POSTED IN Endring av politikken, Helse

16 stater bryter ut av Kovid-galskapen.

I USA har mange fått nok.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

16 stater følger nå vitenskapens råd.

Kulturen med menneskelig selvoppofrelse er nå i retrett.

Av Jordan Schachtel.

Det tok et helt år, men lockdowns og maskepåbud er blitt utrolig upopulært i halvparten av landet. 

Det ser ut som om guvernørene nå i full fart kommer med raske endringer overfor den årelange Covid-19-politikken.

Ledere som nå har hoppet på tendensen om individuell frihet er guvernørene Ron DeSantis i Florida og Kristi Noen, Sør-Dakota.

Guvernørene i Mississippi og Texas bestemte på tirsdag at de vil avslutte restriksjoner for forretninger og det statlige maskeforbudet.

Både Tate Reeves i Mississippi og Greg Abbott i Texas har lenge har en slags barnepikeholdning overfor Covid-19-krisen. Omtrent samtidig kunngjorde de slutten på de statlige restriksjonene.

«Fra i morgen opphever vi alle statens påbud om munnbind. Og forretningene vil kunne drive som vanlig med full kapasitet, uten noen statlig innførte regler.

Våre sykehusinnleggelser og smittetilfeller har stupt, og vaksiner blir nå delt ut i full fart.

Nå er det på tide!»

De sentrale planene om løsninger på Covid-19 har mislyktes fullstendig, og det amerikanske folket har merket seg dette.

Hadde vi trengt masker hadde vi vært født med dem.

Hundrevis av millioner har nå vært gjennom et helt års regjerings-innført tyranni både på føderalt og statlig nivå.

Det kunne være reiseforbud, en endeløs serie med lockdowns, maskepåbud, utallige nødhjelps- ordre, stengte forretninger og liknende.

Ikke en eneste ordre fra toppen til den føderale staten gjorde noe produktivt for amerikanernes vestand. 

Og ikke noen av tiltakene virket. Allt de serverte var negativt.

Dette har folk merket seg.

Nå har folk fått nok. 

Politikerne på høyresiden skiller seg nå raskt av med Covid-19-tyranniet, og prøver å redde det som er igjen av deres politiske aspirasjoner.

Abbott og Reeves er ikke de eneste republikanske guvernørene som nå har kvittet seg med restriksjonene. Flere andre guvernører har nylig fulgt deres eksempel.

Guvernør Greg Gianforte

Den 12. februar løftet Montanas guvernør Greg Gianforte på det statlige maskepåbudet.

Den 8. februar løftet guvernøren i Iowa Kim Reynolds på maskepåbudet og andre restriksjoner,

Den 22. februar tok Nord-Dakota et skritt videre. Deres lovlige forsamling tok det modige skrittet å vedta at maskepåbudet er ulovlig.

Når vi nå er kommet til 2. mars er det 16 stater som ikke lenger har statlige maskepåbud.

Men det er delte meninger blant politikerne, man ser visst ingen ende på corona-galskapen.

Mange på venstresiden fortsetter å omfavne og herpe på de uendelige Covid-19-restriksjonene og kravene om individuelle rettigheter i virusets navn.

Guvernør Gavin Newsom i California kom ut på twitter der han beskrev slutten på restriksjonene som «totalt uforsvarlig».

Det har tatt lang tid, men nå er det offisielt: Guvernører som forsetter å innføre lockdowns og maskepåbud blir fort like populære som Red Sox fans blant Yankee Stadiums supporterklubb. 

Iallfall i halve landet.

Meningsmålinger er ut, og de drakoniske restriksjonene bli opphevet i hopetall.

Historien vil ikke være nådig mot de som fortsatt holder på dem. 

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Nå er det samlet nærmere 2 millioner underskrifter for å få tuppet ut diktator Guvernør Gavin Newsom i California, så hva den mannen sier veier ikke stort.

  Svar
 • En ny video fra en gruppe canadiske leger, som kaller seg ”Canadian Doctors Speak Out”, avsanner en rekke myter om Covid-19.

  https://www.bitchute.com/video/nQgq0BxXfZ4f/

  Her er noen av funnene:

  Positiv PCR-test betyr ikke at man har corona. En undersøkelse av 10 millioner mennesker viser at personer med positiv PCR-test, men som er asymptomatiske (altså som ikke har symptomer), ikke smitter. Det er altså helt unødvendig å isolere mennesker med positiv PCR-test som ikke har symptomer.

  Det var ingen overdødelighet i Canada i 2020 (det var det heller ikke i Tyskland eller Sverige, og i Norge var det faktisk en markert underdødelighet i 2020).

  Det var ingen ekstrabelastning på intensiv-sykehussenger i Canada i 2020.

  For barn er corona ufarlig. For mennesker under 50 er overlevelsesraten (IFR) over 99,98%. For de over 70 er den 94,6%. Unge mennesker har ingenting å bekymre seg over. Eldre mennesker bør ta Vitamin D, Vitamin C, sink og magnesium, som gir god beskyttelse mot corona

  30-50% av befolkningen er allerede immune mot corona. Vi er allerede ganske nær flokk-immunitet.

  Det er minimal smitteoverføring mellom barn eller fra barn til voksne, så å legge restriksjoner på barn (som å stenge skolene) er fullstendig unødvendig.

  Vi hører nye skremsler om nye varianter, men viruset blir mindre dødelig når det muterer.

