POSTED IN Coronavaksiner

Den trygge vaksinen:

Førte til voldsom økning i søk på vaksine-bivirkninger.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hvis vaksiner er trygge , hvordan vil de forklare disse Google-resultatene?

Av Steve Kirsch

Synes du ikke at det er flott når man kan ta i bruk høyteknologiselskapene selv for å ødelegge den falske fortellingen de forsvarer?

Alle søk er fra Google Trends. Du kan replikere dette selv.

En mer dyptgående analyse av denne artikkelen finner du her. new Google search analysis done by AMD(lenke)

Den viser at siden Google begynte å spore søkedata for alle vaksiner i historien, hadde ingen noen interesse for vaksinebivirkninger når det gjaldt noen av de over 70 godkjente vaksinene.

Men plutselig i desember 2020 da Covid-vaksinene ble rullet ut, blir  alle nå interessert i vaksinebivirkninger, og det skjer samtidig i alle stater i Unionen, og det topper seg i april 2021, som var da jeg først hørte om vaksinebivirkninger av mine venner.

For et forbausende sammentreff!!!!

«Vaksinebivirkninger»

«Vaksinebivirkninger» begynte å bli poulært å søke på i alle stater samtidig i desember 2020. Jeg lurer på hva som kan ha forsårsaket det?

Søkning på spørsmålet «vaksinebivirkninger»

Myokarditt (hjertemuskelbetennelse) 

Hvis myokarditt forårsaket av vaksinen er sjeldnere enn den som er forårsaket av  Covid, hvordan kan det ha seg at vi ikke kunne finne en eneste hjertespesialist som fikk færre tilfeller?

Og hvorfor begynte søkningene etter myokarditt å øke i mars 2021 da vaksinene ble tilgjengelige for 18-åringer, og virkelig skjøt i været like før 1.mai, fristen som Biden hadde satt for tilgjengelighet for folk på 18 år og eldre i alle stater.

Søkning på myokarditt

«Døde plutselig»

Er ikke dette interessant? «Døde plutselig» var aldri noe tema før i novmber 2021, langt ut i vaksineutrullingen, sannsynligvis da folk fikk  sine boostere som tippet folk «over kanten».

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Ffc9851cd-ee45-4074-8e33-96890b8d8a30_929x828.png

Covid dreper ikke på denne måten. Lurer på hva som kan ha forårsaket det?

Plutselig voksen-død-syndrom

Hvorfor ble det populært helt plutselig? Det var ikke populært tidligere. Noe må forårsake dette…. det er ikke Covid.

Forhåpentligvis vil CDC (Centers for Disease and Control) finne det ut. De er de beste.

Kanskje kan de sette dr. Nath på saken?  Dr. Nath kunne ikke se sammenhengen mellom vaksinen og de vaksineskadde og han er kamerasky og avslår våre forespørsler om intervju.

Han ville være den perfekte mann til å lede etterforskningen. Hvis man ikke kan stole på dr. Nath, hvem kan man da stole på?

Menstruasjonsforstyrrelser

Dette søkeordet ble veldig populært etter at vaksinene ble rullet ut.

Hodepine etter vaksine

Av en eller annen merkelig grunn var «hodepine etter vaksine» aldri noe aktuelt, men det begynte å toppe seg etter Covid-vaksinene, ikke etter noen andre vaksiner

Hmmm… lurer på om vaksinene påvirker hjernen???  Nei… bare en tilfeldighet. En vaksine som gir hodepine… det ville være virkelig ille. Det kan tyde på neurologisk skade.

Men det kan ikke skje med disse vaksinene fordi FDA (Food and Drug Administration) sier at de er trygge. De ble testet på mennesker i flere måneder!  Dette fordi at da de ble testet på dyr, døde dyra. Testing på dyr ville derfor vært for grusomt.

Alvorlig hodepine etter vaksine

Hodepinene som forårsakes av disse vaksinene er ikke normale. De er alvorlige. Og de har bare forekommet etter Covid-vaksinene av en eller annen grunn.

At hjernen påvirkes ser ut som en dårlig ting for meg. At hjernen påvirkes alvorlig synes jeg er verre, men jeg er ingen lege.

