POSTED IN Covid-19, Russland

Åpent opprør i Russland mot QR-kodene:

De er imot grunnloven.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Russere er i åpent opprør fordi nasjonale vaktmenn innrømmer at QR-kodene ikke kan håndheves.

Russerne kjemper nå for å få tilbake sin frihet og sin suksess.

Av Edward Slavsquat (Riley Waggaman, red.)

Slavsquat rapporterer nå at russerne kjemper for sin frihet. Må Gud velsigne han!!

Hvor er de påståtte gamle russophile når det kommer til å støtte russere i deres viktigste kamp for frihet iallfall siden 1993?

Hva skal man tro om de som vil støtte Russlands frihet fra NATO, men ikke fra de demente fantasiene til Klaus Schwab-brigadene?

QR-kode – Wikipedia
QR-kode er en mosaikkode som har sitt opphav i Japan i begynnelsen av 1990-årene. Den ble utviklet av det japanske selskapet Denso-Wave i 1994. Det er sikkerhetsrisiko forbundet med bruk av QR-kode, og noen eksperter på IT-sikkerhet benytter derfor konsekvent ikke slike koder. Wikipedia

Det har skjedd gradvis- men så plutselig har alle de 85 føderale regionene nå  blitt enige om å gå inn for obligatorisk vaksineringspolitikk. Og de har innført regler som krever QR-koder for å kunne komme inn i visse forretninger og institusjoner.

Russland opplever nå en «ikke-arbeids-uke». (For Moskva og mange andre byer er dette en «beroligende, forskjønnende betegnelse» for «lockdown») som mange tror kan bli utvidet i det uendelige.

Det er en uhyggelig situasjon, og det er altfor tidlig å si hvordan dette vil utvikle seg.

Men det er også grunner til å være optimistiske.

I Nizhnekamsk, en by i Tatarstan, skjedde det at et medlem av National Guard – en paramilitær styrke som rapporterer direkte til den russiske presidenten – ble innkalt for å «ta seg av» en uregjerlig person, uten QR-kode.

I stedet forklarte vaktmannen til hamburger-eksperditrisen bak kassen at det å kreve digital helseID var ulovlig.

Den russiske vaktmannen forklarte ekspeditrisen at hun ikke hadde noen rett til ikke å betjene en person uten QR-kode.

Han forklarte dette faktum med at det var planlagt slik at bare føderale lover ga rett til å begrense menneskelig aktivitet.

Reglene med QR-kode er ikke en føderal lov. De som følger de reglene bryter da lovene, og dette blir et problem for den som bryter loven.

Her følger en kort utskrift vi gjorde av ordvekslingen:

Vaktmannen: Noen har trykker på nødknappen.

Damen i kassen: Vi ba denne kunden vise fra sin QR-kode, og det gjorde han ikke. Uten QR-koden kan vi bare betjene kunder som bestiller takeaway.

Vaktmannen: Men du burde vite at kundene har rett til ikke å vise fram en slik kode. Ifølge grunnloven kan en persons bevegelser bare bli begrenset av føderale lover.

Damen i kassen: Sjefen har bedt oss spørre etter QR.koder.

Vaktmannen: Du bør først følge grunnloven.

Damen i kassen: Du mener at fra nå av kan jeg selge til alle uten QR-koder. Er det sant?

Vaktmannen: Det er opp til deg. Jeg kom hit bare fordi du trykket på nødknappen.

Damen i kassen: Jeg ble bedt om å trykke på den fordi du vet at vi ikke kan betjene uten at de har QR.kode.

Vaktmannen: Du trykket på knappen, men det har ikke skjedd noen forbrytelse her.

Damen i kassen: Jeg skal fortelle sjefen om dette.

Vaktmannen: Flere spørsmål?

Damen i kassen: Nei, takk skal du ha.

Vaktmannen: Å forlange QR.koder er mot loven. Du kan bare foreslå at de viser QR.koden som en anbefaling. Men du har ingen rett til å begrense hva klienten ønsker. Ja, det er bestemt av noen ministre, og det er hva de har vedtatt. Men først må man følge grunnloven, til tross for hva noen monstre har bestemt.

I den samme byen tok aktivister over inspeksjonen av QR-koder i et kjøpesenter. De vinket folk forbi sikkerhetskontrollen og insisterte på at ingen måtte vise fram noen slags dokumentasjon for å få komme inn. 

«Det er vi som bestemmer her». 

https://youtu.be/tUcu1YLJ4jA

«vi er delt inn i grupper», sa en av aktivistene. Vaktene på kjøpesenteret kjempet ikke mot den høylydte gruppen, og sto bare og så på det som skjedde fra siden.

Andre steder i Russland, i republikk Buryatia, stormet en mobb av pensjonister, som ikke ville gå med på noe tull, inngangen til et kjøpesenter. De tvang sikkerhetsvaktene som skulle sjekke QR-kodene til å trekke seg tilbake.

Vi har hørt fra kontakter rundt omrking i Russland, og det ser ut som om denne slag hendelser skjer overalt. Folk er helt grunnleggende likegyldige til reglene.

I mellomtiden kastet en bartender i nærheten av Moskvas stilige Arbat en stol på en politimann som kom for å påtvinge baren «portforbud».

Det er mange andre interessante historien om motstand mot QR.koden. Men vi skal spare dem til en mer dypt-gående oppfølgingsartikkel om Hva i all verden er det som skjer i Russland.

Etter disse fortellingene vi vil si dette:

Det er store mengder raseri og åpen motstand mot hva som skjer her.

Vi har sett det med egne øyne.

Dersom Kreml er smart kan de trekke proppen til dette sinnsyke samfunns-ødeleggende mordet på økonomien før tingene «kommer helt ut av lage».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Et bedre bevis for at Putin er en ihua globalist og en lydig slave av sionistiske big tech`s new world order trenger man ikke. Russerne kan bare håpe på at noen generaler med nasjonalkonservativt sinnelag styrter fasist-regimet som avløste kommunismen.

  Svar
 • Sveinung Handyman Vikene
  8 november 2021 19:20

  Det hardner til … Johannes’ åpenbaring 13:16-18 N78BM
  Det sørger for at alle – små og store, rike og fattige, frie menn og treller – får et merke på sin høyre hånd eller på pannen. Og ingen kan kjøpe eller selge uten å ha dette merket: dyrets navn eller det tall som svarer til navnet. Her trengs det visdom. Den som har forstand, han får regne ut dyrets tall! For det er et menneskes tall, og tallet for det er 666.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det samme som i USA og Storbritannia:

Tomme hyller i tyske butikker.

Forrige innlegg

På Guantanamo i 20 år uten lov og dom.

Er tortur en del av «våre verdier»?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.