POSTED IN Norge

De undergraver norsk selvstendighet og grunnloven vår:

I Norge er det mange politiske klatremus.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Erna´s udemokratiske, ja ubendige trang til tvang..

Av Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Ja, nettopp trang til tvang; uten folkeavstemning ville Erna Solberg gjort oss til et fullt medlem av EU. Alene det er grunn god nok til at hennes dager i norsk politikk er over. På Høyres landsmøte åpnet hun sågar med det samme, sitt fremste ønske, jeg så det via en video. Jeg så også det utenlandske video-klippet hvor hun lirte av seg at norske borgere ikke har større rett til å bebo vårt land enn hvem som helst fra den hele verden..

Om ikke dette gjør henne til en fanatisk og farlig globalist, vet ikke jeg. For hun arbeider for verden, WEF og det korrupte FN og tydelig ikke for Norge. Det fremkom klart fra hennes hele åtte år i statsministerstolen hvor hun også adopterte sosialistenes agenda nær 100%, inkludert innvandringspolitikken. Hun var i så måte også en beundrer av og nær venninne med Angela Merkel, som siden er gått av som tysk kansler, som siden har fått sitt pass påskrevet. Men før hun ga seg, greide hun å få Ursula von den Leyen på plass som EUs arrogante president, dvs Tysklands utvidete lebensraum med Norge som en underdanig vasall-stat, det samt fattiggjort.

Det var nemlig Erna som i sin tid tok fra oss kontrollen av vår egen og billige strømforsyning til fordel for EU, og Jonas Gahr Støre har videreført den uforståelige galskapen med å fortsette og fattiggjøre norske husstander, og som underminerer norsk industri og øker arbeidsløsheten. Dette reflekteres gjennom sterkt økende antall konkurser blant mindre private bedrifter, spesielt i utkant-Norge, ekstra sårbart det. De store stats-selskapene går så det griner gjennom relative fordeler og subsidier.

At vi ikke har et folkeopprør i Norge, skyldes at vi er ensrettet og passivisert gjennom statsmediene, til alt annet enn mangfold og samfunnsmessig åpenhet. Dette er Høyre og Ap smart kommet på lag om, et to-partisystem av uheldig makt-konsentrasjon, jeg kaller den diktatorisk, samt et pretendert ikke-demokratisk fordels-system for de relativt få, dvs «høyt svevende» over oss mange andre som ikke flyter på basis av statens makt og monopol. Folkelig rettferdig? Nei tvert imot, og milliardene våre de styres mest  utenlandsk, samtidig som den norske kronen dramatisk mister kjøpekraft.

«Trang, eller hang til tvang» ble dramatisk demonstrert gjennom Ernas Covid19-måte å behandle oss på, med nedstengninger etc., som var sterkt skadelige både voksne og barn. De sistnevnte ble adskilt fra hverandre ved å stenge dem ute fra skolegang, noe som har hatt uopprettelig skade. Men selv respekterte hun ikke engang egne forordninger om «å holde avstand» og om ikke å stelle til selskaper. Og selv holdt hun et stort selskap på Geilo midt oppe i nedstengningene og demonstrerte slik sin forakt for oss «sammensuriet», slik som hun overlegent refererte til oss.

Men hun ble tatt i Geilo-akten og måtte for skams skyld unnskylde seg. Men pytt pytt så hardkokt og uvitende som hun er, koster en beklagelse ingenting. Akkurat som nå med habilitetsbrudd. Senest kastet hun sågar sin egen ektemann under bussen for å redde seg selv. Erna er ikke et hår bedre enn Jonas, de trakker begge glatt på alle oss andre. Hun holder seg inne kun med dem som tjener hennes makt og karriere; jeg forakter dem begge her jeg sitter i Chile og kan se det hele utenfra – uten å måtte høre på NRK eller lese deres kjøpte, konforme norske riksaviser.

