POSTED IN USA

Alle pengene sendes til Ukraina.

USA går opp i limingen.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Til helvete med Ukraina.

av Fred Reed.

Flott!  Flott med alle disse elskelige immigrantene. I Los Angeles er det rundt seksti tusen av dem – ja hvem vet egentlig – som sover på fortauet, i telt, i pappesker, i soveposer, eller uten noen ting. Andre bor i bilene sine.

Det er det samme i San Francisco, Seattle, St. Louis,. Det finnes ikke toiletter, de gjør fra seg der det faller seg, overalt. Hvilke valg har de? 

Noen er narkomane, andre sinnsyke, mange er rett og slett arbeidsløse eller de har en jobb der lønnen er så lav at de ikke har nok til å betale for et rom.

Samtidig sender Biden milliarder til Ukraina, masser milliarder, våre milliarder – samtidig som Amerika smuldrer opp fra innsiden. En korrupt, gammel, annenrangs advokat har på mystisk måte har fått makt til å ruinere sitt eget land til fordel for et korrupt drittland som ikke betyr noe for Amerika.

Hvordan er dette mulig? Hvorfor finner amerikanerne seg i dette?

Fordi de ikke har noe valg.  Amerikanerne har ingen innflytelse over sin egen regjering, bortsett fra om ting som ikke betyr noe for den regjeringen.

Nylig dro min meksikanske stedatter Natalia til Austin i Texas for å besøke noen venner. Hun kom tilbake og uttrykte at Amerika virkelig er et underlig land. Alle husene var helt like. Hvordan i all verden kan man finne hjem etter en kveld ute? 

Og det var masse mennesker, sa hun, som bodde under broer og på fortauene. Det syntes hun var rart. Hun hadde aldri sett noe slikt i Mexico. Det hadde ikke jeg heller – for tyve år siden.

I mellomtiden sender altså Biden formuer til Ukraina. Hvorfor i all verden gjør han det? Kunne vi ikke hatt en amerikansk president? For en gangs skyld? En som bryr seg om sitt eget land? Men det er intet som tyder på det. 

I Amerika er det mennesker, massevis av dem, som ikke har tilstrekkelig å spise, iallfall ikke nok. Appalachia, rustbeltet, landsbygda i det dype sør. Jeg lurer på om Biden får nok å spise. Jeg lurer på og han bryr seg om at mange av hans innbyggere ikke får det. Nei, det gjør han ikke, det tror jeg ikke. Men han bryr seg, svært mye, om Ukraina. 

Amerika smuldrer opp, men Biden skal bygge Ukraina opp igjen. Våre tog ser ut som noe fra gamle klassiske filmer. Passasjertogene i hele kontinentetet er allright,  hyggelige, trege, men forferdelige, som på gamle filmer, som Chatanooga Chooshoo. De er primitive og dårlig vedlikeholdte. Det er fire avsporinger omtrent hver måned.

Nei, fem!! I morges leste vi om en til, i Arizona. Dette er som den tredje verden, kanskje snart en fjerde. Men Biden gjør hva han kan for å få det til, uansett hvor lang tid det tar. For Ukraina.

Noen ganger lurer jeg på om BIden kjenner sitt eget land, eller noen andres land for den saks skyld. Det er ingen bevis på at han gjør det. Han har ikke vært i det militæret, han har ikke brukt tid på turer gjennom Vest Virginia, han har aldri kjent vinden etter biltrafikken når han står i veikanten ute i Vesten. Han har aldri hatt hatt et skikkelig arbeid, han kjenner knapt noen som har hatt det. Han er en politisk medløper, en annenklasses advokat. Han var nummer syttiseks i en klasse på åttifem på en middelmådig lovskole, etter å ha blitt tatt for juks.

Men han vil sende så mye av våre penger som mulig til Ukraina. Og du er ikke takknemlig? Vannet er udrikkelig i Flint, Michigan og i Jackson, Mississippi, og i New Orleans  blir jeg fortalt av min datter som bor der. Hva i all verden er dette for slags land? Svar: Et land som ligner en såpeopera, eller iallfall et land der regjeringen er mer interessert i Ukraina enn sine egne innbyggere.

Kinesiske høyhastighetstog.

