solidaritetsforestilling med Ukraina mot Russland, det har bidratt til å fokusere offentlig oppmerksomhet på uanstendighetene i NATOs proxy-krig.

Til sammen, siden den NATO-induserte konflikten brøt opp i februar i fjor, har amerikanske og europeiske etablissementer kastet opptil 200 milliarder euro inn i Ukraina for å støtte opp om et avskyelig nazi-infisert regime.

Alt det store som blir fakturert til amerikanske og europeiske skattebetalere har resultert i en ødeleggelse i Europa som ikke er sett siden andre verdenskrig – og en mislykket ukrainsk stat. Og selvfølgelig enorme fortjenester for NATOs militærindustrielle kompleks som finansierer elitepolitikerne.

Tidene endrer seg likevel. I USA har de økonomisk konservative republikanerne fått nok av blankosjekkene til Kiev-regimet. Den amerikanske kongressen viste til slutt et minimum av fornuft for å forhindre en finansiell nedleggelse av regjeringen – ved å droppe militærhjelp til Ukraina. Det viser hvor forvridd Washingtons prioriteringer har blitt når nasjonal egeninteresse må kjempe med finansiering av et naziregime.

Og så etter kongressavstemningen om midlertidig å avslutte finansieringen av Ukraina, våget Kiev-regimets utenriksminister Dmytro Kuleba å irettesette amerikanske lovgivere: «Vi jobber nå med begge sider av kongressen for å sikre at det ikke gjentaes under noen omstendigheter .»

Robert Fico vant valget på løftet om å stoppe den militære støtten til Ukraina.

I mellomtiden i Europa har slovakiske borgere stemt for en ny regjering for å få slutt på den militære oppmuntringen av krigen i Ukraina. Smer-SD-partiet ledet av Robert Fico vant parlamentsvalget først og fremst på løftet om å stenge av ytterligere våpenforsyning til Kiev-regimet.

Denne uken har det også vært massive protester i Tyskland mot Olaf Scholz’ koalisjonsregjering over sistnevntes uhyggelige pro-krigspolitikk i Ukraina. Den tyske enhetsdag 3. oktober førte til et massemøte i Berlin som fordømte NATOs proxy-krig i Ukraina og ba om fredsforhandlinger for å få slutt på konflikten.

Det var også enestående protester over hele Polen i Warszawa, Lodz og andre byer mot PiS-regjeringens slaviske implementering av den USA-ledede NATO-fullmektigkrigen i Ukraina. Stilt overfor millioner av ukrainske flyktninger og neglisjering av sosiale behov for polakker, har regjeringspartiet PiS nylig truet med å avslutte våpenforsyningen til Kiev – et grep mindre om prinsipp og mer om å prøve å kjøpe stemmer i det kommende valget 15. oktober. det forsinkede trekket fra den polske regjeringen illustrerer bekymringen blant europeiske ledere om økende offentlig forakt over den tilsynelatende endeløse økonomiske støtten som er tildelt Ukraina.

Josep Borrell, EUs øverste diplomat, sier det er et «bekymrende» tegn at Washington for første gang stengte kassen for Ukraina.

EUs utenriksministre holdt et toppmøte i Kiev mandag. Det var første gang toppmøtet deres ble innkalt i et land utenfor EU. Agendaen var litt for selvbevisst, beregnet som et show av «solidaritet» med Ukraina.

Borrell og de andre EU-diplomatene sa at toppmøtet var en advarsel til Russland om ikke å regne med «tretthet» blant europeere over støtte til Ukraina. Hvem prøver han å overbevise? Russland eller europeere?

Vet ikke den europeiske eliten hvilke krefter de støtter i Ukraina?

De ikke-valgte europeiske elitene beskrev krigen i Ukraina som en «eksistensiell krise» som krever uendelig støtte til naziregimet mot Russland.

Slik melodrama trenger seriøs kvalifisering. Konflikten er bare «eksistensiell» for visse mennesker: NATO-ideologene, de elitære lederne, det militærindustrielle komplekset og det korrupte naziregimet i Kiev. Men det er ikke eksistensielt for de fleste andre mennesker som ønsker å avslutte denne vanvittige slaktingen, groteske sløsingen med offentlige finanser og farefull flørting med atomkrig.

Det er bemerkelsesverdig at det konstruerte EU-toppmøtet i Kiev ikke ble deltatt av Ungarns utenriksminister Peter Szijjarto. I svært kritiske kommentarer til EUs feilplasserte prioriteringer sa han at andre land ikke forstår hvorfor Europa «har gjort denne konflikten global» og hvorfor folk som bor i Asia, Afrika og Latin-Amerika må betale for den på grunn av økende inflasjon, energipriser og ustabile matforsyninger.

