POSTED IN Israel, Midt-Østen

Alle mot alle i Israel nå?

Israel går svanger med store konflikter i alle retninger.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Nedtelling for Israel?

Av Jan Hårstad    

Israel er rangert som den fjerde sterkeste militærmakt i verden og de lager også alle typer våpen i verdensklasse. Luftforsvaret Iron Dome sendes nå til Kiev.

Som det framgår av israelsk presse bruker Netanyahu all tid på samtaler med forsvarsminister Yoav Gallant og hærens stabssjef Herzi Halevi for det å bombe iransk atomanlegg i Natanz og Fordo er det som står på hans dagsorden.

Sist vi var inne på denne saken skrev vi at en nå må mentalt forberede seg på det utenkelige. Skulle Israel finne på å gå til en bombekrig mot Iran er det slett ikke sikkert Israel har så mange leveår igjen.

Vi tar helgen 25-26 februar 2023. Da møttes topper fra Israel, PA(Ramallah), Egypt, Jordan og USA, for å forhindre at det brøt ut en ny tredje Intifada i Palestina. Og fra dette møtet kommer en erklæring som ikke består av annet enn tradisjonell ønsketenkning fra byråkrater.

Blant annet heter det at 9000 planlagte settler-hus på VestBredden skal settes på vent i fire måneder. Men dette er det jo ingen i den reelle settlerbevegelsen i Israel som er enig i. Tvert om. Gutta Smotrich og Ben Gvir er valgt på utkastelse av palestinere og full kolonisering av Vestbredden. I dette har de støtte i 475 000 settlere som allerede er på plass og som deler den religiøse talmudiske rasisme som nå faktisk dominerer israelsk politikk.

Her skjer da følgende på søndag 26. feb. En palestiner skyter to settlere. Dette får settlerbevegelsen på Vestbredden til å gå berserk utover kvelden, en starter regelrett brann av palestinske hus og biler. At det fantes folk inni husene ble heller ikke enset.

En type mordbrann av dette slaget får palestinernes tanker til å gå tilbake til metodene under NAKBA, den palestinske utdrivelsen med kjente høydepunkt som Deir Yassin massakren.

Har Netanyahu inngått i en livsfarlig allianse nå?

Etter at 15 hjem og 30 biler er brent ned drar da de samme settlerne til en utpost som den Israelske Hæren har jaget dem bort fra: Evyatar og reokkuperer denne. Og her ser vi tiltagende konfrontasjoner mellom hærledelsen og det ekstreme Israel som nå har fått seg kommandoposter innen nasjonal sikkerhet. Det er derfor ikke det minste rart at israelske president Herzog nå frykter en israelsk borgerkrig. 

Borgerkrig kan det også bli i Palestina for Hamas/Islamic Jihad/PFLP har sendt ut hatmeldinger mot PA (Rammalah) toppmøte med Israel. Den yngre generasjon av palestinere hater PA like mye som de hater settlere.

Vi kan altså få en ny Intifada med Kalasnikovs dennegang, og vi kan få både en israelsk og en palestinsk borgerkrig og vi kan få en gigantkrig mot Iran. Alle disse sakene vil ikke bare sette Midtøsten i brann, men definitivt den islamske verden med opptrappet usikkerhet for alle jødiske samfunn i Vestverdenen.

New York er allerede på vei til å bli en krigssone i den arabisk-jødiske krigen.»Hate Crime» fyker i været for hver måned. Skulle Netanyahu nå finne på å bombe inne i Iran så blir det effekt som å kaste bensin på det bålet som allerede brenner. Da vil også Hizballah komme på banen i iransk gjengjeldelse.

Israel er jo en økonomisk, politisk og militær stormakt, men nå står den faktisk på flytende leire eller tynneste is. Vær forberedt på utenkelige saker.

  Forsidebilde: lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • «en krigssone i den arabisk-jødiske krigen»

  ‘… en ren svindel som har underkuet menneskeheten de siste 1500 år. Det finnes ingen jøder. De er en oppfinnelse, en svindel. Det finnes derimot en gjeng khazarer som har svindlet alt og alle, og disse svindlerne har en ting til felles, de eier ikke en dråpe semittisk blod. De er ikke av Abrahams blod. De er en gjeng forbrytere av halvmongolsk avstamming. Det har heller aldri vært noen utdriving av «folket» fra de palestinske områdene. Derimot dro en gjeng fariseere helt frivillig til Babylon for å lære enda mer om Babylonsk magi og annen jævelskap, og utfra disse illusjonisters triks og fanteri skjedde en konvertering hos khazarene da lederen deres forsto at her var det mye svindel å lære. Mye faenskap å hente. Ei hel bok med ABC-lurendreieri og barbarisme som kunne gi dem fordeler. ‘
  jostemikk.com/vi-m-feie-for-egen-dr-frst-sionistene-er-mektige-i-vrt-land/