Se bare på dette med tog. Min kone og jeg var i Kina for flere år siden, og reiste med deres høyhastighetstog (290 km i timen). De er svimlende, rolige, nydelige, pene å se på.  Kina har 24000 av dem. De er stillegående og med luftkondisjonering. De er bygget av karbonfiber, og kan komme opp i mer enn 500 km i timen. Amerika har ikke en nanometer med noe slikt, ikke en hundredels millimeter. Å komme tilbake fra Chengdu var som å komme ut fra en science-fiction-film.

Men Biden sender milliarder til Ukraina. En bitteliten mann som sitter og spiser stek i Det Hvite Hus mens et par hundre tusen dør for han i Ukraina. Alt for Ukraina.- absolutt alt.

Amerikanere kan ikke gå til legen fordi de ikke kan betale regningen. I motsetning til andre land i Vesten har ikke Amerika et skikkelig helsevesen. Tror du Biden mangler legehjelp når han sender penger til Ukraina, penger som desperat kunne trenges her hjemme?

Kina – ja jeg sier det fæle ordet igjen – har en profitt-økonomi. Kina bruker pengene i Kina. Amerika, derimot bruker pengene på Ukraina. Nei, se på Kina. Der har de motorveier med fire kjørebaner, tuneller gjennom fjellene som er 20 kilometer lange, alle godt opplyste. Flyplasser, flotte broer. Moderne elektrisitetsforsyning. Om du er mer interessert i slike ting som Kina har, så har de for eksempel 5G-baser nå, fra Huawei. Fem, fem G !!!

Biden har nylig undertegnet et militærbudsjett på 886 milliarder dollar Legg til det som går til veteraner – svarte programmer av uante størrelser, og så det som går til energi. Da får du mer enn en billion. De fleste amerikanerne, det leser jeg stadig vekk, lever ved å makse sine kredittkort. De har ikke så mye som fem hundre dollar til et  nødsfall. Biden som snek seg unna i Vietnam-krigen er nå en krigspresident. Han har visst ennå ikke makset sitt Visa-kort. Han har nok 500 dollar i reserve, noe innbyggerne hans ikke har. Men han bryr seg ikke om dem. Han kjøper hangarskip til dem til 13 milliarder pr. stykk, og sender pengene deres til Ukraina. Hva er det dere trenger mest – et tannlegebesøk eller et hangarskip?

Forbrytelser i Amerika finnes på forferdelige nivå. Turister fra normale land må se på besøk her til lands som et besøk i en zoologisk hage. Opplæringen er på bunn, og blir enda verre under Biden. Det er jettegryter på veiene våre, broene forfaller, ja hele infrastrukturen råtner opp. Men Ukraina får stadig, mer og mer, helt gratis.

Og nå kollapser bankene også på grunn av, ja, svimlende militære gaver til Lockheed-Martin, morderisk nasjonal gjeld, svære handelsunderskudd og uendelige kriger. Og nå forlanger Ukraina kampfly.

Så la oss takke gudene for at vi bor i et demokrati, der det er folket som bestemmer. Ikke ta toget, ikke drikk vannet, ikke gå til legen, og ha litt i bakhånda. For fortauene er harde, og det blir kaldt om vinteren.  Men vi kan være sikre på at Biden vil sende så mye av våre penger til Ukraina som dette dystre trivielle landet ønsker seg. 

Er dere ikke takknemlige?

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • USA går nedenom og hjem, og det skjer fort. Dobbeltarbeidende amerikanere har ikke råd til tak over hodet. Fentanyl drepte allerede folk i fleng allerede; nå tilsettes fentanylen også veterinær-anestesi, «tranq», som der ikke er motgift for, og enda flere dør, men hvem bryr seg?

  aprilsnarr?, neida, Nå er første april blitt «trans day of vengeance», transenes hevndag, det er det visst et veldig behov for, antagelig til inspirasjon for siste skoleskyting. Helt forskrudd.

  Svar
  • «USA går nedenom og hjem, og det skjer fort.»

   Ja, og her får dere en dagfersk rapport om undergangen. I en klartekst som ikke kommer i en eneste (((MSM)))-nyhetskanal.

   Det var en transvertitt som myrdet barn på den kristne skolen i Tennessee. Han – det var IKKE en «female» massemorder – var Født som gutt, men ble mentalt syk, fikk sine genetalier avskåret, pumpet opp med farmasautika, og ødelagt av satanistene som har overtatt USA.

