POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Biologiprofessor i en senatshøring:

«Uvaksinerte barn er mye sunnere enn vaksinerte barn»

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Sean Adl-Tabatabai.

Barn som ikke fikk covid-mRNA-injeksjonene er sunnere enn vaksinerte, fortalte biologi professor Dr. Brian Hooker på en høring i Senatet.

I en tale i et møte om vaksinehelseskader arrangert av Senator Ron Johnson (R-Wis.) denne uken, forklarte Simpson University biologi professor Dr. Brian Hooker, hvordan forskning viser at barn som følger FDAs (legemiddeltilsynet i USA) anbefalte vaksineplan, har en mye høyere risiko for å få skadelige helsepåvirkninger.

Infowars rapporterer: «Uavhengige forskere har vurdert resultatene av vaksinerte versus uvaksinerte barn», erklærte Dr. Hooker, og la til, «Dette viser at vaksinerte barn hadde minst dobbelt så stor sannsynlighet for å bli diagnostisert med forsinkelser i utviklingen, øreinfeksjoner og sykdommer i fordøyelsessystemet».

Grafer presentert av Dr. Hooker viser vaksinerte barn som ble studert, hadde høyere forekomst av forsinkelser i utviklingen, astma, øreinfeksjoner og sykdommer i fordøyelsessystemet. «Sannsynligheten for en astmadiagnose blant den vaksinerte gruppen, var 4,5 ganger høyere enn den uvaksinerte gruppen», sa Dr. Hooker.

«For hver av de autoimmune nevroutviklingsforstyrrelsene og andre lidelser som ble undersøkt, klarer de uvaksinerte barna seg mye bedre, med forekomster mellom 4 og 20 ganger lavere enn vaksinerte barn».

Et annet diagram viste, basert på data fra en egen studie, at vaksinerte barn også har høyere forekomst av mat-allergier, ADHD, taleforstyrrelser og autismediagnoser.

Professor Hookers uttalelse er bare ett av flere kraftige vitnesbyrd som ble dokumentert under Senator Johnsons høring mandag, hvor en anerkjent epidemiolog ved Yale University også forklarte at både covid-19-viruset og covid-vaksinene ble utnyttet av biovåpenindustrien.

Yale professor emeritus i epidemiologi Dr. Harvey Risch forklarte at opprinnelsen til Covid-19-viruset måtte dekkes over av biovåpenindustrien fordi: «Når allmennheten forsto den hensynsløse oppførselen til biovåpenindustrien, som hadde operert under et falskt påskudd om vaksineutvikling som aldri har vært vellykket kommersielt, ville de rope om å legge ned industrien. Og tildekkingen av industriens hensynsløse engasjement i Wuhan-lekkasjen er åpenbar, og vi har bevis på den tildekkingen».

Fra The People’s Voice, publisert .29 februar 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker og videoer i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Top Doctor Testifies: “Unvaxxed Children Much Healthier Than Vaxxed”.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Fornektelsen er «imponerende»; sjekk statens NRKs konklusjon og forklaring ved Koronaforsker Arne Søraas:
  «Søraas peker på senvirkninger av covid-19 som den mest sannsynlige årsaken til den økte dødeligheten.»
  Long-covid er dødsårsak blant unge, prøver eksperten å overbevise seg selv og all verden om; tenk å leve med seg selv som sånn en løgner! Bakket opp av Aavitsland.
  «Det er tragisk, sier Søraas.» Enig, Søraas. Tragisk å se din feighet og løgnaktighet, direkte frastøtende.

  Svar
 • Det er sykt at de skal sprøyte alskens giftstoffer inn i små barn, og fullt forståelig at de senere utvikler astma og allergier.
  Ingen av mine barn fikk noen barnevaksiner, og ingen av dem har verken astma eller allergier.

  Jeg betraktet det som livsviktig at ingen av mine barn ble vaksinert, noe som var aktuelt fra 2001 og utover.
  Legene «skjønte» selvsagt ikke noe av min skepsis, og det ble noen sure blikk fra de indoktrinerte sykepleierne.

  Helsevesenet har ingen forståelse for at det er mulig å tenke annerledes enn dem, for de lever i troen på at de forvalter «vitenskapen». Men så godt som ingen av dem har tatt seg tid til å sette seg inn i saken, verken leger eller sykepleiere.

  Leger kjenner ikke til historien om vaksinasjon, men tror på den falske fortellingen at vaksiner var årsaken til redusert dødelighet. Det stemmer ikke, for man bedrer ikke helsen ved å sprøyte inn inkompatible kjemiske stoffer i kroppen. Spesielt ikke i sårbare små barn som knaptnok er født – det er fullstendig horribelt. Selve helsemodellen er feilaktig, for vi lever ikke i krig mot mikrolivet. Allopatisk medisin er basert på en krigsfilosofi som har dypere kulturelle røtter, og som er svært skadelig for samfunnet.

  Må vi se dramatisk økning i dødeligheten før dette blir innlysende for folk flest? Det ser slik ut, om vi noensinne kan komme dithen. Hjernevasken er så intens, at konsekvensene må bli overtydelige før realiteten synker inn. Folkehelsen må bli dramatisk mye verre før det kan tenkes at man er på feil spor, når folket ikke vil ta ansvar for sin egen helseforståelse.

  Bryr folk seg om barna sine, siden de ikke gidder å sette seg inn i saken? Har de ikke tid? Tror de ikke at de kan forstå noe? Må de ha noen «eksperter» som tenker for dem? Hvordan kan de stole blindt på industrien? Skjønner de ikke at dette handler om både penger og kontroll? Tror de at vi allerede er i Paradis, og at hele vår historie full av brutalitet er et tilbakelagt kapittel, og at fremover blir det bare fryd i gammen? Hva er hensikten med å leve, om man nekter å tenke en eneste selvstendig tanke?

  Man skal jobbe, gjerne fysisk, men man skal visst ikke bruke hodet. Det er tydeligvis fullstendig bortkastet, ifølge den moderne kulturen. For man kommer ikke til å skjønne noe uansett, og dersom man likevel skjønner noe, så må det være feil dersom ikke majoriteten av «eksperter» støtter det. Det er en form for religiøs galskap, slik jeg ser det, aldri åpent for reell debatt.

  Men hele saken – helse – handler om et tema vi definitivt ikke har kommet til bunns i. Ikke ett eneste menneske her i verden har den fulle forståelsen av hvordan mennesket som system fungerer, men likevel fremstår disse «ekspertene» som allvitere i sin fordømmelse av alternativ helsetenkning. Jeg tror ikke et sekund på dem, før jeg ser et minimum av ydmykhet – noe jeg sannsynligvis må se ganske langt etter.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Klima og skremsler:

Havet blir ikke surere pga CO2.

Forrige innlegg

WWF:

Investeringer i skatteparadis, millionlønninger, beskyldninger om drap og tortur.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.