POSTED IN Klima, Økonomi

Bill Gates ler av alle som fulgte opp løgnen om «grønn energi».

Nå er det matvarer han skal tjene på.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Bill Gates til sin indre sirkel: «Klimaendring er WEF-bløff!»

Av Baxter Dmitry, Newspunch. Omsett av og henta frå saksyndig.

Bill Gates vart teken i å innrømme at klimaendringsagendaen er ein gigantisk bløff for Den nye verdsorden, i ein nyleg oppdukka video der han skryter over at frasen «grøn energi» har «føkka opp hovuda til folk».

Ifølgje Gates, som snakka til eit publikum frå hans indre sirkel i 2018, kan vind- og solkraft, batteriteknologi og andre fornybare energikjelder vere moteriktige, men dei er ikkje i stand til å løyse klimaendring.

Som de kan sjå i videoen, det faktum at fornybar energi ikkje faktisk er i stand til å løyse klimaendring, trass at det blir selt til oss som kuren for sokalla menneskeskapt global oppvarming, er hysterisk morosamt for Bill Gates.

Kvifor synest han det er so morosamt? Kanskje fordi han tener ei formue på desse sokalla «grøn energi»-kjeldene, og gjer profitt på dei lettlurte massane med sine «oppføkka hovud».

aerial photography of grass field with blue solar panels
Grønn energi er naturødeleggelser i stor skala. Hvor mye energi går med til å produsere og destruere solcellene?

Fordømmande materiale frå sjølve faren til grøn energi.

So no når vi har Gates på video som innrømmer at rein energi er ein bløff, korleis forsvarer den ikkje-valde verdshelse-tsaren sine planar om å tvinge folk til å slutte å ete kjøt og byrje å konsumere det falske kjøtet hans?

Som Joe Rogan sa, burde Bill Gates verkeleg ikkje ta nokon i skule om ein sunn diett.

Der ligg naturlegvis eit tydeleg finansielt motiv bak Gates sin plan om å få folk til å konsumere hans falske mat, akkurat som der har vore med hans covid-«investeringar». Dette er mannen som innrømte at han gav president Trump ordre om å ikkje etterforske dei moglege biverknadene til dei nye covid-vaksinane.

Eg er viss på at de vil synest av dette materialet er fordømmande. Men Gates er kjent for å vere – mistenkjeleg nok – eit steg føre større verdskatastrofar. Og tene stort på dei når dei kjem.

I seinare år har Gates kjøpt opp store jordbruksområde i USA og verda. I fjor vart Gates den største privateigaren av jordbruksland i USA.

Microsoft sin med-grunnleggjar er rekna som den største privateigaren av jordbruksland i USA med rundt 269 000 acres [rundt 1088 kvadratkilometer; oms.an] i dusinvis av delstatar, ifølgje fjorårets utgåve av Land Report 100, ei årleg undersøking av dei største landeigarane i nasjonen.

Mistenkjeleg nok, like etter Gates sine raske innkjøp av den største andelen av USA sitt jordbruksland, byrja matproduksjonsfasilitetar å brenne ned. Kunne mannen som «spådde» pandemien, og som beleilegvis tente grovt på den, òg ha «spådd» matkrisa?

Dersom de har følgt med dette året, vil de vete at Nederland har vore det eksperimentelle territoriet til World Economic Forum, der den brutale Great Reset-politikken har blitt rulla ut av ei fullstendig kjøpt og betalt regjering som arbeider på vegner av WEF.

Med tanke på all smerta og lidinga som Great Reset sin «grøn energi»-politikk har påført vanlege menneske, kan dei verkeleg rettferdiggjerast av eliten som tvingar den på oss?

Når de hugsar at Bill Gates for fire år sidan vart teken i å le med sine venner om korleis «rein energi» ikkje eingong vil løyse den sokalla klimakrisa, kan der berre vere eitt mogleg svar.

Great Reset er ein bløff, same kor ein snur og vender på det.

Forsidebilde: Zbynek Burival

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst.

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • – Great Reset er ein bløff

  Jeg vil heller si at Great Reset er blodig alvor. Det blir fort slutten på velstand og frihet for de sterke og døden for de svake.

  Takk for link til en veldig avslørende video om Bill Gates!