   Disturbing new information has been released about the transvestite who murdered three children and three adults at a private Christian school in Nashville on Monday. We’ll discuss the Nashville shooting, plus the IRS intimidation of a Congressional witness, North Korea’s latest nuclear war threat, and Sam Bankman Fried’s attempted bribery of a Chinese official.
   Tranny Hate Crime: Nashville Children Were Shot for Being Christians
   trunews.com/stream/tranny-hate-crime-nashville-children-were-shot-for-being-christian-s

   Svar
   • BTW: Jeg satt og så på CNN da knalen snakket om massakeren i Nashville, da kanalen satte overtil tWH der «presidenten» skulle ha en pressekonferanse, og CNN ventet at «presidenten» skulle fordømme nok en skoleskyting.
    «Presidenten» kom og tok ordet, men han begynte å snakke om iskrem, og om «good looking children» bakerst i forsamlingen. «Presidenten» ba barna reise seg. … Da avbrøt CNN direkteoverføringen…

  • EU/Norges gave til Zelensky ble stanset av tollere og politi i Oslo! En misforståelse gjorde at en palle kokain på 800 kg. pakket i banankasser fra Sør-Amerika, åpenbart bestilt av EU og administrert av avdeling for «våte/skitne operasjoner» (de samme som bla. sto bak Maijdan-terroren i 2014). Leveransen ble omrutet via Oslo der våre overivrige (takk for det, noen ganger…) statsansatte kastet seg over saken og gaven fra Pinoccio og Elmer Midd ble avslørt. Ikke rart ingen mistenkte er pågrepet ennå! Kokaindistribusjon er vanskeligere enn å delta i å klippe rørledninger på havbunnen!

   Svar
 • Biden bryr seg nok verken om ukraina eller ukrainere heller, bare om sine oligark-venner, og det kriminelle systemet som har kapret makten i uSA Og vesten. Hvis han kunne redde systemet og USA fikk beholde sin maktposisjon i verden, ville han uten å nøle ofre hver eneste ukrainer. Ja, hver eneste Europeer også for den saks skyld.

  Svar
 • Når USA, den kriminelle staten skapt av det mest degenerte religiøse og økonomiske avskummet fra Europa i 1776, innebar det en etablering av en stat som hadde forbrytelse som forretningside krig, våpen, sykdommer, medisiner, vaksiner, forurensing, drap, død og ødeleggelser. Ved hjelp av media og Hollywood klarte man få resten av verden tro de sto for demokrati, rettsikkerhet og humanisme! De var geniale. USA ble en av de rikeste, voldeligste og mektigste rikeste som har eksistert. Men de tok ikke høyde for internett. Internett ble ønsket velkommen fordi man trodde det skulle bli et verktøy i deres banditt -og løgnvirksomhet. Men denne gangen tok de feil. I stede ble den falske råttenskapen avslørt. I dag drives en panikkartet aksjon for å stenge ned internett. Men det er for sent, ondskapen er avslørt, demonen er ute. Verdens frihetsdag skjer den dagen USA går i oppløsning og til grunne i borgerkrig, blod, død og ruiner. Da får folk i USA smake på det deres korrupte politiske og økonomiske elite har påført omverdenen siden 1776. Da kan man feire en global frihetsdag.

  Svar
 • President Biden er eit dødt fugleskremsel som er sett opp midt i åkeren slik at alle kan hakke på det og le av det. Så suveren er makta Bak.
  (Obama var født i Kenya, ikkje i usa, og derfor ikkje lovleg som president). Bankmakta er eneveldig. Og skyter alltid for å ha dødleg kontroll over sine tenarar.

  Om nokre år vil vi i Norge merke vesten sitt tap ved at utlandet ikkje kan produsere det vi vil importere og har heller ikkje har råd til å kjøpe det vi vil eksportere. Vi er blitt lønnsslavane som trur vi er frie.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vesten har skrapt våpenlagrene tomme.

Zelensky: Ingen motoffensiv før vi får mere våpen.

Forrige innlegg

Hvis data om vaksineskader offenliggjøres:

Da mister en penger fra legemiddelindustrien.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.