POSTED IN Coronavaksiner

Av hensyn til barna eller legemiddelindustrien?

EU godkjenner koronavaksiner for småbarn.

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Koronavaksiner godkjent for småbarn

Av red. PSt 

EUs legemiddelbyrå (EMA) har godkjent bruk av Pfizer og Modernas koronavaksiner til barn ned til seks måneders alder. Dette melder NRK.

Statskanalen skriver videre:

EMA anbefaler at Pfizers vaksine kan gis som tre doser til barn i alderen seks måneder til fire år, mens Moderna kan gis som to doser til barn mellom seks måneder og fem år.

Byrået understreker at vaksinedosene til de minste barna er mindre enn for barn fra fem år og oppover.

Koronavaksinene til Pfizer og Moderna er allerede godkjent av EMA for barn fra henholdsvis fem og seks års alder.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er barnevaksine-3-696x390.jpg
VGs oppslag fra 2012

Hindrer ikke sjukdom – hindrer ikke smitte

Dette skjer til tross for at stadig mer forskning viser at disse «vaksinene» ikke hindrer smitt og ikke hindrer sjukdom.

Nylig spurte et medlem av EU-parlamentet fra Nederland, nederlandske Rob Roos, den ledende representanten fra Pfizer, Janine Small, president for internasjonalt utviklede markeder i Pfizer om mRNA-vaksinen noen gang ble testet for å se om den blokkerte overføring av viruset. Og hun innrømmet at det ikke hadde skjedd.

Epoch Times skriver at i slutten av 2020 skrev Food and Drug Administration at det ikke var noen data tilgjengelig for å avgjøre om vaksinen ville forhindre overføring og hvor lenge. Omtrent på samme tid sa Pfizers administrerende direktør Albert Bourla at firmaet hans var «ikke sikker» på om de som mottar vaksinen vil være i stand til å overføre COVID-19 til andre mennesker.

Pfizer-sjef Albert Bourla nektet å vitne i EU-parlamentet etter å ha vært invitert til det.

Fra nødgodkjenning til anbefaling

FDA, den amerikanske Food and Drug Administration, nødgodkjente 15.juni-22 mRNA sprøytene for barn 6 måneder opp til 5 år.

CDC trengte bare tre dager, til 18.juni, på å bestemme seg for å anbefale mRNA sprøyten til ALLE barn over 6 måneder. 

Barn trenger ikke vaksinen

Dr. Tracy Beth Høeg (cv) som er dansk-amerikansk epidemiolog. Hun har gitt vitnesbyrd til kongressen i USA om barn og covid: “Putting Kids First: Addressing COVID-19’s Impacts on Children”. Der viser hun at små barn har en mikroskopisk sjanse for å bli alvorlig sjuke og dø av covid.

Les: Trenger barn under 5 år en mRNA sprøyte?

CDC: Naturlig immunitet seks ganger sterkere beskyttelse enn vaksinene under «deltabølgen»

Naturlig immunitet var seks ganger sterkere under deltabølgen enn vaksinasjon, ifølge en ny rapport fra U.S. Centers for Disease Control and Prevention.

Dette skriver Microsoft News.

Rapporten ble publisert 19. januar og analyserte COVID-data fra New York og California, som utgjør omtrent én av seks av USAs totale COVID-dødsfall. Studien har sine begrensninger – den ble nemlig gjort før omikron-bølgen og tar ikke hensyn til informasjon om boostere. Den stemmer imidlertid stort sett med studier fra andre land.

«Tidligere COVID-sykdom (mange arbeiderklasse) gir bedre immunitet enn vaksiner (mange fagfolk), så vaksinemandater er ikke bare vitenskapelig tull, de er også diskriminerende og uetiske,» skrev Harvard Medical School-professor Martin Kulldorff, en epidemiolog og biostatistiker.

CDCs funn ble frigitt dager etter at Høyesterett avgjorde at president Joe Bidens vaksinasjons- eller testkrav for virksomheter med mer enn 100 ansatte var grunnlovsstridig. Høyesteretts avgjørelse fikk noen virksomheter, inkludert Starbucks, til å skrote vaksinemandatene for ansatte.

Andre studier indikerer at vaksinene på lang sikt skader immunsystemet i tillegg til at de har gitt enormt mange vaksineskader over hele verden.

Les: Sverige stanser vaksiner for barn mellom 5 og 12 år.

