POSTED IN Klima, Mat/Landbruk

Bonde-protester i Nederland mot den store planen:

Vekk med småbøndene på grunn av klimaet!

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Småbøndene skal vekk og Bill Gates og Black Rock skal overta kontrollene av jorda. Det er den overordnete planen. For å gjøre gårdene ulønnsomme skal gjødslingen reduseres. Begrunnelsen: Klimaet.

Knut Lindtner
Redaktør

Nederland erklærer unntakstilstand i et forsøk på å nekte bønder å protestere.

Av Mac Slavo

Haag, som er sete for de herskende klassene i Nederland, har erklært unntakstilstand for å hindre at bønder kjører traktorene sine inn i byen som en protest mot regjeringens påbud om å redusere bruken av gjødsel.

Bøndene  sier at deres frihet og rettigheter blir tråkket på av et totalitært system vi kjenner som «demokrati».

Demokrati verden over er, selv om det ser perfekt ut, er ikke annet enn et mobbestyre og ikke annet enn slaveri. All frihet er en illusjon. Så lenge vi har regjeringer vil folk bli bedratt til å være slaver. De som organiserte torsdagens protester kaller seg  Bøndenes Forsvarsstyrke. De sier at unntakstilstand er en måte å knuse deres demokratiske rettigheter på, og friheten til å samles.

Naturligvis ser regjeringen på dem som slaver som skal adlyde, de bryr seg ikke om bøndenes frihet. De som styrer og rår mener at de eier slavene. Det er som å tro at kua di har rett til å stemme mot at de skal spises.

Nederland er en av Europas største matprodusenter.

Regjeringenes påbud blir mer absurde for hver dag som går. Likevel er det slavene som fortsatt bevarer systemet som undertrykker dem. Jolanda Nooijers, en nederlandsk bonde, forteller hva som skjer i dag, og hva de har planlagt på bakrommene for å hindre at loven blir vedtatt mot deres samtykke. Slike planer blir lagt over hele verden, så dette er en oppfordring til andre land til å gjøre det samme.

Nederlandske bønder har bestemt seg til ikke å adlyde. De vil  kjøre traktorene sine inn til Haag for å protestere. Uansett unntakstilstand. Selv om de ikke vil etterkomme unntakstilstanden, så hvorfor protesterer de mot denne urettferdige loven?

Det kan sammenlignes med  en fange som ber om lengre lenker.  Han like fullt lenket. Lengre lenker er bare en midleritidg frihet. For å få slutt på det vil de fjerne systemet som legger folket i lenker.

Nederland er verdens nest største produsent av landbruksprodukter. Likevel vil den nederlandske regjeringen sabotere sine egne bønder. Regjeringens forslag om å redusere nitrogenutslipp vil bety at bortimot 11 000 bønder må legge ned.

«Nederland har i mange år mislykkes i å nå sine klimamål. Nå er tiden kommet for det store spranget framover». sier Rob Jetten, klima og energiminister i Nederland.

Rob Jetten

Han kaller pakken han foreslår for «ambisiøs».

Han presenterer 120 forskjellige tiltak, som han sier vil senke CO2-utslippene i Nederland med 55 prosent  fram til 2030, i forhold til tallene fra 1990. Den nederlandske regjeringen skal bruke 28 milliarder euro på å senke temperaturen i verden med 0,0000346 grader.

Dette betyr at alle innbyggere hver må ut med 1647 euro. For en familie på fire blir det 6588 euro, rapporterer News Fact.

En av de som grunnla Greenpeace, Patrick Moore, har forklart hvordan globalister, inkludert Klaus Schwab og FN, bruker klima-skam som en unnskyldning for å kutte i fossilt brennstoff sig nitrogen-gjødsel. Dette må være for med hensikt å avfolke planeten.

Diskusjonen går om jorden er på vei inn i en ny istid. Et flertall av befolkningen tror de kan takle en istid om den kommer. Men hva vil skje om verdens befolkning blir doblet. Vil våre «herrer» bry seg om framtiden da, eller vil de bare se på at det som skjer, det skjer? sier Moore.

«Karbondioksid og temperaturer betyr egentlig svært lite i de lange historiske løp. Med andre ord, er effekten av disse er variabel. Det finnes ikke noen historiske  forhold mellom CO2-nivåer i atmosfæren og temperaturen på jorden. Klimaet har forandret seg lenge før menneskene kunne være en faktor for å endre det. Klimaet har forandret seg i hele jordens historie.»

Forsidebilde: Vishwas Katti

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • «…om å redusere bruken av gjødsel.»

  Det er bra at det da finnes alternativer til industri-landbruk og kunstgjødsel.:

  ‘Resultatene er imponerende. Det er 50 forsøk i gang i Europa og Sør-Afrika som viser et avlingene øker med 40 prosent sammenliknet med ubehandlet møkk.
  Denne maskinen tar luft, det er det eneste råstoffet den trenger, og så trenger den strøm, forteller Sønsteby.
  Strømmen kan komme fra det lokale nettet når prisen er lav eller kan være laget på gården med solceller.
  ‘Får mye mer ut av dyregjødsel.
  En ny, lysbuebasert prosess fikserer nitrogen fra luft – som Kristian Birkeland gjorde i starten av forrige århundre. Men denne gangen handler det ikke om å lage kunstgjødsel, men om å gjøre dyremøkk mye mer potent.
  Resultatene er imponerende. Det er 50 forsøk i gang i Europa og Sør-Afrika som viser et avlingene øker med 40 prosent sammenliknet med ubehandlet møkk.
  – Denne maskinen tar luft, det er det eneste råstoffet den trenger, og så trenger den strøm.
  Strømmen kan komme fra det lokale nettet når prisen er lav eller kan være laget på gården med solceller.’
  tu.no/artikler/far-mye-mer-ut-av-dyregjodsel/524305/

  Hvorfor har ingen grepet tak i dette før? Er avfall/gjødsel i landbruk noe nytt?:

  ‘Tanken om å lage økologisk gjødsel av fiskeavfall er ikke ny. Den har bare ikke fått sitt store gjennombrudd ennå. Mye av årsaken har vært konkurranse fra billig kunstgjødsel. ‘
  nrk.no/mr/fiskeavfall-kan-erstatte-store-mengder-kunstgjodsel-nar-landbruket-sliter-med-fosformangel-1.15946178

  Svar
 • Hodene deres kommer til å rulle, det ene etter det andre, så oppmuntrende:
  Macron, Biden, Mark Rutte, Trudeau etc., etc.,
  også mange som er gått av:
  Merkel, en rekke amerikanske ekspresidenter,
  norske som står i ledtog med WEF.
  Kong Charles Dracula og andre satanistiske monarker.
  Jeg gleder meg allerede til folkefesten det skal bli.
  Som karneval i Rio og ellevill lykkerus for oss vanliige.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukraina trenger nye våpen og ammunisjon:

Stoltenberg lyver og får uimotsagt propagandere i «Dagsnytt 18»

Forrige innlegg

Blir sannheten skjult for oss?

Har vi hatt utenomjordisk besøk?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.