POSTED IN Israel

Begrunner Israel krigføringen med bibelen:

«Hvis en jøde dreper en ikke-jøde er han frikjent».

24 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Amalek, den bibelske krigen.

Av Jan Hårstad

En av verdens ledende historikere på jødisk historie og tenkning er Michael Hoffman. Han har satt sammen utsagn fra prominente nazister og prominente zionister i artikkelen «Nazis and Zionists» av 9 januar 2024 som du vil finne på unz.com/author/michael-hoffman/

For tilgjengelighetens skyld har jeg oversatt fragmenter fra denne artikkelen som nesten ikke er til å tro. Håper at det kan bidra til at folk leser originalen på engelsk.

Netanyahu gjorde det klinkende klart 28 oktober 2023 at Israel nå førte en bibelsk inspirert utryddelseskrig mot Amalek, dvs Palestinerne.

«Dere bør huske hva Amalek har gjort med dere forteller vår hellige bibel og vi erindrer og kjemper.

 Våre modige tropper og soldater som nå er i Gaza eller rundt Gaza elleriI andre regioner av Israel, tilslutter seg en lenke av jødiske helter, en lenke som ble startet for 3000 år siden – fra Joshua til heltene fra 1948- 6 dagers krigen, Oktoberkrigen i 1973 – og alle andre kriger for dette landet – er heroiske soldater.

De har en sentral målsetting, den totale tilintetgjøring av den morderiske fienden og sikre eksistensen av dette landet.

I bok nummer en av SAMUEL 15:3 leser vi Guds dom over Amalekene i form av et gudommelig befaling til Saul, Israels første konge.

   «Gå nu av sted og slå Amalek, og slå med bann alt hva hans er; spar ham ikke, men drep både mann og kvinne, både barn og diebarn, både okse og får, både kamel og asen.» (Bibelen av 1930)

Vi tar med noen linjer fra Babylonske Talmud,57 a:

«Hvor enn det reises ansvar om dødsstraff i forbindelse med blodsutgytelser; Hvis en ikke-jøde dreper en annen ikke-jøde, eller en ikke-jøde dreper en jøde, er han skyldig. Hvis en jøde dreper en ikke-jøde er han frikjent.»

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

24 kommentarer. Leave new

 • Yahweh er deres «gud» og etnisk rensing er i tråd i med deres hellige skrift. Lite har de utviklet seg siden den ble skrevet;
  hackable animals uten sjel, ånd, fri vilje, sier ekle Harari.

  22.mars 2024 – Crocus, Moskva

  22. juli 2011 – Utøya-massakren
  22. mars 2016 – Brüssel-bombingen
  22. mars 2017 – Westminster-angrepet
  22. mai 2017 – Manchester Arena, hvor en
  22 år gammel «selvmordsbomber» dreper
  22 mennesker etter
  22 Ariana Grande- sanger

  henrymakow.com

  Hva var det fredsprisnominerte Jens sa?
  «Før DE begynte skytingen»; kjapt fikset av media til:
  «Før skytingen begynte.»
  Få sannheten på bordet, så skjønner vel Norge at landet er korrupt.
  OG fram med Ernas hemmelige «koronahåndtering».
  Ikke la de to og alle deres medskyldige gå i massegraven ustraffet.

  Svar
  • Johannes Åtta Førtifira
   28 mars 2024 1:28

   «Før DE begynte skytingen»; kjapt fikset av media til:
   «Før skytingen begynte.»

   Her får du informasjon om hvordan de vestlige, zionistkontrollerte massemediene, INKLUDERT NRK IKKE MINST, bevisst manipulerer nyhetbildet om zionistenes folkemord og massakre i Gaza og ellers i det okkuperte Palestina, og dermed har gjort seg medskyldige i krigsforbrytelsene og folkemordet:

   thetruthseeker.co.uk/?p=284331
   How the Western Media Helped Build the Case for Genocide in Gaza

   Svar
 • Reidar Kaarbø
  27 mars 2024 7:28

  «Drep alle barn, de kan bli fremtidige terrorister, – og drep alle kvinner som føder disse fremtidige terroristene som vil komme og angripe oss.»

  Alistair Crooke, tidligere britisk diplomat, påstår at de eldste rabbiene jevnlig lærer opp israelske soldater om hva som er påbudt og pålagt etter de jødiske «halakiske» lovene og talmud.