  Svar
 • Northern Light.
  2 oktober 2022 16:41

  Kaos over hele verden: FNs sjef for matforsyning sier at hungersnød vil føre til destabilisering av land.

  Av Ethan Huff.
  For flere år tilbake advarte Donald Trump om at det kom. Nå sier administrerende direktør for FNs matvareprogram, David Beasley, at den har kommet. «En perfekt storm på toppen av en perfekt storm,» sa Beasley nylig, har nådd dørstokken vår. Begge Nord Stream gassrørledningene fra Russland til Europa er ødelagt og ute av drift, og energiprisene går gjennom taket. Gjødsel er for dyrt for bøndene å få tak i – hvis de i det hele tatt kan finne noe.

  Den globale økonomien slik vi i dag kjenner den er på siste verset. Og Beasley vil at milliardærklassen, sammen med visse rike Gulf-nasjoner, skal bidra med alt de kan for å forhindre omfattende matmangel neste år. «Ellers kommer det til å bli kaos over hele verden,» advarte Beasley under et intervju med Associated Press (AP).

  For fem og et halvt år siden da Beasley ble ansatt i sin nåværende stilling, var bare 80 millioner mennesker rundt om i verden på vei mot sult. Så steg tallet til 135 millioner, så doblet den seg derfra til rundt 276 millioner som følge av Covid-19-plandemien. I dag er så mange som 345 millioner mennesker – mer enn den totale befolkningen i USA – i fare for å sulte etter Russlands operasjon i Ukraina.

  «Innenfor dette er det 50 millioner mennesker i 45 land som risikerer hungersnød,» sier Beasley. «Hvis vi ikke når disse menneskene, vil det bli hungersnød, sult, destabilisering av nasjoner ulikt noe vi så i 2007-2008 og 2011, og vi vil få massemigrasjon som resultat. Vi må respondere på dette nå».

  FN sier at verden nå lever i en permanent humanitær unntakstilstand.
  Ifølge FNs generalforsamlingspresident Csaba Korosi, lever verden nå i det ser ut til å være i en permanent humanitær unntakstilstand. Konflikter og humanitære kriser, la FNs generalsekretær Antonio Guterres til, er nå så store at finansieringen som mangler for humanitær bistand, er på det høyeste det noen gang har vært med 32 milliarder dollar.

  Krigen i Ukraina forsterket krisen ved å stenge for kornforsendelser fra Ukraina, en nasjon som sies å produsere nok mat til å brødfø 400 millioner mennesker. Russland er også verdens nest største eksportør av gjødsel, og er også en stor matprodusent omtrent som Ukraina. Hvis disse to nasjonene ikke eksporterer som i normalår, vil millioner av mennesker sulte.

  Så har vi inflasjonen, som gjør at mange tidligere middelklassefamilier ikke lenger kan få endene til å møtes. Fattigere mennesker ble spesielt hardt rammet av nedstengningene som økonomisk ødela dem, ifølge Beasley. «Med gjødselkrisen vi står overfor akkurat nå og med tørke, står vi overfor en stor økning i pris mat i 2022,» la Beasley til. «Dette forårsaker kaos rundt om i verden».

  «Hvis vi ikke kan hanskes med dette raskt – og jeg mener ikke neste år, jeg mener i år – vil vi ha et problem med tilgjengelighet av mat i 2023, og det kommer til å bli et helvete». Med andre ord, det blir et helvete på jord i 2023 hvis det ikke skjer et mirakel.

  «Vi må få gjødselen transportert dit den skal, og det raskt,» la Beasley til i en følelsesladd bønn om hjelp». Asiatisk risproduksjon er i en kritisk tilstand akkurat nå», og mer enn 70 prosent av befolkningen i Afrika får mat fra 33 millioner små familiegårdsbruk som desperat trenger gjødsel. FN sier «vi mangler flere milliarder dollar på det vi trenger for gjødsel».

  Fra Natural News, publisert, 30 september 2022, skrevet av Ethan Huff.
  Oversatt fra engelsk, linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: CHAOS all over the world: UN food chief describes “destabilization of nations” resulting from FAMINE.