Be legen din forklare  hvorfor Covid-vaksiner forårsaker alvorlig hodepine hvis de er helt trygge.

Og etter at du har fått et dårlig svar, spør hvordan legen vet det og få vedkommende til å forklare virkningsmekanismen. Legen vil ikke like det spørsmålet. Det garanterer jeg. 

Vedkommende vil bli for opptatt til å snakke med deg. Prøv.

Spontanabort etter vaksine

Jeg lurer på hvorfor dette først ble interessant for folk like etter at vaksinen ble rullet ut i desember 2020? Det var 5 måneder før feilinformasjons-spredere som meg påpekte problemet for offentligheten. Hvordan visste folk den gang at det var et problem? Kan det være at det skjedde med dem?

Bells parese (ansiktslammelse, som regel halvsidig)

Er det ikke rart at det ble en enorm interesse for Bells parese akkurat da vaksinene ble rullet ut i desember 2020? Det var ikke engang oppgitt som en bivirkning av vaksinen. Hvordan visste alle så snart vaksinen var rullet ut at vaksinen forårsaker Bells parese?? Pressen skrev ikke om det.

Guillain-Barre syndrom (autoimmunsykdom som fører til nerveskade og lammelser i ben og underkropp, sjeldnere armer)

Dette ble et populært søkeord først etter at vaksinene var rullet ut i juli 2021. Men Gavin Newsom (guvernør i California) utviklet ikke Guillain Barre før i slutten av oktober 2021. Merkelig ikke sant? Ser du den andre toppen til høyre for hovedtoppen? Det er Gavins topp.

Trombose (dannelse av blodpropper som sitter fast i blodkar eller hjerte)

Superpopulært søkeord i april 2021 i hele U.S.A. Jeg lurer på hvorfor? Merkelig at folk plutselig skulle bli interessert i blodpropper. Dette var før feilinformasjons-spredere begynte å omtale det, så det var ikke derfor. Jeg lurer på om folk så på det som skjedde med dem?

Blodpropper

Hvorfor er blodpropper plutselig populært i hele U.S.A i feb 2021? Dette var lenge før noen feilinformasjons-spreder snakket om det. Noe må ha forårsaket en masse blodpropper i februar… se på toppen. Lurer på hva det kan ha vært?

Vær forsiktig når du tolker disse dataene.

Disse dataene kan brukes som ytterligere bevis for å bekrefte hypoteser.

Men søkeørd påvirkes kraftig av aktuelle hendelser, så de må tolkes med forsiktighet. For eksempel, hvis du ser etter afasi, ble det en svær topp da Bruce Willis kunngjorde at han hadde afasi( vansker med å uttrykke seg eller forstå språk pga hjerneskade) i slutten av mars 2022.

Se oppfølgingsartikkelen

En mer dyptgående analyse av denne artikkelen finner du her: new Google search analysis done by  AMD (lenke). Den artikkelen viser hendelsestidslinjene grafisk slik at man  lettere kan se årsak og virkning.

Sammendrag

Poenget med denne artikkelen er å øke bevisstheten om at:

 1. Alle disse søkeresultatene stemmer overens med hypotesen om at vaksinene ikke er trygge.  
 2. Alle  disse søkeresultatene stemmer ikke overens med den «falske fortellingen» om at vaksinene er trygge.

Så alt jeg sier er at alle disse søkene stemmer overens med vår påstand  at vaksinene ikke er trygge i det hele tatt.

Noen har mye å forklare. Derfor vil de ignorere dette. Selv faktasjekkerne vil ikke røre dette.

Oversatt av Jeanne d’Arc

Forsidebilde: Benjamin Dada

https://www.globalresearch.ca/if-vaccines-safe-how-they-explain-these-google-results/57842691 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 237 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «Pressen skrev ikke om det.»

  Nei, men vi vil nok få mange underlige forklaringer på plutselige dødsfall og andre nye skader i tiden som kommer, i media.
  – Og vi kan regne med at det blir plassert under begrepet ‘Long-Covid’. 😉

  ‘Long-Covid’, selvmord etter 2 års økonomisk krisetid, eller…
  Folk kjører sikkert fortere og er mindre oppmerksomme enn før pandemien ?
  Baker eller smed….