  Å utføre ordren er både en plikt og Guds vilje, nedfelt i skrifter og tolkninger som gjelder for de troende. Genocide i Guds navn, «Gott Mitt Uns», av det aller verste og utenkelige slaget.

  Israel vet at de kommer fra det. De har alltid kommet fra det, og de har USA med på laget, medskyldig i aktiv deltakelse i folkemordet. Selv Norge lar være å boikotte og sanksjonere Israel.

  Fra intervju med Alastair Crooke, tidligere britisk diplomat, på Judging Freedom
  https://www.youtube.com/watch?v=CEPySWJfpls

  Svar
 • deafdumbblind
  27 mars 2024 8:44

  Hvorfor tallet 22?

  Svar
  • Verdensmafiaen liker det okkulte og ritualer og tallmagi og spesielle datoer.
   Jeg søkte og fant dette som kanskje gir svar på ditt spørsmål.

   https://www.gnosticwarrior.com/22.html

   Svar
  • Innen okkultismen opererer man med «det magiske speilet», noe man kan lese om i kapittelet «The Character of Magic» i boken «The Father of Lies» av Warren Weston, side 15-16:

   «One of the fundamental principles of magic is that of reflection, or what might be called, «the looking-glass theory.» It is not an
   ordinary mirror, but a magic mirror, and reflects things very differently from what they are. We are familiar with concave,
   convex, and other curiously-shaped mirrors, which make the reflected object (e.g., the face) look larger or smaller, thinner or
   fatter, than it is, or distort it in other ways. The magic mirror is on this order.

   In general, the «object» or usual conception of things, is exoteric, while the «reflection» is esoteric, and is the «object»
   reversed or distorted. For example, exoteric vice becomes esoteric «virtue,» and vice-versa; reason becomes «hypocrisy»; non-reason becomes «truth,» etc., according to a certain subjective point of view. Thanks to the continuous use of the magic mirror, for the occultist the reflection becomes the reality.

   This non-reason, the very essence of magic, has to be guarded against exposure. Hence the need for the secrecy and mystery
   which, at all times, have shrouded the cabinet of the magician. Were these fallacies exposed, only the weak-minded and the
   more unruly natures would be attracted by the dross and tinsel, the empty pomp and pride which, for a short season, magic holds
   in its gift.»

   Den magiske filosofien sidestiller motsetninger, slik at mening som fenomen avvikles. Det gode er liksom likeverdig med det onde, slik at man får en situasjon med «uavgjort» mellom disse kategoriene, som dermed indirekte presenteres som gjensidig avhengige av hverandre. Jeg tror to like sifre, som 11 og multipler av 11, som 22 og 33, kan illustrere dette på en fordekt måte.

   Men ondskap er tortur, og meningen med livet kan ikke være evig tortur, noe som blir resultatet dersom det gode og det onde er evige likeverdige fenomener. For det gode vil da gi oss livet, og det onde vil ta det fra oss, og slik ser okkultistene for seg at vi befinner oss i en evig karmabasert runddans der døden ikke er et problem, men heller en fristende overgang til et nytt liv.

   Magien er et desperat forsøk på å skape en integrert verdensforståelse der både godhet og ondskap spiller essensielle og varige roller, men det fører til en aksept og en opphøyelse av ondskapen og ditto undertrykkelse av fornuften og det gode. Den integrerte virkelighetsoppfatningen kan kun oppstå i det enkelte individ, som da ikke er «av verden», men «i verden», dvs. i disharmoni med den kollektive bevisstheten som i sine forsøk på å integrere godt og ondt ligger i konstant indre konflikt.

   Det er dessverre nettopp det menneskeheten lenge har vært preget av: kronisk indre konflikt. Man kan derfor tenke seg at den siste fasen av «det magiske bedraget» vil handle om å skape en forestilling av at all konflikt har opphørt, og at den fullkomne freden endelig har kommet. Men for maksimal effekt må det først konstrueres en del kriser, slik at kontrasten blir tydelig.

   Warren Weston: Father of Lies fra 1938 (kan også finnes på archive.org):
   https://therabbithole.wiki/wp-content/uploads/pdf/pdf_father-of-lies-by-weston-warren-1938.pdf

   Svar
   • Høyst interessant deling og betraktning, parallax.

