POSTED IN USA, Virkelighetsforståelse

Biden gir en to timers pressekonferanse:

En katastrofe, en pinlighet.

0
Print Friendly, PDF & Email

Dette utdraget er hentet fra The Duran og er et utklipp fra president Joe Bidens to timers pressekonferanse. Video-snutten på 10 minutter er naturligvis klippet, men det den viser er at USA ikke lenger har en sterk politisk ledelse. Det er virkelig skremmende. For da blir makten pulverisert og vi vil få en maktkamp mellom ulike grupper i administrasjonen om hvilken politikk som skal føres.

I et land med atomvåpen og svulmende militære muskler kan en slik ansvars-pulverisering være svært farlig av flere grunner. Hvem skal motstanderne (Kina/Russland) forholde seg til? Vil inngåtte avtaler bli holdt? Hvordan vil en svak ledelse forholde seg i krise-situasjoner osv?

En kan undre seg over hvordan Biden kan hamle opp med Putin slik han her fremstår. Men det er naturligvis min vurdering av dette utdraget som presenteres under. Enhver få se og vurdere sjøl.

Naturligvis er innledningen en parodi, men det inntrykket jeg sitter med er at vi her står overfor en president som aldri skulle vært der han er. Dette er en personlig tragedie for Joe Biden som skulle sluppet denne situasjonen. De ansvarlige er de som pushet han frem og som gjennom manipulering og mediedekning fikk han valgt til en posisjon han ikke er i stand til å ivareta.

For de som er interessert i The Durans (Alexander Mercouris) langt mer grundige gjennomgang av Joe Bidens pressekonferanse kan åpne denne lenken.

Knut Lindtner
Redaktør

https://youtu.be/vfuu6I5fixg

Forsidebilde: Kelly Sikkema1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 628 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Ingen sannhetsapostel:

Tvert imot forvrenger NTB fakta.

Previous Post

Nye forsøk på å mane til konflikt

Historieforfalskning som et av flere grep i fryktens tjeneste

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.