  Svar
  • Pravdamedia
   1 mars 2023 21:30

   Usikker på om det var fasiten, inne på noe, men ta med hele sannheten da. Esau var den første fødte tora og gamle testamentet. Hans yngre bror var Jakob, Esau ga bort Førsteretten til eldste sønn, til Hans bror Jakob, for en varm suppe Mat. Derfor ble Jakob velsignet av sin far, istedenfor Esau og fikk Førsteretten. Jakob ble far til 12 sønner, og de ble til Israels 12 Stammer(ikke bare 2,i Judea, Levi og Benjamin) Esau ble stamfar til edomittene, som lå i strid med Israel. Israel ble lovet fred, når de 12 stammene kom tilbake til Løfteslandet(Israels folket) etter de ble Bortført(10 Stammer,av Assyria) og deretter de siste 2 stammene Av romerne. KAZSRARENE STAMMER ESAU, Edomittene. De er Alltid lovet Strid, av Israels Gud,ikke Fred. Slik det er i Israel idag. De siste 2 stamnene ble bortført av kong Nebukanesar til babylon i år 565,f.kr.ca. Og der lærte de seg de talmudiske skikker. Jesus sier i bibelen, dere har djevelen til far, om Jødene, og Israels Gud i Bibelen (og Toraen) sier at jeg har imot deg Esau. Bl. A

   Svar
 • Dette khazar våset går igjen. Det er velkjent at Jøder inneholder de fleste av raser som finnes her, men se deg omkring, Hollywood, New York finans elite. Ser disse jødene halv mongolske ut? Nei de er Ashkenazi, hvilket er av helt klar europeisk/skandinavisk avstamning. Språket Yiddish er indo europeisk og stammer fra Goterne.
  Denne ideen om at Khazarene er dagens jøder holder ikke mål, og ble i sin tid popularisert av Sionist og intel artist Arthur Koestler. Bare for å forvirre og å få fienden tiil å kaste bort tiden sin. Krig er villedelse som det heter fra Sun Tzu – Art of War.

  Svar
  • Vel nå sier jo Israelske DNA forskere selv at 98% av «jødene» er Khazarer, så selv vitenskapen rundt DNA forskning sier at Pravdamedia har rett, og du tar feil. I Ukraina skulle Zelenskiy bygge Et nytt stort Israel som han sa, for han og «jødene» i Israel (og andre steder) kommer opprinnelig fra Khazaria på de tyrkiske stepper innenfor Ukraina. Les deg opp på Khazaria og få en større forståelse av fortiden til «jødene».
   Se på en typisk «jøde», se på en typisk nordmann, ser de like ut? En nordmann er av Abrahams slekt via Benjamin, noe flere og flere forskere begynner å påstå at «vi» er.
   Krig er villedelse som det heter fra Sun Tzu – Art of War, er det derfor du holder på med historieforfalskning, er du slik som khazarene, i krig med hele verden?

   Svar
 • Om jødene er av den ene eller andre kategori, askenzi, khazar, semitisk eller ikke, betyr ingen ting. Det er hva stammen som helhet har stått for og står for mot resten som betyr alt.

  DEN avdøde jøden Stanley Kubrick bemerket en gang at «Hitler hadde rett i nesten alt» og insisterte på at ethvert spor av jødiskhet skulle fjernes fra «Eyes Wide Shut»-manuset som forfatteren Frederic Raphael skrev for ham.

  Svar
  • «Det er hva stammen som helhet har stått for og står for mot resten som betyr alt.»

   Eller rettere: Det er hvordan vi oppfører oss mot hverandre som betyr alt.

   Men da må vi også avsløre de som vil skape konflikt, – for å gripe makt.
   Og også hva slags våpen de bruker i denne destruktive kampen om våre sinn.
   Jeg tror at dette våpenet er det infantile økonomiske systemet, og psykologien rundt denne forestillingen som de kontrollerer. Enn så lenge.
   – Som vi må avsløre.
   Vår mentalitet er vår skjebne.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Wolfgang Streeck:

Et tidsskille: Tyskland underordner seg USAs geopolitiske strategi

Forrige innlegg

Larry Johnson:

Når etterretningsbyråene bare sier det regjeringene ønsker å høre, da må det gå galt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.