    Jeg må si for min egen del, kampen om bra og dårlig, godt og ondt, om du vil , er en «ongoing prosess»,
    med enormt potensiale for personlig indre vekst, jeg er bare en vekst,
    så får enhver svare for seg selv i sitt lønnkammer.

    Jeg var katar. Jeg husker glimt. Livredd for å gå til brønnen, for bitches ville anmelde deg. En av dem som hånet pavekirken, sør-frankrike. Ganske utslettet fra verdenshistorien. De fleste rundt meg ble drept. Jeg også. Siste etappe er borte for meg, bare at de slet kroppen min og herjet med den til jeg sa det de vill høre.

 • Torfinn Slettebø
  27 mars 2024 12:01

  Eg beklagar at eg går inn på eit anna spor, men dagens Birkelund er so sterk og opplysande at han må spreiast:

  https://steigan.no/2024/03/nettavisens-drang-nach-osten/

  Men so lenge Noreg har dei allierte me har, heng alt saman med alt.

  Svar
  • Enten tar mediahorene seg bare godt betalt og skriver på bestilling, likegyldig hvor usant,
   Eller de tror faktisk det de publiserer og gjør det uten å sjekke sannhetsgehalten.
   Respekten for yrkesgruppen kan neppe bli lavere for oss som ikke svelger pravdapisset rått.
   Nettavisens vinkling på Crocus-skytingen er også imponerende dustete gjort.
   Heldigvis har vi Steigan og Lindtner og noen til i Norge.
   Steigan har også JARED KUSHNERs nonchalante uttalelser om å «bulldose» Gaza, «finish the job», som svigerfar sier, og skryter av mye flott Real Estate eiendom langs kysten. (!!!) Et eller annet er alvorlig degenerert, varig svekkede sjelsevner.
   STAKKARS folk som regner seg som jøder, men har hjertet på plass; det må være tøft. Tenk å se ditt folk synke så dypt; en skam for århundrer fremover.
   Å hyle «holocaust» og «antisemitt» funker ikke lenger. Avslørt. I all sin vemmelighet.
   Alle løgners far har sine utsendte medarbeidere; først lansert som vitnesbyrd fra redningsmannskap, så videreført av Bibi, så presentert som sant av Blinken:
   «min historie om henrettede israelske barn var løgn.»
   https://www.youtube.com/watch?v=6ZzPA2OfuKc
   Imponerende skuespill forresten. Med mndre man følger EKSTRA godt med MUNNVIKENE, de trekkes litt opp ved lysten i å lyve og se løgnen bli trodd.

   Svar
   • Youtube fjerner det som ikke passer. Sensuren er trappet opp. Yossi Landauer heter mannen som jobber i ZAKA (israelsk emergency response team)

 • Folkemordet på palestinerne kan bare fortsette pga Holocaust-bløffen. På denne siden er det flere videoer som avslører Holocaust-bløffen.

  https://holocausthandbooks.com/documentaries/

  Svar
  • At sionister overga jøder tiil nazister for avliving, for å få nazistenes hjelp til å danne «Israel» er helt klart og uttalt:
   Sjekk jødiske henrymakow.com hvis du er interessert.
   «Om så grener av jødene må dø er det greit så lenge vi får palestina»,
   Theodor Herzl, til pynt i ramme på veggen som grunnlegger, han sa det.

   At mange ble grusomt behandlet vet vi jo for mange har tatoveringer som bevis, men antallet?
   Det stillles ikke spørsmål om, i så fall er du kriminell som Holocaust-fornekter.
   Så mye makt har de over NARRativet.

   Svar
   • e:

    » At sionister overga jøder tiil nazister for avliving, for å få nazistenes hjelp til å danne «Israel» er helt klart »

    Det har aldri vært noe utryddningsleiere for jøder. Det har vært interneringsleire for å holde bråkemakerne i ro til krigen var over. Akkurat som alle japanere i USA ble satt i interneringsleire da USA og Japan erklærte hverandre krig i 1942.

