POSTED IN Korrupsjon

Er dette korrupsjon?

Den farmasøytiske industrien styrer hele systemet fra leger til politikere

20 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff

I løpet av ett år publiserte New England Journal of Medicine (NEJM) 73 studier om nye medisiner, og forbløffende nok er 82 prosent av disse finansiert av den farmasøytiske industrien (Big Pharma). Rundt 68 prosent av forfatterne var også ansatte i selskapene som produserer legemidlene, mens 50 prosent av hovedforskerne tok imot penger fra legemiddelselskapene. Det dette viser, er selvfølgelig at feltet «vitenskap» er sterkt korrumpert av den farmasøytiske industrien, som også har stor innflytelse på helsepolitikken.

En studie fra 2013 utført av University of Arizona College of Law fant at selv når legemiddel-selskapene ikke direkte finansierer forskningen, er selskapets aksjonærer, konsulenter og direktører nesten alltid involvert i finansieringen, noe som sikrer et «riktig» resultat som fremmer et nytt medikament som «trygt og effektivt». En annen studie publisert i 2017 i British Medical Journal (BMJ) fant videre at omtrent halvparten av alle redaktører av medisinske tidsskrifter er på lønningslisten til Big Pharma, med en gjennomsnittlig utbetaling på rundt 28 000 dollar.

Husk at denne statistikken bare er riktig hvis forskere og redaktører er åpne om betalingene de mottar (hint: mange av dem er det ikke, noe som betyr at de virkelige tallene sannsynligvis er mye høyere). Hele feltet medisin er styrt av Big Pharmas interesser. Nylig fant en analyse fra 2022 av to av de mest innflytelsesrike medisinske tidsskriftene i verden at hele 81 prosent av studieforfatterne ikke klarte å gjøre rede for millioner av dollar mottatt fra legemiddelselskaper, til tross for at de ble pålagt å gjøre det.

«Dessverre viser denne trenden ingen tegn til å avta,» advarer The Defender, som er et prosjekt fra Children’s Health Defense. «Antallet kliniske studier finansiert av den farmasøytiske industrien har steget hvert år siden 2006, ifølge en rapport fra John Hopkins University, mens uavhengige studier har vært vanskeligere å finne. Og det er noen alvorlige konsekvenser av dette». Hvis legemiddel-industrien lykkes med å selge «vitenskapen» for nye legemidler, er det nok til at leger som stoler på den nevnte vitenskapen også kjøper det, og skriver ut resepter på legemidlene.

Skyggeforfattere

Det er også et problem med «skyggeforfattere», de som er pennen bak mye av det som skrives i medisinske tidsskrifter der en leges navn blir satt på en studie, når den virkelige forfatteren er betalt av Big Pharma for å markedsføre en medisin eller medisinsk utstyr. «Big Pharma direktører vet at det er mye mer sannsynlig at folk stoler på en rapport skrevet av en lege med lisens enn en av deres representanter,» forklarer The Defender. «Det er grunnen til at de betaler leger for å bruke navnene deres som forfattere, selv om legene hadde lite eller ingen involvering i forskningen, og rapporten faktisk ble skrevet av legemiddelselskapet».

Denne praksisen startet tilbake på 1950- og 1960-tallet da direktører for tobakkselskaper strevet med å bevise at sigaretter ikke forårsaker kreft. De ga leger i oppdrag å sette navnene sine på «forskningen» av dette, selv om legene ikke hadde noe med forskningen å gjøre. Det viser seg at mer enn én av ti artikler i dag publisert i NEJM i det minste er skrevet sammen av en skyggeforfatter. Bare en svært liten prosentandel av medisinske tidsskrifter har klare retningslinjer mot skyggeforfatterskap, og teknisk sett er det lovlig uansett. Resultatet av alt dette er at mange medisiner og medisinsk utstyr som er på markedet i dag ikke er trygge og er ineffektive. Men fordi den korrupte «vitenskapen» sier noe annet, er hele helseindustrien overfylt med farlige og ofte dødelige produkter. Så mye for ideen om at vitenskapen er nøytral.

