POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Paul Craig Roberts:

Covid-tiltakene satte lys på helsevesenets underkastelse av «Big Pharma».

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi offentliggjør dette innlegget fordi det snur hele forestillingen om forholdet mellom privat-drift og offentlighet av helsevesenet snues helt på hodet. Men det han snakker om er leger som driver sin private praksis i forhold til leger ansatt i det offentlige helsevesenet.

Og vi har sett lignende tilfeller i Norge under Covid-tiltakene. Enkelt-leger som drev selvstendig tillot seg å medisinere pasienter med ikke-anbefalte medisiner med svært godt resultat, de mistet lisensen. Alle skulle gå i takt.

Jeg er i prinsippet tilhenger av dette offentlige systemet, men ikke slik det fungerer i dag. I dag går det i legemiddelindustriens takt – ikke i folkehelsens. Denne endringen har skjedd umerkelig over år. Innen psykisk helse merket jeg det for mange år siden da det gradvis ble praktisert at alle innlagte i det psykiske helsevesenet skulle medisineres.

Ideologien er: Medikamenter skal løse den psykiske problemer, til tross for at nesten alle skyldes gamle/aktuelle konflikter i pasientenes liv. Det som kreves for de fleste er en psykisk omprogrammering, ikke et hammerslag i datamaskinen eller redusert energitilgang. Medikamenter løser ikke en eneste psykisk eller sosial konflikt.

Knut Lindtner
Redaktør

Ødeleggelsen av det amerikanske helsevesenet.

Av Paul Craig Roberts.

Lederne  for USAs helsevesen er på mange måter agenter for Big Pharma. De straffer leger som ikke adlyder Big Pharmas pengegriske prosedyrer.

Ohio Medical Board er et godt eksempel. Legen Sherri Tenpenny vitnet i juni 2021 i Ohios House of Representatives Health Committee om farene ved de såkalte «Covid-vaksinene».

Hennes vitnemål var basert på publiserte undersøkelser i medisinske magasiner. Hun vitnet på det tidspunktet da det var full pressedekning om at hele befolkningen skulle vaksineres med en eksperimentell dose som ingen visste hva inneholdt.

Big Pharma og det amerikanske helsevesenet, som kontrollerte dette, ville ikke at noen skulle få greier på de enorme profittene, og hva ellers det handlet om.

Big Pharma kom med en rekke klager mot doktor Tenpenny. Og Ohio Medical Board sluttet seg til dette. De som vaksinerte ble urolige for 2 år og 2 måneder siden da doktor Tenpenny sa at den «såkalte» vaksinen førte til hjertebetennelse.

Sherri Tenpenny

Hennes påstand, kontroversiell på det tidspunktet, blir nå akseptert som sann. Men Ohio Medical Board har likevel straffet henne for å være korrekt.  De mener at doktor Tenpenny krenket statens Medical Practices lov. Big Pharma’s medisinske styre i Ohio har nå sørget for at doktor Tenpenny har fått inndratt sin legelisens.

Sannheten om vaksinen blir fortsatt dekket til.

Dette viser hvor korrupt medisinske spørsmål er i dag i De Forente Stater. Gjennom et langt liv har jeg sett på kollapsen av medisinsk praksis i USA. Tidligere hadde legene privat praksis. Du hadde et personlige forhold til legen din. De visste hvordan de skulle behandle deg. De fattige trengte ikke betale, og legene la til litt på regningen til de rike.

Legene var fokusert på din helse, ikke på lommeboken sin. I dag blir legestudenter fortalt at de, ifølge Obamacare, er offentlig ansatte. Både Obamacare og annen lovgivning har ødelagt systemet med privat praksis. 

Leger som protesterte mot Covid-protokollene og reddet pasienters liv med Ivermectin og HCQ fikk sparken. Om de hadde privat praksis ble de dratt inn foran korrupte medisinske styrer hvis lommer var stappet fulle med penger fra Big Pharma.

Scanning av katter, MRI-tester og blodanalyser er fantastiske tester for å kunne diagnostisere. Men når man setter teknologien til side i helsevesenet i USA forfaller det raskt. Den raske utviklingen av det «corporate» helsevesen har ført til at nå tenker de bare på profitt.  Legenes jobb er å overlevere pasientene til det Big Pharma foreskriver, og så haste videre til neste pasient.