    Tyskland var jo livredde for at lus, og dødlig Tyfus, skulle spre seg i leirene. Store oppslag i alle leire: Stopp lus, stopp Tyfus. Derfor ZyklonB-gassing av alle eiendeler, nye leir-klær og klipping av hår ved ankomst. ( Tyfus-døde burde vel være kjærkomment for Nasjonalsosialistene som ønske de innsatte døde? ;- ) )

    Det var først når de allierte ( dvs. jødene som stod bak ) bombet alle tilførelsesveier, mat og utstyr, til leirene i 1944 at de innsatte begynte å dø. Og derfor så mange magre lik etter diare/Tyfus. – Som ble brukt i propagandaøyemed etter 1945.
    Mat var det eller greit med, Med og uten RødeKors-pakker. Med egne bakerier og sykehus, – og svømmebasseng (!) . )

 • At noen innbilske som kongefamilier og «guds» utvalgte med et hovmod som står, før eller siden, for fall, og jo høyere hovmod, desto verre fall, uansett etnisk opprinnelse; den er lett å knekke koden på. Helt alminnelig menneskelig og selvisk ved å heve seg selv og tråkke på andre. Intet mystisk. Bare ekkelt.
  Men dette med «DET HELLIGE LAND», hva er det for en greie? Er det noe som er mer «hellig» der enn andre steder? I så fall burde man da se et geografisk område med mye edelt og vakkert og riktig; men det motsatte er tilfelle. Rart.

  Svar
 • Furubotnik
  27 mars 2024 16:07

  Det bør presiseres at sitatet på «forsiden» er fra Talmud og ikke fra Bibelen som det hevdes.

  Hvorfor skrive sionister med «z» som på engelsk?
  Det er en god del folk som gjør dette og jeg lurer veldig på hvorfor.

  Svar
  • Bokstav Z eller S, er det viktig.?
   Viktig er at det gamle skrapet sier dette:
   King James Samuel 15:3
   sjekk det hvis du tør. Ikke talmud, du påstår feil.
   Google i vei og du ser det.
   Hvis du tør. Klart er det leit å se sannhet.
   Jesus, mitt forbilde, ville aldri godkjent kristendommen, påstår jeg.
   Sannheten setter deg fri.
   kingjamesbible.com

   Svar
   • Høyst interessant deling og betraktning, parallax.

    Jeg må si for min egen del, kampen om bra og dårlig, godt og ondt, om du vil , er en «ongoing prosess»,
    med enormt potensiale for personlig indre vekst, jeg er bare en vekst,
    så får enhver svare for seg selv i sitt lønnkammer.

    Jeg var katar. Jeg husker glimt. Livredd for å gå til brønnen, for bitches ville anmelde deg. En av dem som hånet pavekirken, sør-frankrike. Ganske utslettet fra verdenshistorien. De fleste rundt meg ble drept. Jeg også. Siste etappe er borte for meg, bare at de slet kroppen min og herjet med den til jeg sa det de vil høre. litt drastisk å gjøre som Spania:

    1492 konverter, emigrer eller dø;
    pussig dog at tidspunktet sammenfalt med det nye «promised land»» hvor altform ye sitter der og hvor: gjett tre ganger.

   • Furubotnik
    27 mars 2024 23:49

    Ikke det om Amalek men det om straffefrihet for jøder som dreper goyer, artikkelens forfatter gir meg forøvrig rett i dette under her.

    Jeg syntes at Sharia var enestående motbydelig helt til jeg fikk litt begreper om hva Talmud sier, og det er et moment for meg at der muslimenes Sharia aldri var det minste hemmelig forsøkte jødene å holde sin Talmus skjult for alle andre.

  • Jan Hårstad
   27 mars 2024 20:45

   Furubotnik: på alle de europeiske språkene skrives Zionisme med Z.
   Du har helt rett i det at sitatet fra talmud ikke er fra Bibelen,det er en lapsus
   vi må beklage.
   Når det er sagt så er det slik at HAREDIM i Israel på sine religiøse
   skoler forholder seg til Babylonske Talmud som den viktigste teksten’
   innen jødedommen.

   Svar
   • Furubotnik
    28 mars 2024 0:02

    Takk for svar.

    På engelsk og tysk ja, men ikke på fransk.

    Ei heller på noen av de skandinaviske språkene eller på finsk. På italiensk og spansk skrives det likedan med en s, jeg kunne fortsette…

    Viktigst: På norsk skrives det med s og det synes jeg at folk skal holde seg til.

   • Johannes Åtta Førtifira
    28 mars 2024 1:09

    Hvorfor er det så viktig for denne Furunik at zionisme ikke skrives med z men med s, mon tro.
    Kan det være at han er redd for at z’en kan få folk til å assosiere zionisme med tvillingideologien nazisme?’