Fra Natural News, publisert 22 April 2022.
Skrevet av: Ethan Huff.

Oversatt av Northern Light

Innlegget er hentet fra derimot.no sin kommentarspalte
Tidligere publisert på derimot.no
Oversatt fra engelsk, noe redigert og forkortet, linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Big Pharma controls the entire rigged system from doctors to politicians.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

20 kommentarer. Leave new

 • Nettopp,og Dr Mengeles arvtakere langer medisin uten blygsel,de må jo fylle lommeboka,lommeboka der moralen sitter.Og dagens Hitler Jugend jubler for de mörkebrune.Jakten på mammon og selvhevdelse den iboende kraften som driver de.
  Kom igjen nå Knut Lindtner,bekjenn dine synder.Du fikk jo flere mailer fra meg som du valgte ikke svare på,mailer som jeg også har sendt til andre alt medier,men stille går dere i dörene.
  Jeg har forövrig värt hos Polisen i Bengtsfors idag.Bare for å lage litt helvete for de som har trakkasert meg,det gikk ikke pent for seg men de tapre Polisene visste ikke hvilken fot de skulle stå på eller hvilken vei de skulle se,så de valgte å se i gulvet.Noe trist er på gang.

  Svar
  • Det er bra det Mr X at du retter sökelyset mot legemiddelindustrien og deres bedritne väremåte,men for å komme denne driten til livs må du finne den garnenden i bånn som du må få til å rakne.
   En smart mann som deg MR X forstår vel da at verktöyene denne driten bruker er denne dritens svakhet.
   Da må verktöyene settes ut av funksjon ved å vise til deres dobbelmoral.Om ikke lönn og frynsegoder er hovedfaktor for disse verktöyenes motiver og om ikke lönn og frynsegoder er årsaken til deres manglende moral,da vil jeg gjerne höre ditt motargument.

   Svar
   • Nok om dagens kvakksalvere for denne gang.
    Alt man gjör i livet har konsekvenser ,på godt og på ondt.Da det norske samfunnet etter krigen ble teppebombet med lokkemidler fra mammons soldater,ble de enkle offer for grådigheten,splitt og herskkulturen begynte å utfolde seg i all sin gru,det ble spis eller bli spist.Landet skulle bygges.Hehe,har dere hört dette för ?.Land etter land legges i grus for så med hjelp av mammon bygges opp igjen og igjen og igjen..
    Det er vel snart bare Derimot og dets lesere,ja ta med Resett og Document også som ikke har forstått att alle disse krisene er produsert av den makten de så trofast tjener.
    The Big Reset er värt igang lenge nå og dere smartingene passer på å holde folks fokus vekk fra det som er viktig.
    Under frykt og tvang og dumskap styres folket mot sin egen undergang.
    Og dette vet ikke du mr X ?.Er du gjeter eller sau ?.
    Jeg er dritt lei flertallstyranniet,det flertallet som er fölelsestyrt pga manglende moral.

   • wasan Totland
    13 mai 2023 22:51

    Klapp igjen og hold deg unna flaska. Takhøyden er stor her inne, men,,,,

 • Svar
  • Det er fullt mulig å vandre gjennom livet med bind for öya også,vil en ikke se så vil en ikke,uavhengig av vaksiner eller ikke.
   Eksempel på väre blind for realiteter er å trofast velge inn sine politikere hvert 4rde år uten å forstå at den politikken en opplever idag ble planlagt for 30,kanskje 50 år siden.
   Så da kan dere glupingene spörre dere,hvem kan ha bestemt dagens politikk for 50 år siden ?.
   Politikerne selger inn til folket det deres herrer og eiere bestemmer.
   God Jul til deg Mr X,om du tror hardt nok,da kommer kanskje julenissen,nei forresten,men julegratiale fra din eier får du nok.
   Slå opp i ordboka,hva betyr privilegie og hvem har den guddommelige retten til å dele ut privilegier ?.Det gjelder å bygge makt ved å korrumpere sine stöttespillere,splitt og hersk er resultatet,til evig tid.
   Jeg imöteser svar som vanlig.

