POSTED IN USA

Blir sannheten skjult for oss?

Har vi hatt utenomjordisk besøk?

16 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Jan T. Voilaas

«Solen vår er en av 100 milliarder stjerner i galaksen vår. Galaksen vår er en av de milliarder av galakser som finnes i universet. Det ville være toppen av antakelse å tro at vi er de eneste levende tingene innenfor det enormt uendelig store univers.»
Werner von Braun

En ørken å dø for

Da russiske styrker gikk inn i Ukraina i februar 2022, gikk de først inn i Kherson Oblast, IKKE i området vi kjenner som Donbas-regionen hvor borgerkrigen har rast siden 2014. Det er også dette området Ukraina har brukt mest ressurser og menneskeliv på å gjenerobre. Hvorfor er partene så interessert i Kherson?

Her er det mange teorier, og den jeg liker best handler om ørkenen og nasjonalparken Oleshky Sands, lokalisert 30 km. øst for byen Kherson. Den offisielle forklaringen er at dette ørkenområdet, omringet av 2 meter dyp matjord, ble formet under siste istid.

Nei, mener andre. Forklaringen deres er at det under dette ørkenområdet ligger et havarert romskip på størrelse med et stort hangarskip, et såkalt moderskip, og at stråling og energi fra dette forklarer både en ørken midt i verdens mest produktive matfat, og stormaktenes dødelige interesse for område.

Perspektiv

Før jeg følger den innledende tråden videre, så er det viktig med et perspektiv:

På den ene siden; en stor del av den informasjon vi fyller våre hjerner med, samler vi inn ved hjelp av våre fysiske sanser. Når vi så vet at en dyktig sporhund kan har 40,000 ganger bedre luktesans enn oss mennesker, så sier det seg selv at vi mennesker går glipp av ikke så rent lite informasjon.

På den andre siden; vår galakse antas å bestå av mellom 100 og 400 milliarder solsystemer. Det som ligger nærmest vårt eget solsystem antas å være Proxima Centauri, en rød dverg, som med lysets hastighet, 299,792,458 meter i sekundet, vil ta 4,25 år å nå.

Melkeveien, vår galakse, antas å være 100,000 lysår i utstrekning og det er relativt moderat sammenliknet med vår nabo-galakse Andromeda, som det vil ta 220,000 lysår å krysse, eller galaksen IC1101 som strekker seg over 4 millioner lysår.

Ta med at det finnes mellom 100-200 milliarder observerbare galakser og rundt 2,000 milliarder (2 trillioner) galakser alt i alt i vårt univers, og at vi ikke kan utelukke at det finnes mange andre universer i tillegg til vårt eget.

Hvis vi måler menneskehetens samlede kunnskap mot all kunnskap bare i vårt univers, hva vil forholdstallet være? Kan alt dette oppstå fra ingenting?

Hva er sannsynligheten for at planeten Tellus, en blant 8 planeter, 146 måner og en haug med kometer, asteroider, stein, is og dverg-planeter som Pluto, bare i vårt eget solsystem, som kun er ett blant kanskje så mange som 800,000 milliarder (800 trillioner) solsystemer, er det eneste objektet i vårt univers med intelligent liv? Kan noen gi meg et tall på den sannsynligheten på en skala fra 0 til 100?

I dette perspektivet, kan noen med 100% sikkerhet fortelle meg en absolutt sannhet? Kan noen med 100% sikkerhet utelukke noe som helst som «umulig»?

Zoomer inn

Godt over 80% av alle biler som nå selges i Norge er drevet av elektrisitet, og rundt halvparten av dem kommer fra bilprodusenten Tesla, hvis navn stammer fra geniet Nikolas Tesla, født i dagens Serbia 100 år før meg, i 1856. Nikolas tilbragte mange av sine barneår i Roma, hvor hans far, opprinnelig prest i den Østlige Ortodokse Kirke, jobbet i Vatikanets hemmelige biblioteker, hvor Nikolas fikk lest bøker få andre noen gang får tilgang til. I voksen alder flyttet Nikolas til New York og begynte å jobbe for den ikke ukjente forskeren og vitenskapsmannen Thomas Edison.