    Zionismen kom først, så kom nazismen. Likehetene i de to ideologiene er slående, og en nazist som Adolf Eichmann var også zionist og hadde en jødisk familie som tok han med til Palestina der han og familien bodde i så mange år at at Eichmann kunne både hebraisk og arabisk.

    Hva med ordet ashkenazi, Furu? Foreslår du at det bør skrives som ashkenasi, for at navnet på jøder fra det tysk-dominerte Europa (der khazar-konvertittene hadde gått over til det tysklignende jiddish-språket), ikke skal få noen til å tenke at ordet har slektskap med «nazi»?

   • Arno Mong Daastøl
    28 mars 2024 14:53

    Jan Hårstad, for rundt ti år siden besøkte jeg nettsiden til Det Mosaiske Trossamfunn, i Norge.
    Der leste jeg følgende (og jeg tok kopi):
    Vårt fremste skrift er Talmud.
    Vi anser oss som Fariserere.
    Min kommentar: Talmud er avskyelig i sin rasisme og dype forakt for andre folkeslag.

 • Northern Light.
  29 mars 2024 13:20

  Folkemord som en strategi for suksess.

  Av Dr. Paul Larudee.
  Jeg har noen spådommer for den umiddelbare fremtiden til Gaza og Israel, og deres forhold til resten av verden. Jeg beklager hvis det ikke er et lykkelig bilde. For det første spår jeg med tristhet at de gjenværende palestinske innbyggerne i Gaza vil bli drept eller fordrevet, for det meste førstnevnte, til tross for all vår innsats. Hovedårsaken er at Joe Biden ikke ser noe overbevisende alternativ for Israel som ikke omfatter å gjøre alvorlig skade på palestinske sivile.

  Dette er det største folkemordet siden andre verdenskrig. Hvis dette er et nøyaktig bilde av tankegangen til Biden-administrasjonen, kan det være liten tvil om at USA vil fortsette å forsyne Israel med våpen, bomber og granater nok til å få befolkningen i Gaza til å forsvinne. Alternativet med å nekte Israel denne våpenhjelpen er rett og slett utenkelig for Biden og hans regjering. Det kan bety å gi opp de komfortable og prestisjefylte presidentsalongene deres i fremtiden og alt.

  Det meste av Gazastripen er nå en ødemark. Barn blir utsultet. Militær intervensjon og en embargo mot Israel er nødvendig.
  Vi har ikke en president med mot eller skarpsindighet til å trosse sionistlobbyen, og vi har ingen utsikter til å ha en slik person i Det hvite hus i overskuelig fremtid. Donald Trump? Han trenger Israel-lobbyen enda mer enn Biden, og hvis de ikke var komfortable med ham, ville de ha sabotert kandidaturet hans for lenge siden. Begge har samme moral som Netanyahu. Jeg sier ikke mer.

  En våpenhvile? Jeg kan ikke forestille meg det. Den ukelange novemberpausen fungerte fordi ingen av sidene ga opp for mye strategisk og begge tjente politisk. Hvis Hamas gir fra seg alle sine fanger, har de ingenting igjen å forhandle med. Det er derfor Hamas-forslaget er i tre deler, der den siste delen er en uavhengig palestinsk stat med rett til å forsvare seg selv, og med garantier for sin sikkerhet og uavhengighet.

  Det er selvfølgelig totalt uakseptabelt for Israel, og de sa det. De kaller de «okkuperte områdene» for en del av et «stor-Israel», som ennå ikke har nok bosettinger av sionistiske jøder til å rettferdiggjøre utvidelse av de offisielle grensene til å omfatte Gaza-stripen. Så mye for to-statsløsningen, som Israel omfavnet så lenge alt de trengte å gjøre var å sitte ved et forhandlingsbord, holde avtalen rett utenfor rekkevidde, og gi palestinerne skylden for at den mislyktes. Nå har de ingenting av det.

  Når vil Israels folkemord ta slutt, og hvordan vil resultatet se ut? For det første når den palestinske befolkningen i Gaza har blitt desimert med minst 2 millioner, et resultat av både drap og fordriving. De foreldreløse barna vil være langt færre enn de døde, men de som overlever vil bli fraktet til vestlige land for adopsjon, slik at de mister navn og kulturarv. Men jeg er sikker på at de vil få kjærlige foreldre og bli veltilpassede vestlige borgere.

