POSTED IN Endring av politikken, Helse

Albertas nye statsminister lover å kaste ut World Economic Forum.

Globalistorganisasjonen inngikk partnerskap med helsemyndighetene i delstaten.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Globalistorganisasjonen World Economic Forum inngikk et samarbeid med Albertas folkehelseinstitutt (AHS) under den såkalte pandemien. Det sier den kanadiske statsministeren Danielle Smith i et intervju med Western Standards. Dette er absurd, mener hun, og gjør det klart at dette samarbeidet må avsluttes.

Danielle Smith - Wikipedia
Danielle Smith

Det var forrige fredag ​​at Albertas nye regjeringssjef, Danielle Smith, ble intervjuet av mediesiden Western Standards. Der diskuterte hun blant annet hvordan folkehelseinstituttet håndterte «pandemien». Ifølge Smith mottok Alberta Health Services en stor sum penger for å håndtere covid-pandemien, og derfor har helsemyndigheten ifølge henne også et stort ansvar for det som ble gjort.

– Jeg må si at jeg tror Alberta Health Services er kilden til mange av problemene vi hadde. De signerte et slags partnerskap med World Economic Forum midt under pandemien. – Vi må forholde oss til det, og dette er riktig, dette står på AHS nettsider.

I juli 2020 inviterte World Economic Forum AHS til å bli med i «Global Coalition for Value in Healthcare», hvor det ville ha muligheten til å «forme fremtiden til helsevesenet på den internasjonale scenen». «Denne anerkjennelsen er en fjær i hatten til AHS. Målet med den globale koalisjonen er å påskynde transformasjonen til et verdibasert helsevesen,» skrev folkehelse-helseinstituttet. – Gjennom dette medlemskapet kan vi være i forkant internasjonalt , sa Richard Lewanczuk, Senior Medical Director, i en uttalelse.

Men Danielle Smith er slett ikke fornøyd med dette samarbeidet. Hun synes det er absurd og sier det må stoppe. – Hvorfor i all verden har vi noe med World Economic Forum å gjøre?, sier hun. – Det må ta slutt. Hun lover også at noe slikt aldri vil skje igjen. – De sa at vi kunne stole på dem, og vi gjorde det. De sviktet oss og de må ta ansvar, sier hun om AHS og viser til at helsemyndighetens styre skal skiftes ut.

Hun har også til hensikt å fjerne QR-kodedatabasen. Jeg har sendt inn en forespørsel om det, for vi er mennesker, ikke QR-koder. Jeg vil aldri mer besøke en restaurant som ber meg se vaksinasjonsstatusen min for å komme inn.

Fra SwebbTv, publisert 24 oktober 2022. Skrevet av SwebbTv redaksjon.
Oversatt fra svensk av Northern Light, linker og link til videointervju i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Politiker lovar kasta ut World Economic Forum – globalistgruppen drar till sig hälsomyndigheter.

Kommentar av Northern Light:
Dette er svært gode nyheter, statsminister Danielle Smith har ikke bare bedt folket i Alberta om unnskyldning for covid-tyranniet, hun vil også gi oppreisning til uvaksinerte som har blitt diskriminert, og statsansatte som ble sparket. Modige Smith vil også kaste ut Wold Economic Forum fra Alberta, sparke folkehelseinstituttets ledelse, og oppheve det digitale tyranniet med QR-koder, forhåpentligvis også digitale pass. Hun trenger alle lykkeønskninger med dette, som den første vestlige politikeren som representerer sitt folk og stats interesser, og som tar opp kampen mot globalismen.

Forsidebilde: Jim Wilson

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  26 oktober 2022 10:11

  Slike regjeringssjefar kunne me ha bruk for i Noreg, Sverige, Finland, Tyskland, Nederland, …

  Er ho like forstandig i andre saker òg?

  Svar
 • Tøff jente, og litt av en greie å ta fatt i, særlig i Canada, hvor Schwab skryter av hvor inderlig gjennomsyret Canadas styre er av hans folk, med Trudeau i spissen. Det mest oppmuntrende ved Justin Castro er at han er ganske dum, så dum at han kler ut seg selv og hele familien i de latterligste Bollywood-kostymer, og drar til India som en trupp klovner for så å flørte med Sikher som gjorde attentat mot regjeringen. Urkomisk, og samtidig politisk uansvarlig. En fjott. Null verdt uten WEF i ryggen.
  Finnes noen i Norge av en substans lik den til Danielle Smith? Jeg ser ingen. WEF-lojale finnes dessverre i lange baner i Norge, avslørte ved sin agenda-button, og et kongsemne som inviterer familien Gates på ferie i Gerianger. Fysj! Den gutten er er en sann skuffelse. Erna, landets første kvinnelige diktator, overrasket ikke veldig med sitt svik, det så vi komme, men krompen? Skuff på skuff.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vi ser det ikke her når vi kjører el-bil.

Litiumproduksjon til el-biler forurenser mye.

Forrige innlegg

Det er en alvorlig feil å ikke kjenne sin motstander.

Det er oppskriften på en katastrofe.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.