Nikolas Tesla var utvilsomt et geni av en oppfinner som fikk flere hundre patenter knyttet til sine nyskapninger. Dette oppdaget J.P. Morgan som i en periode finansierte Teslas forskning, men kun til det punkt hvor Nikolas Tesla kunne presentere hvordan tilnærmet gratis energi kunne produseres, som var en enorm trussel for Rockefellers Standard Oil og Rothschild-dynastiet som viste seg å eie 99% av aksjene i J. P. Morgan. Tesla mistet all sin finansiering og hans laboratorium brant til grunnen. Da Nikolas Tesla døde på et hotellrom i New York i 1943, ble alt av notater og skriftlig materiale fjernet av ukjente agenter, før Nikolas Tesla selv ble begravet.

La oss gjøre et langt hopp frem i tid til slutten av 80-tallet da Robert Scott Lazar (Bob Lazar), beskrevet i Wikipedia som en løgner, konspirasjons-teoretiker og «taper», stod frem og kunne fortelle om Area 51 i Nevada, hvor han selv hadde jobbet med «reverse-enginering» av UFOer i besittelse av US Air Force. Det er bare en hake ved denne historien, Bob Lazar har fra 1989 til dags dato, gjennom hundrevis av intervjuer, ikke endret et eneste ord om hva han så og opplevde i Nevada-ørkenen på 1980-tallet.

En oppdagelsesreisende født for sent?

Jeg vokste selv opp med personligheter som Erick von Däniken, Helena Blavatsky, Rudolf Steiner, Alexandra David Neel, Sven Hedin og mange andre som søkte svar på spørsmål de fleste selv i dag knapt tørr å stille, så interessen for utenomjordisk liv og sivilisasjoner har alltid vært en naturlig del av min mentale bagasje, akkurat som livet etter livet og utallige andre temaer har vær.

Jeg har derfor i mer enn 50 år fulgt med på hva som har skjedd på «space»-fronten og jeg har notert en stadig økende global interesse for denne spesielle delen av vår uvitenhet, som ikke minst har blitt drevet av personer som Dr. Steven Greer og de siste godt 20 årene av Dr. Michael Salla, bare for å nevne 2 blant stadig flere som fremdeles bidrar mer og mer kunnskap om dette feltet.

Da jeg var ung tenkte jeg ofte at alt allerede var oppdaget, og at jeg var født for sent, men som jeg skrev i forrige utgave, vi er nå i den kanskje mest spennende 10-15 års perioden i menneskehetens historie, og den er ikke begrenset til geopolitisk maktkamp, monetær kollaps, sivilisasjoner på dødsleiet og rendyrket ondskap.

Det er mye mer som skjer i disse dager, f.eks. at vi kan være i en episenter-eksplosjon av ny kunnskap, ikke minst rundt super-hemmelige romfarts-programmer, en lang rekke besøk fra utenom-jordiske sivilisasjoner og mange års forskning og utprøving av antigravitasjons-teknologi i regi av private militære tungvektere som Raytheon, Lockheed Martin og andre, og at disse har lykkes i den forstand at de mange UFO-observasjoner offentliggjort i det siste av f.eks. NASA, er bygget og blir fløyet av mennesker. Inkludert i dette er ny teknologi som kan forsyne hele menneskeheten med ubegrenset og tilnærmet gratis energi, som neppe er gode nyheter for et land som Norge.

Jeg har tidligere valgt å ikke skrive noe om dette, jeg er allerede stemplet som konspirasjons-teorist og dommedagsprofet, men jeg tror denne informasjonen nå kan være svært nær å eksplodere i MSM, også i Norge, og kanskje bli brukt til å skremme vannet av oss alle.

Vi er IKKE alene

12 juni 2023 publiserte journalist Ross Coulthart fra NewsNation et intervju med den høyst troverdige tidligere etteretningsoffiseren David Grusch. I denne atombomben av et intervju kunne Grusch fortelle at «we are NOT alone», at det amerikanske forsvaret er i besittelse av en rekke romskip (UFOs) og at eksperter i flere tiår har jobbet med «reverse enginering» av teknologien som er brukt.

Etter dette intervjuet har det dukket opp et brev datert 22 mars 2023 fra MP Larry Maguire til Canadas forsvarsminister som langt på vei bekrefter historien til David Grusch. I brevet nevner MP Maguire at USAs «Senate Committee on Intelligence» og «Senate Committee on Armed Services» i det siste har gjennomført flere høringer med en rekke eksperter og «varslere» om «the recovery and exploitation of physical material from Unidentified Aerial Phenomena (UAP)». UAP-akronymet er en nyere versjon av det mer kjente UFO.

