POSTED IN Coronavaksiner

CDC-rapport:

Vaksinene har ført til 50% økning i overdødelighet

17 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

CDC-rapport bekrefter at 535 000 amerikanske barn og unge voksne har dødd siden FDA godkjente covid-vaksinen, noe som resulterte i en sjokkerende 50 % økning i overdødelighet.

Av The Expose.

En rapport utgitt i hemmelighet av US Centers for Disease Control (CDC) har avslørt at covid-vaksiner, utpekt som løsningen på det påståtte SARS-CoV-2-viruset, faktisk kan gjøre mer skade enn gagn for barn og unge voksne i USA.

I følge CDC har svimlende 535 000 barn og unge voksne dødd siden FDA ga nødbruksgodkjenning for at covid-vaksineringen kunne starte i USA. Dette er en økning på 50 % i flere dødsfall i aldersgruppen sammenlignet på høyden av covid-pandemien i 2020.

Men USA er ikke det eneste landet som står overfor dette problemet. I følge en offisiell rapport publisert av den britiske regjeringens byrå for nasjonal statistikk (UK Office for National Statistics), har covid-vaksinerte barn 45 ganger større sannsynlighet for å dø av alle årsaker enn uvaksinerte barn, og 137 ganger større sannsynlighet for å dø av covid enn uvaksinerte barn.

Disse funnene er intet mindre enn alarmerende, og har skapt alvorlige bekymringer om sikkerheten til covid-vaksiner. Til tross for denne sjokkerende statistikken har både den amerikanske og britiske regjeringen fortsatt å presse på for flere vaksinasjoner, og har gått så langt som å utvide nødbruks-godkjenningen av covid-vaksinen til barn så unge som 5 år gamle i Storbritannia, og så unge som 6 måneder gamle i USA.

Mens vaksinene angivelig ble utviklet for å beskytte alle mot den påståtte covid-sykdommen, tyder tallene på at vaksinene i seg selv kan være ansvarlige for den alarmerende økningen i overdødelighet. I kjølvannet av den ferske britiske rapporten om den alarmerende økningen i dødsfall blant vaksinerte barn, lurer mange på hva som kan være årsaken.

Ingen av rapportene går nærmere inn på spesifikke dødsårsaker, men det er flere mulige forklaringer som er fremsatt. En av de mest bekymringsfulle årsakene er den negative effekten som covid-vaksinen kan ha på hjertet. Nyere studier har vist at covid-vaksinene kan forårsake betennelse i hjertet, en tilstand kjent som myokarditt, spesielt hos unge mennesker.

Myokarditt forårsaker betennelse i hjertemuskelen, som da kan føre til at hjertet blir svekket og ikke kan fungere ordentlig. Symptomer på myokarditt kan inkludere brystsmerter, kortpustethet, tretthet og rask eller uregelmessig hjerterytme. I alvorlige tilfeller kan myokarditt føre til hjertesvikt, hjertestans eller til og med død. Mens den eksakte årsaken til myokarditt etter vaksinasjon ennå ikke er fullt ut forstått, mener noen eksperter at det kan skyldes en immunrespons utløst av vaksinen som feilaktig angriper hjertevevet.

En annen mulig forklaring på økningen i dødsfall blant vaksinerte barn er fremveksten av en merkelig og sjelden type blodproppsykdom kjent som trombose. Denne lidelsen har blitt observert hos mange mennesker som har fått AstraZeneca og Johnson & Johnson covid-vaksinene, og det antas å være forårsaket av en immunrespons på vaksinen. Men data publisert av både CDC og Storbritannias MHRA bekrefter at både Pfizer og Modernas mRNA-injeksjoner forårsaker det samme.

Noen eksperter har også reist bekymringer om de langsiktige effektene av covid-vaksinene, spesielt på immunsystemene til barn. Til tross for disse risikoene, fortsetter mange regjeringer og farmasøytiske selskaper å presse på for vaksineringer, og hevder at fordelene oppveier risikoen. Imidlertid antyder de nylige funnene fra UK Office for National Statistics og CDC i USA at dette rett og slett ikke er tilfelle, spesielt for barn.

I lys av disse funnene etterlyser mange eksperter nå en revurdering av risikoene og fordelene ved covid-vaksinering av barn. Risikoen for alvorlige bivirkninger må veies nøye opp mot de potensielle fordelene ved vaksinasjon, spesielt i lys av den lave risikoen som covid utgjør for barn.

