POSTED IN Helse

De store mediene:

Blokkerer upassende nyheter om piggprotein som Koronavaksiner inneholder.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

COVID-19 piggprotein skader blodårene

Skrevet av «Askeladden»

Tittelen til denne artikkelen er hentet fra en melding nyhetsbyrået Reuters sendte ut 30. april i år. Meldingen fra Reuters omtaler en rapport fra en gruppe forskere som har utsatt celler fra blodårer for «konstruert» piggprotein.

Reuters skriver i nyhetsmeldingen:

«Spikeproteinene i seg selv forårsaker direkte skade på cellene som forer blodkarene, fant forskere i prøverørseksperimenter ved hjelp av en konstruert versjon av piggproteinet og arteriefôrcellene hentet fra mus. Etter å ha festet seg til ACE2-proteinet på sunne celler, forstyrrer spikeproteinet signalering fra ACE2 til mitokondriene – cellens energigenererende strukturer – som får mitokondriene til å bli skadet, rapporterte forskere på fredag i Circulation Research.»

forskningsrapporten som er omtalt av Reuters, understreker forskerne at det er spike-proteinet alene som ødelegger innerveggene i blodårene:

«I den nåværende studien viser vi at S-protein alene kan skade vaskulære endotelceller (EC) ved å nedregulere ACE2 og følgelig hemme mitokondriell funksjon.», skriver forskerne i rapporten.

Forskerne gjennomførte forsøket ved å utsette membranceller i blodårer fra mus for det de kaller kunstig piggprotein, men mener at effekten er overførbar til menneskelige blodårer.

Uri Manor - Salk Institute for Biological Studies
Uri Manor 

Medforfatter til rapporten, Uri Manor ved Salk Institute for Biological Studies i La Jolla i California, sier til Reuters at de nye funnene kan bidra til å forklare blodproppene forbundet med COVID-19. 

– Funnene kan også forklare hvorfor noen mennesker har hjerneslag, og hvorfor noen mennesker har problemer i andre deler av kroppen,» sier Manor.

Forskningsrapporten er i hovedsak gjennomført av kinesiske forskere og er finansiert av fire kinesiske forskningsfond. 

Forskningsstudien forklarer hvordan piggprotein ødelegger blodårer ved å knytte seg til ACE2-reseptoren på membrancellene i blodårene. Denne reseptoren finnes imidlertid også på celler i en rekke andre organer i kroppen: 

 • Celler som produserer testosteron og bidrar til modning av sædceller i testiklene.
 • Membranceller som kler innsiden av fordøyelseskanalen.
 • Celler som omgir de tynneste blodårene.
 • Hjertemuskelceller.- Celler i skjoldbruskkjertelen.
 • Celler i bitestiklene, skjoldbruskkjertelen, sædblære, bukspyttkjertel og lever.
 • Nevroner (nerveceller).
What are Spike Proteins?
Slik fremstilles piggproteinet i våre medier.

Hvordan piggproteinet påvirker cellene i andre organer enn blodårene, sier ikke piggprotein-studien omtalt av Reuters noe om.

Fakta om ACE2 (fra engelsk Wikipedia)

«ACE2 er festet til cellemembranen av hovedsakelig enterocytter (membranceller som kler innsiden av fordøyelseskanalen. o.a.) i tynntarmen og tolvfingertarmen, proksimale tubulære celler i nyrene, kjertelceller i galleblæren, samt Sertoli-celler (sylinderformede celler i sædrørene i testiklene. Disse cellene har viktige funksjoner i modningen av sædceller. o.a.) og Leydig-celler (produserer testosteron, som er nødvendig for produksjonen av sædceller. o.a.) i testiklene. ACE2-ekspresjon er i tillegg til de ovennevnte vevene, også sett i endotelceller (Endotel er betegnelsen på cellelaget som kler innsiden av blodkar og lymfekar. o.a.) og pericytter (Pericytter er flate, avlange celler som delvis omgir de minste blodårene. o.a.) i blodkar i visse vev, kardiomyocytter (hjertemuskelceller o.a.) i hjertevev og en mindre delmengde celler i skjoldbruskkjertelen, epididymis (bitestikkel o.a.), sædblære, bukspyttkjertel, lever og placenta (morkaken o.a.). Spesielt ble det sett svært begrenset uttrykk i luftveiene, både på protein- og mRNA-nivå, med fraværende eller lavt uttrykk i en delmengde av celler eller individer. Uttrykket i luftveiene var hovedsakelig begrenset til flimmerceller av øvre luftveisepitel.»
(Kilde for o.a. er SNL)

