POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Bevisene er overveldende fra hele verden:

Vaksinene er ineffektive.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Data viser angivelig hvor ineffektive Covid-19-vaksiner er over hele verden

Selv om tjenestemenn i de fleste land fortsetter å gjenta at Covid-vaksiner er trygge og effektive, gjør ikke dette påstanden mer sann. De er angivelig ikke det. Det eneste som er sant er at med disse påstandene ønsker disse menneskene å sørge for at deres egne hoder ikke ruller.

Mens verden fokuserer på Ukraina, inflasjon, våpenkontroll og abort, nyter en liten nyhet om covid sin tid i skyggen: ineffektiviteten til Covid-19-vaksiner. La oss ta en titt på hvor dårlig disse vaksinene gjør det rundt om i verden.

____________________________________________________________________
Artikkelen er hentet fra Politikeren
____________________________________________________________________

(Alle prosenter er avrundet og representerer minst én dose med mindre annet er oppgitt.)

Israel – 72 % vaksinert

Israel har ikke en høy grad av full vaksinasjon (66%), men landet omfavnet ivrig alle foreslåtte boostere: fire. Til tross for alt dette, opplevde Israel den høyeste Covid-dødsraten som er registrert i år.

Finland, Danmark, Island, Norge – 84 %, 83 %, 81 % 79 % vaksinert

Alle skandinaviske land, bortsett fra Sverige, ble nylig “utslettet” av Covid-19. Finland, Danmark, Island og Norge dokumenterte hver sin høyeste dødsrate, noen slo rekordene sine flere ganger i løpet av de siste ukene.

Det som er bekymringsfullt er hvor lenge bølgene varer. I fjor varte Danmarks bølge fra midten av november til midten av mars. I år startet det i begynnelsen av november, og det ser ikke ut til å bli en slutt. Årets fotavtrykk er ganske plagsomt i alle fire landene.

Canada – 86 % vaksinert

Canada slo ikke rekorden på dødsraten, men den siste bølgen startet en måned tidligere og har så langt etterlatt et tilsvarende antall ofre som i fjor. Vaksinene gjorde med andre ord ingen forskjell.

Japan – 82 % vaksinert

Japan opplevde nylig sin verste dødsrate i år, og doblet rekorden. Masker og isolasjon hjalp heller ikke.

Australia – 87 % vaksinert

Covid-19 raser som en skogbrann i Australia. Landet opplevde nylig et dødstall fire ganger høyere enn noen gang før under pandemien, og brannen raser fortsatt.

New Zealand – 84 % vaksinert

New Zealand pulveriserte nylig sin dødelighet gjennom tidene. Kanskje de vil ha mer suksess med å inneholde kuraper.

Sør-Korea – 88 % vaksinert

En gang et lysende eksempel på hvordan man skal håndtere Covid-19, er Sør-Korea nå ved foten av en monstrøs dødsstigning. Dette til tross for at 86,95 % av befolkningen er fullvaksinert.

Hong Kong – 89 %

Diagrammet taler for seg selv. Enten virket ikke vaksinene, eller så utsatte nedstengningene bare det uunngåelige.

Malta – 92 %

Nok et land som slo rekorden sin. Malta innførte til og med nye sperringer i januar mens befolkningen var over 90 % vaksinert.

Singapore – 92 %

Singapore er et av de mest vaksinerte landene, og de ødela nylig deres Covid-19-dødsrekord hele tiden … to ganger.

Det skal bemerkes at mange av disse landene hadde strenge restriksjoner mens de vaksinerte befolkningen, så man kan hevde at de som skulle dø bare utsatte skjebnen sin.

(Her er en sammenligning mellom stort sett uvaksinert Afghanistan og fullt vaksinert Canada.

Denne logikken rettferdiggjør de ignorerte og sensurerte forskerne fra Harvard, Stanford og Oxford bak The Great Barrington Declaration, som foreslo kun å beskytte de mest sårbare med økende vaksinasjonsrater; man bør ikke forvente rekordstore dødsfall på dette stadiet.