  Når det gjelder Israel, har dets verden vært i endring siden 7 oktober. For det første mister de – og vil fortsette å miste – sin liberale befolkning. Det begynte for mange år siden, men Israels befolkning har gått ned med omtrent 10 prosent siden 7 oktober 2023, parallelt med nedgangen i befolkningen i Gaza.

  Emigrantene er hovedsakelig de som gir opp det sionistiske prosjektet. De er ikke de eneste. Amerikanske og andre vestlige Jøder mister appetitten på den sionistiske menyen, noe som lar oss opprettholde vår respekt for integritet. Dette betyr selvfølgelig at Israel vil være langt mer isolert enn tidligere, både fra den jødiske diasporaen og fra de ikke-jødiske samfunnene som tidligere støttet Israel. Det er utrolig hvordan en liten ting som folkemord kan få vennene dine til å snu seg mot deg. Jeg mistenker at israelske varer, institusjoner og kultur vil bli unngått av store deler av verden. Ingen flere reiser til Israel som premier på TV-spillprogrammer.

  Jeg er ikke i tvil om at Gaza vil bli annektert til Israel, og jeg ser for meg at utviklere vil skape sionistiske drømmesamfunn langs kysten, på toppen av gravene og ruinene til ofrene deres. Men det kan være færre nye innvandrere enn de kanskje hadde håpet på. Israels fremtid, hvis det har en, vil være som en voldelig festning for sionistisk eksklusivisme, støttet av et sakte krympende sionistisk nettverk over hele verden, og deres allierte som bruker ressursene til andre land på omtrent samme måte som Israel bruker USA i dag, og berike de individene og interessene som samarbeider med dem.
  Jeg overlater til deg å avgjøre om dette høres ut som en strategi for suksess.

  Fra Gobal Research, publisert 27 mars 2024.
  Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Dr.Larudee er en pensjonert akademiker, og administrator av en ideell organisasjon for menneskerettigheter og humanitær bistand.
  Orginalartikkel: Genocide as a Strategy for Success.

  Svar
 • Jfr. Krigen mellom Israel og Palestina ( Judea) i dag. :

  ‘ For snart 3.000 år siden lå to små kongeriker der Israel og Palestina er i dag. De var verken store eller viktige, men hadde god beliggenhet i en viktig handelsrute.
  Det førte til at andre riker stadig var ute etter dem. De ble beleiret og erobret. I år 722 f.Kr. faller Israel, det ene kongeriket. 130 år etter faller Juda, det andre. Folkene flykter.
  Disse folkene hadde flere guder, som de tilba og ofret til i templene sine. Jahve var en av dem. I dag kalles han Gud. 
  Senere utover århundrene går de over til troen på at det bare finnes en gud, Jahve eller Gud som vi kaller ham i dag..
  På veien fra Jahve som en av flere guder til den eneste ene, blir de andre gudene trakassert og erklært maktesløse.
  Det avhenger av om du ser på dette historisk eller religiøst.
  Jahve fikk sitt eget reklamebyrå og tekstforfattere. Han ble støttet av folk som hadde makt i samfunnet, og som klarte å rekruttere flere.
  ..forfatterne av Det gamle testamentet ville svart: 
  – De ville svart begge deler: Vi har den beste guden, og den beste guden har oss, som er de beste tilbederne,
  https://www.forskning.no/arkeologi-historie-kristendom/gud-hadde-opprinnelig-en-kone/2344508

  Altså politikk og ‘kommuniksjonsbyråer ‘ . Det er hele bibelen, ‘ Det hellige skriftet’. 😉

  Og (?) :

  ‘Det er tydelig at mennesket har en iboende trang til å lese mening inn en verden som er uten iboende mening. Derfor har vi en hang til magisk tenkning der vi ser sammenhenger som ikke finnes.’
  forskersonen.no/helse-kronikk-meninger/er-manifestering-en-formel-for-suksess-eller-rent-kvakksalveri/2344720

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dr. David Martin:

For nesten 20 år siden var piggproteinet kjent som et biovåpen

Forrige innlegg

Tidligere senior Boeing-ansatt advarer:

«Boeing Max-fly er dødsfeller»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.