POSTED IN Covid-19, Ytringsfrihet

Åpnet brev til alle som vil innføre tvangstiltak mot uvaksinerte.

Å frata et mindretall rettigheter er apartheid.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kjære vaksineentusiast – de har lurt deg!

Av Pål Steigan -18. desember 2021

Tegning Dominika Miklar

Vaksinen gir deg ikke friheten tilbake, den gjør deg til vaksinejunkie. La oss forene oss mot felles fiende.

Av Pål Steigan.

I disse dager opplever vi en eksplosjon av hatefulle utsagn fra vaksineentusiaster mot det mindretallet av befolkninga som har valgt å ikke la seg vaksinere. Det er mange slike utsagn i sosiale medier, og hadde de vært rettet mot etniske minoriteter eller andre grupper, ville de ha vært forbudt. Men ingen sensur slår ned på utsagn om at uvaksinerte bør nektes medisinsk behandling, bør settes i fengsel eller i interneringsleire, eller at de helst bør dø!

For å gjøre det tydelig nok velger jeg ett eksempel. Dette er ei Facebook-melding fra forfatteren Paul Louis Street, en journalist og forfatter jeg i alle år har regnet som et progressivt og forstandig menneske. Han har skrevet for Common DreamsTruthdigCounterpunchTruthoutBlack Agenda Report, Dissent, RT.com, Consortium News, ZNet, Z Magazine og så videre.

Men allerede i sommer tok han til orde for interneringsleire for uvaksinerte.

Dette er et gigantisk sprang fra 2010-parolen «We are the 99% – They are the 1%».

Nå har tidligere venstreradikalere og til og med noen marxister slått seg sammen med de 0,01% som kontrollerer verdens farmasøytiske industri, bankene, mediene, våpenidustrien og så videre i en kamp mot det de nå oppfatter som den virkelige fienden, nemlig de uvaksinerte.

Og ikke bare kamp mot. De går inn for tiltak som Paul Louis Street sjøl innrømmer at man lett vil kunne kalle fascistiske.

Dette er sørgelig. Det er katastrofalt for klassekampen mot de 1%. Og det er sjølsagt ille for de uvaksinerte at tidligere progressive vil at de skal bli behandlet verre enn svarte i Sør-Afrika under apartheid.

Men det er også sørgelig for disse tidligere venstreradikalerne at de har gått så til de grader moralsk konkurs. Jeg klarer ikke en gang å bli sint på dem. Jeg vil heller si at hjertet mitt blør.

Dere har gått i ei felle som har vært satt opp for dere i lang tid av de 1%.

Og det verste er at dere burde vite at dette har skjedd før. Hitlers masseutryddelser begynte ikke med jødeutryddelsene.

Smittefrykt og massemediene viktig for nazismens framvekst

I avhandlinga Pandemics Change Cities: Municipal Spending and Voter Extremism in Germany, 1918-1933 viser Kristian Blickle hvordan frykten for en gjentakelse av pandemien under Spanskesjuken bidro til nazismens framvekst, og særlig i de områdene der folk hørte mye på radio (!). Avhandlinga ble publisert av Federal Reserve Bank of New York i mai 2020.

Blicke skriver:

Jeg viser at den observerte sammenhengen mellom influensadødelighet og høyreorientert stemmegivning er forsterkes i områder med tilgang til radio, men bare etter nasjonalsosialistene begynte propagandasendinger over radio. Det er vist en økning i utlending/minoritetshat av Cohn (2012) eller Voigtländer og Voth (2012a) har en tendens til å oppstå under noen alvorlige pandemier. Regioner som ble mer berørt av pandemien kan ha gravitert mot politiske partier som sto for anti-minoritetsfølelser. Dette kan ha blitt forsterket av en allerede eksisterende vilje hos innbyggerne til å skylde «andre» og drevet av propaganda.

I nazi-Tyskland ble folkehelse, Volksgesundheit, i motsetning til personlig og individuell helse, et førende prinsipp. Ingen yrkesgruppe hadde større tilslutning til nazipartiet enn legestanden, skriver Marc S. Micozzi. I artikkelen National Health Care: Medicine in Germany, 1918-1945 skriver han:

«Nazimedisin ble implementert av et politisk-medisinsk kompleks – på grunnlag av politisk helsevesen – en vitenskapelig og sosial filosofi påtvunget av et totalitært regime. Det burde aldri skje igjen, men kan det noen gang skje igjen?»

Det er et nazistisk tankegods å frata et mindretall rettigheter

Paul Louis Street har rett. Utsagnene hans er fascistiske. Han sier at han tåler å høre det, og da får det være greit for ham.

Men jeg håper at andre som har vært inne på liknende tanker, besinner seg og stanser før stupet. Det ville være et personlig moralsk og politisk havari å fortsette på den veien.