Dette har fått vice-chair av førstnevnte komite, Marco Rubio (R-Fla), til å reagere kraftig og forlange full åpenhet rundt hele dette sakskomplekset, et krav som visstnok støttes av flere amerikanske politikere, deriblant Senator Kirsten Gillibrand (D-NY).

Det siste jeg har hørt om denne saken er at det er bred politisk støtte i den amerikanske kongressen rundt et nytt lovverk som vil gi beskyttelse til varslere og økonomisk presse «The Military Industrial Complex» (MIC) til åpenhet rundt alle prosjekter de er involvert i.

Når mulighetene for utenomjordiske sivilisasjoner, materialer og teknologi, besøk fra og mulig samarbeid med «aliens», reversert antigravitasjons-teknologi og tilnærmet gratis og ubegrenset ren energi, nå plutselig diskuteres i det Canadiske Parliamentet og i det amerikanske Senatet, så er neppe det tilfeldig, uten at jeg så langt vet hvorfor. Jeg kan bare stille flere spørsmål:

Kan f.eks. dette være en del av maktkampen mellom dem som kontrollerer denne teknologien, som åpenbart er Mr. Global, og dem som kjemper imot? Er dette en «Hvit Hatt-Sort Hatt»-situasjon? Er denne plutselige åpenheten et forsøk på å hindre at denne teknologien vil bli brukt som et «false flagg»-angrep fra verdens-rommet for å skape global panikk og tvinge Team Humanity til underkastelse? Kan de tusenvis av Star-Link 5G-satelitter i lav bane bli skrudd på full styrke samtidig som menneske-styrte UFOer fyker synlig rundt i høy hastighet, så det etterfølgende globale massedødsfallet utløst av Star-Link i stedet blir skyldt på livsfarlige utenomjordiske inntrengere, som vi da vil trenge enorme forsvarsbudsjetter å forsvare oss mot?

Jeg vet ikke, men kan ikke utelukke at noe virkelig stort kan være på gang, positivt eller negativt, men ser ingen grunn til å frykt andre enn Mr. Global og deres nyttige idioter. Hvis det virkelig finnes sivilisasjoner som har teknologi til å nå oss over astronomiske avstander, og de er fiendtlig innstilt, så ville vi allerede vært toast. Alternativet da, gitt angivelig stadige utenomjordiske besøk, er nok heller at noen prøver å hjelpe oss.

Det eneste jeg kan konkludere med så langt er at tidspunktet for min fødsel var perfekt, for de kanskje største oppdagelser noen gang kan være like om hjørnet? Med det, la sommeren fortsette.

Stay strong, stay smart, look for the truth.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

16 kommentarer. Leave new

 • «Jeg vet ikke, men kan ikke utelukke at noe virkelig stort kan være på gang, positivt eller negativt, »

  Ja, & nei.
  Si det. ;-)
  En pussig artikkel.

  Svar
 • Ein uhyre interessant artikkel. Det er for meg behageleg overraskande at Derimot publiserer artiklar om eit sopass Nyhetsspeilet-aktig tema som utanomjordiske. At det finst liv på andre planetar er ikkje berre statistisk sannsynleg, det er statistisk umogleg at utanomjordisk liv IKKJE finst.

  I 2008 kom det ut eit dataspel som heiter SPORE, som eg spelte mykje på den tida som ei avveksling frå arbeidet mitt med mastergrada. Der skulle ein utvikle ein art heilt frå gen- og cellenivå og so ta arten ut i romalderen. Målet var dominans av galaksen, i dette tilfellet Mjølkevegen. I senteret av galaksen var det ein særs aggressiv og fiendtleg art ved namn Grox, som vakta sjølve senteret av galaksen, der det visstnok skulle finnast noko som heitte «Livets stav».

  Grox var fiendar med alt og alle, kanskje fordi dei vakta sjølve inngangsdøra til denne livets stav, som metaforisk kan tolkast som fri energi. Eg fann til slutt ut at den einaste måten å kome meg til senteret av galaksen, var å bli alliert med Grox. Men ved å alliere meg med Grox ville eg gjere meg til fiende med alle dei andre imperia i galaksen, slik at eg når som helst kunne få koloniserte planetar angripne av fienden.

