POSTED IN Coronavaksiner

Canada:

Regjeringa krever boostere hver niende måned.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kanadiere vil bli pålagt å ta COVID-sprøyte hver niende måned i overskuelig fremtid, sier helseminister Jean-Yves Duclos. Han sa til journalister at tidligere definisjoner av «fullvaksinert» ikke lenger gir mening. Dette skriver Western Standard.

Av red. PSt

«Ni måneder er veldig klart og vil hjelpe folk å forstå hvorfor «up-to-date» er den riktige måten å tenke på vaksinasjon nå, sa Duclos. «‘Fullvaksinert’ gir ingen mening nå. Det handler om ‘up-to-date’. Så er jeg oppdatert i vaksinasjonen min? Har jeg fått vaksinasjon de siste ni månedene?»

Ifølge Blacklock’s Reporter, ble Duclos spurt av en journalist om han la opp til at vaksinepåbudene skulle komme tilbake til høsten, svarte han: «Vi må fortsette å kjempe mot COVID.»

– Utelukker du tilbakevending til påbud? spurte en reporter. «Vi ønsker å være forberedt på neste høst, og det krever en oppdatert vaksinasjon som er basert på de ni månedene,» svarte Duclos.

«Vi vil aldri bli fullstendig vaksinert mot COVID-19,» sa Duclos. «I likhet med viruset, utvikler immuniteten vår seg.»

«To doser er ikke lenger nok,» sa Duclos. «Vi må holde vaksinasjonen vår oppdatert.»

«‘Up-to-date’ betyr at du har fått den siste dosen din i løpet av de siste ni månedene,» sa Duclos. «Hvis du allerede har mottatt en første booster, er det flott. Vennligst se om du er kvalifisert for en andre eller tredje booster for å holde deg oppdatert.»

For tiden er 86 % av kanadiere over fem år fullstendig vaksinert med to COVID-skudd, ifølge en nasjonal rådgivende komité for immunisering. Komiteen sa i en rapport fra 29. juni at den ville «fortsette å overvåke bevisene» om hvorvidt tredje og fjerde boosterskudd vil bli anbefalt for allmennheten.

Komiteen har godkjent et fjerde boosterskudd for sykehjemsbeboere, fanger, innbyggere i First Nations-samfunn, allmennheten over 65 og immunkompromitterte personer over 12 år.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Jean-Yves-Duclos-696x390.png
Canadas helseminister Jean-Yves Duclos i midten

Myndighetene i Canada tar ingen hensyn til at vaksinene beviselig fører til flere alvorlige skader og dødsfall enn noen tidligere vaksiner i verden. De tar ikke hensyn til at dette ikke er vaksiner, men eksperimentell genterapi. Og de tar ikke hensyn til at naturlig immunitet er fullstendig overlegen i forhold til den svake og kortvarige beskyttelsen «vaksinene» måtte gi.

Canada et av verdens hardeste koronadiktaturer

Canada, som vi har vært vant til å se på som et liberalt, demokratisk og ganske avslappet samfunn, har gjennom koronaperioden stått fram som et knallhardt koronadiktatur.

I dette klippet fra 2017 framhever Klaus Schwab spesielt Justin Trudeau og «mer enn halvparten av hans regjering» som ei regjering WEF har «penetrert»:https://www.youtube.com/embed/Ah6vy-Wo9bo?feature=oembed

I 2021 slo myndighetene i Canada til og med ned på «ulovlig bruk av skøytebaner og akebakker».

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • På tide med «borgerkrig» i Canada, befolkningen mot «eliten». Befolkningen bør (og kan) utskrive nyvalg og nedsette riksrett over regjering og myndigheter.
  Videre burde de kanskje tenke på generelt amnesti for folk som «går på jakt» mot ødeleggerne av det canadiske samfunn.
  Slike overgrep som «eliten» her forsøker seg på er så grove at seriøse midler bør tas i bruk mot dem.
  De bruker voldsmetoder, og bør faktisk få det i retur. Hva er forskjellen på å dø av en «vaksine» tvunget på deg og en kule i panna «tvunget» på deg?
  Vi (hele verden) kommer ingen vei med de gale hvis vi ikke er villige til å kraftig redusere deres livslengde.

  Svar
 • Georgia Guidestones har blitt sprengt. Det er der hvor det nevnes at menneskeheten burde holdes nede på ett antall som 500 mill. Sprengningen har blitt tatt video av og det var da bare en større blokk som røyk.
  Men politiet har fjernet restene – av sikkerhetsgrunner. Noen mistenker GOP representant KalissTaylor for å ha noe med det, ettersom hun gikk til noe valg med fjerningen av dette Satanistiske monument på sitt program. Hvordan politiet øyeblikkelig fjernet resten istedet for å sperre av området sier da sitt også. Ja disse sikkehetsgrunnene, er det ikke på tide å sprenge Rockefeller og Goldman Sachs bygningene ? Bare for sikkerhetens skyld?

  Forøvrig – the Waco Kid har en storslått kommentar om Covid.
  https://twitter.com/TheWacoKid8/status/1544700709618188288

  Svar
 • Det blir tynt i rekkene etterhvert … Ikke stort bedre andre steder. Verden styres av galninger og det er på tide at vi sier STOPP. Det er nok nå. Det viktigste som kan gjøres er å fortsette å spre informasjon. Skriv gjerne ut informasjon som bør deles og heng det opp på oppslagstavler rund om. Små drypp gir resultat. Det vet jeg … Har allerede møtt tidligere tilhengere av «vaksineringen» som nå angrer bittert.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Mink ble avlivet uten grunn

Mette Frederiksen og elefanten i rommet

Forrige innlegg

Stortinget har frasagt seg styringen

Kraftselskapene tømmer vannmagasinene med viten og vilje!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.