POSTED IN USA

En land i oppløsning?

Kriminaliteten i USAs storbyer øker voldsomt.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Når gatene i Amerika er så kaotiske nå, hvordan vil de bli når ting virkelig begynner å ’treffe viften’?

Av Michael Snyder

Global Research, 20. juni 2022

Slutten på det amerikanske drømmelivet som du har visst det vil aldri bli det samme igjen… 

Hvis du ikke er skremt av det som skjer med våre største byer, bør du sjekke om du fortsatt har puls. En gang i tiden var de vakre nye byene som våre forfedre bygde til misunnelse for hele planeten, men nå har mange av dem utartet til kriminalitetsbefengte helveteshull som vrimler av voldelige rovdyr. 

Butikktyveri har i hovedsak blitt et nasjonalt tidsfordriv, gatemarkeder for narkotika opererer fritt rett under nesen likegyldige myndigheter, og narkomane drar ned buksene og gjør sitt fornødne når og hvor de måtte ønske det. 

Takket være rekordnivåer av ulovlig immigrasjon har gjengmedlemskap eksplodert, og menneskehandel har nådd virkelig skremmende nivåer. 

Selvfølgelig er våre stadig tynnere politistyrker overveldet på dette tidspunktet. Faktisk er politiet i Seattle så slanket at de ofte ikke er i stand til å «ta rapporter fra voldtektsofre» . Og lykke til med å få en politimann til å ta hensyn til saken din hvis du er offer for en ikke-voldelig forbrytelse i Seattle. Fra kyst til kyst går samfunn ned i en tilstand av fullstendig lovløshet. Så hvis ting er så ille allerede, hvordan vil forholdene være når ting virkelig begynner å treffe viften?

Trenden vi har sett de siste par årene fortsetter. Kriminaliteten over hele landet bare øker og øker.

For eksempel har biltyveri, grovt tyveri og kriminalitet på tog og busser økt med mer enn 50 prosent  i New York City så langt i år…

Data utgitt av New York City Police Department viste at antall biltyverier økte med 51,1 %, med 5 420 hendelser per 5. juni sammenlignet med bare 3 587 hendelser på samme tid i 2021.

Denne kategorien hadde en av de største økningene i kriminalitetsstatistikkrapporten som dekker 30. mai til 5. juni. Store tyverihendelser økte med 50,1 %, fra 20 659 hendelser rapportert til NYPD per 5. juni, sammenlignet med 13 713 rapporterte i samme periode i fjor.

Samtidig har den samlede transitt-kriminaliteten økt med 53,6 % så langt i år.

Jeg trodde at den nye ordføreren ble valgt for å få slutt på kriminalitetsbølgen.

I stedet ser det ut til at den har blitt kjempestor.

En måte å skjule den raske økningen i kriminalitet er å avkriminalisere ting som før var store lovbrudd.

Portland, Oregon - Wikipedia
Portland er den største byen i delstaten Oregon i USA og er hovedsete for Multnomah fylke. Byen ligger nord i staten, på sørsiden av Columbia-elven. Dessuten renner Willamette-elven gjennom byen. Selve byen har en befolkning på 575 930, og med forsteder er folketallet på rundt to millioner. Wikipedia (Foto: Wikipedia)

I Portland bestemte velgerne seg for å avkriminalisere harde stoffer, men det gjorde nettopp byen til et «friluftsnarkotikamarked» …

Gatene i Portland ligner et «friluftsnarkotikamarked» etter at statlige tjenestemenns plan for å avkriminalisere harde stoffer førte til en økning i antallet overdosedødsfall, hevder kritikere.

Politiet sier at gatene i Portland er fulle av hjemløse rusavhengige som åpenlyst kjøper og selger narkotika, og at tegn på narkotikaavhengighet faktisk øker over hele landet, rapporterte Fox News.

Bilder viser den desperate situasjonen i den liberale byen Pacific Northwest, hvor man kan se folk sette skudd eller besvime på høylys dag.

En gang i tiden var Portland en av de mest storslåtte byene i hele verden.

Nå er byen et skrekkshow.

På toppen av all vanlig kriminalitet som pågår, er vi nå vitne til en svært alarmerende økning i politisk motivert vold.

