POSTED IN Miljøpolitikk, Tyskland

De Grønne i Tyskland; mestere i bløff:

«Grønn bærekraftig energi» er en eufemisme for avfolking.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Rhoda Wilson.
Denne uken stengte Tyskland sine tre siste atomreaktorer. Midt i den største selvutløste energikrisen forårsaket av krav om å avskjære Europa fra billig russisk gass, uttalte Tysklands miljøminister Steffi Lemke med all den selvtilliten som bare et hengiven klimakult-medlem kan ha: «Den tyske regjeringens stilling er klar: atomkraft er ikke grønn. Det er heller ikke bærekraftig. Vi tar fatt på en ny æra for energiproduksjon».

Denne «nye æraen for energiproduksjon» er i sannhet bare en eufemisme [forskjønnende omskrivning av noe ubehagelig, red.anm.] for avfolkning.

Feilen med avkarbonisering.

For de som feirer at å stenge ned kjernekraft gir en mulighet til å omfavne sol- og vindenergi, har dette også en hard side: Ikke bare har energikostnadene skutt i været uansett hvor «grønne» energikraftverk har blitt bygget, men det giftige avfallet fra solcelle-parkene overgår langt alt som produseres av den mest forurensende atomreaktoren.

Solcellepaneler har en forventet levetid på 25 år, og deretter blir deponeringen nesten umulig, da de inneholder lignende tungmetaller og giftstoffer som finnes i datamaskiner og mobiltelefoner. De inneholder også store giftige metaller som bly og kreftfremkallende stoffer som kadmium.

Ved å motbevise selve definisjonen av «fornybar energi», kan vindturbiner – som er høyere enn en Boeing 747 er lang – ikke produsere energitettheten til å smelte stål og produsere materialet som trengs for å bygge en vindturbin.

Deutschland: die Energiewende über alles

Og såkalt «fornybar energi» har en direkte og ødeleggende innvirkning på miljøet. Hele skoger står overfor å bli ryddet for å gi plass til sol- og vindparker, som krever enormt store landområder sammenlignet med arealet som trengs for å drive en moderne tredjegenerasjons reaktor.

Sol- og vindenergi feiler også i «bærekrafttesten» på enda en front: gruvedrift. Mengden materialer som må produseres, utvinnes og brukes i konstruksjonen av «grønne» energisystemer, overgår langt på vei det som brukes til å lage og vedlikeholde et kjernekraftverk.

Frykt for stråling fra atomkraftverk er et bedrag.

Frykt for stråling er et bedrageri presset av en malthusiansk lobby hvis mål har vært å avvikle den suverene nasjonalstaten, ved å få dens ofre til å undergrave deres eget eksistensgrunnlag. Dette er realiseringen av den trilaterale kommisjonens politikk kunngjort av Federal Reserve-formann Paul Volcker, som ba om en «kontrollert oppløsning» av industrielle sivilisasjoner i 1978.

Dette er programmet til Maurice Strong da han slo ned på Canadas atomprogram på 1990-tallet og ba om en snarlig kollaps av industrielle samfunn. Dette er politikken som er kjernen i «Green New Deal» som spres av bankfolk i London som Mark Carney og Kong Charles, som egentlig bare er et annet navn for avfolking.

Fra The Expose, publisert 01.05. 2023. Skrevet av Rhoda Wilson.
Oversatt fra engelsk, og noe forkortet av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: “Green sustainable energy” is a euphemism for depopulation.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  4 mai 2023 16:50

  Opprop fra nesten tusen forskere: Animalsk kjøtt er avgjørende for helsen, og må være en del av kostholdet.

  Av Isabel Keane.
  Hundrevis av forskere har gått sammen for å advare mot et rent plantebasert kosthold, og hevder at kjøtt er avgjørende for et godt og balansert kosthold – og advarer mot å gjøre kjøttetere til skurker.

  Eksperter bak ni nye forskningsartikler publisert i Animal Frontiers er blant nesten 1000 som har underskrevet på en erklæring (The Dublin Declaration), som ønsker å bevise verdien av rødt kjøtt midt i en global økning i vegetarisme og veganisme.