Nei, Jonas og Erna står ikke for menneskelig godhet; de er kyniske egoistiske små vesener og internasjonale klatrere som må trakke på oss norske for å kunne gjøre seg selv store og viktige. Dessverre, gjennom kjøpte omgivelser og subsidierte medier opprettholdes dette deres hel-råtne politiske system. Det eneste betydningsfulle mediet som står opp mot den politiske overmakten i Norge, er document.no. Et debattinnlegg der 8/11/23 hadde denne overskriften: «Høyesterett bekrefter at det er EU som bestemmer i Norge via EØS-avtalen» Noe som skjedde forleden, 31/10/23, og derved mistet «vi folket» i Norge herredømmet over kraft-produksjonen vår.

Klatremus tilhører de såkalte korthalemusene. Med en hale som er bare halvparten av kroppslengden, skilles den lett fra de langhalede skogmusene og husmusa. (Fra Wikipedia) De politiske klatremusene tilhører en helt helt annen gruppe.

Hvor negativt dette er, nevnte jeg allerede i dagens 2. avsnitt, og det takket være politiske klatremus. I Grunnlovens første paragraf heter det: «Kongeriket Norge er et fritt, selvstendig udelelig og uavhengig rike», hvilket viser våre politikere er på ville, feile veier, og slik stilles det  spørsmål om hvor ligger Stortingets lojalitet, hos oss folket, eller hos Erna, Jonas og EU?

Grunnlovens paragraf 26 definerer Stortingets adgang til traktater med andre, som for eksempel FN, Nato, men åpner ikke for å kunne avstå selvråderett, ei heller at et overnasjonalt organ skal kunne gripe inn mot personer eller virksomheter i Norge. Grunnloven sier intet om hva «Lite  inngripende» innebærer eller betyr, nemlig, høyesterettsdommens bruk av og dommernes egen forutsetning for sin dom, nemlig til å kunne frata oss vår selvråderett. Men viktig, er vi folket nå utmanøvrert og underlagt det korrupte, svake og udemokratiske byggverket som heter EU, til evig tid – når det beviselig mest tjener fremmede staters interesser? Når våre politikere hverken vil – eller ut fra personlige preferanser og/eller politiske taburetter – ikke entydig kan vise eller bevise overfor det norske folket hvordan og hvorfor vi er tjent med EU-felleskapet, gi oss da en detaljert proforma og tallbasert oppstilling over EU fordeler og ulemper, det haster. Hvis ikke, tvinges folket til å «stemme inn partier» som lover å få oss ut av dette klamme, påtvungne, helt udemokratiske favntaket. Med Ap og Høyre på lag, slik som nå mht EU, misbruker de sammen statsmakten overfor alle oss andre. Det går ikke lenger.

Forsidebilde: Joshua J. Cotten

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Erna er bare en av vår tids tyranner og monster som ufyselighetene Jacinta Ardern, Ursula von der Leyen, Mark Rutte (pedo), Justin Trudeau (psykopat), BoJo, Schwab, Harari, fam. Biden, Zelensky m/frue (pedo-menneskehandler), Sanchez (snik),
  spanjolene gjør opptøyer mot Sanchez og uttrykker sin misnøye;
  en høy % nordmenn har tillit til systemet, nummer to etter sveitserne, så klatremusene kan egentlig klatre ganske uforstyrret i Norge.
  De kan hive milliarder i øst og vest og sponse «uprovoserte» kriger, mens nordmenn ikke har råd til mat og krona er i fritt fall.
  Et verdensomspennende kupp utført av verdens ekleste kryp, og i Norge går metastasene til kongehuset, m.h.t. YGL-prinsen, dette må folket sette ned foten mot; despotene klør i fingrene etter å få dystopi og full dominans over microchippede, billespisende slaver i 15-minutter byer; disse psykopatene må snarest uskadeliggjøres.
  idonotcomply.org

  Svar
  • Høyre er Norges største parti og Erna har partiets tillit; det sier en del om rikets sløve tilstand.