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • «Spesielt ble det sett svært begrenset uttrykk i luftveiene, både på protein- og mRNA-nivå, med fraværende eller lavt uttrykk i en delmengde av celler eller individer. Uttrykket i luftveiene var hovedsakelig begrenset til flimmerceller av øvre luftveisepitel »

  Og dette komme snart til å tilskrives Covid-19, og ikke vaksinen.

  Sauene stoler på (ulve-) gjeterene, uansett hvor mange løgner som blir avslørt.
  Uansett om det er en agenda, politikk , – eller ren makt- idioti.

  La de døde begrave de døde.
  – Eller gjør opprør.

  Svar
 • Piggproteinet/spikeprotein fungerer desverre som en gift, det spres via blod og det lymfatiske systemet…. dette er dypt tragisk og ingen vil ta i det med ildtang, norsk ubesluttsomhet og feighet er en ekstrem svakhet i denne tragedien…..

  https://www.lifesitenews.com/news/vaccine-researcher-admits-big-mistake-says-spike-protein-is-dangerous-toxin

  Svar
 • Deler av en meget interessant diskusjon blir vist i videoen under. Der deltar også Robert Malone, det var han som oppfant mRNA-teknikken med spikproteinet.

  http://www.pandemic.news/2021-06-22-vaccine-remorse-hits-america.html

  Diskusjonen er her sterkt forkortet (for å kunne bli vist også på youtube), den fulle versjonen har vesentlig mye mer informasjon og er mer enn tre timer lang.

  Svar
 • Mye tungt fordøyelig materiale i forskningsrapporten fra AHA, men den avslutter:

  Selv om bruken av et ikke-smittsomt pseudovirus er en begrensning for denne studien, avslører våre data at S-protein alene kan skade endotel, manifestert av nedsatt mitokondriell funksjon og eNOS-aktivitet, men økt glykolyse. Det ser ut til at S-protein i EC øker redoksstress som kan føre til AMPK-deaktivering, MDM2-oppregulering og til slutt ACE2-destabilisering.4 Selv om disse funnene må bekreftes med SARS-CoV-2-viruset i den fremtidige studien, virker det paradoksalt at ACE2-reduksjon med S-protein vil redusere virusinfektiviteten og derved beskytte endotel. Imidlertid kan et dysregulert renin-angiotensinsystem på grunn av ACE2-reduksjon forverre endotel dysfunksjon, noe som fører til endotelitt. Samlet antyder resultatene at S-protein-utøvd EC-skade overstyrer den reduserte virusinfektiviteten.

  Denne konklusjonen antyder at vaksinasjonsgenerert antistoff og / eller eksogent antistoff mot S-protein ikke bare beskytter verten mot SARS-CoV-2-smittsomhet, men også hemmer S-proteinpålagt endotelskade.

  Svar
 • Northern Light.
  29 desember 2021 16:23

  DR.PETER McCULLOUGH: COVID VAKSINENE ER DE FARLIGSTE BIOLOGISKE LEGEMIDLENE I MENNESKETS HISTORIE.

  På et nettsymposium nylig om covid-vitenskap som ble organisert av Doctors for COVID-etikk, ble de mest detaljerte bevisene mot Wuhan-koronavirus (Covid-19) «vaksinasjon» presentert. Denne internasjonale gruppen, som lenge har vært motstander av masse-utrullingen av «Fauci Flu-sprøyter», hevdet at det menneskelige immunsystemet, provosert av injeksjonene, kan ende opp med å angripe sitt eget vev (autoimmun sykdom) når det oppdager tilstedeværelsen av syntetiske piggproteiner.