   Svar
 • Svar
 • Formålet er å dokumentere hvordan millioner av mennesker over hele verden har dødd, og hundrevis av millioner av alvorlige bivirkninger har oppstått, etter injeksjoner med den eksperimentelle mRNA-genterapien. Man avslører også den virkelige risikoen for et folkemord.

  https://www.globalresearch.ca/evidence-millions-deaths-serious-adverse-events-resulting-experimental-covid-19-injections/5763676

  Svar
  • Det formålet er det vanskelig å kritisere,jeg kritiserer i tillegg de som utförer arbeid for legemiddelindustrien som f.eks leger og psykologer som villig vekk har utfört sitt pilletrillende arbeid for å fylle sin egen lommebok og anerkjennelse.Det er vondt å stå i spagaten,og psykologer har da velvillig delt ut piller i alle farger og fasonger til sine håpefulle klienter etter först å ha gitt de en sorteringsdiagnose.
   Om du er uenig med meg i det X,da ser jeg frem til å se en forklaring fra deg om hvor jeg tar feil.
   Som Landsmorderen sa,ALT HENGER SAMMEN MED ALT,i dette tilfellet tror jeg lommeboka er en viktig faktor.

   Svar
   • Du kan da ikke allerede nå ha glemt din egen artikkels overskrift som omfatter leger og psykologer.Da må jo deres manglende moral väre av betydning,uavhengig av om det gjelder vaksiner eller andre eierstyrte deler av den samme bransjen.
    Jeg imöteser et utfyllende svar fra deg X,det er vel i alles interesse å rette sökelyset på etikken og moralen til disse ordrefölgende,grådige eksekutörene ?.

 • 4113 fosterdødsfall rapportert VAERS (det amerikanske rapporteringsystemet for vaksineskader) etter Covid-19-Vaksiner.

  Amming overfører vaksinen til barnet.

  https://healthimpactnews.com/2022/4113-fetal-deaths-in-vaers-following-covid-19-vaccines-not-including-those-murdered-alive-to-develop-the-vaccines/

  Svar
 • Jeg skal fortelle deg en ting til Mr X,men du må love å ikke si det til noen,da kan du og din troverdighet bli ödelagt.
  Vindkraft har mange stöttespillere og motstandere(splitt og hersk igjen ).Men hva gjör nå disse kraftverkene,hva er deres hensikt ?.makten kan da ikke väre så dumme,eller ?.
  Ja,altså,disse vindmöllene må jo ha en motor,som fungerer som en generator.Så det betyr at om vinden snurrer propellene rundt,da genererer de ström,ikke sant Mr X ?.Men om den kraften mölla skaper blir brukt til å kjöre motoren som da er koblet fra generere til å forbruke,hva hender da ?.
  Da sier disse maktens el produsenter at nå er strömnettet rödglödende,så nå skrur vi opp prisene.
  Ta en kikk på disse snurrebassene,de snurrer og snurrer,men ikke ett vindpust driver de.På vintern er det enda mindre vind,men likevel er dampen oppe.
  Boris Johnson sa selv,vi lager my fin vind der ute på Dogger,jeg tror jeg skal kalle meg Borealis (nordavinden).

  Svar
 • Gamle Oddvar Nordlie som var kneblet av makten,gjorde jo passiv motstand,men ingen forsto.Han sa.Jeg kan ikke forstå at nå som Norge er så rikt,da har vi ikke penger til skolene våre(vedlikehold)og heller ikke penger til å fylle våre svömmebassenger(skolene).Med det mente han at folk måtte stille de rette spörsmålene,hvor gikk pengene da ?.
  Men folket og mediene smattet anerkjennede til pensjonerte Nordlie og glemte hele greia.Ingen tid til ettertanke,opp på tredemölla,naboen har fått seg en 300 hesters bil,jeg vil ha en större,til bankenes fornöyelse.