Alvorlige vaksineskader i Norge

De vaksinene som egentlig burde kalles genterapier er fortsett bare godkjent på prøve, og det er usikkert når de eventuelt får endelig godkjenning. Injeksjonene fører til langt flere vaksineskader enn noen tidligere vaksiner i norsk historie.

Advokat Jørgen Heier i advokatfirmaet Campbell & co skriver:

Til bekjempelse av COVID-19 har helsemyndigheter over store deler av verden gjennomført massevaksinasjon i et historisk omfang, nok en gang med hurtigutviklede vaksiner. Vaksinene ble bragt til markedet etter komprimerte testfaser, og distribueres fortsatt i medhold av betingede godkjenninger, som forlenges for ett år av gangen. Ved koronavaksinenes introduksjon i 2020 ble det opplyst at endelig godkjenning kunne forventes å foreligge tidligst 2023. Legemiddelverket opplyser nå på sine hjemmesider at det er uklart når koronavaksinene kan forventes å få endelig godkjenning.

Ifølge Legemiddelverket har ca. 4 330 000 mennesker fått én eller flere koronavaksinedoser i Norge, og ifølge Legemiddelverkets siste bivirkningsrapport (side 4 flg.) har det innkommet 59 303 meldinger om mistenkte bivirkninger i den forbindelse. Den som eventuelt tror at man er alene om å oppleve ubehagelige bivirkninger etter vaksinasjon, skal altså vite at man ikke er den eneste, og at det er all grunn til å oppsøke hjelp. Av innkomne meldinger er foreløpig bare 36 065 meldinger behandlet. 6 256 av de behandlede meldingene har blitt kategorisert som alvorlige, og blant disse er det 2 940 meldinger om sykehusinnleggelser og 260 meldinger om dødsfall. Meldinger inngis basert på mistanke, og utgjør ikke i seg selv bevis for årsakssammenheng. Enkelte sammenhenger begynner imidlertid å avtegne seg.

Europeiske og norske helsemyndigheter legger nå til grunn at det er sammenheng mellom koronavaksinene og betennelser i hjertet. Norske helsemyndigheter har også funnet økt forekomst av menstruasjonsforstyrrelser i kjølvannet av vaksinasjon. Hva angår blodpropper, har europeiske helsemyndigheter konkludert med sannsynlig årsakssammenheng med AstraZeneca (og Janssen), mens man foreløpig følger dette nøye med hensyn til Pfizer og Moderna, der sammenhengen synes å foreligge i enkelte studier, men foreløpig ikke anses like sikker.

Helsemyndighetene legger til grunn at fem av de seks dødsfallene som er meldt i tilknytning til AztraZeneca skyldes blodpropper som ovenfor nevnt, og vaksinen ble raskt tatt ut av det norske vaksinasjonsprogrammet. De første 100 meldingene om dødsfall etter vaksinasjon med Pfizer på norske sykehjem, ble gjenstand for nærmere undersøkelse. Årsakssammenheng ble ansett som «sannsynlig» i 10 av tilfellene, og «mulig» i ytterligere 26. For de resterende 154 meldingene om dødsfall etter Pfizer og Moderna, som har påløpt suksessivt og sammenfallende i tid med vaksinasjon ned gjennom yngre aldersklasser, er noen tilsvarende undersøkelse ikke publisert. På bakgrunn av den offisielle statistikken i Dødsårsaksregisteret oppgir imidlertid FHI henholdsvis 19 + 22 dødsfall for 2021 der koronavaksine var henholdsvis «underliggende» og «medvirkende» årsak.  

Kommentar: Sannsynligvis store mørketall

Av grunner som det ikke er vanskelig å gjette seg til har myndigheter over hele verden gjort sitt beste for å gjemme bort vaksineskadene. Men de har ikke lykkes helt. Det som har lekket ut gjør det rimelig å anta at det kan være store mørketall. De offisielle tallene Heier viser til er derfor antakelig bare toppen av isfjellet.

Les: Tyske forskere: Tallet på vaksineskader kan være 40 ganger høyere enn antatt

En bombe av et innlegg om vaksineskader i australsk parlament

Europeisk database viser mange vaksineskader og et stort antall dødsfall

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Da er de igang igjen: https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2022/10/20/195878845/fhi-direktor-bekymret-for-influensaepidemien. Til tross for all informasjon som sier at dette ikke virker, så pøser de bare på med mer av det som ikke virker: https://hemali.no/siste/jeg-gjorde-ikke-borgerplikten-min-erna-vi-er-ikke-ferdig-snakka/ Dette er ondskap satt i system.