Høyesterettsavgjørelsen som vil oppheve «Roe mot Wade» (En konflikt tilknyttet abortlovgivingen, red.) forventes å komme denne måneden, og en gruppe kjent som «Jane’s Revenge» har kunngjort at det nå er «jaktsesong» for abortmotstanderne…

Pro-abort-gruppen Jane’s Revenge erklærer «jaktsesong» på abortmotstandsgrupper og krise-graviditetssentre (crisis pregnancy centers).

Gruppen har en historie med å skade eiendom under sine protester, og de tok æren for vandaliseringen av et graviditetsressurssenter i Des Moines, Iowa tidligere denne måneden. I en melding lagt ut på sosiale medier sa gruppen at de knuste vinduer og la igjen grafitti-politiske meldinger over hele klinikken. «Det var enkelt og morsomt,» lød meldingen.

Dessverre, selv om den offisielle høyesterettsavgjørelsen ikke en gang er frigitt ennå, har det allerede vært ganske mye vold.

Faktisk blir det rapportert at det har vært mer enn tre dusin angrep på antiabort-grupper, kirker og krise-graviditetssentre de siste ukene…

En væpnet, potensiell morders påståtte forsøk på å ta livet av høyesterettsdommer Brett Kavanaugh forrige uke er en del av en bølge av vold, brannstiftelse, hærverk og trusler rettet mot abortmotstandergrupper og myndighetspersoner siden lekkasjen forrige måned av et utkast til Høyesterettsdom som vil velte Roe vs. Wade [dommen om retten til selvbestemt abort, mrk.]

Det har vært mer enn tre dusin slike hendelser rettet mot krise-graviditetssentre og kirker i minst 20 stater og Washington, DC, ifølge en oversikt driftet av LifeNews.com, en anti-abortside.

Sivilisasjonens tynne finér som vi alle tar for gitt på daglig basis, forsvinner raskt, og gatene våre blir mer usiviliserte for hver dag som går. [Man bør her huske på at det tidligere alltid har vært abortmotstandere som har tydd til vold i sin kamp mot abort. https://www.aftenposten.no/verden/i/2q2B/abortstriden-flammer-opp. USA merker seg ut på denne statistikken: Ifølge WikiPedia har der siden 1990 skjedd minst 11 mord, 41 bombeangrep og 173 brannstiftelser på klinikker som utfører abort. At det nå tas opp igjen, er et nytt fenomen. Mrk.]

Hvis dette skjer mens de økonomiske forholdene fortsatt er relativt stabile, hva vil skje når ting begynner å bli skikkelig gale der ute?

I enkelte deler av verden har matkrisen allerede nådd kritiske nivåer. For eksempel har regjeringen på Sri Lanka faktisk forkortet arbeidsuken slik at arbeiderne får mer tid til å dyrke sin egen mat …

Sri Lankas føderale regjering godkjente mandag et forslag som vil forkorte arbeidsuken for de fleste ansatte i offentlig sektor til fire dager, slik at arbeidere vil ha tid til å dyrke sine egne avlinger, rapporterte Reuters tirsdag, og bemerket at tiltaket tar sikte på å bekjempe Sri Lankas forverrede matmangel, forårsaket av en nylig økonomisk krise.

«Sri Lankas regjering godkjente sent på mandag et forslag om at ansatte i offentlig sektor skal gis permisjon hver fredag de neste tre månedene, delvis fordi drivstoffmangelen gjorde pendling vanskelig og også for å oppmuntre dem til å drive jordbruk,» rapporterte Reuters 14. juni.

I Afrika har FN sluttet å mate omtrent 1,7 millioner innbyggere i Sør-Sudan fordi de rett og slett ikke har nok finansiering til å mate den raskt voksende skaren av desperat sultne mennesker…

Verdens matvareprogram har blitt tvunget til å slutte å gi matvarehjelp til rundt 1,7 millioner mennesker i Sør-Sudan på grunn av mangel på finansiering. Den FN-drevne organisasjonen vil fortsatt nå 4,5 millioner mennesker, men mange vil gå glipp av livsviktige ressurser.