  Svar
 • N.L. :
  «Krigen i Ukraina forsterket krisen ved å stenge for kornforsendelser fra Ukraina, en nasjon som sies å produsere nok mat til å brødfø 400 millioner mennesker. Russland er også verdens nest største eksportør av gjødsel, og er også en stor matprodusent omtrent som Ukraina. Hvis disse to nasjonene ikke eksporterer som i normalår, vil millioner av mennesker sulte.»

  Nå stenger jo ikke Russland for hverken korn, gjødsel eller gass. Det er det andre krefter som ønsker kaos gjør.
  Og selvfølgelig kan det bli kaos og sult når det et år stenges for distribusjon og eventuelt produksjon.
  Men dette er altså kun krigspolitikk, fra bakmenn som ønsker slikt.

  Trenger en fri nasjon energi så må det produsere energi. Ut fra egne forutsetninger og behov, i forhold til ønsket folketall.
  Det samme med mat og bolig. Eller sko. I stolthet.
  ( Vi mener vel ikke at en gull/penge-rik nasjon skal leve på andre nasjoners arbeid?)
  Får en nasjon et produkt-overskudd, f.eks. utfra egne geografiske forutsetninger , kan produkter byttes mot overskudd fra andre frie nasjoner på kloden.
  Stiger arbeidsomkostningene stiger selvfølgelig prisene. Men det blir ikke hverken ‘inflasjon’ eller ‘dårlige økonomiske konjunturer’ og kriser av det.
  Men det vanlige i vår teknologiske tidsalder er at arbeidsomkostningene synker. Og dermed prisene.
  Så lages det ‘økonomisk kriser’ av dette også. Selvfølgelig like tullete.
  Hvis vi da ikke tror at penger/gull har en egenverdi for en nasjon.
  Og ikke ser at det er nasjonens arbeidskrefter som er nasjonens gull.

  Svar
 • deafdumbblind
  2 april 2023 8:34

  veldig god og tankevekkende artikkel, og ikke minst takk til NL og Frikar for tankevekkende kommentarer. Verden må komme seg ut av galskapen. Den gangen vi dro på fisketur med bambusstang , kjøpt på det lokale Samvirkelaget, da det var et lag for Samvirke, med mors hjemmebakte brød som niste, og ei kanne med mors kakao gjennom vaiende kornåkrer ned til vannet der ørretten hoppa, akk ja, det var tider.

  Svar
 • Northern Light.
  2 april 2023 17:34

  Barn dør av influensa og streptokokk A-komplikasjoner. Ser vi alvorlig skade på immunsystemet fra covid-vaksiner?

  Av Dr. William Makis.
  5 år gamle Quin Henderson fra Kitchener, Ontario, døde plutselig lørdag 25 mars 2023. Det som så ut til å være en rutinemessig barnesykdom tidlig i uken ble verre og hun ble innlagt på sykehuset med det som så ut til å være lungebetennelse. Denne søte jenta døde senere av komplikasjoner av lungebetennelse og Streptokokk A-infeksjon.

  2 år gammel Ontario-jente døde av Streptokokker 3 mars 2023.
  En familie sørger etter at deres to år gamle datter, Nevaeh Muley, plutselig døde av en streptokokk A-infeksjon. 3 mars 2023 fikk Nevaeh feber, og neste dag måtte Nevaeh fraktes til sykehus i ambulanse, hvor hjertet stoppet. Nevaeh døde av en streptokokk A-infeksjon.

  7 år gammel Wyoming-gutt er covid-vaksinert, syk av streptokokker og har anfall.
  7 år gamle Dain McMurrough fra Casper, Wyoming, ble vaksinert mot covid og ble veldig syk av Streptokokk A. «Han begynte uventet å få intense anfall».

  Dette skjedde også med 9 år gamle West Kelowna, British Columbia-jenta Ayla Loseth, som døde 29 november 2022.
  Ayla Grace Loseth ble ført til sykehus av foreldrene Chrissy og Brad 26 november 2022 med dehydrering, kvalme og feber. De ble fortalt at det var influensa, men tre dager senere døde hun av sepsis fra Streptokokk A.