En måte Big Pharma bruker i sin politiske kampanje på er å få stengt privat medisinsk praksis og å få kongressen til å vedta lover som har resultert i at man i stedet fakturerer forsikringsselskapene. Medicare blir betalt mer og mer på den måten, heller enn å støtte  privat praksis.

Konsekvensen er at privat praksis blir ofret, det «corporate» helsevesenet overtar. Det dette betyr er at «våre representanter» i kongressen ikke lenger er våre representanter. De er blitt Big Pharmas representanter. Og representanter for andre som finansierer valgkampanjer.

Big Pharma’s representanter har sentralisert vårt helsevesen og snudd det mot oss ved å gjøre helsevesenet til til en hvilken som helt annen pengemaskin.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Jeg må si meg veldig glad for å ha mistet tilliten til farmasi og «leger» tidlig i livet…..
  Antidepressiva gjorde alt verre, personlighetsforandringer som skremte meg, og å slutte var ikke så greit som de lovte. Verste Withdrawal-symptoms fra dine mareritt. Pharmakoeia er djevelsk. Leger er godt betalte og få er verdige, som vi har sett.
  Obama kan bare passe seg. Kjøkkensjefen hans døde mystisk. Visste vel litt for mye.

  Svar
  • Noen leger er grei. Min tilbød antidepressiva. Jeg sa nei takk. Går heller hjem og røyker en joint mot smertene. Legen sa: det gjør du rett i.

   Svar
   • Det enkle er ofte det beste, for å bruke et tidløst uttrykk. Og den (dessverre) ulovlige jointen din var nok den beste medisin.

    Selv er jeg av den oppfatning at det eneste fornuftige man kan bruke sin allmennlege til i dag, er å få resept på smertestillende (basert på noenlunde naturlige stoffer), sykemelding og evt. henvisning til spesialister ved mistanke om alvorlig sykdom.

    De fleste som går til legen er i hovedsak plaget med infeksjoner av forskjellig art. Smerter i ledd og skjelett, utbrenthet og depresjon, som igjen skyldes jag, forpliktelser, stress og umenneskelige forventninger i arbeidslivet. Stress med småbarn og familieliv, et kaldt samfunn hvor medmenneskelighet, omsorg og samarbeid er blitt noe i nærheten av fremmedord siden midten på 80-tallet. Henger man ikke med i det sinnsyke samfunnstivoliet vi har fått, blir man overlatt til seg selv som utskudd, og som ikke lengre har noen nytteverdi.

    Dette skaper glimrende forhold for legemiddelindustrien og deres syntetiske og giftige produkter, som de selger til godtroende helsemyndigheter og folk i de forskjellige land, og med astromisk profitt. Bivirkninger og skader vil de ikke ta ansvar for, les eks. covid-vax (…)

    Folk gjør best i å være bevisst på hva de spiser og drikker. Ha et noenlunde aktivitetsnivå – gjerne et par turer i skog og mark et par ganger i uka – og fremfor alt; sørge for å få i seg de vitaminer og mineraler kroppen trenger – D-vitamin (som veldig mange av oss i nord har for lite av og som er superviktig!), Sink og C-vitamin og Magnesium og Kalsium – bare for å nevne de viktigste for å opprettholde et godt immunforsvar og god helse.

    Stol på egen kunnskap og magefølelse på hva som er riktig og galt. Og tro for all del ikke at legemiddelindustrien vil få deg frisk, eller at du skal være frisk. Da tjener de jo ikke penger…
    De vil bare du skal ta remediene de tilbyr, og som oftest ikke gjør annet enn å døyve symptomene på plagene dine, uten å gjøre deg frisk. I tillegg følger bivirkninger fra det legen ga deg resept på, og som gjør at du får utskrevet andre piller for å ta symptomene på det som gav bivirkninger i første omgang.

    Kynisk og effektiv inntektskilde for BigPharma det der, på din bekostning.

   • Wow, thank you, whoever you are,

    cannabis er det beste for kroniske smerter , bare spør meg.
    Til hælvete med legene

 • Jeg prøvde å redde min slektslinje, men det helt uovertenkte svaret var: «jeg tror på systemet»;
  okay,
  så får vi se hvor lenge de lever. Avkom? Neppe. I så fall noe rart.

  Svar
 • De som ikke har skjønt det nå er bare til å avskrive.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dette har du ikke hørt.

En helt annen historie om starten på Ukrainakrigen.

Forrige innlegg

Hvem skal betale for Ukrainas gjeld når de har tapt krigen?

Vestlige skattebetalere?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.