I følge BBC News er over halvparten av befolkningen i Sør-Sudan for tiden sulten på grunn av flom, lokal tørke, vedvarende konflikt og økende matvarepriser. Marwa Awad er fra World Food Program og befinner seg i den nordlige byen Bentiu i Sør-Sudan, hvor hun har snakket med folk om effektene kuttene i bistanden har.

Alle ekspertene forteller oss at den globale matkrisen kommer til å bli mye verre etter hvert som månedene går.

Hvis FN allerede har nådd grensen for hva de er i stand til å gjøre, hvem skal da hjelpe de millioner på millioner av sultne mennesker som snart vil trenge hjelp for å overleve?

Det har vært svært mange branner og andre hendelser som har rammet USA matproduksjon i år. Her brenner en kornsilo i Winnipeg.

Her i USA har matproduksjonen blitt påvirket av en bisarr rekke katastrofer , og vi blir advart om at det vil bli produsert mye mindre i år enn først antatt. Jeg tror at en ekspert oppsummerte den nåværende situasjonen veldig godt da han advarte om at «vi vipper på kanten» …

Pennsylvania-bønder blir «knust» av de rekordhøye prisene på diesel – så mye at spørsmål om en matkrise begynner å dukke opp, rapporterte  Morning Call .

En bonde i Lehigh County er sitert for å si: «Jeg har en traktor koblet til kornplanteren min her ute, ingen diesel, og jeg har ikke råd til å få tak i noe.»

Denne bonden uttrykte klagene sine til Kyle Kotzmoyer, en spesialist i lovgivende anliggender for Pennsylvania Farm Bureau. Kotzmoyer snudde seg deretter og vitnet til statlige lovgivere: «Vi har nådd det punktet hvor vi er veldig nære på å bli et synkende skip. Vi vipper allerede på kanten.»

Hvis vi til slutt kommer til et punkt der matvareprisene kommer helt ut av kontroll og det er omfattende mangel, tror du at de som bor i bykjerneområdene våre vil reagere med nåde og tålmodighet?

Selvfølgelig ikke.

I stedet blir folk helt gale .

Under den arabiske våren 2011 fikk vi en liten forhåndsvisning av hva som kommer. Det var alvorlig matmangel rundt om i verden det året, og det resulterte i voldsom sivil uro.

Her i USA har de fleste ikke store mengder mat lagret, og det gjelder spesielt i våre største byer.

Så vi må heller håpe at den raskt voksende globale matkrisen ikke påvirker oss for alvorlig, for sannheten er at vi definitivt ikke er rustet til å håndtere et slikt scenario.

Oversatt av Monica Sortland

Den originale kilden til denne artikkelen er End Of The American Dream Life, som du har visst, vil det aldri bli det samme igjen …

Copyright © Michael Snyder , Slutten av det amerikanske drømmelivet som du har visst det vil aldri bli det samme igjen … , 2022

Forsidebilde: Debby Hudson

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • «Ordo Ab Chao» er mottoet. Først besørger man det ultimate kaos, derett tilbyr man «hjelp» til å rydde opp, men selvsagt kun hvis du frasier deg alle rettigheter, og overfører disse til «hjelperne».
  Det går sterke rykter om at noen har begynt å teste et «virus» som er genetisk bundet mot denne spesifikke rasen av «hjelpere», og at de er nesten i mål.
  Litt som de virus de fant i biovåpenlab’ene i Ukraina, som var genetisk bundet mot russere.
  Kan den ene kan også den andre, kan man se ut fra dette.
  Spørsmålet da blir om man vil se en utsletting av menneskeheten gjennom biovåpen?

  Svar
 • Vedr. mulighet for abort. En voldekt eller annet overgrep som kan føre til graviditet kan vel fortsatt ordnes med abortpille? ( En mulighet som ikke fantes for noen år siden, og som burde løse betydlige deler av tilfeller med uønsket graviditet. I tillegg til mye større muligheter for prevensjon for kvinner nå. ) Eller er abortpiller også forbudt?

  Svar
  • Salg av fostre er en gigantindustri,det ligger mye penger i å ha fri abort.Den som tar abort tror fosteret blir tatt hånd om ved destruering,men nei,det går til en legemiddelindustri som er like gale som de er grådige og som ingen kontrollerer.Ja forresten,noe kontrollerer legemiddelindustrien,men ingen her på derimot vil vite det,de er fornöyd med etiketten «legemiddelindustrien».
   Om vi ikke setter navn på nissene og om vi ikke legger press på de,da har vi ikke gjort noen ting.