Dere tror at vaksinene gir dere frihet – men de har lurt dere

Og ikke blir dere frie heller. Det er ikke frihet å få immunsystemet sitt erstattet av halvårlige eller månedlige injeksjoner med et stoff dere ikke aner noe om, men som vi vet fører til alvorlige helseskader og død for mange mennesker.

Og hva slags frihet er det da, å bli junkie for de mest kriminelle selskapene i verden?

Mange av dere som helt eller delvis kommer med hatefulle utsagn av den typen Paul Louis Street kom med, vil kjenne igjen dette diktet til Martin Niemöller, men dere burde kanskje lese det på nytt:

Først tok de kommunistene
men jeg brydde meg ikke
for jeg var ikke kommunist.
Så tok de sosialdemokratene
men jeg brydde meg ikke
for jeg var ikke sosialdemokrat.
Deretter tok de fagforeningsfolkene
men jeg brydde meg ikke
for jeg var ikke fagforeningsmann.
Til slutt tok de meg. Men da var det ingen igjen til å bry seg.

Niemöller støttet Hitler til å begynne med, og var slett ingen progressiv, så fra hans side er dette diktet ikke bare en kritikk av andre, men en erkjennelse av at han tok feil, katastrofalt feil.

Til de villfarne som har latt seg forlede av propaganda og hysteri til å drive hatpropaganda mot uvaksinerte vil jeg si:

Kjære venner! Stans i tide! Våkn opp! Ikke la dem drive deg lenger den veien. Du hører hjemme her, sammen med oss i klassekampen mot vår felles fiende, den internasjonale storfinansen og Big Pharma.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Fuu J

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Meget god artikkel ! – Men jeg frykter at de fleste egenlig ikke forstår hva dette handler om – eller bryr seg !

  Svar
  • Totalt enig med deg. MSM og myndigheter har i mange tiår bygget opp mot det som foregår nå, via skoler og utdanningsinstitusjoner, via propaganda og ensretting i media, via oppløsning av moral og samfunnsnormer.
   Vi har sett dette lenge, og advart mot det, men menneskets innebygde autoritetsfrykt har gjort det umulig å «komme gjennom» til mesteparten. «Ti still, du er bare en negativ konspirasjonsteoretiker» er ofte det man fikk/får slengt etter seg når man gjør forsøk på å vekke dem. På det personlige plan har jeg gitt opp, men så lenge jeg kan skal jeg skrive innlegg på «alternative media» for å kanskje kunne vekke en sjel eller to der ute.

   Svar
   • På det personlige plan har nok jeg også gitt opp, – men jeg føler ennå at jeg ikke helt kan legge fra meg tanken på at jeg kan trenge inn i bevisstheten til en eller annen sjel og at jeg fremdeles kan være en støtte for andre uvaksinerte der ute !

    Støtter også uttalelsen til Overlege på Nevrologisk avdeling på Haukeland sykehus, Halvor Næss:
    «De tallene vi har tilsier at denne sykdommen ikke er så mye farligere enn influensa. – Etter min mening er det derfor ingen sammenheng mellom de stenge tiltakene og dødeligheten på denne sykdommen !»

    Vi mangler fremdeles en uttalelse fra FHI og våre «helsemyndigheter» som skal veilede oss til å få en bedre motstandskraft mot ethvert virus i denne tiden og ingen betraktninger angående skadevirkninger av vaksinen. – Oppsiktsvekkende etter min mening da vi vet at det er nok av bevis på at Covid-vaksiner omprogrammerer ditt medfødte og adaptive immunsystem som både kan og vil gjøre kroppen din klar for immundeplesjon, virusinterferens og kreft !
    De kun tretter oss kun ut med alt maset om at vi uvaksinerte blir mer syke enn vaksinerte – men Sannheten er at et menneske med et velfungerende immunforsvar vil selvfølgelig reagere sterkere på en virusinfeksjon enn en som har fått «systemet» sitt ødelagt av vaksiner !
    God Helg !

  • De fleste lever i tåkeheimen , og kommer til å fortsette med det, dessverre ! Ikke bruk opp verdifull tid på dem. De har øyne men hjernen er blind. De har ører men hjernen er døv. Det verste er at de trives forbasket godt med det, helt til virkeligheten gir dem en midt i fleisen.

   Svar
 • […] Illustration by Dominika Miklar in the article against segregation of people who choose not to take part in the experiment with so called anti Covid preparate. https://derimot.no/apnet-brev-til-alle-som-vil-innfore-tvangstiltak-mot-uvaksinerte-a-frata-et-mindr… […]

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Norsk politikk

Statsministeren som sentralbanksjefens sekretær

Forrige innlegg

Den billige kraften skulle tjene folket.

Nå brukes den til å plyndre befolkningen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.