Den ungarske diplomaten kritiserte EU-lederne for deres dobbeltmoral og hykleri, og la til: «Jeg kan si at verden utenfor Europa allerede virkelig ser frem til slutten av denne krigen fordi de ikke forstår mange ting. De forstår for eksempel ikke hvordan det kan være at når en krig ikke er i Europa, oppfordrer EU, som ser ned med fantastisk moralsk overlegenhet, oppfordrer partene til fred, tar til orde for forhandlinger og en umiddelbar slutt på vold. Men når det er krig i Europa, oppildner EU til konflikten og leverer våpen, og alle som snakker om fred blir umiddelbart stigmatisert.»

Minst to medlemmer av EU og NATO-alliansen – Ungarn og Slovakias nye regjering – er motstandere av den absurde militære og økonomiske støtten som gir næring til krigen i Ukraina. Begge land ønsker at fredsforhandlinger med Russland skal prioriteres. Det er en uunngåelig følelse av at denne sunne meningsmotstanden vil vokse til en dominoeffekt fordi den er sannheten og har en uangripelig moralsk kraft.

Det konflikten i Ukraina har vist tydelig for den vestlige offentligheten er hvor moralsk bankerott deres regjeringer og media har blitt. Amerikanske og europeiske elitære ledere kan lure seg selv litt lenger ved å late som om det ikke er noen tretthet og utmattelse over deres stedfortrederkrig mot Russland. Jo mer de later som desto større blir den eventuelle krasj og fall fra offentlig sinne.

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  6 oktober 2023 9:50

  Veldig godt poeng frå den ungarske utanriksministeren. Ungarn er for fred, difor vert land skamfare i NRK.

  Statsminister Støre har omsider kome fram til at det er tid for forhandlingar og diplomati. Han får prøva å formidla det til Kiev, som har gjeve seg sjølv forbod mot forhandlingar.

  Tek det til å demra for Støre òg at krigen går dårleg for Nato? Støre har forplikta seg til å svekkja Russland, og er alliert med krigshissarar i Storbritannia, EU og USA.

  Støre har vore ein god mann for våpenindustrien, ein trasig mann for vanlege folk og for naturen.

  Svar
 • Synd man ikke hørte på hva Henry Kissinger sa i sin tid, at de tre landene Finland, Hviterussland og Ukraina alle børe forbli nøytrale land for å forhindre krig og evt atomkrig. Det som bekymrer Kissinger er at Russland kan havne opp som et lydrike underlagt Kina, noe som ikke vil være i USAs interesse (og heller ikke EUs interesse og Russlands interesse). I Davos sa Kissinger at de vestlige land bør akseptere at Russland overtar Krim og deler av Donbas, for deretter å få til et normalisert forhold til Russland. Verden har store problemer og trenger fortsatt handel mellom øst og vest.

  Det var kanskje Kissinger som burde ha mottatt Nobels fredspris pga sitt arbeid med å forhindre og stoppe krigen i Ukraina. Kissingers samtaler med kinesiske ledere har kanskje ført til at Kina ikke deltar militært i Ukraina-krigen? Sikkert veldig upopulært å skulle gi Kissinger fredsprisen pga alle hans tidligere forbrytelser, men han blir respektert av makteliten i vest og øst. Men det bør vel være greit at noen med politisk innflytelse i verdens makteliten prøver å forhindre atomkrig og verdenskrig?

  Svar
 • Hvordan blir pengene Ukraina mottar brukt? Spør Fru Elena Zelenskaya; hun har angivelig kjøpt Cartier-smykker for 1,1 millioner dollar, selvfølgelig debunked som «russisk misinformasjon», faktasjekket og avvist som feil, og det betyr vanligvis at det er sant.
  Den ansatte som betjente henne sier hun har kopi av kvitteringen.

  https://www.youtube.com/watch?v=kpjQv5tugRs

  Svar
 • Moralsk ryggrad finner man i Ungarn, Polen, Slovakia, Kroatia etc., antagelig de landene som først vil vende EU ryggen.
  Et kroatisk medlem av Europaparlamentet har sine meningers mot, langt mer enn kan vente av tufsene som styrer Norge;
  MEP Mislav Kolakusic refser CNN, Reuters, Associated Press, Deutsche Welle og lignende MSM. Artikkel på
  expose-news.com

  Svar
 • Northern Light.
  6 oktober 2023 16:09

  «Det viser hvor forvridd Washingtons prioriteringer har blitt når nasjonal egeninteresse må kjempe med finansiering av et naziregime».

  Den globale storkapitalen har ikke hovedsete i Wall Street fordi den har mer lojalitet eller sympati med det amerikanske folk enn andre land og folk, finansfolket har bare lojalitet til seg selv. De har hovedsete i USA fordi landet har den største økonomien og dermed den største militærmakten, som gjør at finanskapitalen derfra lettere kan erobre verden med økonomisk og militær krigføring. Washington DC er bare storkapitalens utøvende enhet, deres vestlige presse og media er propagandaapparatet.

