POSTED IN USA, Ytringsfrihet

Ytringsfriheten i fare.

Nesten 50% av twitter-brukerne ville ikke har ytringsfrihet for alle.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Undertrykkelsen av ytringsfriheten blir snart støttet av et flertall av amerikanerne.

Av Paul Craig Roberts.

Dr. Paul Craig Roberts - Georgia Tech - Phi Delta Theta Fraternity

Nesten hvert minutt på dagen ser jeg overveldende bevis på at Amerika kollapser som et fritt land. Elon Musk sto for en meningsmåling om Twitter skulle la tidligere president Trump igjen skal få bruke denne sosiale plattformen.

Femten millioner mennesker svarte. 51,8 % av dem svarte «ja», men nesten like mange, 48,2 % sa «nei».

Med andre ord, nesten halvparten av de 15 millioner brukerne av sosiale medier som svarte på denne meningsmålingen går inn for  at en tidligere president i USA skal fratas ytringsfriheten.

Uten tvil så ser disse, indoktrinerte som de er,  på Trump som en «fitte-beføler», en russisk agent og en opprører, og som ser ut til å være villig til å se bort fra rettighetene i First Amendment (første grunnlovstillegg) som straff.

Mange i den samme gruppen ønsker at pedofile skal merkes om som «mindre ønskelige personer», et skritt mot å fjerne begrensninger på seksuelle forhold mellom voksne og barn.

De er fornøyde med ytringsfrihet for  de pedofile, men ikke at president Trump skal på komme med politiske meninger på Twitter.

Julian Assange sitter i britisk høyrisiko-fengsel for å ha benyttet seg av ytringsfriheten.

Når det gjelder Julian Assange, grunnleggeren av Wikileaks, som publiserte informasjon fra lekkede dokumenter til de allierte om krigsforbrytelser og løgner gjennomført av USA, så blir mine overskrifter aldri store nok.

Et stort antall amerikanere, både demokrater og republikanere, like mange fra hvert parti, vil at Assange skal bli tiltalt for det man venter at en journalist skal gjøre. 

President Trump og hans utenriksminister Pompeo  har fordømt Assange med samme intensitet som Nancy Pelosi.´har gjort.

Medlemmer fra begge partier tror at ytringsfrihet utfordrer det de offisielle forteller oss, og derfor bør det undertrykkes.

Enda mer overraskende er det at nesten 100 % av amerikanske medier og TV-reportere vil at Assange skal tiltales.  Det betyr at så å si alt som trykkes og sies på amerikansk TV svikter sin egen profesjon.

De som går mot at president Trump skal få si hva han vil, mener at de selv har rett, de er jordens salt.

Men faktum er at de er dumme, hjernevaskede, de er så indoktrinerte  og så dålig opplærte at de ikke forstår at ytringsfrihet er essensiell for å bevare friheten.

At ytringsfriheten bare gjelder bare for mine meninger er et merkelig prinsipp

De er så gjennomført dumme at de ikke forstår det faktum at den regjerende eliten gjør hva den kan for å sensurere oss, uansett hvor distingverte ekspertene de enn er, de som står for løgnene fra det offisielle Amerika.

I den vestlige verden blir sannheten raskere og raskere undergravd. Ærlige journalister som Glenn Greenwald og Matt Taibbi blir utestengt fra papirmedier og fjernsynsmedier.

Leger som har reddet liv ved å behandle Covid-pasienter med Ivermectin og HCQ istedenfor å følge de morderiske  tiltakene som lot folk dø, heller enn å innrømme at at det fantes behandling som kunne true vaksine-profitørene, de har fått sine legelisenser inndratt, som om de har begått en medisinsk forbrytelse ved å redde liv.

Vitenskapsmenn som ikke aksepterer den gjengse ideologien om at kjønn ikke er en biologisk kategori, de blir nå sparket som «transkjønnede fornektere». 