  Konklusjonen er at det er ingen grunn til å frykte corona. Det er derimot grunn til å frykte isolasjon, som er farlig for mennesker og mer dødelig enn corona.

  https://www.bitchute.com/video/nQgq0BxXfZ4f/

  Svar
  • Thor, takk for en informativ video, og ditt gode sammendrag..

   Som det er påpekt gjentatte ganger her på derimot, er det på tide at vi legger fra oss denne påførte frykten og begynner å tenke sjøl, og se på tall.
   Og så bør vi virkelig sette spørsmål ved våre myndigheters og medias frykt-pandemi rettet mot befolkningen, – og manglende utelatelse av opplysende tall.
   Hvorfor ! ?
   Hvorfor vil våre myndigheter, og vår media skremme istedet for å opplyse?
   DETTE, og at befolkningen finner seg i dette, er det skremmende.

   Svar
 • COVID 19 = The Great Reset.

  Det er personer som fortsatt ikke tror at FNS Agenda 2030 og The Great Reset faktisk vil bli gjennomført. Hvis man har påstått noe slikt, bliver man raskt stemplet som konspirasjonsteoretiker, spesielt i Norge, hvor alle «gode mennesker» fortsatt tror at politikerne aldri ville lure dem. Men alle planene om the Great Reset er offentlige og alt står beskrevet i Klaus Schwabs bok: ”COVID 19: The Great Reset.”

  Planene for Agenda 2030 og the Great Reset ble faktisk annonsert i FNs Sendai-dokument fra 3 juni 2015. World Economic Forum har aldri gjort en hemmelighet av det faktum at disse planene finnes og gjentatte ganger fremhevet dem. Alle som har fulgt pressen tett i de siste årene, og også alternative media, vet at Klaus Schwab fra WEF har prøvd i mange år å få regjeringene og representanter for de industrielle landene involvert. Hva han lovet dem for å følge planene hans er ukjent, men det kan antas at helperne vil bli rikelig betalt. Det er ingen annen rimelig forklaring på det faktum at politikerne trakasserer befolkningen med advarsel om portforbud, som også er en del av planen for Klaus Schwab og WEF. Schwab er som en edderkopp i nettet, og han har brukt mange år og mye penger i sin plan for å bygge om verdensøkonomien. Mange lo av advarslene, men i dag viser det seg at the Great Reset er i gang.

  Ved å erklære Covid-19 en pandemi 11. Mars, åpnet Verdens helseorganisasjon (WHO) et vindu med mulighet for World Economic Forum for raskt å innføre en ny verdensorden. Det som hørtes ut som en vanvittig plan, og også er en vanvittig plan, har blitt satt ut i praksis. Alt var veldig nøye forberedt. I 2019, året før Corona ble kjent, publiserte WEF rapporten „Outbreak Readiness and Business Impact – Protecting Lives and Livelihoods across the Global Economy“, som indikerte at omfattende forberedelser hadde blitt fullført. Generalprøven fant sted 18 oktober 2019 med øvelsen ”Event 201”, som ble arrangert av The Johns Hopkins Center for Health Security sammen med the World Economic Forum og the Bill and Melinda Gates Foundation.

  2020 først begynte med noen ekstreme tiltak i ulike land, inntil det ble besluttet å innføre autoritært styre samtidig over hele verden. 3. juni 2020 kom Klaus Schwab og Antonio Guterres, sammen med Prins Charles, med en løsning på alle problemer – The Great Reset. Schwab sa i juni at COVID-19 krisen viste oss at våre gamle systemer ikke var tilpasset det 21. århundre. Schwab ser nå en historiske mulighet til å omskape verdens økonomiske system og tilpasse det til sine ønsker og ideer.

  9. juli 2020 utga Schwab boken ”COVID-19: The Great Reset”, der Schwab og hans medforfatter Thierry Malleret forsøker å forklare og rettferdiggjøre transformasjon av økonomien. Han vet at mange bedrifter vil gå konkurs og prøver å gjøre det klart at han bare forsøker å redde planeten fra det «menneskelige virus». (JA, globalistene oppfatter oss vanlige folk som ”virus”.)

  De som støtter Schwab i arbeidet med The Great Reset bærer logoen på brystet som en nål. Denne nåla, som symboliserer The Great Reset, har på norsk fått navnet ”Landssviker-nåla” eller ”Quisling-nåla”, og bæres i Norge blant annet av kronprins Haakon, statsminister Erna Solberg, helseminister Bent Høie, kommunalminister Nikolai Astrup, kulturminister Abid Raja og Oslo-biskop Kari Veiteberg. Alle som bærer quisling-nåla arbeider for Klaus Schwab og Great Reset-gruppen, som er ansvarlig for å ødelegge levebrødet til millioner ved hjelp av lockdowns og beredskapslover.

  På nettsiden https://www.2030agenda.de/en/jahr/2020 les kan man se bilde av quisling-nåla og lese om Agenda2030.

  Hvis mange nok blir klar over at regjeringene i de land der corona politikken blir fulgt har solgt sine befolkninger til globalistenes Great Reset, ville alle lockdowns og også corona-politikk bli avsluttet like raskt som den ble lansert. Folk må forstå at Corona aldri har dreid seg om et virus – det var alltid om the Great Reset.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Rødt: Positivt landsmøte.

Overraskende radikal utvikling.

Forrige innlegg

Grønland:

Klimamodellene stemmer ikke med virkeligheten.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.