Tallene som kommer fra både Storbritannia og USA vil garantert sette i gang en heftig debatt blant helsepersonell og folk. Bare tiden vil vise hva fremtiden bringer for de millioner av barn og unge voksne som har fått vaksinene, men foreløpig har den sjokkerende sannheten blitt avslørt. Covid-vaksiner gjør langt mer skade enn nytte.

Fra The Expose, publisert 3 mars 2023. Skrevet av The Expose.
Oversatt fra engelsk av Northern Light, noe forkortet. Linker, diagrammer, oversikter og video i orginalartikkelen.

Orginalartikkel: Secret CDC Reports confirm 535k American Children & Young Adults have died since the FDA approved the COVID-19 Vaccine, resulting in a shocking 50% increase in Excess Deaths.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

17 kommentarer. Leave new

 • «Risikoen for alvorlige bivirkninger må veies nøye opp mot de potensielle fordelene ved vaksinasjon »

  Hvilke potensielle fordeler?

  Økt salg av tamponger?

  Se på sykdom /dødelighet og spredning i land som ikke ble skremt til å ta denne eksperimentelle injeksjonen.
  Heldigvis for disse landene valgte de å ikke ta imot denne U-hjelpen.

  Svar
 • Regner med dette er en tilsiktet effekt av vaksinen. Det djevelske i dette er hva det gjør med foreldre å miste et barn – jeg kan bare forestille meg de traumene dette vil skape på kort og lang sikt i en familie; ikke minst hvor man har vært i tvil om dette var riktig, og nå må ta inn over seg at en sannsynligvis (om enn aldri så mye i god tro) har medvirket til å ta livet av sitt eget barn. Slike traumatiserte foreldre vil enten ta opp kampen for å få andre fra å gjøre samme feil, eller vandre rundt i en døs til døden kommer som en befrier..

  Svar
 • Øystein Jørgensen
  9 mars 2023 13:47

  «det påståtte Sars-CoV-2-viruset».
  «Den påståtte covid sykdommen».
  Nettop.
  Helt korrekt
  Både øst og vest gikk sammen om å dikte opp et eventyr om at et forferdelig farlig virus Finnes.
  Tett samarbeid mellom lederne i både USA, EU og Kina m.fl.
  Skremme alle verdens mennesker nok til å gi opp friheten og bli underlagt et globalt styrt tyranni.
  Da er det på tide å undre på om motsetningene som nå synes (vises frem?) Når det gjelder Ukraina og Taiwan egentlig Stikker så veldig dypt når det kommer til stykket.
  Betyr disse stridighetene at stormaktene i verden virkelig mener at det er mer som Skiller enn forener eller er det bare enda mere smoke and Mirrors?
  Dagens spesialister i propaganda Og psyops er blitt utspekulerte nok til å klare å lure selv de smarteste.

  Svar
  • Glitrende kommentarer fra både Øystein Jørgensen og Eli!!

   De såkalte stridene stormaktene samarbeider mer enn det vi har godt av å vite. Og i dag er de ute og skremmer litt igjen, sånn at vi aldri skal glemme, dette såkalte «viruset» og det som herjet befolkningene i to år med daglige maktovergrep. Under «fanen»; «omsorg», til og med!!

   Utrolige feige og onde folk dette her, som ikke eier skrupler i sin psykopatiske fremferd. Merkelig at dem fortsatt går fri etter verdenshistoriens største forbrytelse!?

   Svar
  • Wasan Totland
   9 mars 2023 21:15

   Takk for at du viser så god innsikt. Det er veldig få som klarer å resonnere seg til at viruset umulig kunne ha vært sluppet. Det sier jeg på basis av flere ting som forøvrig nå er avslørt som løgner. Dette angivelige viruset muterte likt over hele verden til samme tid og det ble fanget opp samtidig. selv om virus gjør det tusenvis av ganger. Vi fikk aldri vite hvordan de sekvenserte. Det som er tristest oppi alt er fortsatt anvendelse denne rtPCR testen, som selv WHO haq sagt er ubrukelig som diagnoseverktøv. Mye kunne vært stoppet hvis vi klarte å stanse den. I stedet ser vi skremmende endringer i lovverki for fugleinfluensa. Vi ser at de ønsker å avgi makt i strid med Grunnloven til WHO som er kuppet av WEF. Vi ser at de bruker mRNA teknologoi på sprøyter som gis til våre skolebarn i flere doser angivelig mot kreft og Polio. En vaksine trenger ikke boostere. Pass på deres barn og ungdommer. Ikke la dem ta disse sprøytene.