  Svar
 • NRK/FHI/C.Stoltenberg mener:
  «Influensavaksine er det viktigste tiltaket for å unngå alvorlig sykdom»,
  slik at enda flere nordmenn enn de allerede 4 330 000 immunsvekkede blir enda mer mottagelige for de
  «virus som ikke har vært i omløp på flere år vil vende tilbake», ifølge Camilla, den onde søsteren til massemorder-broren. Laboratoriene er klar til å slippe det løs på folket, ser det ut for. Og det rett før årets kaldeste tid!
  Hun et ett av landets ondeste kvinner, og hun vet utmerket godt hva hun gjør.
  Nå har hun sagt fra hva som kommer. Stiller da folket seg i kø igjen for å få beskyttelse? Er folket så hjerneskada av grafen at de følger «legeordre»? Den som lever får se.

  Svar
 • Jeg opplever frysninger, og endatil automatiske nakkevridninger av dette FHI-klientellet. Spebarn med nevro-lidelser er nå i deres skuddlinje. Samtidig holder de oss i et jerngrep av sorg, den hører møringen til: Alt i WEF, FN og WHO sin tjeneste for en teknokratisk, rent fascistisk, rasistisk framtid. Våre alle styresmakter er involvert, hjernevasket og ubehjelpelige hva moral og etikk gjelder.

  Harari, Klaus Schwab sin tjenende ideolog som frittalende eugeniker på WEFs lønningsliste, gjør en utmerket innsats hva møringen gjelder. Frykt er nøkkelordet, den får oss til å krype inn i oss sjøl. Inkludert er begrepet «tilvenning» til en retorikk som skal normaliseres. Slik forstummer etterhvert forsøk på sunt opprør. Nordmenn er godt eksempel på å være kommet langt på denne veien: Befolkningsstørrelse på godt 5 millioner med 4,3 millioner vaksinerte – det er ikke til å tro.

  Well done Camilla, direktør for Rockefellers norske avdeling for FHI (folkehelseinstituttet), antatt være på oligarken Rockefellers lønningsliste (altså privat).

  Svar
 • Norge ga Fredsprisen til EU som er ein fascistisk organisasjonen, skapt av CIA for å styre Europa. No destruerer USA både EU og Europa.
  Men amerikanske giftinjeksjonar til barn er litt drøyt.
  Statsminister Støre prioriterer EU før Norge i alle saker. Landsforræderi?

  Svar
 • Vi snakker nesten alle om å stanse Putin i disse dager. – Er det virkelig Putin som må stanses ? – Nei – jeg tror nok ikke det !

  Både Verdensfreden og Menneskehetens overlevelse er truet av noe langt mer uhyggelig enn «gutter og jenter i uniform» med store våpen og underutviklede sjelsevner!
  Til dags dato antar man at ca. 20 millioner mennesker har dødd og ytterligere 2,2 milliarder så langt kan ha blitt skadet av covid-vaksiner. – Så enhver får gjøre opp sin egen mening om hva man synes er mest skremmende !

  Hvis man nå legger til grunn den Amerikanske etterretnings organisasjonen Deagel sine antagelser, vil det kunne oppstå en massiv global avfolking på 50-80 % innen 2025, men vi får da for Guds skyld håpe at dette ikke er tilfelle, og det tror da heller ikke jeg, – men uansett da, – fakta er at amerikanske virologer ved Boston Universitet er i ferd med å gjøre det kimære SARS-viruset mer dødelig og det er da «hyggelig»! – så igjen, ikke kom å fortell meg at dette «litt» mer aggressive Corona viruset har et naturlig opphav !

  Nevner også at 18 måneder før denne Corona plandemien la forskere fra forskningslaboratoriet i Wuhan frem et forslag om å frigjøre forsterkede luftbårne Coronavirus i naturen. – Dette angivelig i et forsøk på å inokulere dem mot sykdommer som kan «hoppe» til mennesker. – En form for omvendt flokkimmunitet for virus altså, – teknologisk og biologisk sett svada ! – Gruppeterapi virker ikke på virus 😉 – men det er vel mye som tyder på at det var nettopp dette som skjedde. – Imidlertid, – det at disse Cov. virusene utelukkende kom fra Kina er jeg meget skeptisk til, men uansett da, – en fikk da bevist at disse lett var i stand til å «hoppe» til mennesker og oppnå sin «frihet» !

  Så tenk nå på dette! – Hvor mange ganger sa virologer at de ikke gjorde kimære SARS-virus (Hybride Coronavirus) mer dødelige? – Hvor mange ganger? – Og forstå nå at disse kunne lekket ut fra en rekke forskningslaboratorier andre i verden enn Kina, – noe som er overveiende sannsynlig !

