POSTED IN Covid-19, Endring av politikken

Canada:

Myndighetene setter hardt mot hardt med unntakstilstand.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ottawa: Unntakstilstand og politiraid

Av Jan Herdal

Bare noen timer etter at Ottawas ordfører Jim Watson hadde erklært unntakstilstand, rykket politiet i går kveld lokal tid ut med store styrker mot demonstrantene. Foreløpig ser resultatet ut til å være magert. Hovedfokus var å stanse den viktige tilførselen av drivstoff til kjøretøyene.

På en større parkeringsplass utenfor byen ble det ifølge CTV beslaglagt 3200 liter diesel, samt all propan politiet kom over. Stedet har fungert som mellomlager for videre distribusjon inn til demonstrantene i byen. Fins nok flere sånne, og det blir vanskelig for politiet å spore opp alle. Det er duket for en katt og mus-lek i byens utkanter.

Men særlig kampen om å få drivstoffet fram til demonstrantene vil tilspisse seg. Drivstoff er allerede i flere dager blitt distribuert ved hjelp av «uformelle» kanaler, ofte enkeltpersoner til fots som drar kjerrer med fulle dieselkanner. En viktig vare i vinterkulden.

Ifølge polititall var det søndag ca. 500 trailere og andre kjøretøy i «rød sone» i byens sentrum.

Aksjonsledelsen har svart på politiets drivstoffaksjon med å oppfordre sympatisører til å stille mannsterkt opp og vandre rundt i området med tomme dieselkanner i dag. Dette som en markering, men sikkert også som en mulighet for å smugle inn noen kanner som er fulle.

Rykter om at militæret skal ha grepet inn, synes ikke å være riktige. Ifølge CTV ble bare sju personer arrestert i løpet av kvelden. Et hundretall bøter skal også være utdelt. Aksjonsledelsen har erklært at den tilbyr gratis advokathjelp og dekker alle kostnader for de som rammes.

Den nye folkespleisen via  GiveSendGo går utmerket. Det siste tallet jeg så var 2,5 mill. kanadiske dollar, eller ca. 15 mill. norske kroner.

Trucker protest to Ottawa to pass through Medicine Hat | CHAT News Today
Det er ikke lett å flytte på disse

Særlig lørdag var det mye folk på beina over hele landet, i protest mot Trudeaus koronaregime, og til støtte for trailersjåførene i hovedstaden. Markeringene fortsatt på søndag, men i noe mindre omfang. Spesielt store folkemengder, utenom Ottawa, var det i byene Toronto og Quebec city.

Politiet vil gjøre alt de kan for å bryte opp demonstrasjonen i Ottawa sentrum. At de går etter drivstoffet er et svakhetstegn. Å skulle taue bort flere hundre trailere er en enorm oppgave. 

Dessuten takker tauefirmaer som har det tunge utstyret som kreves nei. Til daglig lever de av å stå på god for med trailersjåfører. Og hvis trailerne er tømt for drivstoff, kan de heller ikke kjøres bort.

Dette er ikke over.1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 425 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Trudeau er en marionett, kontrollert av Klaus Schwab. I videoen under skryter Schwab av at han har Young Global Leaders fra World Economic Forum i 450 byer over hele verden. Han skryter spesielt av Canada, Argentina og Frnakrike, hvor han sier at halvparten av regjeringen er Young Global Leaders.

  https://www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2022/02/Schwab-Global-Leaders.mp4?_=1

  Svar
 • THE GREAT RESET OG "YOU WILL OWN NOTHING AND BE HAPPY"
  9 februar 2022 11:16

  Traudau i likhet med mange av verdens ledere er kun marionett for de hyper rike og mektige i verden… Han vant «valget» ned help av Dominion valg juks maskiner og han er en av mange som her blitt indokrinert i WEF leder Klaus Schwabs «unge lederes» program for å bli en god globalis. WEF, IMF og mange mange andre organisasjoner jobber egentlig for å innføre en verdens regjering som er føydalistisk, føydalisme innebærer at kunn de rikeste og mektigste vil eie noe, ha frihet eller retthigheter. Resten vil leve i praksis som slaver uten noe som helst… Alt under slagordet «du vil eie ingenting og være lykkelig» (på engelsk You will own nothing and be happy» og unskylnginen de bruket er at dette skal redde verden fra overbefolkning global oppvarming…

  Svar
 • I Norge så har vi 3 av disse lands svikerne som har vært på WEF sitt opplærings program. Bla.a vår kronprins…

  Svar
 • Rørende å se det samholdet og stå på viljen de viser. Håper de har kapasitet og økonomisk ryggrad til å knekke den motstanden de møter. 100 % støtte fra meg. Spent på hva som skjer i Oslo lørdag 19.2. når liknende aksjon går av stabelen der. Var 17 000 påmeldte i løpet av kort tid. Tyder på at vi, FOLKET, har fått nok. Men, det norske folket er gjennom lang tid (generasjoner) dressert til lydighet. Derfor er jeg svært spent på utfallet.

  Svar
 • Svar
 • Trudeau er en lands sviker i liket med de fleste av verdens politikere og andre som har medvirket til korona hysteriet, de MANGE ulovlieke korona tiltakene, de ulovlige nedstengringene, og de ulovlige korona vaksine kampanjene.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Vitenskap og svindel:

Når det er mye penger i spill er det lett å ta snarveier.

Previous Post

Canada: Hardt mot hardt.

Politikere karakteriserer demonstrantene som «terrorister».

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.