POSTED IN Coronavaksiner

Bokomtale: «The Real Anthony Fauci»

Den globale krigen mot demokratiet og folkehelsen

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Tor Johansen

Er det moderne helsevesenet organisert kriminalitet? Eller er det svindel? Spørsmålene kommer naturlig etter å ha lest «The Real Anthony Fauci» av Robert F. Kennedy Jr., som blant annet leder Children’s Health Defence. Her er en omtale av boka.

Boka kom ut i USA i oktober 2021 og skal ha solgt meget bra der. Den foreligger foreløpig ikke på norsk – men bør leses av alle nordmenn som er interessert i vaksiner, medisinske tester, koblingen mellom statlige organer og de medisinske karteller med mer, og da kanskje spesielt av personer innenfor helsevesenet og mediene.

For å ta vesentlige utsagn i forbindelse med covid-19 med en gang:

«Dette skulle være en medisinsk, ikke en militæroperasjon.»

«Hvorfor er det militære og CIA så tungt involvert?»

«Hvorfor er alt hemmelig? Hvorfor kan vi ikke få vite ingrediensene i disse produktene, som skattebetalerne har finansiert»?

«Vi må erkjenne at dette er en enormt eksperiment for hele menneskeheten, med en uprøvd teknologi, utført av spioner og generaler som primært er opplært til å drepe og ikke redde liv.»

Sterkt. Men når en leser de cirka 400 sidene, med et hav av kildehenvisninger, så virker dette sannferdig.

Trumps høyre hånd i 2020

Hvem er Anthony Fauci forresten? Det er han som stod ved siden av president Trump under pressekonferansene i 2020, en gråhåret liten eldre herre med spisse blikk bak brilleglassene som for det meste var helt sikker i sin sak.

Fauci er en amerikansk immunolog som er direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) – og dessuten medlem av White House Coronavirus Task Force. Faktisk har han ledet NIAID siden 1984 og er en av de mektigste personer i den amerikanske helsebransje/legemiddelindustri. Og han vokste opp som en katolikk og har uttrykt: «Jeg setter stor pris på jesuittopplæringen når det gjelder tankepresisjon og nøyaktige uttrykksform i det å løse og beskrive et problem og presentasjonen av en løsning på en svært kortfattet, nøyaktig måte.»

Robert F. Kennedy beskriver virkningen da Faucis politikk spredt seg globalt i 2020: 300 millioner personer falt ned i fryktelig fattigdom, mat-usikkerhet og sult. I løpet av 2020 skal 10.000 barn dødd hver måned «som følge av det viruskoblede sug etter global nedstenging».

Hvem tjente på nedstengingen? Arbeiderne tapt 3,7 billiarder dollar – mens milliardærene tjente 3,9 milliarder dollar. 493 individer ble milliardærer, åtte millioner amerikanere havnet under fattigdomsgrensen.

Dette virker å henge sammen med informasjonen fra steigan.no tidligere i år: «I august 2019 la BlackRock fram planen for den kommende krisa: – En finansiell operasjon uten sidestykke og foreslo: «go direct», altså: ta milliarder fra statskassene.»

Kennedy skriver det rett ut:

«Med generøst oppmuntret frykt for COVID, den dramatiske og jevne uthulingen av konstitusjonelle rettigheter og oppmuntring til et globalt kupp mot demokratiet, nedriving av økonomien vår, utsletting av en million små bedrifter, kollaps av middelklassen, utrydding av våre «Bill of Rights», flodbølgen av overvåkingskapitalisme og fremveksten av bio-sikkerhetsstater, og de forbløffende endringene i rikdom og makt som går til et spirende oligarki av høyteknologiske Silicon Valley-røverbaroner – så ut for et fortumlet og ukritisk Amerika å være en rimelig pris å betale for sikkerheten. Og uansett, ble vi fortalt, er det bare i 15 dager, eller kanskje 15 måneder, eller uansett hvor lang tid det tar for Dr. Fauci å «følge dataene til svaret hans».

Faktajuks

Kennedy trekker videre frem at Fauci gjennom en lang karriere rutinemessig har jukset med vitenskapelig fakta, forført befolkning og fagfolk og løyet om sikkerheten. I dette inkluderer grusomme medisinske eksperimenter mot barn og omgjøring av hundretusener av afrikanere til forsøkskaniner – sammen med Bill Gates.

Vaksinealliansen Gavi blir spesielt nevnt. Den norsk stat har en sentral rolle her – og selvsagt Bill Gates. Har noen sett et folkelig krav på at Norge skal bruke skattekroner på en vaksineallianse sammen med en representant for de globale oligarkiet?

Kennedy Jr. kommer ikke inn på Norges rolle, men nevner Gro Harlem Brundtlands sentrale posisjon som leder av WHO i sin tid. Er det slike bånd som gjøre at norske regjeringer virker å følge WHO, og World Economic Forum, helt blindt enten det er testing, vaksinering eller korona-sertifikater?

Når startet dette helseuvesenet med sin blanding av stater, private selskaper, de store mediene og etterretningsorganisasjoner? I denne boka er svaret 1984 da Fauci ble sjef.

