POSTED IN Coronavaksiner

Fagfellevurdert studie;

94 % av pasientene med helseproblemer etter vaksinering har unormalt blod

0
Print Friendly, PDF & Email

Av Jennifer Margulis og Joe Wang
Oversatt av Northern Light

Med hver studie som denne, er det tydeligere at mRNA-vaksinene oppfører seg som et biovåpen designet for å skade menneskekroppen. mRNA-vaksiner har allerede vist seg å være ubrukelige for å stoppe eller dempe Sars-CoV-2, Dette er krig som mot menneskeheten.
(TN redaksjonen)

Leger i Italia studerte blodet til pasienter som hadde blitt injisert med mRNA COVID-19-vaksiner og har funnet fremmedlegemer lenge etter vaksinasjon, viser en ny studie. De tre legene, som alle er kirurger – Franco Giovannini, M.D., Riccardo Benzi Cipelli, M.D., og Giampaolo Pisano, M.D. – undersøkte blod fra mer enn tusen pasienter ved direkte observasjon under mikroskop for å se hva som skjeddemed blodet.

Resultatene deres ble publisert i International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research i august 2022. For denne studien brukte de italienske legene optisk mikroskopi, lysmikroskoper, for å undersøke blodet. Blodceller er lett synlige under et mikroskop. Deres form, type og hvordan og hvis de er samlet – klumpet sammen – kan hjelpe legene til å bedre forstå pasientens helse.

I sin 60-siders fagfellevurderte studie rapporterte de italienske forskerne kasusstudier fra sine observasjoner. Selv om de ikke kunne forklare hva de observerte, bemerket de i studien at det de så var så uvanlig at de følte behov for å varsle det medisinske miljøet.

Mørkfeltmikroskopi

Lysmikroskopet eller det optiske mikroskopet bruker synlig lys og en serie linser for å forstørre små bilder. I motsetning til elektronmikroskoper gir lysmikroskoper et direkte bilde av det som er under linsen. Med lysmikroskoper kan forskerne enten bruke en lys hvit bakgrunn bak cellene, med lyset som skinner bak lysbildet, eller de kan bruke en mørk bakgrunn.

Denne teknikken, som kalles mørkfelt-mikroskopi, fungerer ved å blokkere bakgrunnsbelysningen og reflekterer lyset rundt fra siden for å få lysbildet til å skille seg ut fra den mørke bakgrunnen. Mørkfelt-mikroskopi bruker en spesiell blenderåpning for å fokusere lyset slik at bakgrunnen forblir mørk. Lyset vil ikke passere direkte gjennom prøven, og ingen farging er nødvendig, så levende celler trenger ikke å bli drept for å bli studert. For denne forskningen brukte legene mørkfelts-mikroskop.

Unormalt blod

Av de 1006 pasientene var 426 menn og 580 kvinner. 141 fikk bare én dose av en mRNA-vaksine, 453 fikk to doser, og 412 fikk tre doser totalt. Pasientene varierte i alder fra 15 til 85. Gjennomsnittsalderen på pasientene var 49. Alle 1006 pasienter søkte helsehjelp fordi de ikke følte seg bra: de hadde en lang rekke helseproblemer. I gjennomsnitt hadde pasientene som ble undersøkt, blitt vaksinert omtrent en måned tidligere.

Av de 1006 pasientene etter vaksinasjon, hadde bare rundt 5 prosent – bare 58 personer – blod som så normalt ut. Legene fikk undersøkt blodet til 12 av pasientene før de hadde fått noen vaksiner. På den tiden før de ble vaksinert, hadde alle de 12 pasientene normalt, sunt blod, ifølge forskerne.

Forfatterne skrev ikke ikke hvor mange personer som ble vaksinert totalt, så andelen vaksinerte personer som utviklet unormalt blod er ukjent. Dette er en mangel ved deres forskning. Det som imidlertid er kjent er at 94 prosent av pasientene som ble spurt i denne studien, som utviklet påfølgende symptomer, hadde unormalt blod.

Alle pasientene ble undersøkt for symptomer, hvorav et bredt spekter hadde oppstått siden vaksinasjonen.

Bildene er dramatiske. Side-ved- side bilder av en pasients blod før og etter vaksinasjon viser store forskjeller. Før vaksinasjon er de røde blodcellene atskilt fra hverandre og er runde, mens blodet som tas etter vaksinasjon viser røde blodlegemer som er deformert, og som samler seg i koagulasjon rundt synlige fremmedlegemer som ikke var tilstede før.

Fremmed materiale samlet i blodet

Dette fremmede materialet så ut til å samle seg i strukturer, noen ganger danne krystaller og andre ganger danne lange rør eller fibre.

Fremmedlegemestrukturene i pasientens blod, som ikke hadde vært der før vaksinasjon, ser absolutt uvanlige ut på bildene som er inkludert i studien.

De store formene syntes for legene å ha samlet seg i blodet, og de observerte former som antyder måten grafén kan sette seg sammen til strukturer.

Grafén er en form for karbon som oppstår når atomene er ordnet i sekskanter, og danner en flat krystall, som et ark. I denne formen, selv om karbonet ikke er et metall, oppfører det seg kjemisk som en metallisk forbindelse.

De to formene de la merke til i blodstrømmen var krystalllignende biter og rørlignende lengder. Mens forskerne ikke kunne bekrefte at det de så var grafén, påpekte de at grafen kan aggregere til former som ligner på de legene observerte.

Koagulasjonsproblemer

Koagulasjonsproblemer er en av de kjennetegnende komplikasjoner sett etter covid-19-vaksinasjon.

Siden emnegruppen var av personer som nylig hadde blitt vaksinert og som senere fikk helseproblemer, antyder denne nye vitenskapen at disse strukturene i blodet og den unormale koagulasjonsatferden til blodcellene kan være en viktig del av hvorfor kliniske leger ser det slik. mange uvanlige helseproblemer som følge av mRNA-vaksinasjon.

Det er faktisk til og med funnet store blodpropper i kroppen til den avdøde siden vaksineprogrammet startet. En balsamer i Alabama la merke til at store blodpropper av en type han aldri hadde sett i sin 20-årige karriere begynte å bli vanlig når vaksineprogrammet startet, ifølge et non-profit nyhetsbyrå i Alabama.

Richard Hirschmann fortalte 1819 News at han har samlet bilder av over hundre tilfeller av disse blodproppene. Hirschmann varslet også lokale laboratorier og har jobbet sammen med en radiolog, Phillip Triantos, M.D., for å bedre forstå hvorfor og hvordan pasienter presenterer seg med storskala langsomtdannende blodpropp.

Andre leger, inkludert Ryan Cole, M.D., en hudlege (som er en lege som bruker et mikroskop for å undersøke prøver av hud, hår og negler for å diagnostisere sykdommer) og grunnlegger av det Idaho-baserte selskapet, Cole Diagnostics, har også sett store blodpropp har blitt et fremvoksende fenomen siden omfattende vaksinasjonskampanjer startet, ifølge 1819 News.


Utdrag oversatt fra engelsk av Northern Light, link til en lengre artikkel i The Epoch Times

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

CO2 og klima

Årsakssammenheng når kriminaliteten er størst der kirkespirene er høyest?

Forrige innlegg

Fikk varige vaksineskader.

Får ingen erstatning.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.