  Eg greidde til slutt å nå til senteret av galaksen, reise gjennom det gigantiske ormeholet og hente Livets stav. Med staven kunne eg terraforme planetar på ein augneblink, noko som vanlegvis var ein dyr og særs tidkrevjande prosess. Staven hadde derimot berre rundt 30 slike terraformingar tilgjengelege. Når so staven var tom, var det ikkje lenger spennande å spele SPORE.

  I overført tyding har fri energi eit enormt potensiale, men omsynet til kva kjelda til energien er bestemmer kor mykje fri energi det finst. Eliten – som dei krigerske Grox i dataspelet er eit treffande døme på – vaktar denne energien, so det at dei er so opptekne av å hindre den seier kor mykje verdt for menneskeheita den er.

  Svar
 • Kjell Jan Hammer
  8 juli 2023 17:15

  Det er viktig å være nyskjerrig. Å lære seg å ha et åpent sinn betyr at en utvikler seg. Menneskeheten samlet har mye brukbar kunnskap som kan omsettes i praksis. Men du verden hvor mye vi ikke vet! Å spekulere om der finnes andre livsformer i universet vil vi alltid gjøre. Med så mange muligheter så er jo sjansen stor. La oss anta at en livsform på en annen planet begynte sin utvikling 1 milliard år før oss og at den utviklet seg akselererende i «intelligent» form (hva nå det betyr?) Og at denne livsformen tilfeldig oppdaget oss! I beste eller verste fall kunne kanskje denne livsformen oppfatte oss som en bakterie!? Hva skulle den i så fall hjelpe oss med? Å ha fantasi er bra men enda bedre er det å rydde opp i eget reir. Oppgavene vi har på jorden, er store nok for oss tror jeg.

  Svar
 • Northern Light.
  8 juli 2023 18:22

  «Det amerikanske forsvaret er i besittelse av en rekke romskip (UFOs) og at eksperter i flere tiår har jobbet med «reverse enginering» av teknologien som er brukt».

  Roswell-saken i -47 er den mest kjente, hvor UFO-forskere og Ancient Aliens teoretikere mener USA fikk sine første romskip med levende og døde utenomjordiske. Først sa faktisk myndighetene til avisene at det var en flyvende skiveformet farkost, men dagen etter ble det rettet til en værballong. De gjorde noen feil, for det var ikke rutiner eller protokoller for hvordan de håndterer utenomjordiske fartøyer, men de lærte raskt.

  Rancheren Brazel oppdaget en grunn grøft på mange titalls meter omgitt av vrakgods av metall, når han inspiserte sine beitemarker nær Roswell, som for han så ut som et hardt nedslag av et luftfartøy. Det lå bak en kolle noen hundre meter bort, og var ikke synlig for ham. Han ringte politiet, som ringte den lokale militære flybasen, og som sendte opp et fly for å undersøke. De kom med tunge militære kjøretøyer og løfteutstyr for å frakte det vekk. Det var ikke en værballong på 50 kg.

  Noen dager etter, hadde de militære myndighetene finpusset sin offisielle forklaring, og viste et bilde av en offiser som viste frem noe som så ut som folie og treprofiler kjøpt i en jernvarebutikk. En høyere offiser satt ved siden av med et dokument i hånden, uleselig på den tidens bilder med lav oppløsning. Men med dagen bildebehandlings-teknikker, har teksten blitt forstørret, og ett av ordene er «disc», som betyr skive. Som Grusch og Lazar påstår, kan USA ha hatt utenomjordiske farkoster helt tilbake fra 1947.

  «Er denne plutselige åpenheten et forsøk på å hindre at denne teknologien vil bli brukt som et «false flagg»-angrep fra verdens-rommet for å skape global panikk og tvinge Team Humanity til underkastelse?».

  Det er merkelig at UFO-fenomenet, som har blitt benektet fra offisielt hold tidligere, nå plutselig blir tatt alvorlig og diskutert i det kanadiske parlamentet og i den amerikanske kongressen og senatet. Og det på dette tidspunktet i historien, hvor verden er i et begynnende (konstruert) kaos. Det er grunn til å mistenke at det er for å avlede oppmerksomheten, og forberede oss for noe som kan være en hendelse som skal virke samlende for alle folk. UFOer og aliens har vært sentrale i populærkulturen siden 50-tallet, og to independence Day filmer kan være en del av det.