  Det Loseth familien ble ledet til å tro i 48 timer var et dårlig tilfelle av influensa, viste seg å være mye verre. Loseth familien fortalte Castanet News at Ayla hadde influensa og halsbetennelse som ble septisk, forgiftet blodet hennes, noe som førte til hennes død 29 november. De mener symptomene hun fikk forrige lørdag 26 november, et alvorlig utslett over hele kroppen, dehydrering, feber, kvalme og sløvhet, pekte på noe mer enn influensa.

  Minst 3 barn døde i Canada fra Streptokokk A innen desember 2022.
  «Minst tre barn i Canada har dødd etter å ha blitt infisert med streptokokkbakterier de siste ukene» rapporterte The Toronto Star 16 desember 2022.

  2 år gammel jente døde i Australia fra Streptokokk A, februar 2023.
  En familie i Brisbane har blitt lamslått av det plutselige dødsfallet til deres to år gamle datter Nicole fra Streptokokk A. Et virus som sprer seg raskt over Australia. Tragisk nok ble barnets infeksjon oversett da hun hadde testet positivt for influensa. Hun døde av septisk sjokk og streptokokk A bare dager etter at hun først fikk symptomer. 25 februar 2023 døde toåringen av septisk sjokk og streptokokk A, en dag som faren sier vil hjemsøke ham resten av livet.

  Over 30 barn døde i Storbritannia av Streptokokk A.
  «Minst 30 barn har dødd i Storbritannia av Streptokokk A siden 19 september 2022», rapporterte The Independent 30 desember 2022.

  2 barn døde i Frankrike av Strep A.
  «Det franske helsedepartementet har slått alarm. I løpet av de siste 2 ukene har minst åtte barn blitt innlagt på sykehus etter å ha fått streptokokkinfeksjon. To av dem er døde» – en MedScaperapport 28 desember 2023.

  Hva skjer? Det er ikke normalt for friske barn å dø av influensa og komplikasjoner av Streptokokk A. I hvert av disse tilfellene er det avgjørende å vite om disse barna var covid-vaksinert. 7 år gamle Dain McMurrough fra Wyoming var det, og jeg mistenker at 9 år gamle Ayla Loseth fra British Columbia også var det. Hos covidvaksinerte barn ser vi sannsynligvis effekten av alvorlig immunsystemskade som viser seg som «negativ vaksineeffekt» rundt 6-9 måneder etter deres siste mRNA-injekjon. CDC har visst om dette en stund, ettersom deres egne «foreløpige upubliserte tall» fra mai 2022 viser negativ vaksineeffekt som starter omtrent 6 måneder etter den siste Pfizer-injeksjonen, som er bevis på at immunsystemet blir skadet.

  Barn som får deres immunsystem alvorlig skadet av Pfizer covid-vaksiner, vil ha problemer med influensa og Strep A. Barn som ikke har blitt vaksinert kan få spike proteiner overført med pust og hudkontakt fra et hus fullt av vaksinerte familiemedlemmer. Virkningen av slik overføring på immunsystemet til barn er ikke godt kjent eller forstått.

  Men ikke bekymre deg. Pfizer har allerede en ny Streptokokk-vaksine klar. Pfizer vil aldri gå glipp av en mulighet til å tjene penger på skadene og dødsfallene de selv forårsaket.

  Fra Global Research, publisert 1 april 2023. Skrevet av Dr.William Makis. Lege og spesialist innen radiologi, onkologi og innumologi.
  Oversatt fra engelsk. Linker og oversikt i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Children Continue to Die From Influenza & Streptococcus A Complications. Are We Seeing Severe Immune System Damage From COVID-19 mRNA Vaccines?

  Svar
 • Videoen av bill gates som det vises til i artikkelen og linkes til via you tube er selvsagt tatt ned. hvorfor tror noen at slikt vil ligge oppe på youtube… vitner om litt manglende forståelse av verden når man linker til slikt. og kommentarfeltet her blir hver forbokstav stor, irriterende
  det er en krig mot hvite, norge er okkupert, og det er en depopulasjonsagenda som er så ufattelig at bare de aller smarteste sammen med noen få idioter tar det seriøst, alle midt imellom: nei

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Et svensk Nato-medlemskap.

Et skritt mot avgrunnen.

Forrige innlegg

Ukrainakrigen bidrar til nasjonal krise i USA.

Politisk stormvarsel i USA.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.