  Svar
 • Alt handler om moral,om du er i utakt med det samfunnet du lever i,om du synes at du fortjener mer en dine naboer,da har du svelget de kamelene din herre har servert deg.Du ler deg gjennom livet,mens du ser på de krekene du har värt med på undertrykke,og gjentar,herregud hvor jeg er lykkelig og stor.At de orker å leve slik de gjör ,sier du mens du rister oppgitt på hodet.
  Men vär dere sikre,all deres prakt blir nå borte,det har begynt.

  Svar
 • Jesus,denne fantastiske fortidens aktivist,hva var det han sa til sine disipler ?.Dere skal alle fornekte meg innen hanen galer.De så forskrekket på Jesus og alle utbröt i kor,aldri om vi vil fornekte deg,vi er alle i samme båt.Hvordan endte den historien ?.
  Så dere kaster sten til alle kanter men aldri på Pontius.
  Hehe,det gjelder å se der andre er blinde eller feige eller egennyttige.
  Dere lärer deres barn om rettferdighet og moral,men små gryter har örer,som man lever lärer man.
  Hurra for kongen og söttende mai.

  Svar
 • Jeg må nesten dra meg i barten,nå meldes det at noen fäle russere sverter svensker for å väre nazister ?.
  Det kommer sikkert mye rart fra Russerne nå,de graver visst i gamle arkiver.

  Svar
 • Northern Light.
  10 november 2022 13:27

  Dr. Robert Malone: Pfizer ser ut til å ha korrumpert hele den vestlige verden.

  Av Dr. Robert Malone.
  Christine Anderson: Medlem av Europaparlamentet. Hun representerer Alternativet for Tyskland (AfD), som er stemplet som et «populistisk politisk parti» i Tyskland. AfD er kjent for sin motstand mot EU, så vel som Tysklands politikk med åpne grenser for innvandring som EU gir mandat til. Siden hun ikke tror på åpne grenser, blir Christine Anderson stemplet som «høyreekstremist» og «anti-islamsk». Så vidt jeg kan se, er dette bare mer propaganda fra Wikipedia og deres like.

  Det korte videoklippet er viktig fordi Christine Anderson kommer til et viktig punkt, som må undersøkes. Det er bevis på at Pfizer og Pfizers administrerende direktør Albert Bourla har korrumpert regjerings-ledere over hele verden, og at denne korrupsjonen er dyp og favner bredt.

  Christine Anderson:
  «Folket har blitt løyet for. Det var en gigantisk løgn. Og denne løgnen har alle regjeringer brukt, spesielt i de vestlige demokratiene for å krenke folks rettigheter, for å ta fra dem friheten, for å låse dem inne i hjemmene deres og innføre portforbud, alt dette var basert på denne gigantiske løgnen.

  Ursula von der Leyen, EU-kommisjonens president er nå under mye press, og det med rette. Folket har rett til å vite hva kontraktene dreier seg om, og med hennes utveksling av SMSer med administrerende direktør for Pfizer, Albert Bourla. Folket må å vite hvem de kan holde ansvarlige, og ansvarlige for hva som måtte ha skjedd bak kulissene. Ting endrer seg nå, korthuset deres faller sammen, og det gjør det med rette.

  Og vet du hva? En ting til, jeg er lei av å bli kalt en covid-idiot. Og jeg vil mye heller være en covid-idiot enn å være en regime-idiot, fordi det var det alle disse menneskene som blindt stolte på regjeringene sine, viste seg å være. Og jeg vil si det igjen, det handlet aldri, aldri, aldri om folkehelse, det handlet aldri om å stoppe smittebølger, det handlet alltid om å knuse folk. Men, og det er den gode nyheten, de mislyktes. Det fungerte ikke. Og det er jeg veldig stolt av, og jeg er stolt av menneskene som jeg er så beæret over å få representere. Og det vil jeg fortsette å gjøre. Tusen takk».