  Og hva kan være mer samlende for alle nasjoner og folkeslag enn et angrep fra utenomjordiske? Den globale storkapitalen som vil ha verdensherredømme, kan for eksempel appellere fra deres FN: «For å vinne slaget om Jorden, må alle nasjoner stille alle sine ressurser til rådighet, som må administreres under en verdensregjering». Etter det iscenesatte angrepet har blitt vunnet av menneskene, etter heltemodig innsats fra US marines og USAs luftvåpen selvsagt, «må verdensregjeringen beholdes for all fremtid, for de utenomjordiske kan angripe igjen».

  «Hvis det virkelig finnes sivilisasjoner som har teknologi til å nå oss over astronomiske avstander, og de er fiendtlig innstilt, så ville vi allerede vært toast. Alternativet da, gitt angivelig stadige utenomjordiske besøk, er nok heller at noen prøver å hjelpe oss».

  Hvis det finnes fiendtlige sivilisasjoner i vår galakse som vil ødelegge menneskeheten, trenger de ikke engang å fly med sine romskip frem til vår planet for å gjøre det. De kan bare feste motorer på en asteroide på 5-10 km i diameter i asteroide-beltet mellom Mars og Jupiter sine baner, og styre den mot Jorden. De behøver egentlig ikke å fly inn i vårt solsystem for å ødelegge Jorden, de kan feste motorer på en komet i Oort-skyen av kometer, som ligger i en sfærisk sky som omgir vårt solsystem en avstand på rundt 1,6 lysår fra Solen.

  Videoene av UFOer fra det amerikanske forsvarsdepartementet, tatt av radarstyrte våpensikter på jagerfly og hangarskip, er bevis på at ukjent teknologi opererer i vårt luftrom. Hvis de er ekte, stadfester de observasjoner gjennom minst mange hundre år i nesten alle land av lignende farkoster. Da kan en gå ut i fra at det er vitenskapelige observasjoner de utenomjordiske gjør av vår planet og livet på den. Hadde de hatt militære formål, hadde vi ikke vært her, eller menneskeheten hadde for lengst vært slavebundet.

  Hvis utenomjordiske eller en rivaliserende sivilisasjon vil ta over Jorden på ikke-militære måter, ville de nok ikke ha gjort det med aliens som ser ut som vi har blitt indoktrinert til tro de ser ut, som de «grå» i «nærkontakt av tredje grad». De er minst flere tusen år foran oss teknologisk, og kan klone mennesker som bare er forskjellig fra oss i genetisk programmering. En koloni av dem i blant oss kan ikke vurderes som individer, men bare ut i fra hva det gjør kollektivt, som en «tribal hive» de vil være. Er det et folkeslag her på Jorden som kan være en kandidat?

  Svar
 • Projekt Blue Beam har så vidt meg bekjent vært på globalistenes liste i lang tid. Klart for meg at det er bare snakk om timeing før de lanserer det scenarioet. «En ytre fiende som «forener» alle regjeringer i FN (Fandens Navn). Styrt av Klaus og AI. Werner von Braun skal vistnok ha avslørt denne planen på dødsleiet.
  Når vi ser på utviklinge så er det ufattelig hva som tyter ut fra alle «hull» av såkalt info. Det er en ufattelig spennende tid vi lever i. Sorteringsjobben er viktig. Min konge er ikke av denne verden. Tiden på besøk her på denne ufattelige vakre planeten er «et pust i sivet». Jeg er på vei ut om en stund. Men takknemmeligheten over alle de fine mennesker jeg har fått møte. Skjønnheten i naturen. Dyre og plantelivet. Herre min Skaper så vidunderlig! Mennesket sliter med sitt ego og grådighet. Det er ufattbart at all «klokskap» doktorgrader i hytt og pine-påstanden om at vi er så uendelig mere opplyst enn i «steinalderen» til tross, fortsatt kriger/konkurerer om såkalte eksklusive verdier for å berike oss selv, selv om alt vi omgir oss med bare er til låns en stakket stund. Likskjorten er som kjent lommeløs. Jeg bare undres.

  Svar
  • En hendelse i 1995 som jeg ennå ikke kan forklare opplevde jeg på et fartøy i Stillehavet utenfor Nicaragua. Det var meget sterk vind og dårlig sikt. Fartøet stampet og slingret. Da plutselig ble vi «forfulgt» av et sterkt hvitt lys. Jeg trodde først det var en topplanterne. Men den beveget seg ikke. Det sto helt stille i fokket og rokket. Fulgte oss i lang tid. For så plutselig forsvinne. En orb? Et ? Jeg undres fortsatt.