Det verste med denne beretningen er å få innsikt i hvordan det gjennom mange tiår har blitt jukset og trikset i helsebransjen. Studier og forskning som framstilles som objektive er ofte ikke det. Kort sagt: Svindel og bedrag.

AIDS og HIV-viruset

Anthony Fauci

Siden et naturlig startpunkt for boka er 1984, tar forfatteren tak i AIDS som bidro til at Fauci kunne forvandle sin etat til «drug development dynamo». Selvsagt ble det lansert en medisin mot AIDS, nemlig AZT. Sørgelig nok viste det seg forskning for dette ikke holdt mål, blant annet var det tilfeller av «rampant falsification of data». Og kanskje ikke overraskende, fokus på AIDS medførte en PCR-test, men den kunne ikke identifisere en aktiv HIV-infeksjon.

Dermed er det lett å stille spørsmål omkring covid-testen. Folkehelseinstituttet skriver blant annet om denne: «PCR er en spesifikk metode, og eventuelle virusvarianter med endret målgen for PCR-metoden vil kunne være vanskeligere å påvise eller gi falskt negativt analyseresultat.»

Så var det dette med virus da. Skapte virkelig HIV (humant immunsvikt virus) AIDS i det hele tatt? Fauci tvilte ikke, men det skal ikke være bevist med konvensjonelle vitenskapelige metoder at HIV-viruset alene skaper AIDS. Blant annet skal HIV aldri ha blitt isolert og dyrket i en isolert kultur. Hvordan er situasjonen for korona-viruset egentlig?

Vaksineskader – medier – placebo

Det fortelles om Centers for Disease Control and Prevention (CDC) som droppet obduksjon i forbindelse med vaksinedødsfall. Og dermed kunne CDC si at samtlige vaksinedødsfall ikke var forbundet med vaksineringen. Penger hjelper: Betaling for medisinsk pleie per covid-pasient – 39.000 dollar, generelle luftveisinfeksjoner – 13.000 dollar.

Vaksineskader skal rapporteres til VAERS, men opptil 99 prosent kommer ikke med.

Mediene? Brukerne av CNN og New York Times «ble katastrofalt feilinformert om covid-19-fakta gjennom 2020».

Fauci skal ifølge Kennedy Jr. gjennom sin karriere ha forlagt «doble-blind randomized placebo trials» for medisiner han ikke liker. Men i når det gjelder remdesivir ble fakta endret for å gjøre medisinen mer fordelaktig. Heller ikke studier i forbindelse med masker, nedstenging eller avstandskrav, oppmuntret Fauci til. Det har han heller ikke gjort for de kombinerte 69 vaksinedosene som er i barnevaksinasjonsprogrammet i USA. Er det virkelig mulig? Betyr det eksempelvis at MMR-vaksinene som benyttes både i USA og Norge ikke er sjekket opp mot placebo-grupper?

Uansett i USA: Produsentene har blitt fritatt fra erstatningsansvar.

Medisin som kunne reddet hundretusener – og Pfizers triks

Om hydroxyklorokin: Fauci løy sannsynligvis bevisst og fikk undertrykt informasjon om denne medisinen som en rekke land brukte med suksess under covid-19. Han forlangte designede placebostudier av medisinen – men stoffet han ville ha på markedet, remdesivir, slapp unna test der kontrollgruppa fikk placebo.

Dagbladet hang seg på 22. mai 2020: «Covid-19-pasienter som medisineres med hydroxyklorokin har betraktelig høyere risiko for å dø, viser en ny, omfattende studie av legemiddelet.»

Kennedy-boka: Livet til hundretusener av amerikanere kunne ha vært reddet av hydroxyklorokin.

Et annet legemiddel er ivermectin, mange tror at tidlig behandling med dette ville forhindret 75-80 prosent av dødsfallene – og USA ville ha spart 1 billion dollar.

Om Pfizer: Fikk godkjent sin vaksine av FDA (U.S. Food and Drug Administration) selv om selskapet opplyste at det muligens kunne hindre én covid død per 22.000 vaksinerte. Men dette brukte selskapet til å si: Vaksinen er 100 prosent effektiv mot å dø.

Hvordan de trikset, lurer du kanskje på? Jo, siden bare én person døde av covid i vaksinegruppa og to døde i placebogruppa, kan Pfizer teknisk sett si at vaksine gir en 100 prosent bedring sammenlignet med placebo. Tallet to er 100 prosent større enn 1, ikke sant? Og mediene kastet seg på, halleluja!

Men én av 22.000 gir en reduksjon i risiko på 0,01 prosent.

Boka har så mange utfall mot den moderne helsevesenet, framfor alt i USA – men også globalt enten det er legemiddelselskaper eller Verdens helseorganisasjon – at en kan lure på om virus-teorien faktisk stemmer. Er det i det hele tatt virus som gjør oss syke eller er det en teori som først og fremst gir gode vilkår for de som vil selge medisiner?

Uansett, å stole blindt på helsemyndighetene virker ikke å være bra for helsa.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Professor og økonom Michael Hudson:

USA har isolert seg selv og ødelagt tilliten til dollaren.

Forrige innlegg

George Soros:

Vi trenger en rask seier over Russland, ellers går min verden under.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.