  Storkapitalen, finansfolket, er globalister. De har ingen nasjonale egeninteresser, og behandler USA befolkning like dårlig som i andre land. For eksempel ber Biden-administasjonen om 24 milliarder dollar til «Ukraina», men gir bare noen millioner til urbefolkningen på Maui etter katastrofen. En katastrofe som mye tyder på at finanskapitalen sto bak, for å overta urbefolkningens svært attraktive landeiendommer.

  Finansfolket har ikke fått tildelt en nasjon, de er ikke herfra. Landet de fleste av dem bor, i har de tatt med politisk list. Deres kolonier i alle land er kanskje født i landene, og har landets nasjonalitet oppført i passet, men de er ikke lojale mot nasjonen, bare for sitt egen folk, de er en «tribal hive». De vil ha verdensherredømme og vil utrettelig søke monetær makt i alle land til kommer til, noe eidsvollsmennene som underskrev vår Grunnlov allerede på den tid visste, og vil innta politiske posisjoner i landene de bosetter seg i for å drive en globalistisk politikk for deres nye verdensordning.

  Som betyr å få så mye som mulig av befolkningenes penger ut av statskassene, og til seg selv. I posisjon politisk bevilger de penger til egne formål. De bruker vestlig presse og media som de eier og kontrollerer, til å overbevise befolkningene å sende milliarder «til Ukraina», men pengene går til det militær-industrielle komplekset først og fremst, den privateide amerikanske krigsvåpen industrien, hvor de store kontraktørene er grunnlagt av dem, og de er finansielle eiere, dernest oligarker i Ukraina og Kiev-regimet, mange av dem deres eget folk.

  Når NATOs generalsekretær, våpenselger for krigsvåpen-industrien, og Ukrainas leder trykker hverandres hender, er det to av samme slag. Det samme gjelder faktisk for de fleste vestlige statsledere og deres indre og ytre krets. Når hovedstrømpresse og media viser statsledere og ministere håndhilse, er det ofte finansfolket selv som holder hverandres hender, et folk som utgjør bare to promille av verdens befolkning.

  Andre oppfinnsomme måter å få nasjonenes penger ut av statskassene på og til finansfolket, er covid, klima og grønt skifte. Målet er ikke bare å tømme statskassene, men å forgjelde nasjonene til gjelden blir utbetalbar, så de kan ta landenes landressurser og andre aktiva som betaling. En oppskrift på å ta over nasjoner som de har brukt på landene i sør siden andre verdenskrig, nå er det vestlige land som er midt i samme prosessen.

  Noe som bare kan ende med at finanskapitalen tar over statens oppgaver i landene, og vil drive de tidligere suverene nasjonene som deres selskaper, med maksimal profitt og minimale utgifter for kapitalen. Det er deres nye verdensordning. Noe de er godt i gang med. Så tidlig i prosessen som det er nå, kalles de det først «privat/offentlig samarbeid».

  Den globale storkapitalens globalisme med økonomisk og militær krigføring, monopolisering av mat (fire selskaper eiet av dem kontrollerer over 75 prosent av verdens kornhandel), drikkevanns-forsyninger, energi, landgrabbing, forgiftning av verdens befolkning med den farmasøytiske industrien og ferdigmat blant annet, og med fysisk og politisk ødelegging av verdens matforsyning, dreper hundretusener hver dag. Deres presse og media holder befolkningene uvitende om dette.

  De har overtatt nasjonale og internasjonale domstoler, og fått kritikk av seg kriminalisert i mange land. Selv om deres verdensomspennende aktiviteter nå er enorme sammenlignet med på eidsvollsmennenes tid, er kunnskapen om deres aktiviteter nå nesten ikke-eksisterende blant vanlige folk som ikke er interessert i global økonomi og politikk. Finansfolkets enormt effektive propagandamaskin, vestlig presse og media, som også omfatter litteratur og kultur, avleder oppmerksomheten helt fra deres krig mot menneskeheten de vil gjøre til deres slaver.

  Den som når frem med mest informasjon til flest folk over lengst tid, vinner, selv om informasjonen er falsk. Og de som nå eier og bestemmer innholdet i all informasjon som trykkes og på Internett vil de også få siste ord, spesielt når de eier det.

  Svar
  • N.L.:
   » Finansfolket har ikke fått tildelt en nasjon, de er ikke herfra. Landet de fleste av dem bor, i har de tatt med politisk list. Deres kolonier i alle land er kanskje født i landene, og har landets nasjonalitet oppført i passet, men de er ikke lojale mot nasjonen, bare for sitt egen folk, de er en «tribal hive». De vil ha verdensherredømme og vil utrettelig søke monetær makt i alle land til kommer til, noe eidsvollsmennene som underskrev vår Grunnlov allerede på den tid visste, og vil innta politiske posisjoner i landene de bosetter seg i for å drive en globalistisk politikk for deres nye verdensordning.»