   Svar
   • Nevner statskanalen NRK-pravda hva som skjer i Spania? Like lite oppmerksomhet får demonstrasjonene som pågår i Spania som de gule vestene; nyheten kunne kanskje sette griller i hodet på nordmenn, så det er best å ikke nevne noe om saken inntil det blir uunngåelig å legge inn en liten notis. Hundretusener i spanske byers gater kaller Pedro Sanchez «diktator», «forræder». Illsinte. I Norge kan forrædere og diktatorer som Erna bli statsminister igjen. Med støtte i folket hvis meningsmålinger og valgresultater er til å stole på. Økokrim rører ikke en som er hevet over loven. Klatremus, eller kanskje heller feite rotter fråtsende over lik. Lik som døde av «long-covid». Ifølge «ekspertene».

    Brilliante Palki Sharma på WION forklarer amnesti-saken i Spania i enkle ordelag:

    https://www.youtube.com/watch?v=V61bANx4tz0

   • wasan Totland
    17 november 2023 23:26

    Jeg hadde tidligere fulgt med på den provinsen som ville løsrive seg og hvordan politikerne der ble behandlet/ fengslet og så videre. Har hørt lite de siste årene. Tro det var Terje som skrev om det på bloggen sin Midt i Fleisen i sin tid?

 • Erna er «lei seg», veldig «lei seg», de er så «lei seg» den ene etter den andre; nå er Moxnes «lei seg», IGJEN, nå er det fordi han 5 ganger stjal mat i butikken, seks pakker ost og en salmalaks, men det går sikkert greit med diagnosen kleptomani i den verna bedriften der han jobber; de fleste der lider av det samme. Hvis de blir oppdaget gråter de litt for dramatisk effekt og spiller angrende, og så sykmelder de seg.
  Tips fra Bjørnar til fattige som ikke har råd til mat selv om de er i full jobb, så de stjeler for å overleve: blir du tatt kvalifiserer det til sykmelding.

  Svar
 • Så ufattelig midt i blinken beskrevet Odfjell! Jeg så og en video av Erna i WEF møte med Klaus og forumet hans-hvor hun kjapt logret og etterplapret hvor viktig det var og skape krise/state of emergency- for å innføre massevaksinering fortest mulig-da det er krise kan man jo omgå lovværket! Så skap flere krisetilstander-så kan de få igjennom hva som helst! Avskylig å se/høre på. Støre (sukk)-det begynte med Hauge og Gro-og bare fortsatte. Høyre og Venstre vinge-tilhører fortsatt den samme fugelen! e du er så til de grader presis. Men hvorfor er vi ikke ute i gatene og river politikerne ut av tinget??? Svar: Ola donk pottit kjenner det ikke ordentlig på «pungen» ennå. Husk at mesteparten er byråkrater/kommuneansatte/ politikere med «trygge» ordninger. Så det tar vel litt tid!?

  Svar
  • For et par år siden designet jeg med tusj en t-skjorte som sa «covid is a hoax» og gikk ut på bar og på gata med den; ble skjelt ut av noen, fikk klemmer av andre. Nå fant jeg fram tusjen igjen og laget en trøye med teksten idonotcomply.org , så kan folk som blir nysgjerrige google og finne ut hva det dreier seg om. Sånn gjør jeg det; å vente på at flertallet slår av netflix og begynner å bruke de små grå og går ut i gatene for å si nok er nok? Det går for treigt; litt provokasjon må til.

   Svar
 • Johannes Åtta Førtifira
  13 november 2023 23:17

  «På Høyres landsmøte åpnet hun sågar med det samme, sitt fremste ønske, jeg så det via en video. Jeg så også det utenlandske video-klippet hvor hun lirte av seg at norske borgere ikke har større rett til å bebo vårt land enn hvem som helst fra den hele verden.»

  Vanvittige uttalelser som jeg ikke tviler på at den folkesvikeren og landsvikeren har kommet med, men det hadde vært en storfordel, Dan, dersom du kunne dokumentere dem med lenker til videoer som beviser t hun virkelig har sagt dette.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Stein Storlie Bergsmark, fysiker og tidligere seniorforsker:

Elbilpolitikken i Norge — Rådyr feilsatsing helt uten klimaeffekt

Forrige innlegg

Alle vil måtte betale hardt:

Nullutslipp-politikken vil feile.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.