POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Åpent brev til Guvernøren i Florida:

Vi aner ikke langtidseffekten av vaksinene: Forby koronavaksiner nå!

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Guvernør DeSantis, forby Covid-mRNA-stikket!

Et åpent brev til guvernør DeSantis og delstatslege Ladapo

Av Dr. Joseph Sansone

Mind Matters and Everything Else med Dr. Joseph Sansone 16. november 2022

Kjære guvernør DeSantis og dr. Ladapo,

Dere må handle besluttsomt og forby Covid-genterapiskudd (sprøyter, red.) og mRNA-injeksjoner i delstaten Florida. De kliniske dataene fra 28. februar 2021 ser det ut til å ha vist at Covid-skudd både var ineffektive til å stoppe overføringen, samtidig som de utgjorde en risiko for de som mottok Covid-skudd og de rundt dem. Pfizers data avslørte at ingrediensene i skuddene kunne overføres via luftveis- og hudkontakt og til og med utgjorde en risiko for gravide kvinner som spontanaborterte etter å ha hatt hudkontakt med en nylig injisert person. Det var over 42 000 personer som fikk skadelige bivirkninger med 158 000 uønskede hendelser og 1223 dødsfall i løpet av denne kliniske studien. Selv om studien påstår at dødsfallene ikke skyldtes Covid-skudd, har mistankene rundt gyldigheten av den påstanden økt med tiden. Informasjonen om at Covid-skuddene var utrygge og ineffektive var tilgjengelig for offentlige etater og holdt tilbake fra offentligheten.

Som innehavere av de betrodde stillingene guvernør og delstatslege har dere ansvaret for å beskytte folk mot farlige biologiske stoffer. Ingrediensene i disse skuddene er ukjente og holdt hemmelige. Imidlertid har leger og forskere fra hele verden rapportert om det som ser ut til å være selvmonterende nanopartikler som tilsynelatende bruker kunstig intelligens og datakretser og ukjente materialer i disse sprøytene.

Fødselsratene har gått ned, og antallet spontanaborter øker. Folk faller bokstavelig talt døde om; plutselig uventet død (SADS) er i ferd med å bli vanlig. Forskning viser at Covid-genterapiskudd kan endre menneskelig DNA . Det fins ingen måte å måle den langsiktige effekten dette vil ha på menneskeheten. Leger har uttalt at det er mulig at hvis dette er et genredigeringsprogram, kan menneskeslekten bli utryddet i løpet av få generasjoner.

How long is long term? | Oxford Martin School
Den eneste måten å vite langtids-effekten av et tiltak er å vente og se.

De åpenbare dødsfallene blir kanskje innrapportert, men de som dør av sykdommer som kan tilskrives piggproteiner fra skuddene, blir ikke betraktet som potensielle døde av Covid-skudd. Det totale antallet dødsfall (alle årsaker inkludert) fortsetter å stige. I økende grad ser det ut til å være en sammenheng mellom vaksinasjon og en økning i dødelighet av alle årsaker.

Leger fra hele verden har advart om at kreft, hjerteinfarkt, slag, autoimmune sykdommer og nevrologiske lidelser er et resultat av disse skuddene. Data fra USAs Forsvarsdepartement, lagt frem av advokat Renz i senator Ron Johnsons høring tidligere i år, viste økt forekomst av disse sykdommene, og andre, blant de i militæret som hadde tatt ’vaksinen’.

En nylig fagfellevurdert artikkel av en obduksjon viste hjerne- og hjerteskade forårsaket av C19-skuddet. Balsameringsarbeidere rapporterer om blodpropper som aldri har vært sett før, og verdenskjente leger rapporterer om at disse blodproppene virker semisyntetiske, og at Covid-vaksinasjonsprogrammet kan være et DARPA-program. (Militært program, red.) Som guvernør må du umiddelbart pålegge at det i hele staten blir utført obduksjon på alle døde som tidligere har fått en Covid 19-injeksjon. Uten tvil krever loven det.

Dere må også starte en langtids studie, undersøke helseresultater for vaksinerte og uvaksinerte, matchende grupper etter alder og kjønn. Denne studien må overvåke alle årsaker til dødelighet, altså ulike sykdommer som kreft, hjerteinfarkt, slag, nevrologiske lidelser, autoimmune sykdommer og så videre.

VAERS-data viser at Covid 19-skudd er ansvarlige for flere dødsfall og skader enn alle tidligere vaksiner til sammen. VSAFE-data, som var et frivillig program med 10 millioner deltakere, viser også at det er et enormt antall skader fra Covid-skudd. Omtrent 7,7% trengte legehjelp etter å ha fått skuddene, 25% gikk glipp av jobb eller skole, og 40% hadde leddsmerter, som er et urovekkende tegn på autoimmun lidelse. Langtidseffektene kan vi ikke vite noe om.