  ’21 personar omkom i trafikken i mai. Det er ti gonger så mange som i mai i fjor. ‘
  nrk.no/norge/auken-i-trafikkulykker_-_-kan-henda-folk-er-mindre-opptekne-av-risiko-1.15991307

  Det skyldes nok ihvertfall ikke en vaksine som er HELT trygg. 😉

  Svar
 • En liten vaksinehistorie som kan forklare mye !
  (Ble ikke så liten allikevel )

  Tar man utgangspunkt i ordinære vaksiner bør vi være klar over at produserte Antistoffer er ekstracellulære. Dette er også tilfellet vedrørende produserte antistoffer generert av disse falske covid vaksinene.
  Det at antistoffer er ekstracellulære betyr at de kun er aktive utenfor cellen og ikke kan utføre noen som helst motreaksjon mot virus når disse først har infisert cellene til dine organer. (Antistoffer er som kjent utestengt fra prosessen som foregår inne i cellene) !

  FHI og Big Pharma ønsker å overbevise oss om at desto flere antistoffer du erverver deg via disse falske injeksjonene desto bedre er det, det er derfor de oppfordrer til oppfriskingsdoser, men er det virkelig tilfelle at dette hjelper mot noe som helst ?

  Det er det nok dessverre ikke !
  For mye antistoffer kan faktisk forårsake sykdom og «død» ved at disse kan medføre en for stor belastning på kroppens utskillelsessystemer. Hvis prosessen kompromitteres, dvs. at antistoffer ikke skilles ut i tide, kan de «konglomerere» og danne `antistoffkomplekser`. Disse kan vokse seg store og vil ha en tendens til å sette seg fast i både ledd og bløtvev, og kan derfor forårsake betennelser og vevsskade. (Fare for økt leddgikt)
  Resultat… enda flere vaksineskader vil bli et faktum !

  Når det gjelder produksjon av antistoffer er normalt Kroppen vår faktisk designet for å begrense eller forsinke produksjonen av antistoffer da disse er svært inflammatoriske og ubehagelige, de er faktisk ansvarlige for de ubehagelige symptomene vi opplever når vi er syke.

  Videre må vi være klar over at en altfor dominerende antistoffrespons forårsaket av gjentatte vaksinasjoner vil medføre at ditt medfødte immunsystem, som tross alt skal være din første forsvarslinje mot infeksjon vil bli undertrykt og vil gjøre deg mer sårbar for all slags infeksjon.
  Grunnen til dette er at EKTE immunitet kalt `Th1-immunitet` som vanligvis er et sterkt medfødt immunsystem både kan og vil bli kompromittert ved en for aggressiv og unormal antistoffproduksjon (kalt Th2-immunitet). Th2 er paradoksalt nok faktisk den siste funksjonen som aktiveres av immunsystemet ved infeksjon. (Også tilfellet ved Cov «vaksinasjon»! )

  Så nå er vi her !..
  En «ny verden» bestående av mennesker med et undertrykt immunforsvar, ødelagt av for mye vaksiner og en kropp med organer som hjerte, hjerne, lunger, nyrer, etc. som skriker etter bistand fra det originale immunforsvaret fordi nanopartikler maskert som tri glyserider (Lipider) har erobret dem og tvunget dem til å produsere disse redselsfulle «spikene» ! (hvordisse absolutt ikke har noe å gjøre)

  Hva mer kan vi forvente oss ?
  Det meste er tatt med i denne artikkelen fra Derimot, men det kan også nevnes AIDS , KREFT og AUTISME !
  Dette er sykdomstilstander der studier har bekreftet at det er sammenheng mellom en høy grad av antistoffer og undertrykt medfødt immunitet!

  Til slutt !
  FHI og «helsemyndighetene» maser om at antistoffer gir immunitet – Gør de virkelig det? De må gå i seg selv – Fordi det er nemlig ikke tilfelle! (men det er en annen historie).

  God Sommer

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Oppdatert informasjon fra krigen

Kampene i Donbass fortsetter

Previous Post

Et typisk tegn i tiden:

Når det går dårlig må hoder rulle.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.