POSTED IN Demokrati, USA

Blir det valg i USA neste år?

66% av velgerne tror nå at det jukses ved valgene.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Når legitimiteten til institusjonane døyr

74% av velgarane i USA er «djupt misnøgde» og seier nasjonen er på feil spor. 66% trur dei vil bli narra i presidentvalet i 2024.

Tidlegare denne månaden sleppte Kari Lake sin nye slager-singel “81 Million Votes My Ass” som handlar om dei heilt utrulege «resultata» frå presidentvalet i 2020. Karis nye hit, “81 Million Votes My Ass” med The Truth Bombers and Mailman Media, debuterte på Billboard si Digital Song Sales-liste og fauk til topps på to Billboard-lister medan plata sel som varmt kveitebrød.

Mailman Media er det same produksjonsteamet som gav oss “Justice for All”, med Donald Trump og fangekoret J6PC. Den hit-låten gjekk til topps på Billboard-lista og iTunes. Lytt og del Kari Lakes 81 Million Votes My Ass på denne linken!

Se dette korte intervjuet med Kari Lake hvor hun sier til en britisk journalist at han ikke vet hva han snakker om.

I dag sleppte Rasmussen Reports® ei SVÆR meiningsmåling om val-integritet.

66%  — eller nesten to tredjedelar – av stemmeberettiga i USA trur 2024-valet vil bli påverka av juks.

Dei fleste velgarane uroar seg over at neste års presidentval kan bli påverka av juks, og nesten halvparten er delvis einige med ein populær song som utfordrar legitimiteten til Joe Bidens val i 2024.

Den siste nasjonale telefon- og internett-målinga til Rasmussen Reports fann at 66% av «Likely U.S. Voters» bekymrar seg over at utfallet av 2024-valet vil bli påverka av juks, inkludert 40% som er ’svært bekymra’. Trettito prosent (32%) er ikkje bekymra for juks under neste års val, inkludert 15% som ikkje er bekymra i det heile tatt. (For å sjå formuleringa til spørsmåla i meiningsmålinga, klikk her.)

Meiningsmålinga verkar fornuftig. Når dei køyrer fram Gamle-Joe i 2024, har Demokratane allereie signalisert at dei vil «vinne» ved hjelp av juks. Joe Biden hahar INGA støtte. Read More

Meiningsmåling frå NBC: 74% av velgarane er «djupt misnøgde» og seier nasjonen er på feil spor.

Ei ny meiningsmåling frå NBC viser at eit overveldande fleirtal av velgarane seier at nasjonen erpå feil spor.

NBCs Chuck Todd måtte sjølvsagt angripe Trump, sjølv om det er Joe Biden og Demokratane som øydelegg landet. 74% seier USA er på feil spor og 53% mislikar Joe Biden.

«Vi har hatt denne vedvarande perioden med rundt 70% i eit år no. Dei førre to periodane vi såg slik vedvarande negativitet overfor styresmaktene i landet, så lenge denne meiningsmålinga har eksistert, var før 1992-valet og før 2008-valet. Begge dei skifta ut partiet som kontrollerer Det kvite hus,» sa Chuck Todd.

«68% av velgarane, inkludert 43% av Demokratane – som er det DOBBELTE av det det var i 2020, seier dei uroar seg over om Biden har den nødvendige mentale og fysiske helsa til å bli president,» sa Chuck Todd.

I ei Twitter-melding frå Meet the Press kan vi lese at: Ei ny meiningsmåling frå @NBCNews viser at velgarane er misnøgde med styret av landet, og har bekymringar kring Trump og Biden før 2024.

74% seier USA er på feil spor
53% mislikar Biden
55% har stor/moderat uro kring den føderale tiltalen mot Trump

Omsett av Monica Sortland

Merknad frå omsettar:

I NBC-målinga (side 18) var det fleire av Biden-velgarane i 2020-valet som stemde på Biden fordi dei mislikte Trump eller politikken hans (26%), enn det var som stemde på Biden fordi dei likte Biden eller politikken hans (22%). Blant Trump-velgarane var det motsett. Der stemde 9% på han fordi dei mislikte Biden, og 34% fordi dei likte Trump. Ser ut som skremselspropagandaen fungerte.

Forsidebilde: Istock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  4 juli 2023 10:22

  Hva som jukses med valgene nå vet jeg ikke, men det er helt klart at valget i 2000 ble kuppet ved at svarte og spansktalende velgere (der 9 av 10 støttet demokratene) feilaktig ble forhindret fra å avgi stemme i vippestaten Florida, noe som førte til ramaskrik.

  Også i 2004 opplevde USA et kupp, denne gangen i Ohio, men istedenfor å forhindre folk å stemme, forkastet man stemmene etter at de var avgitt, og begrunnet det med at «svarte ikke klarte å fylle ut stemmeseddelen riktig». Her var det to valgdagsmålingen fra CNN som ganske nøyaktig påviste omfanget av fusket. Mange nordmenn kjenner ikke til dette, som er omtalt i boken «20 år etter 11. september 2001» (gratis som pdf-fil på hvamenerpartiene dot com).

  Felles for kuppene var at Dick Cheney fikk kontroll som Visepresident og fikk frie hender til å gjennomføre sin djevelske politikk i Afghanistan og Irak, mens George W. Bush spilte golf.

  USA er pill råttent, og det er å forvente at det fuskes over alt der det er mulig, enten det heter valg eller krig eller våpensalg. Akkurat i disse dager ser vi hvordan USAs president Joe Biden bruker FBI og JOD til å dekke over sine egne kriminelle handlinger – heller ikke dette blir omtalt av NRK (selvfølgelig, vil noen si).

  Svar
  • R.K. :

   » (selvfølgelig, vil noen si).»

   Allikevel bør vi spørre, siden dette er vår påtvungne ‘objektive’ statskanal.
   – Hvorfor denne vinklede/løgnaktige propagandaen?

   Svar
 • Robin Hood
  4 juli 2023 11:34

  > Blir det valg i USA neste år?

  Har forstår nok ikke forfatter hvordan eliten operer. Mark Twain oppsummerer det ganske bra: «Hvis folkeavstemning gjorde noen forskjell, så ville de ikke la oss gjøre det.» Med andre ord, demokratiet vårt er bare en illusjon og den illusjonen vil falle hvis ikke har valg. Så valg blir det! Det kan selv kommunistenes falne helt Stalin garantere:
  > Det er ikke folkene som stemmer som avgjør et valg, det gjør de som teller opp stemmene.

  Svar
  • wasan Totland
   4 juli 2023 23:17

   Bidens ledere gjør nok som Zelensky. Krigen eskalerer med NATO og det avgjøres at det ikke blir noe valg før den er over.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Seymour Hersh: Langsomt vokser erkjennelsen i USA.

Den ukrainske offensiven en katastrofe.

Forrige innlegg

Mens en i vest i noen timer gned seg i hendene forsvant opprøret som dugg for solen.

Opprøret som ikke var et opprør.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.