Det er vanskelig å anslå det sanne antallet dødsfall. Hvis vi går etter VAERS-dataene, og den forrige faktoren på bare 1% som ble rapportert, så ser vi på rundt halvannen million amerikanere døde. Tallet er imidlertid potensielt mye høyere. Bare åpenbare tilfeller vil bli rapportert. En person som får kreft eller hjerteinfarkt et år eller to etter skuddene vil sannsynligvis ikke trekke assosiasjonen til skuddene.

Fra møtet der 17 000 forskere og leger ba om at mRNA-vaksinene måtte trekkes fra markedet.

I mai i år, på The Global Covid Summit, ba 17 000 av verdens ledende forskere og leger om at Covid-genterapi-mRNA-skuddene skulle trekkes ut av markedet fordi de utgjør en folkehelserisiko. Det ble uttalt at Covid-skudd er i strid med Nürnberg-kodeksen* og en forbrytelse mot menneskeheten.

Det er ikke nok for staten Florida å bare anbefale å ikke ta disse skuddene. De må forbys. De utgjør en fare for de som får skuddene, og også for de rundt dem. Denne uttalelsen er basert på Pfizers kliniske data som indikerer materie-overføring fra vaksinerte til uvaksinerte, og beviset på at folk som får Covid-skudd får grafenoksid i blodet, og det faktum at det nå ofte blir påvist grafenoksid i blodet også til de som ikke fikk disse skuddene. Et fenomen som aldri var observert før utrullingen av disse mRNA-genterapiene.

Staten Florida må handle, eller risikere å bli medskyldig i forbrytelsen. Jeg oppfordrer dere sterkt til å følge veiledningen fra Global Covid Summit, og forby Covid-skudd og alle mRNA-skudd i delstaten Florida.

Det ser ut til at planen er å introdusere mRNA-skudd bredt i andre vaksiner. Å iverksette tiltak for å forby Covid-skudd og alle mRNA-skudd i delstaten Florida kan redde millioner av liv, ettersom det kan starte en dominoeffekt over hele nasjonen og verden, etterhvert som andre stater vil bli tvunget til å følge etter.

Ronald Dion DeSantis er en amerikansk advokat, tidligere marineoffiser og politiker som har vært den 46. guvernør i Florida siden januar 2019. 

Guvernør DeSantis, etter din grunnlovsstridige lockdown, innrømmet du at du hadde tatt feil og at nedstengningen forårsaket skade, og ba om unnskyldning for det. Tidligere har du og administrasjonen din fremmet disse farlige genterapi-skuddene. Guvernør, jeg antar at du og doktor Ladapo ikke var kjent med de kliniske studiedataene som ble tilgjengelige i april 2021 for den føderale regjeringen. Hvorvidt min mistanke om at disse skuddene er et biologisk våpen er riktig, eller ikke, er irrelevant. Dataene ser ut til å vise at disse skuddene er en biologisk fare, og informert samtykke eksisterer ikke i denne forbindelse.

Nå må du umiddelbart stoppe, og avstå fra all bruk av disse farlige skuddene, og forby dem i delstaten Florida, for å forhindre ytterligere skade.

Guvernør, du må sette inn en storjury for å undersøke sykehusadministratorer over hele staten, farmasøytisk ansatte og ledere, ansatte i det føderale regjeringsapparatet og alle andre som er ansvarlige for disse forbrytelsene mot menneskeheten, som kan falle innenfor jurisdiksjonen til staten Florida.

Jeg, som de fleste i denne staten, stemte for at du skulle bli gjenvalgt. Jeg kan forsikre deg om at en stor del velgere forventer at du vil forby stikket! Jeg er sikker på at de samme rådgiverne som vil fraråde en slik handling, er de samme rådgiverne som tidligere rådet deg til å gjøre nedstengningen.

Med respekt, Floridas befolkning fortjener umiddelbar handling. Start med å være vert for et rundebordskonferanse der ekspertene som deltok på Global Covid Summit deltar. Jeg ber deg om å gjøre alt som er menneskelig mulig å gjøre for å beskytte publikum mot disse skuddene.

Vennlig hilsen,

Joseph Sansone, PhD

Maskinoversatt, bearbeidet av Monica Sortland

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Professor Glen Diesen intervjuer oberstløytnant Douglas MacGregor:

Hva kan Norge tjene på å dyrke fiendskapet til Russland?

Forrige innlegg

Ikke alt er slik det utgis å være.

Kan en pille som skal forhindre covid føre til større sannsynlighet for sykdommen?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.