Historikere som mener at De Forente Stater ikke er basert på «hvit rasisme» blir beskyldt for  «hvit overlegenhet» og at de «truer demokratiet».

Valgene kan stjeles åpenlyst, men ingen får lov til å si det.  

Undertrykkelsen forekommer ikke bare i noen få isolerte tilfeller som kan avvises som rariteter. Den finnes overalt.

De såkalte medier snakker ofte med én tunge, og alle lyver.

Russian State Media Ban: Making a Necessary Ban Sustainable – Alliance For Securing Democracy
Denne nyhetskanalen må nå registrere seg som en utenlandsk agent.

Russiske og iranske nyhetskilder som ikke bygger på vestlige forklaringer er enten forbudte i den vestlige verden, eller de må registrere seg som «utenlandske agenter».

Med andre ord, den vestlige verden har ordnet det slik at alt som ikke er propaganda og løgn i de offisielle beretningene er definert som «desinformasjon».

Der styrende etablissementer har ordnet med «faktasjekkere» hvis oppgave er å representere de offisielle fortellingene som det eneste rette. 

Mange amerikanere er så idiotisk dumme at de tror på de som kaller seg «faktasjekkere». Poenget er at det har kommet så langt at amerikanere som er for ytringsfrihet, slike som Elon Musk, er gjenstand for undersøkelser om de er utenlandske agenter. Undertrykking av ytringsfriheten er veien til tyranni, og 48,2 % av Twitterbrukerne er for dette.

Amerikanerne lever i dag i omgitt av løgner.  Det de tror på er en osmose av stadig gjentatte løgner. Sann informasjon er vanskelig å oppdage, og blir utestengt om den blir oppdaget.

Den vestlige verden lever som i George Orwells 1984. Den enste forskjellen er at den herskende eliten i dag har mye mer makt til å spionere og straffe.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «Julian Assange sitter i britisk høyrisiko-fengsel for å ha benyttet seg av ytringsfriheten. »

  ‘ Varsleren Edward Snowden valgte en annen strategi. Han kom feiende inn på verdensscenen i 2013 med en avsløring om det amerikanske overvåkningssystemet PRISM, som blant annet gjorde det mulig å overvåke nær sagt hvem som helst, hvor som helst. ‘
  …..Etterhvert har mange likevel innsett at også nettet krever visse reguleringer, for å hindre ulike typer overgrep og tyveri av åndsverk. ;-)
  dagbladet.no/kultur/mediene-laerte-en-lekse-av-wikileaks/70977353

  Og:
  ‘Kjernen i skandalen handler om at den amerikanske etterretningstjenesten NSA skal ha hatt fri tilgang til å overvåke internettrafikken i danske fiberkabler. ‘
  nrkbeta.no/2021/05/30/kilder-til-danmarks-radio-usa-har-spionert-pa-norske-politikere-fra-danmark/

  ‘Dette vil gi Etterretningstjenesten lov til masseinnhenting og lagring av all datakommunikasjon som krysser Norges grenser.
  Mye av det som blir fanget opp vil også være kommunikasjon mellom norske statsborgere.’
  nrk.no/norge/e-tjenesten-far-teste-omstridt-overvakningssystem_-_-en-skinnprosess-1.16095174

  Svar
  • >»Mye av det som blir fanget opp vil også være kommunikasjon mellom norske statsborgere.’

   Sannheten er at norskene er nå så fordummet at de verken skjønner, eller bryr seg om sin sikkerhet og personvern. Bare se på hvor mange som har e-postadresse (og dermed postkasse) hos verdens største overvåkingsorganisasjon som kopierer absolutt alt og lagrer det på ubestemt tid, som ligger i USA. De skjønner ikke engang at ‘postkassen’ ligger i USA.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Thierry Meyssan:

Vil Zelensky bli ofra når USA trekk seg frå Ukrainakonflikten?

Forrige innlegg

Ble svært populær på kort tid.

Ny dokumentarfilm om avdøde med merkelige blodpropper.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.