POSTED IN Covid-19, Helse

De offisielle dødstallene i USA er allerede skyhøye.

Advokat: De reelle dødstallene etter vaksinering i USA er langt høyere enn de offisielle.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Varslar: Nær 50 000 Medicare-pasientar døydde kort tid etter å ha fått COVID-sprøyta

«Dei lyg. Det er ikkje tvil om at dei lyg,» seier advokat Renz. «Med den informasjonen vi no sit på, er det klart at mantraet om ‘trygg og effektiv’ må stoppe.»

av Patrick Delaney

Ein varslar har overlevert data frå styresmaktene som dokumenterer at 48 465 Medicare-pasientar har døydd i løpet av dei første 14 dagane etter vaksinering mot COVID-19, ifølge menneskerettsadvokaten Thomas Renz.

Thomas Renz

Advokaten frå Ohio i USA kom med kunngjeringa på laurdag. Han er også involvert i fleire store saker mot føderale byrå, saker som går på svindel og brot på retten til ‘medisinsk fridom’ [eng. medical freedom, retten til å kontrollere eigen kropp og eiga helse., inkludert fridom frå vilkårleg tvangsbruk og fridom frå medisinsk behandling utan samtykke, mrk.].

I presentasjonen sin uttrykker Renz godhug for varslarar som står fram og forsyner folk med slik viktig informasjon frå Centers for Medicare & Medicaid Service (CMS). Han beskriv CMS-databasen som den største av sitt slag i USA, til gransking av COVID-19-trendar, fordi den inneheld data for omlag 59,4 millionar Medicare-brukarar.

Tal frå databasen viser at talet på «personar som døydde innan 14 dagar etter ein vaksine mot COVID-19» var 19 400 for dei yngre enn 81 år, og 28 065 for dei på 81 og oppover. Totalen blir 48 465.

«Dette er rådata,» forklarer Renz. «Der er ikkje nokon analyse.» Og, understrekar han, desse dødstala kjem frå under 20% av USAs befolkning.

«Vil du vite korfor 14 dagar er viktig?» spør han. «Fordi at viss du døyr innan 14 dagar, så blir du ikkje sett på som vaksinert.» Ifølge smitteverntilsynet CDC (Centers for Disease Control and Prevention) blir ein ikkje rekna som «vaksinert» før 14 dagar etter fullført injeksjons-kur, noko som reiser spørsmålet om dei offentlege autoritetane har klassifisert desse dødsfalla som noko anna enn vaksine-relaterte dødsfall.

woman in black and white polka dot shirt with blue and white polka dot mask
Dødsfall de første 14 dager regnes ikke som vaksinedødsfall.

Renz legg fram skjermbilde av Medicare-serverane sine rådata, og kallar det «ei gåve til ‘faktasjekk’-drittsekkane som stadig vekk lyg.»

«Og no vil eg gjerne vite: skal dokker faktasjekke HHS no?» spottar han. «Kjem dokker til å faktasjekke Fauci?»

I juli avlá ein varslar som arbeider profesjonelt som dataprogrammerar innan dataanalyseverkty for helsevesenet ei eidsvoren vitneerklæring om at CMS-dataa avslørte «minst 45 000» vaksinerelaterte dødsfall på grunn av injeksjonar av den eksperimentelle COVID-19-vaksinen. USA Today og andre «faktasjekka» påstanden og kalla den feilinformasjon.

Ei pressemelding på Renz si nettside svarer: «Avsløringane i dag konsoliderer at ’Trusted News Initiative’ faktisk er kjelda til feilinformasjon og propaganda, og at advokat Thomas Renz Whistleblower hadde rett heile tida.»

Sidan utrullinga av dei gen-baserte vaksinane mot COVID-19 starta sist desember, med biverknadar som inkluderte død som vart passivt innrapportert til CDC sitt vaksinebiverknadsrapporteringssystem VAERS, har mange trudd at dei reelle tala på skadde er mykje høgare.

Dei siste dataa frå CDC sitt VAERS-system, publiserte sist fredag avslører rapportar om 726 965 tilfelle av biverknadar i USA etter vaksinering, inkludert 15 386 rapportar om død og 99 410 rapportar om alvorleg skade, mellom den 14. desember 2020 og den 17. september 2021. Men sannsynlegvis er dei reelle tala betydeleg høgare, noko ein studie frå 2010 gjort av Harvard Pilgrim Health Care understøttar. Dei fann at «færre enn 1% av vaksineskadar» blei innrapporterte til VAERS. I tillegg har til og med vaksineprodusentane sjølve kalkulert med minst ei «femtidobbel underrapportering av biverknadar» i dette systemet.

Vidare har ein ny varslar-rapport frå Project Veritas avslørt at medisinsk personell ved føderale sjukehus stadfestar at mange pasientar lir av COVID-vaksineskadar, men at «ingen» rapporterer dei inn til VAERS.

person holding white and black labeled bottle
Trygge og effektive? Hvorfor må en da ta vaksinene gang på gang?

Renz legg også fram bevis som stadfestar at legemiddeltilsynet FDA (Food and Drug Administration) har brukt dei same CMS-dataa til å monitorere ulike typar uheldige reaksjonar på injeksjonane «i nær sanntid». Likevel held dei føderale, offentlege byråa og media fram med å gjenta at desse gen-baserte vaksinane er «trygge og effektive».

Data for Medicare-brukarar i staten New York aleine avslører tusentals tilfelle av kardiovaskulære sjukdommar, COVID-19 og dødsfall blant dei totalt 16 ulike typane biverknadar dei har spora.