  «Kjøtt gir en rekke essensielle næringsstoffer og andre helsefremmende forbindelser, hvorav mange mangler i kostholdet blant de med høyere inntekt,» heter det i erklæringen. «Folk med store ressurser kan være i stand til å få nok næringsstoffer mens de sterkt begrenser inntak av kjøtt, meieriprodukter og egg. Dette anbefales ikke for befolkningen generelt».

  Forskerne hevder at kjøttproduksjon fra buskap er «for verdifull for samfunnet til å bli offer for forenkling, reduksjon eller fanatisme». «Kjøttproduksjonen i landbruket må fortsette og ha bred aksept i samfunnet,» heter det i erklæringen. Forskere bak rapportene avkrefter påstander om at inntak av rødt kjøtt er usunt og har negative miljøpåvirkninger.

  Gruppen av forskere hevdet i sine nye artikler at kjøtt fra buskap er «for dyrebart» til å ikke kunne konsumeres. Gruppen fant at studien som antyder at «et kosthold med høyt rødt kjøtt var ansvarlig for 896 000 dødsfall over hele verden», er feil og burde trekkes tilbake. Studien, the major Global Burden of Diseases, Injuries and Risk Factor Study, har bidratt til å vende publikum bort fra å spise rødt kjøtt til fordel for plantebaserte dietter.

  «De fagfellevurderte bevisene som er publisert, bekrefter at 2019 Global Burden of Disease Risk Factors Report, som hevdet at inntak av selv små mengder rødt kjøtt skader helsen, er fullstendig feil», sier Alice Stanton ved Royal College of Surgeons of Ireland. «Faktisk vil det å fjerne ferskt kjøtt og meieriprodukter fra kostholdet skade menneskers helse. Kvinner, barn, eldre og lavinntekts-grupper vil bli spesielt negativt påvirket,» la Stanton til.

  Forskerne advarte også om at det er vanskelig å erstatte næringsverdien til kjøtt med plantebaserte erstatninger, og at fattige som ikke spiser så mye kjøtt ofte lider av negative helseeffekter som underutvikling, undervekt og anemi på grunn av mangel på næringsstoffer og protein.

  «Animalsk kjøttmat er overlegen plante-basert mat ved å samtidig å ha flere mikronæringsstoffer og høykvalitets makronæringsstoffer som er kritisk for vekst og kognitiv utvikling,» sa Adegbola Adesogan, direktør for University of Floridas Global Food Systems Institute. «Anbefalinger om å eliminere animalsk mat fra kostholdet overser betydningen av kjøtt, spesielt det store behovet for kjøtt i kostholdet til underernærte i det globale sør».

  Dublin-erklæringen, som oppfordrer fanatikere til å slutte å fremme et kjøttfritt kosthold, har underskrifter fra eksperter fra flere toppuniversiteter, inkludert Cambridge, Edinburgh, Bristol, Belfast, Newcastle, Nottingham og Surrey, samt flere forskere fra Storbritannias ledende universitet for oppdrett av husdyr, Harper Adams.

  Animal Frontiers er det offisielle forskningstidsskriftet for fire vitenskapelige foreninger: American Society of Animal Science, Canadian Society of Animal Science, European Federation of Animal Science og American Meat Science Association.

  Fra New York Post, publisert 01.05.2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker og oversikter i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Scientists blast ‘zealots’ pushing plant-based diets, argue meat is crucial for health.

  Svar
 • The end time
  4 mai 2023 21:10

  Vi får gjøre som vi pleier. Send alt vi ikke trenger som forurenser til Afrika for der «forurenser det ikke på sammen måte» av en eller annen grunn. Og alle i vesten blir lykkelige av renere luft og en grønnere verden. Det er vanskelig å sette seg inn i noe slikt at folk som styrer og steller er så hjernedød…..

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Om Klimasaken og Kina – blant annet

Globalister jobber langsiktig med å få verdensherredømme

Forrige innlegg

Grenseløs dobbeltmoral:

Journalisme er ingen forbrytelse sier Biden, men glemmer glatt Assange.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.