POSTED IN Bokomtale

Bokomtale av Jan Hårstad:

Hvorfor skriver ikke Terje Emberland om den jødiske fascismen?

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Terje Emberland: Fra gutterom til Gestapo (Deryer 2022)

Av Jan Hårstad

Terje Emberland har viet livet sitt til å utforske de skjulte flekkene I 1900-tallets norske historie om alle de nærmest utallige organisasjoner som sto for reaksjonære prosjekt. I bokas etterord skriver han at det har vært et slitsomt prosjekt og i det tror jeg han. Hva han har lest av fascistisk litteratur kunne sikkert senket noen og enhver, bare det.

Mye skrives her om motsetningene innen den fascistiske bevegelsen i Norge mellom Det Norske Nasjonal-Sosialistiske Partiet og Nasjonal Samling og andre retninger.

Emberland sporer opp biografiene til de ledende skikkelsene og fotfølger dem inn i okkupasjonen hvor de opptrådte som rådgivere, angivere og kollaboratører på ymse vis.

Dette er på intet vis gammeldags urelevant akademisk historieskrivning. Disse motsigelsene lever i oppmodernisert form i dagens Norge selv om de i øyeblikket ikke frambringer voldelige sammenstøt som på Gjøvik og Grünerløkka. Det kommer.

Helt åpenbart er Emberland en av de fremste i Norge på dette med europeisk fascisme, men han omgir seg jo med rådgivere og veiledere fra HolocaustSenteret og der er jo jøder nærmest å betrakte som søylehelgner, som forsvarsløse havnet i krematoriene.

Holocaustismen er en slags jødisk religion utført av Shabbos Goys, ideologiske tjenere for Zionismen.

For når alle personer med tilknytning til dette forskningssenteret skriver om europeisk fascisme klarer de det mesterstykke å hoppe over jødisk fascisme. Og den levde jo samtidig med alt det Emberland er ekspert på.

Sett fra Holocaustsenterets særegne virkelighetsoppfatning kan en få det inntrykk av at ethvert menneske som påpeker helt avsindige trekk ved Talmud og Kabbalah, er å betrakte som en slags nazister. Jan-Erik Ebbestad Hansens bok om Alf Larsen (2018) er jo selve modellen for politisk korrekt Holocausisme.

I den boka siterer Hansen fra Larsens prognoser om staten Israels skjebne og det er jo helt aktuelle og relevante saker som nå diskuteres overalt i den jødiske verden. Vinner den ekstreme religiøse Zionismen over de sekulære israelere?  

Det ser alt annet enn lystelig ut og meldt av Mossad-sjef Efraim Haley i november 2011: «Den voksende haredi radikaliseringen utgjør en større risiko enn iranske Ahmadinejad.»

Saken er den at jødene selv har skrevet de aller beste bøkene om jødisk høyreekstremisme og fascisme som Emberland åpenbart tror ikke eksisterte i epoken av europeisk fascisme.Det virker slik.

Her kan enhver lese seg i hjel om  vedkommende vil, men jeg anbefaler bare to for overkommelighetens skyld:

    Eran Kaplan: The Jewish Radical Right. 2005.

    Daniel Kupfert Heller: Jabotinskys Children. 2017.

Ta dere inn på Israelske webber nå. Da vil dere fort se at dette med fascistisk zionistisk ideologi oppfattes som et kjempeproblem av det sekulære Israel. Og prognosene til den forhatte Alf Larsen er som piler i lufta som kan treffe de religiøse zionistene vil rense Israel og Vestbredden for palestinere. 

Det sier seg selv at dette kan ende i en katastrofe for jødedommen og Israel. Det skjønner faktisk tusenvis av tenkende israelere.

Men enn så lenge tror jeg ikke vi kan vente noen realisme fra verken Emberland, Hansen eller Holocaust-Senteret i dette spørsmålet. Alt som har med Jødedom å gjøre tilhører en religiøs avdeling der. Det er en tros-kult.

Forsidebilde: Av Leonora Carrington

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Den nasjonalistiske holdningen til jødene i Israel kan føre til at jødene mister de egenskapene de fikk ved å leve uten eget land i tusener av år.

  Svar
 • Hvorfor er det så viktig å være jøder, for jøder?
  Med eller uten land.

  Svar
 • Jødene har stått for en lang rekke false flag angrep de siste hundre år. Et av de mest berømte er drapet på John F Kennedy. Foreløpig har man klart å holde den offisielle historien gående, men det er nå tegn til at fasaden sprekker, kanskje fordi den berømte programverten Tucker Carlson har tatt opp drapet i et av sine programmer.

  https://www.youtube.com/watch?v=PAiRmhXvJHs&t=2s

  Nå nevner ikke Carlson jøder i sin sending, men hvis fasaden først sprekker, er det uunngåelig at jødenes ansvar for drapet også kommer til å bli nevnt. Jødenes ansvar for andre false flag angrep, som f eks 9/11, kommer til å bli kjent.

  Svar
 • Jødane har i historien blitt forviste frå mange land av ein god grunn.
  Grunnlova av 1814 hadde ein paragraf 2. Altså høgt rangert, rett etter nr 1.

  Svar
 • Hver gang noen nevner «noe stygt» om «jøder» hører man det samstemte ropet: «Vi er uskyldige, du er en anti-semittisk, rasistisk goyim (kveg/innsekt)» fra hele det globalistiske smedia.
  Stalin, Lenin, Trotskij, Kaganov, Beria osv. var «jødiske» khazarer, de største massemorderne verden (hittil) har sett. «Eierne» av Big Pharma med sine Vx’er er khazar-«jøder», hvor mange vil forsvinne fra jordoverflaten pga. deres «injeksjoner»? Bank/finans – gjeldspenger, som har tatt strupetak på verden, satt i gang av khazar-«jøder». Løgnen om Holocash, hvor 6 millioner ble «gasset», Auswitch måtte fjerne 2.5 av 4 millioner «ofre» der, fortsatt står løgnen om 6 millioner ved lag, i Tyskland og andre land kan du få opptil 20 års fengsel for en slik diskusjon. Det er ikke sannheten som trenger beskyttelse, men løgnen derimot……

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukrainakrigen åpner en Pandoras eske.

Har USA satt Nato-alliansen på spill?

Forrige innlegg

Finnes det sammenhenger vi ikke skal snakke om?

Vitamin D-mangel viktig årsak til at sykehusene er sprengt

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.