  Ursula Gertrud von der Leyen har vært president i EU-kommisjonen siden 2019. EU-kommisjonen er lederskapet i EU. Den fungerer som en kabinettregjering, med 27 medlemmer av kommisjonen ledet av presidenten Ursula Gertrud von der Leyen. Det inkluderer et administrativt organ på rundt 32 000 europeiske embetsmenn.

  Leyen hadde i hemmelighet kommunisert med administrerende direktør i Pfizer om kjøp av covid-vaksiner via tekstmeldinger. Tidlig i 2022 ba en journalist om kopier av disse tekstene, og EU-kommisjonen avviste forespørselen. Dette har åpnet døren for utbredte spekulasjoner om misbruk og korrupsjon. EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen sa i juli at hun ikke lenger er i besittelse av tekstmeldingene. EUs ombudsmann har fastslått at dette er uriktig.

  Christine Anderson skriver om EU:
  «EU er elitært, reservert og fjernt fra innbyggerne. Med sine tentakler tar den et kvelertak på de europeiske nasjonenes suverenitet, og dikterer innbyggerne i hver detalj hvordan de må oppføre seg.
  Jeg ønsker et ærlig og fritt Europa med frie mennesker, og ikke en konstruksjon av politiske eliter. Jeg anser å sette en stopper for disse falske elitene her i Brussel og Strasbourg, som den viktigste oppgaven i mitt politiske arbeid».

  Fra Global Research, publisert 9 november 2022. Skrevet av Dr. Robert Malone, virolog og oppfinner av mRNA-vaksine teknologien.
  Oversatt fra engelsk. Linker, og link til video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Pfizer Appears to Have Corrupted the Entire Western World.

  Svar
 • Dette er viktig. – Men få har tatt det innover seg.:

  «Ursula Gertrud von der Leyen har vært president i EU-kommisjonen siden 2019. EU-kommisjonen er lederskapet i EU. Den fungerer som en kabinettregjering, med 27 medlemmer av kommisjonen ledet av presidenten Ursula Gertrud von der Leyen. Det inkluderer et administrativt organ på rundt 32 000 europeiske embetsmenn.»

  Altså et over-nasjonalt maktapparat innbyggerne i de forskjellige nasjonene ikke har noe styring over.
  – Men som de fleste politikere i de fleste (frie?) nasjoner følger automatisk, og også Norge/norske politikere.

  («Leyen hadde i hemmelighet kommunisert med administrerende direktør i Pfizer om kjøp av covid-vaksiner via tekstmeldinger. Tidlig i 2022 ba en journalist om kopier av disse tekstene, og EU-kommisjonen avviste forespørselen. Dette har åpnet døren for utbredte spekulasjoner om misbruk og korrupsjon. EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen sa i juli at hun ikke lenger er i besittelse av tekstmeldingene….» )

  Har norske innbyggere gjennom to folkeavstemminger sagt ja eller nei til EU?
  Følger norske politikere, Ap spesielt (?), folkeviljen?
  Har vi et demokrati i Norge?
  Innbilles vi at vi har et demokrati i Norge?
  Spiller det noen rolle, når vi ( media) fortsatt kan gjøre narr av Nord-Korea uansett?

  Svar
 • Takk igjen NL og dere alle med opplysende kommentarer. Jeg kom nettopp over en videosnutt om Tavistock Institute! En gruppe «helt usynlige individer». Spesialister på sosial ingenørkunst. De har en enorm innflytelse uten at jeg har visst det. Iflg. den lille dokumentaren ligger dette instituttet bak all planlegging om hvordan man manipulerer massene! Jeg får dessverre ikke kopiert linken.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

En smykker seg med stjålne juveler. En annen hyller de som ofret alt.

To feiringer, to verdener.

Forrige innlegg

Hvor lenge varer erklæringer om evig brorskap?

På Gaza og Vestbredden visner gyldne løfter fort.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.