POSTED IN Demokrati

Demokratiet som forsvant:

Forklaringene til helsetoppene om korona-politikken hemmeligstemples.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Her har du selve lakmustesten for å sjekke om dine medmennesker er hjernevasket.

AV Ole-John Saga

Hvis du viser dem denne og de fremdeles ikke tror at det er noe som er ravende galt ved denne såkalte epidemien, da er de så indoktrinert av propagandaen regjeringen har spydd ut siden mars i fjor at de ikke lenger har evnen til å tenke selvstendig:

Regjeringsmedlemmer og helsetopper har nå forklart seg for regjeringens Koronakommisjon. Men akkurat hva de har sagt, får du ikke vite. NRK har bedt om innsyn i forklaringene til de som nylig har forklart seg for regjeringens egne granskere:

Statsminister Erna Solberg Helseminister Bent Høie FHI-direktør Camilla Stoltenberg FHIs overlege Preben Aavitsland Helsedirektør Bjørn Guldvog Assisterende helsedirektør Espen Nakstad.

Men forklaringene – som det er gjort lydopptak av – er hemmeligstemplet. Koronakommisjonen mener det dreier seg om såkalte organinterne dokumenter, som kan unntas fra innsyn. At dokumentene kan kalles organinterne, har kommisjonen selv aktivt lagt til rette for:

Ikke engang regjeringsmedlemmene har fått med seg kopi av hva de har forklart. De må lese gjennom og godkjenne sine egne referater ved personlig oppmøte.

https://www.nrk.no/norge/koronakommisjonen-holder-forklaringene-hemmelig-1.15376755

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Så kan man undres :
  Hvorfor får så få stemmer som vil holde edruelighet i dette hysteriet slippe gjennom, og hvorfor blir disse konsekvent latterliggjort i media, – unisont.
  Av et virus som har forårsaket godt under halvparten av tidligere år virus-døde/innlagte.
  Hvem styrer media?
  Hvorfor kan så få av befolkningen regne og vurdere tall, tross lengre utdanning enn noen gang før i historien?
  Trenger folk hysteri med jevne mellomrom, i tilværelsens uutholdelige letthet?
  – Og er det noen krefter som utnytter dette for å skaffe seg politisk og økonomisk makt?
  Dette er det farlige.

  Svar
 • Det er en noen veldig grunnleggende forhold som burde burde få all til å utvise skepsis til helsemyndighetene og deres allierte.

  Private selskaper har intet samfunnsansvar. Hvorfor er det kun private legemiddelselskaper som tar affære i covid og andre saker og som skal lage de produkter/løsninger alle venter på?

  Legemiddelindustrien har ikke gjort noe revolusjonerende siden pencillin.

  Det er ingen jakt, forskning eller ressurs forvaltning som går til å finne en kur. Alt handler kun om vaksine. Det er absolutt ingen interesse for kur å kunne se i media.

  Selv behandling av covid syke er underprioritert. Fokuset skal kun være på vaksiner.

  Hvorfor får covid denne oppmerksomheten? Det er millioner av bakterier, virus og annet som plager oss. Og om du lurer på hva som plager deg på en dårlig dag, kan du banne på at fastlegen vil aldri bry seg med streptokokker, herpes og annet faenskap, dem vil ikke ta noen slike tester om ikke du plager dem – på en tilforlatelig måte. De har f.eks ignorert Borrelia og ME i alle år og aldri giddet å skaffe en brukbar test. Disse folkene kan ikke stoles på.

  Svar
  • Freeeeedoooom
   3 september 2021 12:48

   Svaret er enkelt: Penger. Private selskap bryr seg kun om inntjening, og de står kun ansvarlige overfor sine aksjonærer (som også er opptatt av inntjening). Det som er ille er at politikere lar private selskap sette premissene hvor hva behandling folk skal ha tilgang på…. det hele er så gjennomkorrupt at man spyr.

   Forøvrig så prøvde jeg tidligere i dag å informere de stakkars menneskene inn på Kvinneguiden, men det tok en time før innlegget mitt med massevis av lenker og fakta ble fjernet med begrunnelse «Vi vil ikke ha noe anti-vaxxer info her» (eller noe i den duren). Men jeg rakk å få masse likes før det ble slettet, så forhåpentligvis er det noen som nå ikke kommer til å sette sprøyter i barna sine.

   Svar
 • Northern Light.
  3 september 2021 15:19

  «Men forklaringene – som det er gjort lydopptak av – er hemmeligstemplet. Koronakommisjonen mener det dreier seg om såkalte organinterne dokumenter, som kan unntas fra innsyn».

  En kan forstå at militære hemmeligheter i forbindelse med forsvar av landet må holdes hemmelige. Men dette dreier seg om befolkningens helse, og hvordan kan folkevalgte kreve at deres beslutninger om dette skal holdes hemmelige for folket, og hvorfor er det ikke et folkekrav om innsyn?

  Folk bøyer seg og stoler på autoriteter, og folk stoler på presse og media, de har tillit til at journalister har undersøkt saken, så de slipper. «Det står i avisa», og «de sa det på Dagsrevyen», det er godt nok for en befolkning som er vant til å få nyheter servert ferdig fordøyd. Storkapitalen har for lengst hatt sine folk i statskanalene.