   Svar
 • Ja, de er uovertrufne disse «vaksinene»; så lenge de «redder» oss fra det påståtte livsfarlige viruset, er det selvsagt revnende likegyldig at de øker risikoen betraktelig for å dø av alt mulig annet……Nå er forresten camilla Stoltenberg ute å roper Ulv, Ulv igjen og advarer mot en ny koronabølge; jeg håper virkelig at alle «etternølerne» for alvor våkner og innser all løgnen, fanteriet og ondskapen som hun og hennes medsammensvorne farer med!

  Svar
  • Wasan Totland
   9 mars 2023 21:23

   Navnet Stoltenberg kommer til å bli assosiert med djevelen i ettertid. Jeg føler bare avmakt for disse krapylene. Hårstad skrev at han hadde lest Quislings memoarer på rundt fem hundre sider. De hadde vært bedre for landet enn APs styringsjournal.

   Svar
 • hans m nord
  9 mars 2023 14:23

  Det er stor overdødelighet , også for eldre. Så ingen grunn til å late som om dette bare er et problem for de opp til 44 år, slik dataene fra CDC antyder. Selv om ikke hjertebetennelser er mest hyppig hos eldre, som følge av vaksinen, er det en lang rekke andre skader som gjør seg gjeldende, feks demens, kreft mm.

  Svar
 • hans m nord
  9 mars 2023 14:45

  FrA Uk

  The ONS includes the «unvaccinated» as those who died within 21 days of being vaccinated. As most vaccine deaths occur in the first 48-hours, this destroys the credibility of the ONS data. Unless a person is too stupid to notice…..

  Svar
  • Wasan Totland
   9 mars 2023 21:25

   Nettopp. Et prokuratorknep som gikk rett gjennom hos det hjernevaskede folket.

   Svar
   • Jeg har lest argumentet at disse vaksinene er satt i så enormt mange doser at man for lengst ville oppdaget det om de hadde hatt farlige bivirkninger…..Nå har jo bivirkningene vist seg i bøtter og spann i lang tid – men det hjelper så smertelig lite når media og myndigheter med fullt overlegg har bestemt seg for å stikke hodet i sanden iført skylapper..
    I en ny artikkel, https://forskning.no/covid19-demografi/hvorfor-dode-sa-mange-i-norge-i-fjor/2166941, forklarer Uvitsland hvorfor så mange døde ifjor:»Vi har fått en ny sykdom, covid-19, som er i stand til å ta livet av de eldste og skrøpeligste». Aaaa, Så dette forklarer altså hvorfor drøssevis av friske 30-40-50-åringer plutselig dør ; de er gamle og skrøpelige….

 • Northern Light.
  9 mars 2023 17:03

  Lege finner at grafén overføres fra covid-vaksinerte til uvaksinerte, danner blodpropper og desimerer blodceller.

  Av The Exposé, publisert 8 mars 2023.
  Han viste også at grafén overføres fra «vaksinerte» til uvaksinerte, og ødelegger røde blodceller og forårsaker blodpropp hos uvaksinerte. Dr. Philippe van Welbergen, medisinsk direktør for en biomedisinsk klinikk, var en av de første som advarte om skaden som covid-injeksjoner gjorde på folks blod, ved å publisere bilder i fjor av blodprøver under mikroskop .

  I begynnelsen av juli 2021 ble Dr. Philippe intervjuet på en sørafrikansk tv-kanal, Loving Life TV. Han forklarte at når pasientene hans begynte å klage over kronisk tretthet, svimmelhet, hukommelsesproblemer, til og med noen ganger lammelser og kraftig menstruasjon for kvinner i 60-årene og oppover, tok han blodprøver. Blodet deres hadde uvanlige rørlignende strukturer, noen partikler som lyste opp og mange skadede celler, og få friske celler var synlige. Inntil tre måneder tidligere hadde han aldri sett dette i blod. Vi vet nå at disse rørlignende strukturene er grafén.

  Siden den gang har Dr. Philippe vært en vanlig gjest på Loving Life TV og advart mot den eksperimentelle covid-injeksjonen, oppdaterte om de økende skadene som de eksperimentelle Covid-injeksjonene gjør på blod, og om covid-situasjonen i Storbritannia og Sør-Afrika. Den 12 februar 2022 var Dr. Philippe igjen gjest på tv-kanalen, for å vise sine siste lysbilder med blodprøver.