   Svar
  • Veldig bra artikkel og kommentarer. Takk!

   Falsk UFO-angrep er de mektige gærne nok til å sette i sving, og vil komme til å le seg skakke over oss dumme «hackable animals».

   Det er en intens tid vi lever i, sannelig. Og en tid for å ta rett valg. Transhumanismen har potensiale til å gjøre oss til GREYS, en slaverase som snaut nok har sjel, mener GIGI YOUNG, noe som sikkert ville være drømmen for Yuwal Noah Harari og hans like; han sier det jo rett ut. Gigi Young er inspirert av Steiner. Steiner nevner Lusifer, som har vært inkarnert, og AHRIMAN/satan, som kommer til å bli det. vigilantcitizen.com viser promosjonen av det djevelske i den kommersielle film- og musikkverden, og det har pågått lenge, og kan se uskyldig ut, som Disneykatten Lucifer eller Angelina Jolie med horn.
   Vennligsinnede og høytutviklede utenomjordiske har ikke lov til å fikse problemer vi lager for oss selv, de vil ikke gjøre intervensjon i de jordiskes karma, de kan bare hviske oss i øret eller vise oss ting i drømmer, dagdrømmer og visjoner. Synkronisitet får helt usannsynlige ting til å skje. Vi treffer stadig det rette menneske til den rette tid. «Jeg tenkte nettopp på deg», sier vi, og vips er vedkommende der foran oss. Jeg trener meg på å bevisst ønske å treffe noen, og det skjer.

   I en meditasjon husket jeg tydelig en inkarnasjon hvor jeg hadde kraftfulle energistråler ut fra fingertuppene, som vist i filmen:

   https://www.youtube.com/watch?v=1vKQxbWIHqE

   Så i et annet liv hadde jeg i alle fall fingre, kanskje her i en fjern fortid eller på en annen klode, det vet jeg ikke. En kort periode tidligere i livet hvor jeg fikk se flere tidligere inkarnasjoner kunne jeg også se litt aura på enkelte mennesker. Helgenglorier har vi alle sett på gamle malerier. Engler ble ansett som noe reellt i tidligere tider, ikke som galskap eller overtro. Intuisjon har alle, men den må tillates og lyttes til. Sanser kan trenes, og jeg fikk ned min nærsynthet betydelig ved hjelp av teknikkene til MARTIN BROFMAN, boka heter «bedre syn ved bevissthetsendring»; optikeren fikk hakeslepp og sa han hadde aldri sett en så stor og rask bedring. Ikke lenger avhengig av briller. Øvelsene minner om ting fra filmen nevnt ovenfor.

   Werner Von Braun skrev en science fiction, «The Mars Project», hvor Mars er kolonisert av mennesker, og deres leder kalles Elon. I det siste ser vi Elon Musk sysler med psykedeliske midler. Disse kan åpne himmelske og djevelske porter, alt ettersom, det har jeg sett ved egen erfaring. Åpne, voksne mennesker kan ha nytte av det, og planter sanses som de sprell levende organismene de er. Frykt i psykedelisk rus kan slippe demoniske krefter inn, ikkefysiske, men dog kraftfulle sådanne. MKultras bruk av sånt på menneskelige forsøkskaninier er tilsiktet ondsinnet. De organiske psykedlika er mildere, selvfølgelig. Ayahuasca er ikke partidop, men til terapibruk i trygge rammer, ikke for amatører. Jeg fikk en rask rensende feber av det som egentlig bare var avslappende, ikke veldig euforisk i det hele tatt.

   Svar
 • Rart at så snart det er snakk om UFO’er så tenker mange at det må komme fra det ytre rom. Er det ingen som tenker at det kunne vært slik teknologi og andre vesener her fra før. At det rett og slett kan være ting som stammer fra en annen tid på jorda.