  Utallige tusener av dødsfall har allerede skjedd på grunn av dette, selv om de fleste av dem aldri kommer inn i regjeringens databaser. Tallrike foredragsholdere, inkludert Dr. Peter McCullough, som også lenge har vært motstander av injeksjonene, fremla vitenskapelige bevis for å støtte disse og andre påstander mot injeksjonene.

  McCullough har forresten faktisk kommet ut for å si at covid-«vaksiner» er den «farligste utrullingen av biologiske legemidler i menneskets historie.» Han er fortsatt en av de mest vokale motstanderne til den nåværende agendaen.

  Tysk patolog og professor Dr. Arne Burkhardt, som har mer enn 40 års erfaring på feltet, presenterte seg også på symposiet. Han utførte sin egen forskning på vev og organer fra 15 forskjellige pasienter hvor det var blitt utført obduksjon. Åtte av likene var kvinner og sju menn, alle mellom 28 og 95 år. Hver av disse personene døde mellom syv dager og seks måneder etter injeksjonen.

  Det Burkhardt fant var at i nesten alle tilfeller forårsaket mRNA-injeksjonene individenes kropper til å angripe seg selv. En spesifikk type immuncelle kalt en lymfocytt ble funnet å ha invadert forskjellige deler av kroppen, og til slutt forårsaket en tidlig død.

  Burkhardt presenterte lysbilder som viste at lymfocytter spesielt hadde infiltrert hjertemuskelen og forårsaket systemisk betennelse. De resulterende lesjonene var små og sannsynligvis oversett, «men ødeleggelsen av bare noen få muskelceller kan ha en ødeleggende effekt,» advarte han. «Hvis den inflammatoriske infiltrasjonen blir funnet der impulsen for sammentrekning av hjertet gis, kan dette føre til hjertesvikt,» sa han videre. Det ble også oppdaget at en lymfocyttinvasjon skjedde i andre vitale organer som lever, nyrer, livmor, hjerne, skjoldbruskkjertel og hud, som alle viste tegn på autoimmun skade.

  Hvor mye mRNA-gift kan kroppen tåle før den kollapser? Den kanadiske mikrobiologen og professoren Dr. Michael Palmer oppsummerte Burkhardts presentasjon ved å forklare at alle med ærlig medisinsk opplæring tydelig vil se «hvor ødeleggende effekten av disse vaksinene kan være, i det minste hos de som dør etter vaksinasjonen». «Vi vet også nå hvorfor myndighetene var veldig nølende med å få utført obduksjoner av slike ofre,» la Palmer til.

  Når det gjelder hvorfor noen mennesker får en så ekstrem skjebne etter injeksjon, advarte Palmer om at den totale livstidsdosen av messenger RNA-toksiner er begrenset, noe som tyder på at den varierer fra person til person. På grunn av mangel på eksperimentelle data er det ukjent hva disse tersklene er. Og ifølge Palmer er dette «en av de store skandalene med disse vaksinene, at ingen ordentlige toksisitetsstudier har blitt utført.»

  Vi vet fra dyrestudier at innholdet i mRNA-injeksjonene ikke forblir på injeksjonsstedet. De sirkulerer gjennom hele kroppen, kombineres med reseptorer og legger seg som belegg på veggene i blodkar, noe som hos mange forårsaker koagulering og overdreven blødning.

  De langsiktige risikoene ved dette er det som vil vise seg når innholdet i injeksjonene virkelig finner vei gjennom folks kropper på lang sikt. Utbredt død fra tilsynelatende ingen spesifikk årsak vil sannsynligvis oppstå i løpet av de kommende månedene og årene.

  Fra Gobal Research, 28 december 2021.
  Oversatt artikkel: Covid vaccines the most dangerous biological medicinal product rollout in human history says Dr. Peter McCullough.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

«Hvis ikke Tyskland vil, har vi kinesiske kunder.»

Russland sitter med hendene på rattet nå.

Forrige innlegg

Baseavtalen med USA betyr at Norge blir et bombemål.

Norge som USA-protektorat.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.