«Hugs at dette er ‘side-effektar’ som styresmaktene, media og sosiale medium stadig vekk fortel publikum at ikkje skjer,» seier han. «Dei lyg. Det er ikkje tvil om at dei lyg.»

«Mantraet om ‘trygg og effektiv’ må stoppe no når vi veit det vi veit» seier Renz.

Tidligere publisert på derimot.no

Omsett av Monica Sortland

Forsidebilde: Jan Huber

Artikkelen kan lesast på engelsk her: https://www.globalresearch.ca/nearly-50000-medicare-patients-died-soon-after-getting-covid-shot-whistleblower/5757410

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Ja, hvorfor lyve og underslå tall/fakta?
  Hvorfor dekke til uenighet?
  Hva/hvem har en agenda med dette?
  Og verre, hvorfor protesterer ikke flere når løgner blir avslørt?
  Eller dreier det seg kun om idioti og massehysteri, fra både styrende og de styrte?
  Uansett, en farlig kult. (ur)

  Svar
  • Det er jo statuert en del eksempler på hva som skjer med folk som protesterer. Kanskje med charter-Svein som toppeksempel. Det er nok mange som tenker sitt, men som sitter i ro i båten for å unngå sosialt harakiri.

   Svar
   • Ja, man skulle jo tro at mer informasjon og flere synspunkter og flere som engasjerer seg var viktig?
    Men nei, vi skal tenke konformt.
    Skummelt.

   • Jeg deler villig vekk informasjon jeg tilegner meg utenom MSM. Spesielt, derimot.no og document.no samt bøker som omhandler temaet og påpeker bivirkninger og følgeskadene (med dødsfall) av det eksperimentet dette er. Får nokså umiddelbart beskjed om å «holde kjeft» og gjøre som jeg blir bedt om. Vi MÅ stole på myndighetene og helsevesenet, sier de. Eller jeg får slengt til meg: Ååå – du er en av dem – vel, du må slutte å tro på slike konspirasjonsteorier.
    Hvem er det som konspirer …? Her er litt av det de presterer, de vi blir bedt om å stole på: https://rumble.com/vu3ypy-deres-egne-ord.html

    Uvaksinert og lever godt med det.

  • Dette med befolkningsreduksjon diskuterte jeg for mange år siden (da jeg brukte FB) med henvisning til nyhetsspeilet og en artikkel der, om Georgia Guidestons. Ble rett og slett latterliggjort, igjen med henvisning til ikke å tro på konspirasjonsteorier. Så kan en henvise til Ted talk, USA, der Bill Gates deltok og uttalte at verdens befolkning er på vei mot 9 mrd. (dette var i 2010) og om vi er flinke med vaksinene og det å gi folk et dårlig helsetilbud kan man redusere befolkningen med 10 – 15% osv. Joda, de vet utmerket godt hva de holder på med. Bare så trist og se hvor mange som går med skylapper og nekter plent å ta til seg annen informasjon enn den MSM bringer dem. Og sannhetsgehaltet i den informasjonen vet vi en del om etter hvert …

   Svar
   • «Joda, de vet utmerket godt hva de holder på med. »

    Jeg lurer litt på hvorfor det skal være noen som vil bruke krefter på å redusere verdens befolkning.
    Vi vet jo at befolkningsantallet i verden har gått nedover i samme takt som velstandsutviklingen har økt. På tross av lavere spebarnsdødlighet.
    Antagelig fordi det ikke er nødvendig å ha mange barn lengre til å forsørge seg som gammel. Og/eller at det å ha mange barn (derfor ?) ikke gir den samme statusen.

    Samtidig vet vi at hvert individ (slave ?) produserer mer enn det forbruker, gjennom den tekniske/teknologiske utviklingen.
    Hvorfor ville fjerne en slave som lett forsørger både seg sjøl og sin herre?

   • Man gjør seg mange tanker i stundens alvor … Jeg har ikke noe godt svar. Men, at de planlegger mer djevelskap er jeg ikke i tvil om. FHI er allerede i ferd med å planlegge neste nedstengningsperiode. (ABC nyheten 11.4.)

 • Vaksinene ser ut til å passe med Deagel-prognosene. Deagel-prognosene går ut på at vi vil få se en sterk befolkningsreduksjon fram til 2025, f eks vil USA får redusert sin befolkning fra 332 mill nå til 99 mill i 2025, UK vil få redusert sin befolkning fra 65 mill nå til 14 mill i 2025, og Norge vil få redusert sin befolkning fra 5,5 mill nå til 3,8 mill i 2025. Dersom Deagel-prognosene slår til, bør vi se en sterk økning av dødeligheten utover vinteren.

  https://snippits-and-slappits.blogspot.com/2021/10/the-rider-on-white-horse-deagel.html

  Svar
 • Ny bissniss: Eutanasi;
  assistert selvmord innføres i stadig flere land, og lovene mykes opp for å aksellerere folkemordet også på den måten. Mer penger i kassen til:
  pegasos-association.com

  Svar
 • I prinsippet kan alle som har fått disse falske Corona vaksinene når som helst pådra seg ADE ! (antistoffavhengig forsterkning).
  Tiden vil vise hvor mange av oss som vil bli syke eller dø men det ser ikke lystig ut !

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Naturen er vårt fysiske miljø.

Hvis vi ødelegger den ødelegger vi oss som art. (Del 2)

Forrige innlegg

Kanskje den viktigste krigen er denne:

Dollaren vs. Euroen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.