  Svar
 • Kåre Magne
  9 juli 2023 1:03

  Temaet utenomjordisk liv har vel fascinert mange opp igjennom tidene. Jeg tror utenomjordisk liv er en realitet og at dette til en viss grad er ganske tett på oss. Nettsiden 2012portal.blogspot.com gir mye innsikt i dette i tillegg til at den beskriver mye av det som egentlig skjer og har skjedd her på jorden og mye av dette er ganske spesiell info.
  Ifølge nettsiden er jorden en såkalt okkupert planet, okkupert av negative (utenomjordiske) krefter. Disse skal totalt ha overtatt (overflaten av) planeten (jorden) for ca 25000 år siden og har kontrollert den helt til vår tid. Ved hjelp av massemedia kontrollerer de hva menneskene skal få vite og massemedia sensurerer ganske effektiv hva makthaverne vil at folk ikke skal vite noe om.
  Litt under overflaten (på jorden) har (ifølge nettsiden) de positive kreftene baser under mange store byer bl.a i USA, Europa og Asia og disse kreftene jobber med å frigjøre jorden fra de negative. Dette er den offisielle Motstandsbevegelsen og på nettsiden 2012portal.blogspot.com ligger det enormt mye info om diverse saker og ting. Slik jeg har skjønt det består denne motstandsbevegelsen stort sett av mennesker med utenomjordisk opprinnelse, men de ser visstnok nesten helt like ut som menneskene på overflaten. Ifølge nettsiden er jorden den siste planeten i universet som skal frigjøres og frigjøringen vil mest sannsynlig skje i 2024 eller 2025.
  Nettsiden beskriver også at Motstandsbevegelsen har tette forbindelser med (positive) utenomjordinger og da spesielt med de som kommer fra stjernesystemet Pleiadene. Pleianerne (de fra Pleiadene) skal visstnok også bl.a ha en jordisk base i Himalaya.

  Nettsiden har også skrevet litt om at Pleianerne har hatt møter med toppfolk fra det russiske militæret på en base litt utenfor (den russiske) byen Magnitogorsk der de bl.a advarte på det sterkeste mot at russiske styrker skulle gå inn i Ukraina og at de (Pleianerne) foreslo og skisserte en annen løsning for russerne enn å invadere Ukraina. Nettsiden har også skrevet litt om at (de positive) utenomjordingene flere ganger har hindret atomkrig her på jorden.

  Svar
 • Her var det mye rare spekulasjoner.
  Fri og bevare meg.

  Og jeg så nettopp et program på Nrk. 3 :
  » Endetiden» ( Om jøder i USA/Israel og kristne støttespillere.)

  https://tv.nrk.no/program/KOID28004120

  Riv raspende galskaps- tro. ( Det også.)

  Svar
 • En flott filmatisering av «the celestine prophecy» finnes på youtube.
  Menneskets potensiale er så mye større enn vi tror, og akkurat nå i en spennende tid er vi klarere enn før til å bli en bevisst del av vårt univers, for undertrykkende krefter er ikke som før, men svakere. Derfor jobbes det på spreng for å holde slavementaliteten ved like. Tilstedeværende ikke-mennesker i ledtog med jordiske umennesker er en oppskrift på katastrofe, men jeg tror de taper. Vi trenger 30% minimum oppvåkning, så kan det hende vi overleveer som mennesker. «Vaksinene» er et ledd i deres intensjon å dehumanisere hmo sapiens, som beskrevet ved WEFs Harari.

  Svar
 • Northern Light.
  9 juli 2023 16:38

  Dette innlegget er postet i «USA». Redaktøren er interessert i astronomi og romfart, alternative teorier, UFO-fenomenet og om Jorden har blitt besøkt av utenomjordiske i fortiden. Kan det opprettes nye kategorier for disse temaene, som for eksempel: Astronomi og romfart, og UFO og alternative teorier?

  Svar
 • Og nå også UFO-meldinger for å bli mer seriøs ? Hva med chemtrails og Elvis ?

  Svar
  • Elvis has left the building.
   Chemtrails derimot er mer enn sannsynlig en virkelighet, legg merke til poteter og grønnsaker i dag, merkelige greier.
   Se på «halen» etter fly, noen forsvinner etter «noen meter», andre henger over hele himmelen og «brer seg» utover.
   Ingen har noen fysisk forklaring på dette, samtidig angir de «salting» av skyene for å «ordne været og sånn». Så ja chemtrails har «de» allerede innrømmet å bruke, problemet er HVA de bruker å «salte skyene» med.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Bidens korrupsjons-etterforskning mer og mer skremmende.

Mest skremmende er NRKs fullstendige taushet.

Forrige innlegg

Vaksine-sertifikater:

Bøyer den norske regjeringen seg for kravet?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.