  Dette med vaksinering av barn !

  Barn har som kjent et umodent immunsystem, men ser ut til å ha en medfødt immunrespons på coronaviruset som er større enn hos voksne, – da de ikke ser ut til å bli like syke av COVID-19 i samme grad som voksne – og sjeldent dør av dette !

  Som tidligere nevnt – Dette med medfødt immunrespons vil definitivt føre til en redusert virusmengde og vil derfor minske mengden av viruspartikler som overlever i kroppen. – Nettopp fordi disse individene etter all sannsynlighet klarer å fjerne viruset raskere, men også kontinuerlig å kunne fornye og regenerer dødt og skadet vev !. . Disse små er de vi kan kalle Naturlige A-symptomatikere så hvorfor forgifte dem med en falsk vaksine som er dødeligere enn viruset i seg selv? (Forkastelig) !!!

  Gjentar at dette med å unngå å ikke bli smittet eller det å utvikle alvorlig sykdom på grunn av dette viruset nok i stor grad skyldes kroppens iboende egenskaper til å fjerne og destruere virus, & andre gifter og skadelige biprodukter som følge av en «moderne» livsstil, (noe små barn først opplever litt senere i livet)– men også evnen til kontinuerlig å kunne fornye og regenerer dødt og skadet vev, men da er det vesentlig at vi alle endrer mye av livstilen vår, ikke minst tankegangen, årvåkenheten og fornuften vår – for den ser beklageligvis ut til å være i fritt fall hos mange av oss, ikke mist hos det militære, det man kaller helsemyndigheter og øvrigheta forøvrig .. Sukk ! 😉

  Til Info om Deagel :
  (Deagel, er en etterretningsorganisasjon for den amerikanske regjeringen, – er ekte nok og formidler informasjon som benyttes av mange globale etterretningsmiljøer og myndigheter)

  Ha en God dag !
  Synn

  Svar
  • For å forstå mer av dette, – se denne videoen fra Banned, (ikke min favoritt kanal men dog)
   Varsel om massemord grunnet vaksinasjon øker i omfang ! (Mye fakta her )

   https://banned.video/watch?id=635074b145c0ca16e0341a7e

   Svar
  • Holder på med boken av Susan Pockett: SRÅLETÅKA … (anbefales) Hva er det våre «kjære» myndigheter holder på med ang. corona ..? Tar de med vitende og vilje fra oss fokus på noe som er med på å forsterke dødeligheten av kombinasjonen, Corona og 5G … bare for at de skal få arbeidsro med å innføre/etablere flere faktorer som i kombinasjon tar livet av flere mer effektivt ..?

   Om våre kommentarer hadde representert en trussel mot makten så hadde de vært stoppet.

   Lar de oss får «arbeidsro» slik at de selv får stelle i stand mer faenskap uten at vi forstår hva de holder på med ..?

   Liten avskrift fra boken: En rimelig oppsummering av det vitenskapelige belegget er at alle former forradiofrekvente elektromagnetiske felt, og da særlig de som tas i bruk til millimeterbølget 5G- teknologi, er årsak til:
   *Betydelig økning i utskilling av inflammasjonsdannede cytokiner fra de immuncellene som sørger for celleskapt immunitet, men
   *ingen endring – eller reduksjon – i produksjon av antistoffer etter en antigen-provokasjon, og
   *stor variasjon i hva slags virkninger eksponeringen rapporteres å ha på leukosytter.

   Noe som synes å være aldeles tydelig, er at eksponering for høyfrekvent stråling fra 5G- teknologier i seg selv er nok til å gjenskape de dødelige helsevirkningene som for tiden tillegges et koronavirus. Men dessverre finnes det for tiden ingen pålitelig informasjon om verken

   1 de geografiske stedene hvor tidspunktene når 5G-teknologier og ulike frekvensområder ble satt i drift

   2 hvilken prosentdel av de rapporterte dødsfallene på de ulike stedene som faktisk skyldes akutt pusteproblemer – omtalt som «akutt luftveissyndrom». Dette syndromet ble først beskrevet i Wuhan. Det har flere kjennetegn som er identiske med dem man får ved stor økning av inflammasjonsdannende cytokiner og omtales spesielt av Huang mfl. (2020) som en cytokinstorm. Heller ikke vet vi hvilken prosentdel av dødsfallene som mest sannsynlig kan tilskrives pasientens allerede underliggende tilstander.
   I mangel av slik informasjon er det verken mulig å bekrefte eller avkrefte hypotesen om at covid-19 dødsfall slett ikke skyldes koronavirus – eventuelt ikke viruset alene, men at man slo på kronisk bestråling fra 5G- sendere.