   Verdt å merke seg 1. :

   ‘La meg utstede og kontrollere nasjonens penger, og jeg bryr meg ikke hvem som skriver lovene.
   I nyere tid sa Richard McKenna, tidligere president i Midlands Bank of England, «De som lager og utsteder penger og kreditt styr regjeringens politikk og hold i hendene folks skjebne. »
   ….De bryr seg ikke om hvem som vinner, fordi mens nasjonene låner store mengder penger til å drepe hverandre, gjør internasjonale bankfolk store mengder på penger fra rentebelastningene de får hver nasjon til å betale. De har også makt til å kontrollere krigsresultatet ved bare å kutte ut pengestrømmen de låner ut. ‘
   ericdubay.wordpress.com/2018/07/05/the-federal-reserve/

   Verdt å merke seg 2. :

   ‘ Den jødiske utenriksminister i Frankrike Itzig Aron Cremieux sendte i 1860 et opprop til verdens jøder, og det heter her bl.a.:
   «Unionen som vi vil grunnlegge, skal ikke være noen fransk, engelsk, irsk eller tysk, men en jødisk verdensunion. I ingen henseende vil en jøde bli en venn av en kristen eller en muslim, før øyeblikket kommer da den eneste rettens religion stråler over hele verden i jødetroens lys…. Vår nasjonalitet er våre fedres religion og ingen annen nasjonalitet kjenner vi…. Tiden er nær da Jerusalem vil bli et bedehus for alle nasjoner og folk Vår makt er ufattelig, hvis vi lærer å sette inn makten for vår sak … Dagen er ikke fjern da alle rikdommer og alle jordens skatter skal bli Israels barns eiendom.’

   Verdt å merke seg 3. :

   ‘7. november 1917 var Rothschilds engstelig for at replikering av dette ekstraordinære eksempel på frihet og velstand kunne ødelegge deres ondskapsfulle bank imperium, igangsatt og finansiert en den jødisk-bolsjevikiske revolusjon i Russland, som havarerte og ødela et fantastisk land og resulterte i dødsfall av mord og sult, ifølge Alexander Solzjenitsyn ble 66 millioner uskyldige mennesker myrdet. ‘
   riksavisen.no/sentralbank-bedraget-forklarer-verdens-elendighet/

   ‘ Den engelske avisa Daily Express skrev den 24. mars 1933: «Judea declares war on Germany», «Jødene erklærer Tyskland krig». Den jødiske historiker R. G. Dommerque Tobacci de Menasse forteller oss at «Krigen mot Hitler ble erklært fordi han ville innføre en ny økonomisk samfunnsordning». Man viker altså ikke tilbake for en krig for å forsvare sitt internasjonale pengemarked og sine økonomiske maktposisjoner. Dette forteller oss at vi gjør klokt i å være forberedt på det meste og det verste. Da krigen var vunnet for de allierte, var det første man gjorde å løse den tyske sentralbanken fra demokratisk kontroll og gjeninnføre gjeldspengesystemet. Dernest innførte man uinnskrenket asylrett i Grunnloven. Tyskerne skulle ikke lenger få lov til å være en homogen nasjon. ‘
   vegtam.info/Kortsider/Detendeligefarvel.html

   Verdt å merke seg 4.:

   ‘Dollarsystemet gir også USA en finansiell makt som nylig er tatt i bruk i Iran-sanksjonene, hvor selskaper som bryter med sanksjonene selv risikerer å miste tilgangen til amerikanske banker og dollarfinansieringen de trenger …’
   e24.no/makro-og-politikk/dollar/oekonomiprofessor-tror-dollarens-grep-om-verden-vil-svekkes/24537782

   Verdt å merke seg 5.:

   ‘Styrer du det økonomiske systemet, kontrollere du alt.
   Dette er selve essensen av finansnæringen.
   For å gjør oss alle, enten vi er nasjoner eller enkeltpersoner, til slaver av gjeld.»
   Målet er ikke å kontroll krigen, det er å kontrollere gjelden konflikten produserer. Den reelle verdien av en konflikt, den sanne verdien, er i gjelden som det skaper.’
   youtube.com/watch?v=ZqEIHotbxxU

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dr. Astrid Stuckelberger avslører

FNs og WHOs hemmelige agenda for et globalt helsediktatur

Forrige innlegg

Aksjehandel-skandalene er ingen komplisert sak:

Ektefeller skal ikke drive med det når den andre ektefellen sitter i regjering.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.