  Del én er en diskusjon som inkluderer svar på publikums spørsmål. I del to presenterer Dr. Philippe bildene av sine siste mikroskop-bilder av blod og forklarer hva bildene viser. Han kommenterer nesten 100 bilder av blod fra både «vaksinerte» og uvaksinerte pasienter. Bildene hans viser at uvaksinerte pasienter har blitt «infisert med giftige stoffer fra vaksinene gjennom «utskillelse», (hudkontakt eller pust fra vaksinerte).

  Det første bildet er av typiske friske røde blodlegemer sett med et mikroskop, hvordan blod skal se ut. Det er ingen koagulasjon eller fremmedlegemer i det. Det neste bildet er av en person som har fått den eksperimentelle covid-injeksjonen. Blodet koaguleres, de misdannede røde blodcellene klumper seg sammen. Cellen som er ringet inn i bildet er en sunn rød blodcelle, en av de få på bildet, ved siden av grafén-fibrene. Du kan se størrelsen på grafénfibrene i forhold til størrelsen på en rød blodcelle. Fibre av denne størrelsen vil blokkere kapillærer. Du kan også se at grafén-fibrene er hule og inneholder røde blodlegemer.

  Et par uker før videoen ble laget, begynte Dr. Philippe å legge merke til en magnetisk eller elektrisk polaritetseffekt på forskjellige sider av grafénfibrene. På bildet til høyre for fiberene, er cellene koagulert, og på venstre side er det noe som ser ut som et gap formet som en omvendt «C». Dr. Philippe sier at dette har aldri blitt observert før, men nå, plutselig, blir den sett i nesten alle prøver. Det er en indikasjon på at «hvordan de reagerer med omkringliggende blodceller har endret seg, og jeg vet ikke hva som utløser det,» sa han.

  Et annet bilde er av en blodprøve av et uvaksinert tre år gammelt barn. Den viser biter eller «skår» av grafén som «er et resultat av utskilling», med andre ord har grafen blitt overført fra «vaksinerte» foreldre til deres uvaksinerte barn. Et nytt bilde viser en blodprøve fra et åtte år gammelt uvaksinert barn med blod som har blitt kontaminert og ødelagt av overføring av grafén fra de rundt ham/henne som har fått en covid-injeksjon. Barnets høyre arm og øvre høyre ben er lammet, barnet klarer ikke å løfte høyre arm og ben.

  Dr. Philippes presentasjon er virkelig skremmende – en må se den, spesielt de som hevder at Covid-injeksjoner er «trygge» og insisterer på at folk skal injiseres. Covid-injeksjonene er et våpen for folkemord, og hvordan menneskene som har utviklet dem fortsatt kan gå fritt er utrolig.

  Fra The Exposé, publisert 8 mars 2023. Skrevet av The Exposé,
  Oversatt fra engelsk. Linker, bilder, oversikter og videoer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Doctors find Graphene is shedding from the COVID Vaccinated to the Unvaccinated, forming Blood Clots & decimating Blood Cells.

  Kommentar:
  Linkene «The Live Stream» og «Part two» i orginalartikkelen virket ikke når dette ble skrevet.

  Svar
  • «Bildene hans viser at uvaksinerte pasienter har blitt «infisert med giftige stoffer fra vaksinene gjennom «utskillelse», (hudkontakt eller pust fra vaksinerte) »

   Nåja. Nå kunne man visst, under det verste HIV-hysteriet for noen år siden, bli smittet av HIV via myggestikk.
   Nå altså ‘grafen’ via pust.
   – eller mental overføring?
   Vi har nettopp vært igjennom to års unødvendig Covidvirus- hysteri. Der vitenskap, tall og fornuft ble lagt under et politisk teppe.
   Så bør vi vel ikke møte dette med enda mer uvitenskapelig hysteri?

   Svar
 • Northern Light.
  10 mars 2023 15:27

  Storbritannia: Covid-fortellingen faller fra hverandre – avisen The Telegraph vil at tidligere ministre skal arresteres for forbrytelser mot menneskeheten.

  Av Swebbtv.
  Deler av hovedstrømpressen har nå snudd, og begynt å snakke om hva som foregikk under den såkalte pandemien og de totalitære nedstengningene, som ble gjennomført og utgjorde «forbrytelser mot menneskeheten». Dette etter at det ble avslørt hva den britiske regjeringen egentlig snakket om under pandemien. I The Telegraph kan du nå lese at landets tidligere helseminister Matt Hancock «bør arresteres for forsettlig uredelighet i offentlige verv».