  Hadde folk vært mer interessert i internasjonal politikk og økonomi, hadde mange flere funnet ut at vestlige presse og media – over 90% – har samme eiere som den mektige farmasøytiske industrien. De veldige kapitalforvaltningsselskapene som BlackRock, StateStreet, Vanguard, Fidelity, JP Morgan Chase med flere er de finansielle eierne, og disse kapitalforvaltningsselskapene som investerer pengene til verdens rikeste mennesker og selskaper er igjen eiet av bankkartellene.

  Vestlige politikere bestikkes ikke i dag ved at kofferter med sedler flyttes over fra et bagasjerom til et annet i biler parkert på mørklagte parkeringsplasser og skogsveier, eller ved hemmelige bankkonti. Det skjer helt sikkert flere steder i verden. I Vesten bestikkes politikere ved at de får fyrstelig betalte stillinger i storkapitalens organisasjoner og styrerom etter den politiske karrieren er over, som belønning for de påvirket og medvirket til politiske beslutninger som kommer den globale storkapitalen til gode.

  Mange vet ikke hvor rik den farmasøytiske industrien (Big Pharma) er. Johnson & Johnson er vurdert høyere enn BNP til New Zealand, og Pfizer høyere enn Kuwait. De fleste store Big Parma selskapene er mer verdt enn mange lands BNP, og kjøper seg folk i legemiddeltilsyn, helsedirektorat og departement, WHO, EU og FN som de vil.

  Landene har ikke regjeringer lenger, det er mer administrasjoner som skal gjennomføre den globale agendaen til den globale storkapitalen i landene, godt hjulpet at vestlig presse og media, som har blitt sentral i maktapparatet, som for eksempel unnlater å omtale de offisielle tallene for skader og dødsfall etter vaksiner som skulle være mer enn nok til å kreve full stans i all vaksinering.

  Det dreier seg om astronomisk fortjeneste for Big Pharma, Pfizer får rundt 200 Nkr for hver mRNA-injeksjon, som skal setter 2-5 ganger på milliarder av mennesker, sammen med PCR-testene som koster ca 1000 Nkr (UK) for 8 milliarder mennesker, så får en en ide om hvor mye penger det dreier seg om. For en tid siden informerte Pfizers ledelse sine største investorer, at de får igjen 44 dollar for hver dollar de investerte.

  De fleste vestlige politiker vet eller tror de vil på et sete i styringsklassen i New World Order etter alt er over, og har ingen skrupler med å være medløper i det globale kuppet kamuflert som en helsekrise av herskerklassen, som er den største forbrytelsen mot menneskeheten til alle tider.

  Svar
  • Spot on. Øvrige kommentarer (3.9.21) her inne er jeg veldig enig i også.

   Svar
  • «det er godt nok for en befolkning som er vant til å få nyheter servert ferdig fordøyd.»

   – og de som ikke er fornøyd med dette, og spør etter større/bedre fundament; – som man bør i et folke-demokrati, blir latterliggjort og blir kallt konspirasjonsteoretrikere . – Fordi de spør!
   Galskapen lenge leve.
   Hvem vil overleve og bringe samfunnet videre; de som spør, – eller de som svelger uten å spørre.

   Svar
 • ‘ Vi har jo ikkje noko langtidsdata for dette. Samstundes er det dette våpenet vi har for å bli ferdig med denne pandemien, fastslår han.’
  https://www.nrk.no/trondelag/kommuneoverlege-i-midtre-gauldal-med-klar-beskjed-til-vaksinemotstandarar-1.15636251

  Er det 1, 2,3, 4,
  – eller 5 eksperimentelle vaksinen, med ukjente langtidsbivirkninger, han snakker om?
  Når han latterliggjør de som er skeptiske?
  – De som synes det er underlig at det ikke var krise på sykehusene og i media i 2017/18 da det var minst dobbelt så mange var innlagte og døde i forhold til i 2020/21 .

  Men media fortsetter å «informere» ;-)

  Svar
 • Siden derimot.no ikke lenge tar imot lenker, så på nytt:

  ‘Vi har jo ikkje noko langtidsdata for dette. Samstundes er det dette våpenet vi har for å bli ferdig med denne pandemien, fastslår han.’
  .nrk.no/trondelag/kommuneoverlege-i-midtre-gauldal-med-klar-beskjed-til-vaksinemotstandarar-1.15636251

  Så mye om » vaksinemotstandere».

  Er det 1, 2,3 4, – eller 5 eksperimentelle vaksinen, med ukjente langtidsbivirkninger, han snakker om, for å ‘ bli ferdige med denne pandemien’ ?
  ( Naturlig immunforsvar mener legene vi ikke har lengre, med eller uten D-vitamin)
  – Når han latterliggjør de som er naturlig skeptiske?
  – De som synes det er underlig at det ikke var krise på sykehusene og i media i 2017/18 da det var minst dobbelt så mange var innlagte og døde i forhold til i 2020/21 .

  Er det lov å spørre?
  Eller blir man automatisk en konspirasjonteoretiker?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg
«Black live matters»-bevegelsens år i USA. Kraftig økning av rasisme i USA.
Forrige innlegg

Geir Hasnes

«Klimakrisen» savner basis i vitenskapen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.