   Svar
   • I en reportasje i Vi menn for mange år siden, avslørte de finske forskere som brukte levende foster (for tidllig født og som de anså ikke ville overleve uansett) til å eksperimentere med. Blant annet ved å partere dem mens de levde for å se hvordan de reagerte. Det er i sannhet en skitten og i aller høyeste grad kriminell industri vi har med å gjøre.

 • Kriminaliteten som har ökt i hele den vestlig styrte verden de siste 30 årene er det de störste kriminelle som har skapt.Hvordan har de gjort det ?.Hvem er de ?.

  Svar
 • Landsmoderen Gro Harlem Bruntland sa som kjent,alt henger sammen med alt.
  Hvordan henger det sammen da ?.
  Hvordan er det med de nordiske oligarker ?.
  Steigan hadde igår en artikkel om at Kjell Inge Rökke hadde fått seg jobb i FN og i den artikkelen bindes de forskjellige hovedfigurene sammen.Men det finnes fler hovedfigurer eller bedre å kalle de folk med biroller.
  For å skape en milliardär til å senere spille en viktig birolle må det stå mektige folk bak.
  Jeg jobbet en gang på et skipsverft i Ulsteinvik.Vi skulle bygge om en gammel rustholk på ca hundre fot til ett toppmoderne fabrikkskip på et par hundre meter.Hva faen kan dette väre tenkte jeg,det er da ikke lurt,men joda ,det var lurt.Med denne rustholken fulgte det en konsesjon,en konsesjon som bare fulgte holken,den kunne ikke overföres til ett annet skip,altså selges.
  Så vi bygde dette nye skipet med litt rusk og rask fra den gamle holken og vi sveisa det fast i den nye.
  Vips hadde en konsesjon blitt som ny,med god hjelp av politikere,skipskontroll,banker og det som måtte trenges.Ingen kosesjonsbudrunde,ingenting,alt ble servert den nye eieren.
  Nå skal Rökke lede an i arbeidet med å gjöre om havbunnen til en gullgruve for de som har mineralrettighetene,rökke er selvfölgelig en norgesvenn og han har kun det norske folk i tankene når han jager de sju hav etter profitt.
  Men nei,dette om nordiske Oligarker,det snakkes det ikke om i alternativmediene,ja untatt Steigan som gjör noe,men ikke nok.Det er i disse miljöene verdens verste kriminelle trives,jo lenger vi tier,jo vanskeligere blir det å ta tilbake det de har tatt.

  Svar
 • USA i forfall
  Ett par snutter av mange, «Streets of Philadelphia».
  Gjelder også andre byer.

  https://www.youtube.com/watch?v=KGepNd-Lq5M
  https://www.youtube.com/watch?v=_uJRrVEqtDM

  Svar
 • Antifa er fascister, BLM er rasister, og parolen «min kropp, mitt valg» er okay siden det skaffer mer ufødt menneske til farmabruk, mens det samme argumentet gjelds ikke når nyfødte må «vaksineres». Ja, og ikke å forglemme teatralske «extinction Rebellion» og lille headhunta Greta.
  Disse «grasrotbevegelsene» bemannes av kjøpte og betalte leiesoldater med lite egen tankevirksomhet som globalistene betaler, transporterer, utstyrer med stabler med mursteiner og hva de ellers måtte behøve for å rasere og ødelegge. Skuespillerinnen Alexandria Occasional Cortex er i sitt ess med megafonen nå. Maxine Waters. Hele gjengen vil ha mest mulig opptøyer. Komplett udugelige og foraktelige visepresident ingen valgte, Harris, helt latterlig ubrukelige, lille Jean-Pierre, den stokk senile presidenten, borgemester i Chicago som skjeller ut pressen for å stille spørsmål; oj oj oj, USA er helt på trynet, og Norge er en alliert.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Brillene bestemmer det du får se:

Krigen sett fra Russisk side.

Forrige innlegg

Bevisene er overveldende fra hele verden:

Vaksinene er ineffektive.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.