Det er også sant at tallene ovenfor er relative og kanskje ikke ser så skumle ut sammenlignet med andre land. Men siden hvert land har sin egen kultur og helsevesen, samt ytterligere testing og journalføringspraksis, gir analyse av en nasjons fremgang over tid utmerket innsikt.

I tillegg kan man se på den lave dødsraten i høyt vaksinerte land som Portugal eller Spania og hevde at vaksinene virket. Men en høy vaksinasjonsrate garanterer ikke en lav dødsrate; statistikken ovenfor beviser det unektelig.

I det minste kan vi anta at verden har implementert en fullstendig ineffektiv strategi, hvis suksess eller fiasko avhenger av andre variabler enn Covid-19-vaksiner.

Til slutt må vi spørre oss selv: siden vaksinene mislyktes så alvorlig, hvorfor kaster ikke media lys over det? Hvorfor holdes denne gremlinen i mørket? Er det fordi nyhetene våre oppførte seg som PR-byråer? Husk det når den neste store tingen kommer.

Forsidebilde: Jon Vio

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • FRIHET !!!
  24 juni 2022 11:16

  Ikke bare er de ineffektive, de ser ut til å faktisk ØKE sjansen for å bli syk av covid19 og i tilleg gjøre skade i seg selv og øke faren for død i seg selv …

  Svar
  • Wasan Totland
   30 juni 2022 8:41

   Det er vel egentlig ikke det du kaller covid19 de blir syke av? Løgnen er større enn som så. Det som skjer er at immunforsvaret svekkes slik at man hele tiden får en eller annen av de 200 forkjølelsesvirusene og de kan nå være dødelige.

   Svar
 • pravdamedia
  24 juni 2022 12:54

  myndighetene i vesten, Norge inkludert, begår folkemord og førfølgelse,diskriminering av egen befolkning ,spesielt vaksinemotstandere.
  De har blitt diskriminert og forfulgt.
  Nå våkner resten av folket sakt opp til marerittet…

  Svar
 • pravdamedia
  24 juni 2022 12:55

  Myndighetene i Vesten,(Verden) Norge inkludert, begår folkemor, førfølgelse og diskriminering av egen befolkning ,spesielt vaksinemotstandere.
  De har blitt diskriminert og forfulgt.
  Nå våkner resten av folket sakte opp til marerittet…

  Svar
 • ‘Tallene viser at vaksinen hindret 4,2 millioner dødsfall i India, 1,9 millioner i USA, 1 million i Brasil, 631.000 i Frankrike og 507.000 i Storbritannia. ‘
  forskning.no/ntb-vaksiner-virus/ny-studie-koronavaksinen-reddet-20-millioner-liv/2045616

  Men vi vet også, at fattige tett befolkede , ikke- nedstengte India hadde lavere Covid- dødstall pr innbyggertall enn i rike nedstengte Norge (under en vanlig/tidligere influensa), i 2020. Så her er det jo noe pussig. Kanskje politikk? ;-)

  Svar
 • nrk.no forteller om dobbelt så mange akuttinnleggelser som normalt og hjertepasienter som må ligge på gangen, «uten at sykehusene har en god forklaring», «ingen har klare svar», «det er snakk om indremedisinske lidelser og ikke knyttet til ulykker».
  Det skyldes på eldrebølgen.

  Svar
 • JENS EBELHOFT
  29 juni 2022 10:14

  Corona vaksinene ØKER faren for å bli syk av covid-19 og gir i tillegg økt fare for plutselig død og en lang rekke ALVORLIGE bivirkninger. Hele corona vaksine programmet er den STØRSTE MEDISISNSKE SKANDALEN I MENNESKETS HISTORIE !!!!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

En land i oppløsning?

Kriminaliteten i USAs storbyer øker voldsomt.

Forrige innlegg

Skifte av redaktør i Reset:

Et det avisas nådestøt?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.