  Forrige uke begynte The Telegraph å publisere de såkalte «lockdown-filene», en gigantisk lekkasje av 100 000 WhatsApp-meldinger, sendt mellom Storbritannias tidligere helseminister Matt Hancock og andre ministre midt i den såkalte pandemien. Dette har tatt landet med storm, og publiseringene har fortsatt.

  Nå skriver den britiske avisen at Matt Hancock «bør arresteres for forsettlig uredelighet». Dette basert på det som står i meldingene som ble sendt mellom politikerne. Det har blant annet kommet frem at Hancock ønsket å «skremme buksene av alle» med covid. Han lurte også på: «Når slipper vi neste variant?» av viruset.

  I The Telegraph kalles ministrene «den maktgale kabalen som i løpet av to hektiske år gjorde Storbritannia til en totalitær stat». Den britiske avisen stiller spørsmål ved om én av «modellene» som politikerne brukte og begrunnet covid-tiltakene med, var riktig. Faktisk, for eksempel, hevder The Telegraphs artikkel, var det ingen sannsynlighet for at sykehuskapasiteten skulle gå tom.

  Nå lurer altså avisens spaltist på om det er grunnlag for å reise tiltale mot den tidligere statsråden for tjenesteforseelser i offentlige verv. Noen familier til mennesker som bodde på sykehjem forbereder også et privat søksmål mot Hancock, heter det.

  «Statsadvokatembetet må da ta stilling til om det er av allmenn interesse å gå videre. Lockdown-filene skal gi kritiske bevis. Når treårsdagen for stengingene nærmer seg, har kampanjen ‘Rettigheter for innbyggere’ bedt medlemmene om å legge ut et bilde av sine kjære i lykkeligere tider, sammen med de tre ordene som best beskriver dem.

  Det er de eldre damene og herrene innelåst uten kontakt med en nær slektning eller venn. De ble overlatt til en levende død tilværelse av våre gale covid-mestere for å «redde liv». Hva kunne noen gang ha rettferdiggjort en slik forbrytelse mot menneskeheten?» skriver The Telegraphs Allison Pearson.

  Samtidig påpekes det i sosiale medier at Matt Hancock neppe var eneansvarlig for det som skjedde. Han skal ikke alene gjøres til syndebukk, mens de andre går fri. «Det var ikke bare Matt Hancock som løy, det gjorde alle, hele regjeringen og hovedstrømpressen,» påpeker en person på Twitter.

  «Veldig stort! For første gang krever en avis i hovedstrømpressen i den vestlige verden, at en politiker blir arrestert og tiltalt for sine handlinger under covid-pandemien. Den offisielle fortellingen nærmer seg slutten. Snart ser alle at keiseren er naken. De ansvarlige i alle land skjelver fordi de var medansvarlige for den trolig største medisinske skandalen noensinne. De ansvarlige i Sverige bør også stilles til ansvar», skriver Swedish Doctors’ Call på Twitter.

  Fra Swebbtv, publisert 8 mars 2023. Skrevet av Swebbtv.
  Oversatt fra svensk. Linker og Tweets i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Covidnarrativet rämnar – media vill arrestera tidigare minister: ”Tjänstefel”, ”brott mot mänskligheten”.

  Svar
 • «…var det ingen sannsynlighet for at sykehuskapasiteten skulle gå tom.»

  Og var det noen sannsynlighet for det (i Norge) så var det (burde være) kjent fra mange år tilbake. Både sykepleier og legemangel.
  Bevisst – eller ukyndig politikk? Resultatet var ihvertfall det samme innen sykeomsorgen.
  Når ukyndige politikere nå tilskriver dette grunnet Covidvirus, så er det GROV løgn. Grov LØGN!

  Og vi kan ikke ha politikere som lyver grovt til å styre nasjonen Norge.
  De må fratas sin styringsmulighet, interneres og stå fram på Tv i beste sendetid å forklare sine løgner; og for «forsettlig uredelighet».

  Svar
 • Coward19 hysteriet og de skadelige vaksineringene med coward19 quaksinen som folk ble presset til å ta i strid med Nuremberg konvensjonen (det er ulovlig å bruke noen som helst pressmidlet til å ta en eksperimentell ikke godjent behandling!!!). Dette må får rettslig ettersprill med siktelser som bla.a lands svik og forbrytelser mot menneskeheten for de som har medvirket. Begge siktelser som tradisjonelt medfører døds straff…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ikke til å tro:

Russland gir 20 000 tonn kunstgjødsel gratis til Malawi.

Forrige innlegg

Folk vil begynne å stille spørsmål om ansvaret.

Energikrisen er ikke skapt av Russland, men i EU.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.