   Det som er klinkende klart, er at det budskapet som er spredt vidt omkring fra «øvrigheten» – at «det ikke finnes fnugg av bevis for at høyfrekvent stråling påvirker immunforsvaret» – rett og slett er feil. Påstanden om at motstandere av 5G – utbygging «sprer feilinformasjon», er et grovt eksempel på å kaste stein i glasshus: Det er påstanden «5G er harmløs» som det ikke finnes fnugg av bevis for. Også dette er klinkende klart.

   Svar
   • Det at høyfrekvent stråling påvirker både immunforsvaret og andre ømtålige prosesser samt organer i kroppen vår er fakta. Det å påstå noe annet er løgn & tull og det å påstå at dette er skadelig er nok langt fra å være en konspirasjonsteori!

    Vi vet at enkelte mennesker er mer utsatt for å reagere på stråling både fra mobiltelefoner og andre strålingskilder, men vi vet ikke helt hvilke faktorer som fører til akutte eller senskader hos den enkelte. – Jeg har mine teorier, men generelt kan det påvises at alle levende organismer påvirkes av disse eksponeringsfeltene som produseres av smarttelefoner og overføringstårn.

    5G er langt farligere enn 4G så det å begrense bruken er det mest fornuftige, men det er vanskelig hos en befolkning som mer og mer har gjort seg avhengig av dette. – At det vil påvirke reproduksjonsevnen til den enkelte er jeg overbevist om, – men vi alle vil bli så lykkelige med 5G ifølge reklamen (såfremt man ikke utvikler uhelbredelige strålingsskader da) – Ikke sant ! 😉

    Det er all grunn til å være bekymret for strålingsfarer knyttet til 5G !

    God Helg

 • Svar
 • Camilla og gjengen får kanskje ikke gleden av å kjøre nåla i så mange seks-måneder-gamle, for for å bli seks måneder må en jo først bli født, og nå når 4,3 millioner har fått ett eller flere stikk vil sterilitet og spontanabort redusere fødselstallet til et minimum.

  Svar
  • Se positivt på det !..- Når ondskapen utvikler seg og blir stor nok, – vil den før eller senere bite seg selv i halen 😉

   God Helg

   Svar
 • Dette intervjuet med Dr. Bryan Ardis bør nok alle se !

  Selv om jeg utsetter meg selv for latter så bryr jeg meg selvfølgelig ikke om dette, men i likhet med visse andre har jeg ofte undret meg over opprinnelsen til dette nye Covid «viruset», – Hvorfor man ikke kan isolere det, – Hvorfor man blir villedet og blindet til å la seg bli pumpet full av dødelige mRNA vaksiner, – som definitivt ikke hindrer eller stopper dette «viruset» og hvorfor det kun fortsetter å evolvere til en mer dødelig form . – Er det faktisk mulig at det eksisterer en mer uhyggelig plan og formula bak denne plandemien enn det vi er klar over og at både «viruset» og «vaksinen» i seg selv er del av en langt mer kynisk og dødelig agenda enn det vi er klar over og at de fleste «vanlige» mennesker ikke forstår hverken opphavet eller agendaen bak dette ?

  Til – slutt , – er dette Covid-Viruset virkelig et Virus – eller er det noe annet ?

  Den 11 april 2022 i et intervju med Dr. Bryan Ardis beskriver han de mange koblingene mellom COVID, slangegift, remdesivir, «vaksinene» og de forbudte terapiene.
  Konspirasjonsteorier tenker du – Ikke etter å ha sett dette intervjuet, – Litt for mange fakta !

  Hvorfor er det slik at mange som blir syke av influensa slettes ikke blir syke av Covid. Er det fordi dette egentlig ikke er et virkelig virus eller hva ? – Du får selv bedømme etter å sett dette intervjuet !
  Uansett – noe er forferdelig galt !

  God Helg !

  https://rumble.com/v10nby9-breaking-dr.-ardis-reveals-interesting-truths-about-the-origins-of-covid-th.html

  Svar
 • Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Jan Hårstad:

Før Ragnarok kommer til Norge.

Forrige innlegg

Europerne er rundlurt av USA.

De betaler i dag 8 ganger mer for USA-gass enn det Russland tilbød.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.